Bellarmine University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Το πρωτεύον Ανεξάρτητο Καθολικό Πανεπιστήμιο στο Νότο

Bellarmine University είναι μια ζωντανή κοινότητα εκπαιδευτικής αριστείας και δεοντολογικής συνειδητοποίησης που κατατάσσεται με συνέπεια στα καλύτερα κολέγια και πανεπιστήμια του έθνους. Οι σπουδαστές μας ακολουθούν μια εκπαίδευση βασισμένη στις φιλελεύθερες τέχνες - και στη διακεκριμένη, καθολική καθολική παράδοση της εκπαιδευτικής αριστείας, την παλαιότερη και πιο αποδοτική στο δυτικό κόσμο. Πρόκειται για μια δια βίου εκπαίδευση, άξια του ομώνυμου πανεπιστημίου, του Άγιου Ρόμπερτ Μπελμαρίν και της πρόσκλησής του προς τον καθένα από εμάς να μάθουμε και να ζήσουμε στο Veritatis Amore - στην αγάπη για όλα όσα είναι όμορφα, αληθινά και καλά στη ζωή.

Το σπίτι μας στο Λούισβιλ

Στην άκρη του Λούισβιλ στο κέντρο της πόλης, το Bellarmine βρίσκεται σε τρεις πανέμορφους λόφους στην περίφημη και εκλεκτική γειτονιά Highlands. Βρισκόμαστε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον οδικό άξονα Bardstown Road, όπου προσφέρονται καφενεία, εστιατόρια και καταστήματα μοναδικής ποιότητας για τη συνολική εμπειρία Bellarmine. Το κέντρο της πόλης Louisville απέχει μόλις λίγα λεπτά και προσφέρει θέατρο, τέχνες, αθλήματα, μουσεία παγκόσμιας κλάσης και πανέμορφα πάρκα. Το Λούισβιλ βρίσκεται στον ποταμό Οχάιο, στην πύλη προς τα νότια και στο σταυροδρόμι των Μεσοδυτών. Δύο εκατομμύρια άνθρωποι - τα δύο τρίτα του πληθυσμού του έθνους - ζουν σε ακτίνα 500 μιλίων από την πόλη.

BELL-er-mun

Η Bellarmine αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό, όχι μόνο με τις μεγάλες νέες εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης και τα ακαδημαϊκά προγράμματα αλλά και με περιφερειακή και εθνική διάσταση. Καθώς μεγαλώνουμε, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσθέτουν "Bellarmine" στις λίστες τους κορυφαία σχολεία. Γύρω από αυτό, λέμε "BELL-er-mun" στο "LOU-a-vuhl". Αυτό είναι ένα από τα φιλικότερα πανεπιστήμια και μέρη στον κόσμο, οπότε θα σας αγαπάμε ακόμα κι αν προφέρετε αυτά τα ονόματα. Το BU πήρε το όνομά του από τον Roberto Bellarmino (1542-1621), ο λαμπρός Ιησουίτης, ο οποίος ήταν καρδινάλιος και ο οποίος είχε κανονικοποιηθεί το 1930.

Μια πανεπιστημιούπολη σε κίνηση

Η πλούσια πανεπιστημιούπολη των 175 στρεμμάτων περιλαμβάνει περισσότερα από 50 κτίρια, όπως το όμορφο συγκρότημα κατοικιών Siena, τη βιβλιοθήκη WL Lyons Brown, το επιστημονικό κέντρο Norton Health Science και την Παναγία του παρεκκλήσι Woods. Το Centro, ένα από τα σημαντικότερα κατασκευαστικά έργα στην ιστορία του Bellarmine, είναι ένα τριώροφο κτίριο που συνδέεται με ένα γυάλινο αίθριο σε ένα από τα κτίρια της Bellarmine και φιλοξενεί το Κέντρο Υποδοχής Εισδοχής, το Κέντρο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας και το τελευταίας τεχνολογίας, αίθουσες τέχνης, καθώς και χώρους για σπουδές και χαλάρωση. Οι εγκαταστάσεις αναψυχής περιλαμβάνουν εσωτερικά και εξωτερικά γήπεδα τένις. γυμναστήριο; και τα αθλητικά πεδία, συμπεριλαμβανομένου του Owsley B. Frazier Stadium, το οποίο φιλοξενεί τη λακρός, το ποδόσφαιρο, το χόκεϊ στον τομέα και το κομμάτι128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Διδασκαλία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ

Οι διδάσκοντες της σχολής Bellarmine είναι παθιασμένοι με τη διδασκαλία. 180 πλήρους φοίτησης, με το 82% να κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα. ή το υψηλότερο βαθμό στον τομέα τους, διδάσκουν στο Bellarmine.

