Πανεπιστήμια, Σχολές και Κολλέγια στο Ουζμπεκιστάν

Οι Καλύτερες Σχολές & Πανεπιστήμια στο Ουζμπεκιστάν 2018

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων που προσφέρει πτυχία bachelor στη Ουζμπεκιστάν. Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη Ουζμπεκιστάν εδώ. Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων bachelor.

Βρείτε πανεπιστήμια bachelor στη Ουζμπεκιστάν και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων bachelor τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές προπτυχιακών σπουδών στη Ουζμπεκιστάν και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη Ουζμπεκιστάν άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Ουζμπεκιστάν

Westminster International University in Tashkent

Πτυχίο Νομικής (LLB) Ουζμπεκιστάν Tashkent September 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣWestminster International University in Tashkent αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους σπουδαστές να σπουδάσουν σε ένα δυναμικό και ποικίλο μαθησιακό περιβάλλον. Όντας ένας αποκλειστικός συνεργάτης διακρατικής εκπαίδευσης με το Πανεπιστήμιο του Westminster (UoW), το WUIT σας δίνει πρόσβαση σε παγκόσμια αναγνωρισμένη βρετανική πιστοποίηση. Συμμετέχετε στην ευημερούσα μας κοινότητα φιλόδοξων ατόμων, με επικεφαλής τον εμπνευσμένο και υψηλής εξειδίκευσης καθη… [+] γητές. Στο WIUT , η κύρια προτεραιότητά μας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες μάθησης, προσφέροντας ποιοτικά μαθήματα προσανατολισμένα στην καριέρα.Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας μαζί μας, έχουμε πολλούς τρόπους να σας προσφέρουμε υποστήριξη και βοήθεια. Η ομάδα εξυπηρέτησης του αεροδρομίου Meet and Greet προσφέρει ένα θερμό καλωσόρισμα σε νέους διεθνείς φοιτητές που φτάνουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τασκένδη και εξασφαλίζεται δωρεάν καταλύματα το 1ο έτος. Η Ομάδα Υποστήριξης Φοιτητών είναι αφιερωμένη να εξασφαλίσει ότι οι διεθνείς μαθητές μας θα εγκατασταθούν και θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους.ΕισαγωγέςΗ εισαγωγή σε μαθήματα στο WIUT θα βασίζεται στα εγκεκριμένα κριτήρια αποδοχής για το Πανεπιστήμιο του Westminster (UK London). Η βασική αρχή επί της οποίας βασίζονται οι αποφάσεις εισαγωγής είναι ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να επωφεληθούν και να επιτύχουν στην πορεία. Προβλέποντας τους μαθητές θα πρέπει να πληρούν την ηλικία, την αγγλική γλώσσα, τα μαθηματικά, το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και άλλες απαιτήσεις. [-]