University of Law GDL Courses

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΟΜΟΥ

Το Πανεπιστήμιο του Νόμου είναι ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες νομικής εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Μπορούμε να εντοπίσουμε την προέλευσή μας μέχρι το 1876 με τη δημιουργία της κορυφαίας εκπαιδευτικής εταιρίας Gibson

Με πλούσια κληρονομιά και φήμη για την καινοτομία και τις σύγχρονες διδακτικές πρακτικές, επικεντρωνόμαστε συνεχώς στην ανάπτυξη των καλύτερων νομικών νοοτροπιών.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΠΑ

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τα άλλα πανεπιστήμια είναι η κατευθυντήρια αρχή ότι οι τρέχοντες και οι μελλοντικοί δικηγόροι που διδάσκουμε θα πρέπει να μάθουν μόνο σε ένα ρεαλιστικό, επαγγελματικό και σύγχρονο πλαίσιο με πολλή πρακτική, διαδραστική δέσμευση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διατηρούμε τις ώρες επικοινωνίας μας υψηλές και οι διδακτικές μας ομάδες μικρές.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Όλα τα μαθήματά μας - από τα προπτυχιακά πτυχία του νόμου μέχρι το ευρύ φάσμα των μεταπτυχιακών μαθημάτων και των προγραμμάτων επαγγελματικής ανάπτυξης - έχουν σχεδιαστεί με μια μοναδική, ποικίλη και καινοτόμο προσέγγιση μάθησης που αποδεδειγμένα παρέχει αυτοδύναμους δικηγόρους που μπορούν να ανταγωνιστούν στον κόσμο που αλλάζει γρήγορα των νομικών υπηρεσιών. Με επίκεντρο την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην επίλυση προβλημάτων, τη ζύγιση επιχειρημάτων, την κριτική σκέψη και την εμπορική ευαισθητοποίηση, τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσουν για τις πραγματικές προκλήσεις του κόσμου εργασίας.

ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Η επιτυχία μας στη μάθηση και την ανάπτυξη μας βοήθησε να δημιουργήσουμε παγκόσμιες συνδέσεις στην αγορά νομικών υπηρεσιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές κορυφαίες εταιρείες παροχής νομικών συμβουλών παγκοσμίως εργάζονται αποκλειστικά μαζί μας για να αναπτύξουν τους ανθρώπους τους και γιατί οι νόμιμοι εργοδότες όλων των τύπων θέλουν να συναντήσουν τους μαθητές μας. Είναι επίσης γιατί οι νομικές σχολές και τα επαγγελματικά σώματα σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να συμμετάσχουν σε στρατηγικές συμμαχίες μαζί μας.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Το Πανεπιστήμιο του Νόμου είναι διεθνώς αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα του δικαίου. Αντί να εστιάζουμε στην ακαδημαϊκή έρευνα, ο στόχος μας είναι να σκεφτούμε τους ηγέτες στα θέματα που έχουν σημασία για το νομικό επάγγελμα και την επόμενη γενιά δικηγόρων. Τα μαθήματά μας εξετάζουν σε βάθος τους βασικούς τομείς του νόμου και παρέχουν μια ευρύτερη επισκόπηση του νομικού συστήματος για να διευκολύνουν καλύτερα το τι μαθαίνει.

Οι πιο έμπειροι εκπαιδευτές

Πάνω από 250 από τους δασκάλους μας είναι εξειδικευμένοι δικηγόροι, πολλοί ακόμα στην πράξη και όλοι έχουν εκτεταμένη πρακτική εμπειρία που μπορούν να μεταδώσουν στους μαθητές μας. Διευκολύνουμε αυτή τη διαδικασία με υψηλά επίπεδα επικοινωνίας μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτών και με μικρά μεγέθη τάξης - ένας από τους λόγους που πολλές δικηγορικές εταιρείες επιμένουν στους εκπαιδευόμενους να μελετήσουν μαζί μας.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην πρακτική εξάσκηση και προσφέρουμε στους φοιτητές πρόσβαση στην υπηρεσία εξειδίκευσης των εξειδικευμένων νομικών μας υπηρεσιών και στη βάση δεδομένων για τις κενές θέσεις εργασίας, μόλις δεχτούν έναν τόπο μαζί μας. Οι σπουδαστές επωφελούνται επίσης από τα πρωτοποριακά και βραβευμένα προγράμματα pro bono, τα οποία τους επιτρέπουν να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία βοηθώντας πραγματικούς πελάτες από την τοπική κοινότητα.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να διευρύνουμε σοβαρά την πρόσβαση στο νομικό επάγγελμα και να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υποτροφιών για να βοηθήσουμε τους ταλαντούχους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νομικών να χρηματοδοτήσουν τη νομική τους κατάρτιση και να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους σταδιοδρομίας.

Τοποθεσίες

Μπέρμιγχαμ

Address
Μπέρμιγχαμ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Μπρίστολ

Address
Μπρίστολ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Τσέστερ

Address
Τσέστερ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Guildford

Address
Guildford, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λονδίνο

Address
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λονδίνο

Address
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Έξετερ

Address
Έξετερ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λιντς

Address
Λιντς, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Manchester

Address
Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

UK Online

Address
UK Online, Ηνωμένο Βασίλειο

ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Address
ΑΝΑΓΝΩΣΗ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λίβερπουλ

Address
Λίβερπουλ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

FAQ

Άλλη