Αριστεία των σπουδαστών

Ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα από 43 κράτη και 26 ξένες χώρες παρακολουθεί το Bellarmine. Η συνολική μας εγγραφή είναι 3.759 εκ των οποίων 2.546 είναι προπτυχιακοί φοιτητές. Οι σύνθετες βαθμολογίες ACT κυμαίνονται από 22 έως 27 για το μεσαίο 50% των μαθητών.

Ένα περιβάλλον μάθησης της ανθρώπινης κλίμακας

Ο δείκτης σπουδαστών μας είναι 12 έως 1. Το μέσο μέγεθος της τάξης μας στο Bellarmine είναι 20. Υπάρχουν 29 μαθητές ή λιγότερες στο 84% των τάξεων μας. Η διδασκαλία και η εκμάθηση όπως αυτή δεν συμβαίνει απλά στις μεγαβάτρες και δείχνει στα υψηλά τετραετή ποσοστά αποφοίτησής μας και στην επιτυχημένη σταδιοδρομία των 23.905 αποφοίτων μας (από το φθινόπωρο του 2017) σε όλο τον κόσμο.

Ο κόσμος είναι επίσης η πανεπιστημιούπολη μας

Το Bellarmine προσφέρει προγράμματα εξάμηνης, διαρκούς και καλοκαιρινής φοίτησης στο εξωτερικό σε 60 χώρες σε έξι ηπείρους. Υπάρχουν περισσότερα από 150 προγράμματα σπουδών. Περίπου το ένα τέταρτο των σπουδαστών μας συμμετέχει σε μια διεθνή εμπειρία στο εξωτερικό, σε σύγκριση με τον εθνικό μέσο όρο λίγο περισσότερο από 1%.

Ποιος είναι ο κύριος σας;

Προσφέρουμε πάνω από 60 μεγάλες ειδικότητες στις τέχνες και τις επιστήμες, τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση, την επικοινωνία, τις περιβαλλοντικές σπουδές, τις νοσηλευτικές και τις επιστήμες της υγείας. Ενθαρρύνουμε τις διπλές μεγάλες εταιρείες. Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν τον γιατρό της Νοσηλευτικής Πρακτικής (DNP), τον Διδάκτορα Φυσικής Θεραπείας (DPT), τον Διδάκτορα Φιλοσοφίας (Διδακτορικό) στην Εκπαίδευση και την Κοινωνική Αλλαγή, Διδάκτορας Φιλοσοφίας στην Ηγεσία στην Ανώτατη Εκπαίδευση, Γιατρός της εκπαίδευσης στην K-12 Περιφέρεια Ηγεσία (Ed.D.), Master of Business Administration (MBA), Master of Arts στην επικοινωνία (MAC), Master of Arts στη διδασκαλία (MAT), Master of Science Επιστημών στην Ιατρική Lab Επιστήμη MLS), Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Αναπνευστική Θεραπεία (RT), Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Αθλητική Κατάρτιση (MSAT), Μάστερ Επιστήμης στα Ψηφιακά Μέσα (MSDM), Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Νοσηλευτική Εκπαίδευση ή Διαχείριση Τραγουδιών και Master of Science στη Νοσηλευτική Οικογενειακή νοσοκόμα. Προσφέρουμε επίσης ένα Εκπαιδευτικό Ειδικό Δίπλωμα στην Εκπαιδευτική Ηγεσία

Τοποθεσίες

Λούισβιλ

Address
Bellarmine University
2001 Newburg Rd
Louisville, KY 40205

Λούισβιλ, Κεντάκι, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη