The Hague Academy of International Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εάν διαβάζετε αυτές τις λίγες λέξεις, αυτό σημαίνει ότι έχετε ακούσει ήδη την The Hague Academy of International Law της The Hague Academy of International Law , η οποία μας ευχαριστεί πολύ. Επιβεβαιώνει ότι το κύρος και η φήμη της Ακαδημίας αναγνωρίζονται στον ακαδημαϊκό και διπλωματικό τομέα παγκοσμίως. Στην πραγματικότητα, το ενδιαφέρον σας για την Ακαδημία συμμερίζεται και η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, η οποία υπογραμμίζει με ικανοποίηση τη συμβολή της Ακαδημίας στη διδασκαλία, τη μελέτη, τη διάδοση και την ευρύτερη εκτίμηση του διεθνούς δικαίου (A / RES / 72 / 115, παράγραφοι 22 και 23 της 7ης Δεκεμβρίου 2017).

Επομένως, είναι χαρά μας να σας καλωσορίσουμε. Πιστεύουμε ότι πιθανότατα θα βρείτε πολλούς καλούς λόγους για να επιλέξετε να συμμετάσχετε στα προγράμματά μας, για τα οποία θα σας δώσουμε μια σύντομη επισκόπηση στις επόμενες παραγράφους.

Χωρίς να περνάμε πολύ βαθιά στην ιστορία της Ακαδημίας, ας υπενθυμίσουμε ότι The Hague Academy of International Law εγκαινιάστηκε επίσημα σχεδόν πριν από έναν αιώνα, στις 14 Ιουλίου 1923, στις Κάτω Χώρες, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μόνιμου Δικαστηρίου Διεθνούς Δικαιοσύνης, στο Παλάτι Ειρήνης, παρουσία, μεταξύ άλλων, του Προέδρου και των μελών του Δικαστηρίου, καθώς και των εκπροσώπων της Κοινωνίας των Εθνών. Ο Charles Lyon-Caen, τότε Πρόεδρος του Curatorium, ανέφερε στην εναρκτήρια ομιλία του την επιθυμία του να γίνει η Ακαδημία ένα «εκπαιδευτικό ίδρυμα υψηλού επιπέδου που θα προσελκύσει πλήθος φοιτητών από όλο τον κόσμο». Αυτή η φράση της ισχυρής συντομογραφίας αποδείχτηκε η ακριβής αντανάκλαση του τι επρόκειτο να είναι η Ακαδημία, από την αρχή μέχρι σήμερα.

Πράγματι, η Ακαδημία είναι αναμφισβήτητα ένα «εκπαιδευτικό ίδρυμα υψηλού επιπέδου» όπου τα μαθήματα, τα σεμινάρια, τα συνέδρια, οι επισκέψεις του Παλατιού Ειρήνης, οι πρεσβείες, τα διεθνή ιδρύματα και οι ανταλλαγές σε ευρύ φάσμα θεμάτων συνεχίζονται αμείωτα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Τα μαθήματα δίνονται από τους "πιο ικανούς άντρες και γυναίκες από όλα τα διαφορετικά κράτη του κόσμου", αναφέροντας για άλλη μια φορά τα λόγια του Charles Lyon-Caen, δηλαδή καθηγητές διεθνούς δικαίου, δικαστές και ειδικούς, μεταξύ των πιο διακεκριμένων και παγκοσμίως γνωστών.

"Ένας πλήθος φοιτητών από όλο τον κόσμο" έρχονται στην Ακαδημία και αυτό το καθιστά ένα πραγματικά μοναδικό θεσμό. Σχεδόν εκατό εκατοντάδες συμμετέχοντες από περίπου εκατό διαφορετικές εθνικότητες ακολουθούν τα περίφημα «Θερινά μαθήματα για το δημόσιο και ιδιωτικό διεθνές δίκαιο» κάθε χρόνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στο υπέροχο αμφιθέατρο, όπου παρέχεται ταυτόχρονη μετάφραση στα αγγλικά και στα γαλλικά. Αργότερα το καλοκαίρι το Κέντρο Μελετών και Ερευνών ανοίγει τις πόρτες του σε περίπου είκοσι νέους ερευνητές από όλα τα κοινωνικά στρώματα, οι οποίοι, υπό την καθοδήγηση δύο ειδικών, αναλαμβάνουν προηγμένες ερευνητικές εργασίες, οι οποίες στεγάζονται με μια δημοσίευση, κάθε χρόνο σε ένα διαφορετικό νομικό θέμα. Αυτό ακολουθείται, γενικά το φθινόπωρο, από το πλέον διάσημο εξειδικευμένο μάθημα Advanced Course, το οποίο πρόσφατα ασχολήθηκε με ορισμένες πτυχές του διεθνούς ποινικού δικαίου και τελικά το γενναιόδωρο εξωτερικό πρόγραμμα, όταν η Ακαδημία εξάγεται στο εξωτερικό για μια εβδομάδα μαθημάτων επιλεγμένο θέμα. Τον Ιανουάριο του 2019 θα γίνουν μαρτυρίες ενός γεγονότος μείζονος σημασίας, δηλαδή την έναρξη των πρώτων Χειμερινών Μαθημάτων της Ακαδημίας, που σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τα ίδια μαθήματα όπως τα Καλοκαιρινά Μαθήματα, για διάρκεια τριών εβδομάδων. Θα είναι σίγουρα ένα σημαντικό και αξέχαστο γεγονός στην ιστορία της Ακαδημίας, που θα κάνει τα μαθήματά της προσιτά σε μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων.

