Karoli Gaspar University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Karoli Gaspar University προσφέρει ένα ετήσιο κύριο πρόγραμμα πιστοποιημένο LLM στα αγγλικά με καθημερινά μαθήματα πλήρους απασχόλησης για τους δικηγόρους στην καρδιά της Κεντρικής Ευρώπης, στη Βουδαπέστη.

  • Διάρκεια: Σεπτέμβριος 2019-Ιούνιος 2020
  • Διδακτικός τόπος: Βουδαπέστη, Ουγγαρία (ΕΕ)
  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Απριλίου 2019

Karoli Gaspar University

Ο νομικός προκάτοχος του Πανεπιστημίου μας ήταν η Μεταρρυθμισμένη Θεολογική Ακαδημία της Βουδαπέστης, η οποία ιδρύθηκε το 1855 και έλαβε το πανεπιστημιακό καθεστώς από το ουγγρικό κοινοβούλιο το 1900. Το 1993 η Γενική Συνέλευση της Ουγγρικής Μεταρρυθμισμένης Εκκλησίας πήρε την απόφαση να ιδρύσει Πολυδύναμο Πανεπιστήμιο και η απόφαση αυτή εγκρίθηκε αργότερα μέσα στο έτος στις 21 Σεπτεμβρίου από το Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας της Ουγγαρίας. Μέσω της δημιουργίας του Πανεπιστημίου Károli Gáspár, η ουγγρική μεταρρυθμισμένη εκκλησία εκπλήρωσε τους στόχους των προγόνων της. Το Πανεπιστήμιο μας, στο πνεύμα του πανεπιστημίου, στοχεύει να αυξήσει το καθεστώς όχι μόνο της Εκκλησίας, αλλά και του έθνους, μέσω του εκπαιδευτικού, διδακτικού και ακαδημαϊκού έργου του.

Η δέσμευση του πανεπιστημίου Károli Gáspár είναι να ακολουθήσει τις διακεκριμένες παραδόσεις των μεταρρυθμισμένων κολλεγίων Sárospatak (ιδρύθηκε το 1531), Pápa (ιδρύθηκε το 1531), Debrecen (ιδρύθηκε το 1538), Kolozsvár (ιδρύθηκε το 1622) και Nagyenyed (που ιδρύθηκε το 1632 ). Εκτός από την εκπαίδευση των υπουργών θρησκείας, για τους σκοπούς της ακαδημαϊκής έρευνας, την κατάρτιση για τη θέση του λέκτορα και για το βαθμό του διδάκτορα της φιλοσοφίας και την απονομή πτυχίων, οι στόχοι και οι στόχοι του είναι να παρέχουν BA και MA level basic την εκπαίδευση σε πολλούς τομείς και κλάδους της υποτροφίας και να είναι σε θέση να διεξάγει ακαδημαϊκή έρευνα, σύμφωνα με τις προαναφερθείσες παραδόσεις και στο πνεύμα της Μεταρρύθμισης.

Η Ουγγρική Επιτροπή Διαπίστευσης, με την απόφαση αριθ. 1 της 6ης Ιουνίου 2000 σχετικά με το επίπεδο εκπαίδευσης και ακαδημαϊκής έρευνας που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Károli Gáspár, χορήγησε το διαπιστευμένο καθεστώς του Πανεπιστημίου ως αποτέλεσμα του ότι οι εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες μας συμμορφώνονται με τους νόμους που ισχύουν επί του παρόντος και είναι, επιπλέον, σύμφωνα με τη γνώμη της ουγγρικής επιτροπής διαπίστευσης και με τις κατευθυντήριες γραμμές τους για τα εκπαιδευτικά πρότυπα.

Μαζί, μπορούμε να λάβουμε έμπνευση στο δρόμο προς τη γνώση, την ηθική ή την καλή θέληση.

Κάθε μελέτη τρίτου επιπέδου περιλαμβάνει μια σημαντική συνιστώσα, τη συμμετοχή στη διεθνή εκπαίδευση. Το Πανεπιστήμιο μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ευκαιρίες για μερική απασχόληση ως προγράμματα ανταλλαγών.

