University of Auckland Law School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η δύναμη οποιασδήποτε νομικής σχολής έγκειται στο μέγεθος του προσωπικού και των σπουδαστών της, στους πόρους της βιβλιοθήκης της και στην υποστήριξη που αποκομίζει από το επάγγελμα και τους αποφοίτους. Η Νομική Σχολή του Όκλαντ είναι πολύ τυχερή σε κάθε σκορ. Το ακαδημαϊκό προσωπικό μας παράγει έρευνα παγκόσμιας κλάσης, η Davis Law Library διαθέτει την πιο εκτεταμένη συλλογή νομικών ερευνητικών υλικών της Νέας Ζηλανδίας και έχουμε υψηλότερα πρότυπα εισόδου για τους βαθμούς μας από οποιαδήποτε άλλη νομική σχολή της Νέας Ζηλανδίας , πράγμα που σημαίνει ότι οι αποφοίτητές μας είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι. Οι σπουδαστές μας συνθέτουν τη φιλοσοφία της ακαδημαϊκής ακαμψίας του Όκλαντ σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό για το νόμο. Οι μαθητές του Όκλαντ έχουν κερδίσει τα εθνικά πρωταθλήματα mooting επτά από τα τελευταία οκτώ χρόνια. Έχουμε μία από τις πιο δραστήριες και επιτυχημένες φοιτητικές εταιρείες νόμου στη χώρα.

Από το Law Revue έως τους διαγωνισμούς σπουδαστών, από κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις έως σεμινάρια και εργαστήρια, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες συμμετοχής, συναντήσεις με άλλους φοιτητές του δικαίου και δημιουργία φιλιών δια βίου. Βρίσκεται στην καρδιά του νομικού περιβόλου, η Νομική Σχολή του Auckland έχει ισχυρούς δεσμούς με το νομικό επάγγελμα και το δικαστικό σώμα. Η Σχολή παρέχει πλήρη νομική εκπαίδευση, προετοιμάζει τους φοιτητές για νομική πρακτική καθώς και πολλές άλλες σταδιοδρομίες σε έναν διεθνοποιημένο κόσμο.

Γιατί να μελετήσετε μαζί μας;

Νόμος στο Όκλαντ είναι προκλητική, συναρπαστική και διδάσκονται από μερικούς από τους πιο γνωστούς νομικούς μελετητές στη χώρα. Διδάσκουμε τους μαθητές πώς να σκέφτονται κριτικά, πώς να αναλύουν και να πείθουν με λογικό επιχείρημα. Η Νομική Σχολή του Auckland:

 • Είναι η κορυφαία νομική σχολή στη Νέα Ζηλανδία και μία από τις καλύτερες νομικές σχολές στον κόσμο.
 • Παρέχει διδασκαλία μικρών ομάδων σε όλα τα επίπεδα και προσφέρει το μεγαλύτερο φάσμα προπτυχιακών μαθημάτων σε οποιαδήποτε από τις νομικές σχολές της Νέας Ζηλανδίας.
 • Έχει τα υψηλότερα πρότυπα εισόδου για το δεύτερο έτος του νόμου, που σημαίνει αποφοίτους είναι ιδιαίτερα περιζήτητα.
 • Σας επιτρέπει να συνδυάσετε το πτυχίο σας με ένα ευρύ φάσμα συνδυασμένων προγραμμάτων (σε τέχνες, εμπόριο, μηχανική, επιστήμες υγείας, ιδιοκτησία ή επιστήμη).
 • Διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπως η Davis Law Library, η κορυφαία βιβλιοθήκη νομικής έρευνας της Νέας Ζηλανδίας.
 • Βρίσκεται στην καρδιά του νομικού περιβόλου, δίπλα στο Ανώτατο Δικαστήριο και τα κορυφαία δικηγορικά γραφεία του έθνους.
 • Προσφέρει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό, βοηθώντας τους μαθητές να περάσουν ένα εξάμηνο στο εξωτερικό σε άλλη κορυφαία σχολή νομικών.
 • Παρέχει πληθώρα ευκαιριών για τους κορυφαίους φοιτητές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να εργαστούν στην αναθεώρηση του νόμου του Όκλαντ, να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Equal Justice και να συμμετάσχουν στην υποκίνηση, την καταδίκη της υπεράσπισης και πολλών άλλων διαγωνισμών.
 • Έχει πολύ ενεργό και υποστηρικτικό Mäori και Ειρηνικού νησί φοιτητικές κοινωνίες και προγράμματα.

