Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το ZOE

Η παγκόσμια οικονομία μας αποδεικνύει σε καθημερινή βάση την οργανωτική ανάγκη για ταλέντο "fore-most" και "leading" για να επιτύχουμε σε όλο και πιο σύνθετες και ανταγωνιστικές παγκόσμιες αγορές. Προκειμένου να επιτευχθεί το «βέλτιστο» δυνατό αποτέλεσμα για τις οργανώσεις, η ανάπτυξη του σωστού ταλέντου είναι εξίσου απαραίτητη με την πρόσληψη και διατήρηση των εργαζομένων.

Ποιοι είμαστε?

Η ZOE Talent Solutions είναι μια παγκόσμια εταιρεία κατάρτισης και συμβουλευτικής που εξυπηρετεί κορυφαίες επιχειρήσεις σε πολλές χώρες. Ειδικευόμαστε στις λύσεις δημιουργίας ικανοτήτων και ανάπτυξης ταλέντων για άτομα και οργανισμούς, μέσα από τα πολύ προσαρμοσμένα μαθήματα και τις προπονήσεις μας, σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων.

Τι κάνουμε?

Το ZOE βοηθά τους οργανισμούς να εντοπίζουν τους σημαντικότερους στόχους και τις ομάδες διαχείρισης των στελεχών τους, συνεργάζοντας στενά με κάθε μέλος, για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών τους. Αυτή η διαδικασία υπόσχεται έτσι μια σαφή αύξηση των εσόδων και των αποταμιεύσεων και μια υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI). Πάνω από μία δεκαετία, η ομάδα μας έχει δημιουργήσει μια παγκοσμίως προτεινόμενη επιχείρηση με μοναδικά εξοπλισμένες δεξιότητες που περιλαμβάνουν και όχι μόνο την καθοδήγηση, τη διευκόλυνση, την παροχή συμβουλών και την στρατηγική.

Πώς να το κάνουμε;

Οι εξαιρετικά αφοσιωμένοι και έμπειροι επαγγελματίες του ZOE προσφέρουν στους πελάτες τους την υψηλότερη διαθέσιμη ποιότητα στην κατάρτιση και την ανάπτυξη ικανοτήτων σε ανταγωνιστικές τιμές, προσαρμοσμένες σε μια μοναδική ευελιξία που ταιριάζει στις ανάγκες των πελατών τους.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η «Πλήρης ικανοποίηση πελατών». Αυτό αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας εργασίας μας, του πολιτισμού μας και ό, τι κάνουμε. Η επιτυχία μας μας επέτρεψε να αναλάβουμε πρόσφατα όλο και μεγαλύτερο όγκο έργων. Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας κάθε φορά είναι αυτό που μας ενθαρρύνει να αγωνιστούμε για μια απαράμιλλη αριστεία.

Είμαστε θριαμβευμένοι συνεργάζοντας στενά με κάθε οργάνωση για να ξεκλειδώσετε τη δύναμη του λαού μας και να διασφαλίσετε ότι οι λύσεις κατάρτισης ικανοποιούν τις ανάγκες μάθησης και ανάπτυξης και μεγιστοποιούν την επιχειρηματική τους επιτυχία.

Η ZOE διαθέτει ολοκληρωμένες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα της Ανάπτυξης Εργαζομένων και Οργανισμών. Αυτό, σε συνδυασμό με τη δέσμευση να προμηθεύουμε καινοτόμες και κορυφαίες λύσεις ανάπτυξης, μας έχει δείξει ότι συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε με συνέπεια, ακόμη και αν αντιμετωπίσουμε δυσμενείς συνθήκες στην αγορά.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Address
Singapore, Σινγκαπούρη
Address
Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Τηλέφωνο
+971 4 558 8245
Address
Almaty, Almaty Province, Καζακστάν
Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Μαλαισία
Address
Mumbai, Maharashtra, Ινδία
Address
Maldives Online, Μαλβίδες
Address
Accra, Greater Accra Region, Γκάνα
Address
Cairo, Cairo Governorate, Αίγυπτος
Address
Cape Town, Western Cape, Νότια Αφρική
Address
Nairobi, Nairobi County, Κένυα
Address
Amsterdam, North Holland, Κάτω Χώρες
Address
Athens, Central Athens, Ελληνική Δημοκρατία
Address
Bratislava, Bratislava Region, Σλοβακία
Address
Budapest, Ουγγαρία
Address
Geneva, Geneva, Ελβετία
Address
Istanbul, Istanbul, Τουρκία
Address
London, England, Ηνωμένο Βασίλειο
Address
Lisbon, Lisbon, Πορτογαλία
Address
Manchester, England, Ηνωμένο Βασίλειο
Address
Paris, Île-de-France, Γαλλία
Address
Prague, Prague, Τσεχία
Address
Vienna, Vienna, Αυστρία
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Address
Amman, Amman Governorate, Ιορδανία
Address
Doha, Doha, Κατάρ
Address
Riyadh, Riyadh Province, Σαουδική Αραβία
Address
Houston, Texas, Ηνωμένες Πολιτείες
Address
Toronto, Ontario, Καναδάς