Αυτή η σύνοψη συντάσσει εν συντομία τις κύριες πτυχές των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας, τις οποίες θα σας συνιστούσαμε. Επιτρέψτε μας να πούμε ότι όσοι από εσάς θα επιλέξετε να συμμετάσχετε στα προγράμματά μας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ένα μοναδικό περιβάλλον, την πόλη της Χάγης, γνωστή ως πρωτεύουσα του διεθνούς δικαίου. Η πόλη είναι πράγματι έδρα νέων διεθνών δικαστηρίων και δικαστηρίων που προστέθηκαν στους προδρόμους τους, στο μόνιμο διαιτητικό δικαστήριο και στο μόνιμο δικαστήριο διεθνούς δικαιοσύνης, το οποίο αργότερα διαδέχθηκε το Διεθνές Δικαστήριο. Πολλές σημαντικές διεθνείς οργανώσεις, ινστιτούτα, ιδρύματα και ενώσεις, που δραστηριοποιούνται στους διάφορους τομείς του διεθνούς δικαίου, δημιουργήθηκαν στη Χάγη τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, η συμμετοχή σας στα προγράμματα μας θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε ή να επιστρέψετε στις Κάτω Χώρες, μια χώρα όπου η τέχνη της ζωής έχει γίνει ένα σύστημα, όπου η ειρήνη και η δημοκρατία είναι καρδιές αρετές και όπου η αρχιτεκτονική των κτιρίων και ο πλούτος των μουσείων έχει παρατείνει μέχρι σήμερα την "Χρυσή Εποχή" ενός έθνους του οποίου οι παραδόσεις φιλοξενίας και ανοχής θα είναι προφανείς για εσάς.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Όψη Law Μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Προχωρημένο μάθημα για το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 ημέρες November 2018 Κάτω Χώρες The Hague

Το μάθημα παρέχει μια εις βάθος κατανόηση, συζήτηση και εκπαίδευση στην θεωρία και την πρακτική του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου. Γενικά και εξειδικευμένα θέματα παρουσιάζονται από διακεκριμένους ειδικούς στον τομέα και συμπληρώνονται από ασκήσεις. [+]

Το μάθημα παρέχει μια εις βάθος κατανόηση, συζήτηση και εκπαίδευση στην θεωρία και την πρακτική του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου. Γενικά και εξειδικευμένα θέματα παρουσιάζονται από διακεκριμένους ειδικούς στον τομέα και συμπληρώνονται από ασκήσεις.

Το 2018 Advanced Course για το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 16 Νοεμβρίου 2018.

Ειδική εστίαση: Διεθνές ποινικό δίκαιο σε μια εποχή καινοτομίας:... [-]


Χειμερινά μαθήματα για το διεθνές δίκαιο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εβδομάδες January 2019 Κάτω Χώρες The Hague

Τα χειμερινά μαθήματα επικεντρώνονται στο διεθνές δίκαιο (δημόσιο και ιδιωτικό) και λαμβάνουν χώρα σε διάστημα 3 εβδομάδων. Τα μαθήματα χειμώνα ακολουθούν την παραδοσιακή δομή των θερινών μαθημάτων και αποτελούνται από ένα γενικό μάθημα και μια σειρά από ειδικά μαθήματα. Το γενικό μάθημα κατανέμεται καθ 'όλη τη διάρκεια των 3 εβδομάδων (15 ώρες). [+]

Τα Χειμερινά Μαθήματα είναι ένα νέο πρόγραμμα. Η πρώτη σύνοδος των Χειμερινών Μαθημάτων θα διεξαχθεί στις 7-25 Ιανουαρίου 2019, περίοδος 3 εβδομάδων, κατά την οποία θα παρασχεθούν μαθήματα υψηλού επιπέδου για το Διεθνές Δίκαιο (δημόσια και ιδιωτικά) στην The Hague Academy of International Law .

Τα Χειμερινά Μαθήματα οργανώνονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα Καλοκαιρινά Μαθήματα και αποτελούνται από μαθήματα γενικών και ειδικών θεμάτων τα οποία στη συνέχεια δημοσιεύονται στη σειρά Συλλεκτικών Μαθημάτων , των οποίων σήμερα υπάρχουν πάνω από 386 τόμοι, κατατάσσοντας μεταξύ των σημαντικότερων εγκυκλοπαιδικών εκδόσεων σχετικά με το δημόσιο και ιδιωτικό διεθνές δίκαιο.... [-]