Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αβραάμ Λίνκολν Πανεπιστήμιο είναι μια online ίδρυμα που παρέχει σε εθνικό επίπεδο διαπιστευμένο Juris Doctor προγράμματα, Associate, Bachelor, Master, και δίπλωμα / πιστοποιητικό.

σε απευθείας σύνδεση κομμάτια βαθμό ALU είναι πρακτικά και οικονομικά προσιτές, με τη χρήση προηγμένων, εύκολο στην εκμάθηση, διαδραστική τεχνολογία. Κερδίστε το βαθμό σας εντελώς on-line στο νόμο, την ποινική δικαιοσύνη, των επιχειρήσεων, της πληροφορικής, paralegal μελέτες, και πολλά άλλα.

Κερδίστε σε απευθείας σύνδεση Νόμο Σου Βαθμός

ALU είναι μια από τις κορυφαίες νομικές σχολές στην Καλιφόρνια παρέχει ένα πλήρως σε απευθείας σύνδεση πτυχίο Juris Doctor - είμαστε υπερήφανοι πρωτοπόρος στην νομική εκπαίδευση εξ αποστάσεως. ALU έχει καταχωρηθεί με την επιτροπή του Δικηγορικού εξεταστές του κράτους μπαρ της Καλιφόρνια στο unaccredited απόσταση κατηγορία σχολική μάθηση.

ALU Συνδεδεμένοι Πανεπιστήμιο: Φροντίδα, Connect, Δημιουργία Η αποστολή ALU είναι να παρέχει ευκαιρίες δια βίου μάθησης για τους μαθητές οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετούνται επαρκώς από τα παραδοσιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ο στόχος της κάθε σχολής και μέλος του προσωπικού ALU είναι να παραδώσει τη συμμετοχή, τις σχετικές οδηγίες και γνήσια, εξατομικευμένη υποστήριξη των σπουδαστών. Εκπαιδευτές φροντίδα για τις μοναδικές περιπτώσεις μαθητών. ALU συνδέει με τους μαθητές, προσφέροντας την αίσθηση του ανήκειν και γιορτάζοντας την επιτυχία των φοιτητών και συνεισφορά στις τοπικές κοινωνίες που υπηρετούμε. Είμαστε περήφανοι για τα ποσοστά παρακράτησης μας και τους αποφοίτους των σχέσεών μας.

Αβραάμ Λίνκολν Πανεπιστήμιο εμπνέει και ενθαρρύνει τους μαθητές μας να κατακτήσουν τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους με την επίτευξη των στόχων τους σε μια ακαδημαϊκή κοινότητα της δια βίου μάθησης. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνουμε και να συμβάλουν στις κοινότητές μας και δημιουργώ το μέλλον που επιδιώκουμε.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Abraham Lincoln University

Το Diploma in πρόγραμμα Paralegal Σπουδών παρέχει τη βάση στον τομέα του δικαίου είναι απαραίτητο να ληφθεί μια θέση επίπεδο εισόδου ως νομικός βοηθός ή paralegal σε ένα ... [+]

Συνδεδεμένοι Δίπλωμα Paralegal Πρόγραμμα Σπουδών

Το Diploma in πρόγραμμα Paralegal Σπουδών παρέχει τη βάση στον τομέα του δικαίου είναι απαραίτητο να ληφθεί μια θέση επίπεδο εισόδου ως νομικός βοηθός ή paralegal σε ένα περιβάλλον που σχετίζονται με νόμο. Σε απευθείας σύνδεση μας για on-campus μαθήματα παρέχουν μια επιταχυνόμενη μαθησιακό περιβάλλον στον τομέα των σπουδών paralegal. Οι paralegal μαθητές δίνεται ένα μαθητή λογαριασμό με Westlaw και να γίνει αποτελεσματική στην εκτέλεση σε απευθείας σύνδεση νομική έρευνα. Κερδίστε paralegal βαθμό σας σε απευθείας σύνδεση και την προώθηση της σταδιοδρομίας σας. Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο ALU εισαγωγών σήμερα για να μάθω πώς ένα online πτυχίο στην paralegal μελέτες μπορεί να σας προσφέρει μια συναρπαστική νέα πορεία της σταδιοδρομίας για το μέλλον σας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Διδάκτωρ Νομικής (JD)

Abraham Lincoln University

Ο γιατρός Πρόγραμμα Juris απαιτεί 140 μονάδες τρίμηνο και ολοκληρώνεται σε διάστημα περίπου τεσσάρων ετών. Κατά το πέρασμα Εξέταση από το πρώτο έτος Φοιτητών Νομικής (FYL ... [+]

Juris Doctor Βαθμός

Ο γιατρός Πρόγραμμα Juris απαιτεί 140 μονάδες τρίμηνο και ολοκληρώνεται σε διάστημα περίπου τεσσάρων ετών. Κατά το πέρασμα Εξέταση από το πρώτο έτος Φοιτητών Νομικής (FYLSX, επίσης γνωστό ως το "Baby Bar"), Γενικά Μπαρ Εξέταση (GBX, επίσης γνωστή ως Καλιφόρνια Bar Εξετάσεων), την ηθική αξιολόγηση του χαρακτήρα, την multistate επαγγελματικές εξετάσεις Ευθύνης (MPRE) , και δεν είναι σε καθυστέρηση με τις υποχρεώσεις στήριξης της οικογένειας, οι απόφοιτοι ALU είναι επιλέξιμες για να γίνουν πλήρη μέλη της Πολιτείας της Καλιφόρνια Bar και είναι επιλέξιμες για την πρακτική στην Καλιφόρνια. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά