Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μπορείτε να πάτε οπουδήποτε για ένα πτυχίο κολεγίου. Στο Birmingham-Southern College, Έχουμε δεσμευτεί να εργάζονται μέσα σε ένα φιλελεύθερο πλαίσιο τέχνες για να σας προσφέρουμε τα hands-on εμπειρία που θα χρειαστείτε για να πετύχει-δεν έχει σημασία τι πεδίο που θα επιλέξετε. Η μοναδική μας όρος Ιανουάριος εξερεύνηση σας δίνει τέσσερις εβδομάδες ευελιξία να ακολουθήσουν τα όνειρά σας, και κορυφαία ακαδημαϊκά προγράμματα μας, θα σας δώσει τις δεξιότητες για να επιτύχουν.

Στο BSC, θα:

Εξερευνήστε τον κόσμο και ανακαλύψτε τα δικά σας πάθη. Πάρτε μια κατηγορία που σας εμπνέει ή να επισκεφθείτε μια χώρα που έχετε δει μόνο σε ένα χάρτη. Κάντε φίλους που σας δίνουν νέες προοπτικές για τη ζωή, διευρύνετε τους ορίζοντές σας σε μια πανεπιστημιούπολη club, ή να δοκιμάσετε τα όριά σας στο πεδίο του παιχνιδιού. Θα βρείτε το δικό σας δρόμο, ενώ όλα την οικοδόμηση των δεξιοτήτων τους σημερινούς εργοδότες θέλουν.

Η εμπειρία της μάθησης σε ένα νέο τρόπο. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις που ποτέ δεν φανταζόταν, στη συνέχεια να λάβει ό, τι μπορείτε να μάθετε πέρα ​​από την τάξη. Ό, τι κι αν επιλέξετε μια πρακτική, την έρευνα με έναν καθηγητή, ένα one-on-one καθοδήγηση, ένα έργο παροχής υπηρεσιών, ή τη δική σας εφεύρεση-θα πάρουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχει στον κόσμο της εργασίας.

Excel πριν από την αποφοίτηση και πέρα. Οι μαθητές μας είναι από τις καλύτερες, και τους αποφοίτους μας υπερβαίνει όλες τις προσδοκίες. Είτε είστε ένας γερουσιαστής των ΗΠΑ, διευθυντής μουσείου, βραβευμένος συγγραφέας, επιστήμονας της NASA, δικηγόρος, επιχειρηματίας, γιατρός, ή περισσότερο, πιστωτική BSC για την επιτυχία τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: