Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αποκτήστε ένα πολύτιμο προσόν από οπουδήποτε στον κόσμο

Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πολύτιμο προσόν από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου μελετώντας με το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα.

Το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Ακαδημία συνεργάζεται με 11 κολέγια του Πανεπιστημίου του Λονδίνου να προσφέρει ευέλικτες και εξ αποστάσεως μάθησης προγράμματα σε όλο τον κόσμο.

"Συνάντηση παρόμοιο-minded άτομα, που εργάζονται μέσω των ζητημάτων κοινού, διευρύνοντας τους ορίζοντές μας, να οικοδομήσουμε τις φιλοδοξίες και τα όνειρα -. Ότι είναι ανεκτίμητη" Όλγα Zhukova MBA φοιτητή - Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα - μιλά για το MBA Ολομέλεια.

Παγκόσμια ηγέτες στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Από την ίδρυσή του το 1858 το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα έχει εμπλουτίσει τις ζωές χιλιάδων φοιτητών σε όλη την υδρόγειο. Έχει γίνει ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εξ αποστάσεως και ευέλικτη μελέτη, με περισσότερους από 54.000 φοιτητές σε περισσότερες από 180 χώρες.

Διαμορφώσουν τον κόσμο

Πρώην φοιτητές και οι απόφοιτοι έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση του κόσμου. Όχι μόνο έχουν ξεπεράσει πολλά εμπόδια προσωπικά να σπουδάσουν, αλλά έχουν επίσης κερδίσει βραβεία Νόμπελ, διέπεται χώρες και γραπτή μεγάλα έργα της λογοτεχνίας.

Ένα πρόγραμμα που σας ταιριάζει

Είτε είστε προπτυχιακός φοιτητής, είτε επαγγελματίας κοιτάζει για να πάρει τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα έχει ένα πρόγραμμα που σας ταιριάζει.

Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 100 πτυχία, διπλώματα, πιστοποιητικά και επιμέρους μονάδες σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο. Αν ψάχνετε για να αλλάξετε καριέρα, ευέλικτες μεθόδους μελέτης μας σημαίνει ότι μπορείτε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας, χωρίς να εγκαταλείψετε την τρέχουσα εργασία σας.

Απόσταση, σε απευθείας σύνδεση και ευέλικτη μάθηση

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα προσόν που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ή να αλλάξετε την καριέρα σας, ή αν σας ενδιαφέρει να ψάξω σε ένα θέμα που σας εμπνέει μπορούμε να προσφέρουμε:

Η ευελιξία υλικά μελέτης υποστήριξη της μάθησης και τα προσόντα.

Μελέτη σε ένα ρυθμό που σας ταιριάζει

Δεν χρειάζεται να βάλεις τη ζωή σου σε αναμονή για να σπουδάσουν. Ευέλικτη περιόδων σπουδών μας - με επιλογές για πλήρη απασχόληση ή σπουδών με μειωμένο ωράριο - σας επιτρέπουν να ταιριάζει μελέτη σας γύρω από την οικογένεια και την εργασία σας δεσμεύσεις.

Μελέτη όπου κι αν βρίσκεστε

Αν ταξιδεύετε για δουλειά ή έχουν σχέδια για να προχωρήσουμε στο εξωτερικό, μην ανησυχείτε - μπορείτε να πάρετε τις σπουδές σας μαζί σας, χάρη σε online περιβάλλον μάθησης μας. Μπορείτε επίσης να καθίσετε εξετάσεις σας σε εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

University of London LLM

Αποκτήστε ένα διάσημο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου LLM εξ αποστάσεως Το LLM (Master of Laws) είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πτυχίο Νομικής, συγκρίσιμη με ένα M ... [+]

Αποκτήστε ένα διάσημο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου LLM εξ αποστάσεως

Το LLM (Master of Laws) είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πτυχίο Νομικής, συγκρίσιμη με ένα MBA σε επιχειρήσεις και τη διαχείριση.

Πολύτιμες τόσο από νομική όσο και μη-επαγγελματίες νομικούς

Ένα πολύτιμο προσόν τόσο από νομική όσο και μη-επαγγελματίες νομικούς, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα LLM, μελετήθηκε η εκπαίδευση από απόσταση, προσφέρει το εύρος και την ευελιξία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το βαθμό LLM σας για να καλύψουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας συμφέροντα, χωρίς απαραίτητα να ειδικεύονται σε ένα τομέα του δικαίου.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά