Karoli Gaspar University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η νομική προκάτοχος του Πανεπιστημίου μας ήταν η ανασχηματισμένη Θεολογική Ακαδημία της Βουδαπέστης, που ιδρύθηκε το 1855 και χορήγησε το καθεστώς του Πανεπιστημίου από το ουγγρικό κοινοβούλιο το 1900. Το 1993 η Γενική Συνέλευση της ουγγρικής ανασχηματισμένη εκκλησία πήρε την απόφαση να δημιουργηθεί ένα πανεπιστήμιο multifaculty, και η απόφαση αυτή εγκρίθηκε αργότερα στη διάρκεια του έτους στις 21 Σεπτεμβρίου, από το Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας της Ουγγαρίας. Μέσα από τη δημιουργία του Karoli Gáspár Πανεπιστημίου, η ουγγρική Μεταρρυθμισμένη Εκκλησία έχει εκπληρώσει τους στόχους των προγόνων του. Πανεπιστήμιο μας, στο πνεύμα του Παν scientiarium, έχει ως στόχο να αυξήσει τη θέση του όχι μόνο της Εκκλησίας, αλλά και το έθνος, μέσω των εκπαιδευτικών, τη διδασκαλία και την ακαδημαϊκή εργασία.

Η δέσμευση της Karoli Gáspár Πανεπιστημίου είναι να συνεχίσουμε τους διακεκριμένους παραδόσεις της αναθεωρημένης Κολλέγια Sárospatak (ιδρύθηκε το 1531), Παπά (ιδρύθηκε το 1531), Ντέμπρετσεν (ιδρύθηκε το 1538), Kolozsvár (ιδρύθηκε in1622) και Nagyenyed (ιδρύθηκε το 1632 ). Εκτός από την εκπαίδευση των υπουργών της θρησκείας, για τους σκοπούς της ακαδημαϊκής έρευνας, της κατάρτισης για τη θέση του Λέκτορα και για το βαθμό του Doctor of Philosophy, καθώς και την απονομή των πτυχίων, τους στόχους και τους στόχους του είναι να παράσχει ΒΑ και ΜΑ επίπεδο βασικές εκπαίδευση σε διάφορους τομείς και κλάδους της υποτροφίας, και να είναι σε θέση να εκτελέσει την ακαδημαϊκή έρευνα, σύμφωνα με τις προαναφερθείσες παραδόσεις και σύμφωνα με το πνεύμα της Μεταρρύθμισης.

Η επιτροπή Ουγγρικό Συμβούλιο Διαπίστευσης, με την απόφαση no.1, της 6ης Ιουνίου 2000 σχετικά με το πρότυπο της εκπαίδευσης και της ακαδημαϊκής έρευνας που διεξάγεται στο Karoli Gáspár Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο χορήγησε διαπιστευμένο καθεστώς μας, ως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι οι εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητές μας είναι σύμφωνες με τους νόμους ισχύουν σήμερα και είναι, επιπλέον, σύμφωνα με τη γνώμη Ουγγρική Επιτροπή Διαπίστευσης και με τις κατευθυντήριες γραμμές τους για τα εκπαιδευτικά πρότυπα.

Μαζί, μπορεί να λάβουμε έμπνευση για την πορεία προς τη γνώση, την ηθική ή την υπεραξία.

Κάθε μελέτη τρίτο επίπεδο περιλαμβάνει ένα σημαντικό στοιχείο, τη συμμετοχή σε διεθνή εκπαίδευση. Πανεπιστήμιο μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ευκαιρίες για σπουδές μερικής απασχόλησης ως προγράμματα ανταλλαγών.

