Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Truman Bodden Law School

Η Truman Bodden Law School βρίσκεται στην πόλη Τζορτζ, την πρωτεύουσα των νησιών Κέιμαν και λειτουργεί από το 1982.

Η Νομική Σχολή είναι συνδεδεμένη με το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο επικυρώνει και απονέμει το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ είναι Πανεπιστήμιο του Russell Group (ισοδύναμο με το US Ivy League) και ως εκ τούτου ο τίτλος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος.

Αυτό που κάνουμε

Ο στόχος της Νομικής Σχολής, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ για την παροχή του προπτυχιακού πτυχίου LL.B, είναι να παρέχει στους φοιτητές ένα επίπεδο τριτοβάθμιας νομικής εκπαίδευσης ισοδύναμο με εκείνο που επικρατεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλους παρόχους νομική εκπαίδευση σε ολόκληρο τον κόσμο του κοινού δικαίου.

Με τον τρόπο αυτό, η Νομική Σχολή στοχεύει να προσφέρει ένα περιβάλλον για τους σπουδαστές της που τους ενθαρρύνει και τους δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους στην αναζήτηση της γνώσης και της ακαδημαϊκής αριστείας.

Τα μαθήματα που προσφέρονται από τη Νομική Σχολή προορίζονται να ωφελήσουν όχι μόνο τους φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν στο επάγγελμα του νομικού αλλά και εκείνους που έχουν ποικίλες φιλοδοξίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Το International Finance είναι η τελευταία προσθήκη στην προσφορά της Νομικής Σχολής. Το LLM-Master of Laws in International Finance, που διατίθεται και ως μεταπτυχιακό δίπλωμα, προσφέρεται με πλήρες ωράριο και με μερική απασχόληση, με εγγραφή τον Σεπτέμβριο.

Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, η νομική σχολή προσφέρει επίσης επαγγελματική νομική κατάρτιση με τη μορφή μαθήματος Επαγγελματικής Πρακτικής τέταρτης χρονιάς, η οποία, μετά την ολοκλήρωση άρθρων Κληρονομιάς, οδηγεί σε προσόντα ως Δικηγόρος των Νήσων Καϊμάν. Αυτό το μάθημα προορίζεται επίσης να παρέχει νομική κατάρτιση σε επίπεδο συγκρίσιμο με αυτό που προσφέρεται σε παρόμοια επαγγελματικά μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ολόκληρο τον κόσμο του κοινού δικαίου.

Σκοπός της σχολής νομικής είναι να παρέχει στους φοιτητές μια βαθιά γνώση των αγγλικών και των νόμων των Νήσων Κέιμαν και ταυτόχρονα να αναπτύσσει μεταβιβάσιμες δεξιότητες, προηγμένες ερευνητικές δυνατότητες, δεξιότητες ανάλυσης, λογική σκέψη, συνοπτική και κρίσιμη ικανότητα.

Η Νομική Σχολή επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τα νομικά, δεοντολογικά και ηθικά ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη νομικών κανόνων και την πρακτική του δικαίου.

Προπτυχιακός πληθυσμός: Περίπου 100? που αντιπροσωπεύει αναλογία προσωπικού / σπουδαστή 10: 1

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αίτησης για την είσοδο του Σεπτεμβρίου 2019: Τέλος Ιουλίου 2019

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

Truman Bodden Law School

Αποκτήστε το Master of Laws (LL.M) ή μεταπτυχιακό δίπλωμα (PGDip) στα διεθνή χρηματοοικονομικά στο πέμπτο μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό κέντρο στον κόσμο, γνωστό για την εμ ... [+]

Πρόγραμμα περιγράμματος

Το LL.M και το PGDip στο «Διεθνές Χρηματοοικονομικό: Νόμος και Κανονισμός» είναι τα νέα μεταπτυχιακά προσόντα που προσφέρονται, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, από τη Truman Bodden Law School , Grand Cayman.

Τα προγράμματα παρέχουν πρωτοποριακή νομική κατάρτιση και προσφέρονται από την έμπειρη ομάδα Truman Bodden Law School , μαζί με τους εκτεταμένους πόρους και την εμπειρία του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ.... [-]

Νήσοι Καίυμαν Νήσοι Καϊμάν Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Νομικής (LLB)

Truman Bodden Law School

Το πανεπιστημιακό μας πτυχίο LLB είναι ένα εξαιρετικά προνομιούχο πρόγραμμα, που είναι το μόνο προκριθέν LLB που απονέμεται και στην πραγματικότητα δίδαξε, σε συνεργασία ... [+]

Bachelor of Laws - LLBΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πανεπιστημιακό μας πτυχίο LLB είναι ένα εξαιρετικά προνομιούχο πρόγραμμα, που είναι το μόνο προκριθέν LLB που απονέμεται και στην πραγματικότητα δίδαξε, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, στην περιοχή της Καραϊβικής. Τα οφέλη της Truman Bodden Law School (TBLS) του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών των Νήσων Κέιμαν περιλαμβάνουν την εμπειρία σπουδών για έναν βαθμό σε έναν παράδεισο του νησιού με έναν χαλαρό τρόπο ζωής.... [-]

Νήσοι Καίυμαν Νήσοι Καϊμάν Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Truman Bodden Law School
Address
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Νήσοι Καϊμάν Online, Νήσοι Καίυμαν
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 345-945-0077