Πολλά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθιστούν δυνατή την ενεργό συμμετοχή των φοιτητών στα προγράμματα κινητικότητας. Μετά την ίδρυση του Πανεπιστημίου μας αναπτύξαμε αρχικά σχέσεις με την ολλανδική περιφέρεια, αλλά μέχρι τώρα έχουμε διευρύνει τις σχέσεις μας με τις γειτονικές χώρες, στο εξωτερικό και με θρησκευτικά και δημόσια πανεπιστήμια σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παίρνουμε συνεχή οικονομική και επαγγελματική υποστήριξη από τα προγράμματα Σωκράτης και Δια Βίου Μάθηση / Erasmus, Leonardo da Vinci ή CEEPUS της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τα τμήματα του Πανεπιστημίου μας διατηρούν κυρίως σχέσεις κινητικότητας σπουδαστών και εκπαιδευτικών, αλλά εξετάζουμε περαιτέρω εξελίξεις, όπως κοινές εκπαιδευτικές ενότητες, ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και ανάπτυξη νέων προγραμμάτων σπουδών. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ευρωπαϊκή διάσταση με την πλήρη αναγνώριση των πιστώσεων που αποκτήσαμε στο εξωτερικό, την ανάπτυξη της ποιότητας της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας ξένων γλωσσών, την επέκταση των σχεδίων που βασίζονται σε διεθνείς σχέσεις, τη σύγκριση διαφορετικών εκπαιδευτικών δομών και πολιτικών και τη χρήση κοινές γνώμες.

Σχετικά Βουδαπέστη και Ουγγαρία

Η περιοχή της Ουγγαρίας είναι μόλις 100.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα με 10 εκατομμύρια κατοίκους, η γλώσσα της οποίας δεν μνημονεύεται πουθενά αλλού στον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι λόγω της μοναδικότητάς του, ο ουγγρικός λαός ζει στο κέντρο της Ευρώπης για πάνω από 1.100 χρόνια. Τα φυσικά, πολιτισμικά και ιστορικά πλούτη που θα βιώσουν στην Ουγγαρία αντανακλώνται στη μεγάλη συγκέντρωσή τους από την UNESCO, πολλά από τα οποία βρίσκονται στην πρωτεύουσα.

Η Βουδαπέστη είναι μια κυψέλη κορυφαίας μουσικής και τέχνης, με μία από τις καλύτερες όπερες στον κόσμο και με πλήθος μουσείων και γκαλερί. Τα φεστιβάλ του, όποια και αν είναι η τέχνη, η μουσική ή η γαστρονομία, λαμβάνουν χώρα όλο το χρόνο. Η λίμνη Balaton, ιδανική για ιστιοπλοΐα και ηλιοθεραπεία, είναι η μεγαλύτερη λίμνη στην Κεντρική Ευρώπη. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η περίφημη πόλη σπα του Hévíz, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη χαρά της κολύμβησης σε μια φυσική θερμική λίμνη, ακόμη και στα βάθη του χειμώνα. Οι πηγές της Ουγγαρίας υποστηρίζουν μια κουλτούρα κολύμβησης που χρονολογείται από τους ρωμαϊκούς χρόνους. Είτε είστε μετά από χαλάρωση, αναζωογόνηση, αναζωογόνηση ή ανάκαμψη, η Ουγγαρία δεν μπορεί να μην ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε να είστε ενεργός και να επιστρέψετε στη φύση, υπάρχουν αμέτρητες διαδρομές για πεζοπορία, ποδηλασία ή ιππασία, συχνά μέσα από εκπληκτικά τοπία.

Αυτή η χώρα είναι η γενέτειρα παγκοσμίως διάσημων εφευρετών, επιστημόνων, εξερευνητών, συνθετών και αστεριών.

Email: international@kre.hu και llm@kre.hu.

Szechenyi outdoor thermal baths during the morning light without people in Budapest, HungaryChain bridge on Danube river in Budapest city. Hungary. Urban landscape panorama with old buildings and domes of operaBudapest, Hungary - Beautiful aerial skyline view of Buda Castle Royal Palace and South Rondella at sunset with Szechenyi Chain Bridge over River Danube, Matthias Church and Parliament of Hungary

Τοποθεσίες

Βουδαπέστη

Károli Gáspár Református Egyetem

Address
H-1091 Budapest, Kálvin tér 9.
Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Προγράμματα

FAQ

Άλλη