EIT RawMaterials Academy SUMA

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από τον σιδήρου και του χάλυβα των σιδηροδρομικών μας δικτύων, που απαιτούνται για τη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών, στο χρυσό και το ασήμι που χρησιμοποιούνται στα κυκλώματα των κινητών τηλεφώνων, που απαιτούνται για τη μετάδοση πληροφοριών, τα υλικά είναι ζωτικής σημασίας για τη σύγχρονη ζωή. Τα υλικά είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τη μετατροπή σε μια οικονομία που εκπέμπει λιγότερα αέρια θερμοκηπίου. Τα ηλεκτρικά οχήματα χρειάζονται κοβάλτιο και λίθιο για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου, φωτοβολταϊκά και ηλιακά πάνελ βασίζονται στο πυρίτιο και ανεμογεννήτριες χωρίς εργαλεία απαιτούν στοιχεία σπάνιων γαιών για την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας.

Τα υλικά είναι επίσης πεπερασμένα. Οι έξυπνοι, κυκλικοί τρόποι για την εξασφάλιση του εφοδιασμού με πρωτογενή και δευτερογενή υλικά για την ευρωπαϊκή βιομηχανία και την οικονομία είναι απαιτητικοί. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με τις σωστές γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις για να πρωτοστατήσουν αυτή τη μετάβαση. Τα προγράμματα Ετικετών EIT προετοιμάζουν τους μαθητές για να είναι μέρος της λύσης!


Το EIT RawMaterials είναι σε θέση να προσφέρει στους σπουδαστές μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν σε ένα δυναμικό περιβάλλον, εστιάζοντας σε πραγματικές προκλήσεις.

Το EIT RawMaterials ξεκινά και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT), όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Ετικέτα EIT είναι πιστοποιητικό ποιότητας που απονέμεται μόνο σε εξαιρετικά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Διδακτορικό και Διδακτορικό επίπεδο.

Ως φοιτητής προγράμματος EIT RawMaterials Labeled, θα συμμετάσχετε στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρική σχέση πρώτων υλών - με περισσότερους από 120 βασικούς και συνεργάτες εταίρους και 180 εταίρους σχεδίων από 22 ευρωπαϊκές χώρες που προέρχονται από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ερευνητικά ιδρύματα και τη βιομηχανία. Ως φοιτητής EIT Label θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτή τη συνεργαζόμενη εταιρική σχέση καθώς και στον πρωταθλητή και να συμβάλλετε στον στόχο του EIT RawMaterials να βρείτε νέες, καινοτόμες λύσεις για την εξασφάλιση της βιώσιμης προμήθειας πρώτων υλών στην αλυσίδα αξιών - από την εξερεύνηση , εξόρυξη και εξόρυξη, επεξεργασία ορυκτών, ανακύκλωση και ανάπτυξη στρατηγικών κυκλικής οικονομίας.

Το EIT RawMaterials έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια νέα γενιά καινοτόμων στην Ευρώπη εξοπλισμένη με την απαραίτητη επιχειρηματική νοοτροπία για το σχεδιασμό και την παροχή λύσεων. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συνεργαστείτε σε διεθνές επίπεδο για να αναπτύξετε δημιουργικές και βιώσιμες λύσεις σε πιεστικές πηγές και κοινωνικές προκλήσεις.

Εν ολίγοις, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει ένας παγκόσμιος παίκτης αλλαγών, να αποκτήσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία που αναζητούν οι εργοδότες στους μελλοντικούς αποφοίτους και να γίνουν μέλη της φοιτητικής κοινότητας Label Academy RawMaterials.


EIT RawMaterials Ετικέτα προγράμματα σας προσφέρουν

 • Θέσεις πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες
 • Η γνώση για να γίνει ειδικός σε μια συγκεκριμένη πειθαρχία των πρώτων υλών, σε συνδυασμό με μια επισκόπηση ολόκληρης της αλυσίδας αξίας των πρώτων υλών
 • Ευρωπαϊκή κινητικότητα - μελέτη σε τουλάχιστον δύο ευρωπαϊκές χώρες
 • Καινοτόμα μαθήματα που βασίζονται στην πρόκληση και βασίζονται σε προβλήματα της πραγματικής ζωής
 • Συμμετοχή στην κοινότητα των αποφοίτων του ΕΙΤ Label Alumni Community
 • Μαθήματα σχεδιασμένα για να καλλιεργούν ιδέες εκκίνησης σε επιταχυντές και φυτώρια
 • Εκδρομές μελέτης και επιτόπιες επισκέψεις σε εταιρείες και βιομηχανικούς χώρους
 • Νέοι τρόποι μάθησης - ηλεκτρονικά μαθήματα, εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα και MOOCs
 • Μαθήματα μαθήματος αφιερωμένα στην επιχειρηματικότητα και τις δεξιότητες και τις ικανότητες καινοτομίας
 • Υποστήριξη καινοτομίας του EIT RawMaterials: διαγωνισμοί επιχειρησιακού σχεδίου, καμπάνιες καινοτομίας, χρηματοδότηση σπόρων προς σπορά
 • EIT RawMaterials θερινά σχολεία και διεπιστημονικά μαθήματα


Οικονομική υποστήριξη για τους σπουδαστές

Η ακαδημία RawMaterials προσφέρει υποτροφίες ύψους έως 9.000 ευρώ ανά φοιτητή που επιθυμεί να παρακολουθήσει πρόγραμμα μάστερ, με πρόσθετη οικονομική υποστήριξη για τη συμμετοχή μαθητών σε συνέδρια, θερινά σχολεία και άλλες εκδηλώσεις. Περισσότερες ευκαιρίες υποτροφιών είναι διαθέσιμες για επιλεγμένα προγράμματα μέσω εθνικών ή ευρωπαϊκών οργανισμών χρηματοδότησης.


EIT RawMaterials Association Αποφοίτων

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της μελέτης ενός προγράμματος EIT RawMaterials που φέρει την ονομασία "EIT RawMaterials" είναι η συμμετοχή στην αποκλειστική ένωση EUM RawMaterials Alumni Association. Αυτό συγκεντρώνει τους συμμετέχοντες από το πλήρες φάσμα δραστηριοτήτων EIT RawMaterials, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών, των νέων επιχειρήσεων, των διαγωνισμών επιχειρηματικών ιδεών και των μαθημάτων επαγγελματικής ανάπτυξης. Ο Σύνδεσμος βασίζεται στο διαφορετικό ταλέντο και την εμπειρία μέσα στην κοινότητα EIT RawMaterials για να προσφέρει στα μέλη της δυνατότητες δικτύωσης και επαγγελματικής ανάπτυξης όχι μόνο εντός των πρώτων υλών αλλά και μέσω της παροχής συνδέσμων, μέσω του EIT, στους ευρύτερους αποφοίτους του ΕΙΤ. Αυτό συγκεντρώνει συναδέλφους από τις κοινότητες καινοτομίας για τις πρώτες ύλες, το κλίμα, την καινοτομία, την ψηφιακή τεχνολογία, την επισιτιστική ασφάλεια και την υγεία για να αναπτύξει καινοτόμες λύσεις στις κοινωνικές προκλήσεις και να υποστηρίξει την επαγγελματική ανάπτυξη των μελών της.

Τοποθεσίες

Espoo

Address
Espoo, Φινλανδία

είδος πορσελάνης

Address
είδος πορσελάνης, Νότια Ολλανδία, Κάτω Χώρες

Μπορντό

Address
Μπορντό, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία

Γκρενόμπλ

Address
Γκρενόμπλ, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία

Προθυμώς

Address
Προθυμώς, Περιφέρεια της Βαλλονίας, Βέλγιο

Metz

Address
Metz, Grand Est, Γαλλία

Luleå

Address
Luleå, Νομός Νόρμποττεν, Σουηδία

Γάνδη

Address
Γάνδη, Φλάνδρα, Βέλγιο

Alsike

Address
Uppsala
752 36 Alsike, Ουψάλα, Σουηδία

Λεύκεν

Address
Λεύκεν, Φλάνδρα, Βέλγιο

Leoben

Address
8700 Leoben, Στυρία, Αυστρία

Τρέντο

Address
Τρέντο, Τρεντίνο-Νότιο Τυρόλο, Ιταλία

Μιλάνο

Address
Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη