Πανεπιστήμια, Σχολές και Κολλέγια στο Ουζμπεκιστάν

Οι Καλύτερες Σχολές & Πανεπιστήμια στο Ουζμπεκιστάν 2018

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων που προσφέρει πτυχία bachelor στη Ουζμπεκιστάν. Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη Ουζμπεκιστάν εδώ. Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων bachelor.

Βρείτε πανεπιστήμια bachelor στη Ουζμπεκιστάν και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων bachelor τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές προπτυχιακών σπουδών στη Ουζμπεκιστάν και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη Ουζμπεκιστάν άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Ουζμπεκιστάν

Westminster International University in Tashkent

Πτυχίο Νομικής (LLB) Ουζμπεκιστάν Τασκένδη September 2018

σχετικά με WIUT Διεθνές Πανεπιστήμιο Westminster στην Τασκένδη (WIUT) ​​ιδρύθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2002 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Westminster (Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο) και του Ιδρύματος UMID του Προέδρου της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν και έγινε το πρώτο διεθνές πανεπιστήμιο του Ουζμπεκιστάν. WIUT παρέχει διεθνώς αναγνωρισμένη τριτοβάθμια εκπαίδευση σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Όλα τα προγράμματα και τα μαθήματα των WIUT σχεδιαστεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο το… [+] υ Westminster και υπόκεινται στους ίδιους κανόνες διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου, όπως αυτές που διδάσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα μαθήματα στο WIUT διδάσκονται στα αγγλικά, απαιτήσεις εισόδου και όλα βαθμό πιστοποιητικά πληρούν τα διεθνή πρότυπα. Καθηγητές και το προσωπικό είναι υψηλής ειδίκευσης από το Ουζμπεκιστάν, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και άλλες χώρες. Το Πανεπιστήμιο του Westminster παρέχει υποστήριξη για την ανάπτυξη του προσωπικού, συστημάτων και τη διαχείριση του Πανεπιστημίου. Η στρατηγική του Πανεπιστημίου είναι να ενισχύσει και να διατηρήσει μια ποιότητα παγκόσμιας κλάσης της Ανώτατης Εκπαίδευσης σε συνεργασία με άλλους διεθνείς θεσμούς και οργανισμούς. Εισαγωγή Η είσοδος για τα μαθήματα στο WIUT θα βασίζεται στα εγκεκριμένα κριτήρια αποδοχής για το Πανεπιστήμιο του Westminster (Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο). Η κυρίαρχη αρχή πάνω στην οποία βασίζονται οι αποφάσεις εισδοχής είναι ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πιθανό να επωφεληθούν από, και να πετύχει στην πορεία. Προτίθενται οι μαθητές θα πρέπει να πληρούν την ηλικία, στην αγγλική γλώσσα, μαθηματικά, το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και άλλες απαιτήσεις. [-]