Πολλά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν ενεργό συμμετοχή των φοιτητών σε προγράμματα κινητικότητας δυνατό. Μετά την ίδρυση του Πανεπιστημίου μας αναπτύχθηκε για πρώτη φορά τις σχέσεις με την ολλανδική περιοχή, αλλά μέχρι τώρα έχουμε επεκτείνει τις συνδέσεις μας με τις γειτονικές χώρες, στο εξωτερικό και με θρησκευτικά και δημόσια πανεπιστήμια σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Λαμβάνουμε συνεχή χρηματοδοτική και επαγγελματική υποστήριξη από το Σωκράτης και το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση / Erasmus, Leonardo da Vinci ή προγράμματα CEEPUS της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τμημάτων του Πανεπιστημίου μας διατηρούν σχέσεις κυρίως την κινητικότητα φοιτητών και καθηγητών, αλλά κάνουμε εξετάσει περαιτέρω εξελίξεις, όπως κοινές εκπαιδευτικές ενότητες, την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και την εξέλιξη των νέων προγραμμάτων σπουδών. Στόχος μας είναι να ενισχυθεί η ευρωπαϊκή διάσταση από την πλήρη αναγνώριση των πιστωτικών μονάδων που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό, η ανάπτυξη της ποιότητας της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας ξένων γλωσσών, την επέκταση των έργων που βασίζονται στις διεθνείς σχέσεις, η σύγκριση των διαφορετικών εκπαιδευτικών δομών και πολιτικών και η χρήση του συνήθως αποκτήσει γνώσεις.

Σχετικά με την Βουδαπέστη και την Ουγγαρία

Η περιοχή της Ουγγαρίας είναι μόλις 100.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων με 10 εκατομμύρια κατοίκους, των οποίων η γλώσσα μιλιέται πουθενά αλλού στον κόσμο. Παρά ή λόγω αυτής της μοναδικότητας, οι ουγγρικές οι άνθρωποι ζουν στο κέντρο της Ευρώπης, για πάνω από 1.100 χρόνια. Οι φυσικών, πολιτιστικών και ιστορικών πλούτη να βιώσει στην Ουγγαρία αντανακλάται στην υψηλή συγκέντρωση της UNESCO παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, πολλά από τα οποία μπορούν να βρεθούν στην πρωτεύουσα.

Η Βουδαπέστη είναι μια κυψέλη της πρώτης κατηγορίας της μουσικής και της τέχνης, με μία από τις καλύτερες όπερες του κόσμου και μια σειρά από μουσεία και γκαλερί. Φεστιβάλ κάθε είδους (μπορεί να είναι λεπτή τέχνη, τη μουσική, ή γαστρονομία) λαμβάνουν χώρα σε όλη τη διάρκεια του έτους. Η λίμνη Μπάλατον, ιδανικό για ιστιοπλοΐα και ηλιοθεραπεία, είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Κεντρικής Ευρώπης. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η περίφημη λουτρόπολη του Hévíz, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη χαρά της κολύμβησης σε ένα φυσικό θερμική λίμνη, ακόμη και στα βάθη του χειμώνα. Πηγές της Ουγγαρίας έχουν υποστηρίξει μια κουλτούρα κολύμβησης που χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή. Είτε είστε μετά τη χαλάρωση, αναζωογόνηση, ανανέωση ή την ανάκτηση, την Ουγγαρία, δεν μπορεί παρά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Αν σας αρέσει να κρατήσει ενεργό και να επιστρέψει στη φύση, υπάρχουν αμέτρητες σηματοδοτημένων διαδρομών για πεζοπορία, ποδηλασία ή ιππασία, συχνά μέσα από το μαγευτικό τοπίο.

Αυτή η χώρα είναι η γενέτειρα του παγκοσμίου φήμης εφευρέτες, επιστήμονες, εξερευνητές, συνθέτες και αστέρια του αθλητισμού.

Email: international@kre.hu και llm@kre.hu.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Law Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

LLM στο Ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο των επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2019 Ουγγαρία Budapest

Ένα ενός έτους μεταπτυχιακών σπουδών διαπιστευμένο πρόγραμμα με πλήρες ωράριο προσφορές καθημερινή πορεία για τους δικηγόρους στην καρδιά της Κεντρικής Ευρώπης από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Karoli Gáspár των αναμορφωμένων Εκκλησίας στην Ουγγαρία, Βουδαπέστη. [+]

Ένα μονοετές κύριο πρόγραμμα πιστοποιημένο στα αγγλικά με καθημερινά μαθήματα πλήρους απασχόλησης για δικηγόρους στην καρδιά της Κεντρικής Ευρώπης από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Károli Gáspár της Μεταρρυθμισμένης Εκκλησίας στην Ουγγαρία, Βουδαπέστη.

Διάρκεια: Σεπτέμβριος 2018-Ιούνιος 2019 χώρος διδασκαλίας: Βουδαπέστη, Ουγγαρία (ΕΕ) Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Απριλίου 2018 ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ... [-]