Πού μπορείτε να πάρετε το LLB;

Οι πτυχιούχοι του νόμου του Όκλαντ είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι. Σε κάθε δεδομένο έτος, περίπου οι μισοί από τους πτυχιούχους μας κατέχουν θέσεις σε δικηγορικά γραφεία της Νέας Ζηλανδίας, ενώ το άλλο μισό ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους σε άλλες επαγγελματικές οργανώσεις. Αυτές περιλαμβάνουν τις εταιρείες λογιστικής και παροχής συμβουλών. επιχειρήσεων και βιομηχανίας · εθνική και τοπική κυβέρνηση · τη διδασκαλία, την έρευνα και τη δημοσιογραφία. διεθνείς, περιβαλλοντικές και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Οι απόφοιτοι μας μπορούν να βρεθούν να ασκούν το δίκαιο στη Νέα Ζηλανδία και σε όλο τον κόσμο - πολλοί από τους πρώην μαθητές μας εργάζονται για κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Σίδνεϊ, το Χονγκ Κονγκ,

Μερικοί από τους κορυφαίους φοιτητές μας συνεχίζουν να σπουδάζουν για τα πτυχία LLM και PhD. Η Νομική Σχολή του Auckland προσφέρει το πιο εκτεταμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη χώρα. Οι μαθητές μας κερδίζουν τακτικά υποτροφίες και βραβεία για να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό. Μερικοί από τους αποφοίτους του περασμένου έτους επιδιώκουν τώρα υψηλότερα πτυχία στην Οξφόρδη, το Cambridge, το Harvard, το Yale και την Columbia, μεταξύ άλλων κορυφαίων πανεπιστημίων στο εξωτερικό.

Το Κέντρο Σταδιοδρομίας μας μπορεί να σας βοηθήσει με τον προγραμματισμό σταδιοδρομίας και την αναζήτηση εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Ιδιαίτερη βοήθεια παρέχεται στους φοιτητές του νόμου μέσω εργαστηρίων, σεμιναρίων και σταδιοδρομίας στην Νομική Σχολή.

Μερικά γρήγορα γεγονότα σχετικά με τη Νομική Σχολή του Auckland

 • Στο τρίτο και τέταρτο έτος του LLB, οι φοιτητές του Μέρους ΙΙΙ και IV έχουν πάνω από 50 μαθήματα επιλογής από τα οποία μπορούν να επιλέξουν (συμπεριλαμβανομένων και μερικών που διδάσκονται στο εξάμηνο του θερινού σχολείου Ιανουαρίου / Φεβρουαρίου) - το μεγαλύτερο εύρος οποιασδήποτε νομικής σχολής της Νέας Ζηλανδίας.
 • Παρόλο που δεν υπάρχει καμία απαίτηση για σπουδαστές στο πλαίσιο του προγράμματος LLB, οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να ειδικευτούν σε ένα συγκεκριμένο τομέα ενδιαφέροντος ή, αν προτιμούν, να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών περιοχών για να καλύψουν μια σειρά θεμάτων.
 • Υπάρχει μια αυξανόμενη ποικιλία μαθήματα με διεθνή έμφαση: αυτά περιλαμβάνουν το δίκαιο των αερομεταφορών, τα Διεθνή Ανθρώπινα Δικαιώματα, το Διεθνές Δίκαιο, το Δίκαιο και την Πληροφορική, το δίκαιο των χρηματοπιστωτικών αγορών, το Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Δίκαιο, το Νόμο περί Μετανάστευσης και Προσφύγων, το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο.
 • Πάνω από το 90% των φοιτητών LLB απολαμβάνουν δύο βαθμούς είτε επειδή εισέρχονται στο νομικό σχολείο ως πτυχιούχοι (15%) είτε επειδή αναλαμβάνουν μαθήματα κολλεγίων (75%). Οι συνδυασμοί είναι BA / LLB, BCom / LLB, BE (Hons) / LLB, BHSc / LLB, BProp / LLB, BSc / LLB.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη MLS » Όψη Πιστοποιητικά » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Master Of Laws (LLM)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια March 2019 Νέα Ζηλανδία Auckland +1 περισσότερα

Είτε είστε επαγγελματίας που επιθυμεί να αναβαθμίσει σε ένα νομικό πεδίο, ένας τοπικός πτυχιούχος που επιθυμεί να ειδικευτεί ή ένας διεθνής φοιτητής που επιθυμεί να αποκτήσει προσόντα από μια κορυφαία Νομική Σχολή, το LLM μας θα σας δώσει την ευελιξία και την επιλογή που αναζητάτε. [+]

Το LLM έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα προχωρημένο επίπεδο σπουδών τόσο για τους φοιτητές πλήρους φοίτησης όσο και για όσους είναι νομικοί ή που ασκούν άλλη πλήρη ή μερική απασχόληση. Μπορεί να διεξαχθεί με τη διδασκαλία, την έρευνα ή με συνδυασμό των δύο. Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 25 μαθήματα που διδάσκονται και η είσοδος στο LLM είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο.

Μπορείτε να συγκεντρώσετε τη μελέτη σας σε συγκεκριμένους τομείς εξειδίκευσης ή να μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα νομικών θεμάτων.... [-]


μεταπτυχιακό πιστοποιητικό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια March 2019 Νέα Ζηλανδία Auckland +1 περισσότερα

Ανοικτή σε αποφοίτους LLB και πτυχιούχους μη LLB, το PGCertLaw είναι ουσιαστικά το μισό πτυχίο Master of Laws (LLM) ή πτυχίο Master of Legal Studies (MLS). [+]

Ανοικτή σε αποφοίτους LLB και πτυχιούχους μη LLB, το PGCertLaw είναι ουσιαστικά το μισό πτυχίο Master of Laws (LLM) ή πτυχίο Master of Legal Studies (MLS).

Αν έχετε περιορισμένο χρόνο ή θέλετε να σπουδάσετε μόνο μερικά μαθήματα επιλογής, αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό.

Για ορισμένους φοιτητές, το PGCertLaw μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως μονοπάτι για τους βαθμούς LLM ή MLS.

Δομή του προγράμματος

Μπορεί να ολοκληρωθεί με πλήρες ωράριο (ένα εξάμηνο) ή με μερική απασχόληση (πάνω από δύο χρόνια) για να επιτρέψει την ευελιξία για όσους έχουν άλλες επαγγελματικές ή προσωπικές δεσμεύσεις.... [-]


Master Of Νομικών Σπουδών (MLS)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 6 χρόνια March 2019 Νέα Ζηλανδία Auckland +1 περισσότερα

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα για επαγγελματίες που δεν έχουν προπτυχιακό δίπλωμα δικαίου αλλά το έργο του οποίου αφορά ή έχει προσωπικό συμφέρον σε νομικά ζητήματα και ασχολείται με τη νομοθεσία. [+]

Κατάλληλο για επαγγελματίες από μη νομικά περιβάλλοντα που απαιτούν κάποια γνώση νομικών θεμάτων. Οι επαγγελματίες που θα ωφεληθούν ιδιαιτέρως περιλαμβάνουν τους λογιστές και τους ελεγκτές, τους αρχιτέκτονες και τους πολεοδόμους, τους διευθυντές ανάπτυξης επιχειρήσεων, τους διαχειριστές συμμόρφωσης, τους μηχανικούς, τους επαγγελματίες πληροφορικής, την αστυνομία και το προσωπικό του δημόσιου τομέα.... [-]


Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (PhD)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση March 2019 Νέα Ζηλανδία Auckland

Η τόνωση και η ανταμοιβή, που ξεκινάει με διδακτορικό στη Νομική Σχολή του Auckland, απαιτεί υψηλό επίπεδο αυτοκίνησης και πειθαρχίας, παρέχοντας μια συναρπαστική ευκαιρία για ανεξάρτητη έρευνα αιχμής. [+]

Η τόνωση και η ανταμοιβή, που ξεκινάει με διδακτορικό στη Νομική Σχολή του Auckland, απαιτεί υψηλό επίπεδο αυτοκίνησης και πειθαρχίας, παρέχοντας μια συναρπαστική ευκαιρία για ανεξάρτητη έρευνα αιχμής.

Το διδακτορικό είναι διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών μόνο, το οποίο συνήθως απαιτεί σπουδές πλήρους φοίτησης για τρία έως τέσσερα χρόνια ή μερικής απασχόλησης για έξι έως οκτώ χρόνια. Ο βαθμός διδάσκεται υπό την επίβλεψη και οι υποψήφιοι πρέπει να ολοκληρώσουν μια μακρόχρονη πορεία προηγμένης νομικής έρευνας που οδηγεί στην παραγωγή μιας ουσιαστικής αρχικής διατριβής.... [-]


πιστοποιητικό επάρκειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση March 2019 Νέα Ζηλανδία Auckland

Νομικά μαθήματα μπορούν να θεωρηθούν ως ατομικά μαθήματα για πιστοποιητικό επάρκειας (COP). Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν κάθε προϋπόθεση, προϋπόθεση ή άλλες προϋποθέσεις εισδοχής και εγγραφής. [+]

Νομικά μαθήματα μπορούν να θεωρηθούν ως ατομικά μαθήματα για πιστοποιητικό επάρκειας (COP). Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν κάθε προϋπόθεση, προϋπόθεση ή άλλες προϋποθέσεις εισδοχής και εγγραφής.

LLB Μέρος Ι

Οι σπουδαστές που έχουν περάσει το LAW 121G και / ή ο νόμος 131 μπορούν να επαναλάβουν τα δύο μαθήματα βάσει πιστοποιητικού ικανότητας για τη βελτίωση των βαθμών. Όταν οι μαθητές επαναλαμβάνουν το Ν.Δ. 121Γ και / ή τον Ν. 131, τόσο ο βαθμός της πρώτης απόπειρας όσο και ο βαθμός της προσπάθειας επανάληψης συμπεριλαμβάνονται στον μέσο υπολογισμό του βαθμού βαθμού για την εισαγωγή στο Μέρος ΙΙ της LLB.... [-]