Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τη Νομική Σχολή της Κολομβίας

Η Νομική Σχολή της Κολομβίας είναι γνωστή για την πνευματική αυστηρότητα του προγράμματος σπουδών της και την πρωτοποριακή υποτροφία της σχολής της. Αντλώντας δύναμη από τους τεράστιους διεπιστημονικούς πόρους του διακεκριμένου ερευνητικού μας πανεπιστημίου - και της παγκόσμιας σκηνής της Νέας Υόρκης - οι σπουδαστές μας ολοκληρώνουν τη νομική τους κατάρτιση, έτοιμη να εμπλέξει τα πιο δύσκολα ζητήματα στον κόσμο πέρα από τα σύνορα, τις δικαιοδοσίες, τα θέματα, τους τομείς και τις βιομηχανίες.

Φημισμένη Σχολή

Οι καθηγητές μας είναι οι κορυφαίοι μελετητές και κορυφαίοι επαγγελματίες στους τομείς τους, διαμορφώνοντας τη δημόσια πολιτική και την πρακτική του νόμου σε όλο τον κόσμο.


Πρωτοποριακή έρευνα

Τα ερευνητικά κέντρα και τα προγράμματα της Νομικής Σχολής του Columbia αντικατοπτρίζουν το ευρύ φάσμα της εμπειρίας που καλύπτει η σχολή μας. Τα κέντρα και τα προγράμματα μας βασίζονται στην αυστηρή υποτροφία για τη διερεύνηση θεμελιωδών, αναδυόμενων και διεπιστημονικών τομέων του νόμου. Συγκεντρώνουν υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, δικαστές, ηγέτες επιχειρήσεων και ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο και παρέχουν στους φοιτητές ευκαιρίες να εργαστούν απευθείας με τους διδάσκοντες και έμπειρους επαγγελματίες της έρευνας.


Μια παγκόσμια σχολή δικαίου

Το Columbia Law School βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς υποτροφίας και επαγγελματικής δραστηριότητας. Η σχολή, τα κέντρα και τα ιδρύματα μας επεκτείνουν την επίδρασή τους πέρα από την πανεπιστημιούπολη και στη διεθνή κοινότητα. Οι φοιτητές μας έχουν πρόσβαση σε μια σειρά ευκαιριών με παγκόσμια προσανατολισμό που βασίζονται τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και σε όλο τον κόσμο. Οι απόφοιτοι μας είναι καλά προετοιμασμένοι για διασυνοριακές σταδιοδρομίες που καλύπτουν τους δημόσιους, ιδιωτικούς και μη κερδοσκοπικούς τομείς.


Μια παράδοση της δημόσιας υπηρεσίας

Μια από τις πρώτες νομικές σχολές με απαίτηση pro bono, το νόμο της Κολούμπια διατηρεί τη δέσμευση να προωθήσει τη δημόσια υπηρεσία.

Οι Πρωτοβουλίες Κοινωνικής Δικαιοσύνης (SJI) παρέχουν υπηρεσίες σταδιοδρομίας και προγραμματισμό για σπουδαστές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για το δημόσιο συμφέρον, τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα, τις δημόσιες υπηρεσίες / κυβερνήσεις και τη νομική εθελοντική εργασία. Το SJI εφαρμόζει επίσης και εποπτεύει το Πρόγραμμα Pro Bono της Νομικής Σχολής του Columbia, το οποίο συνδέει τους φοιτητές με προγράμματα που έχουν την επίβλεψη του δικηγόρου στο δημόσιο συμφέρον, καθώς και το Πρόγραμμα Εγγυημένης Χρηματοδότησης του Θερινού Σχολείου.


Βιωματική μάθηση

Η βιωματική μάθηση είναι ένας θεμελιώδης τρόπος που η Columbia Law School εκπαιδεύει τους μαθητές να γίνουν αποτελεσματικοί, δεοντολόγοι.

Αρχίζοντας με την τάξη του 2019, τα πρότυπα American Bar Association απαιτούν από κάθε φοιτητή JD να κερδίσει τουλάχιστον έξι εμπειριακές μονάδες για να αποφοιτήσει.

Τα εύρωστα κλινικά και εξωσχολικά προγράμματα της Νομικής Σχολής δίνουν τη δυνατότητα στους φοιτητές να αντιμετωπίσουν νομικά προβλήματα πραγματικού κόσμου.

Υπηρεσίες Καριέρας

Οι απόφοιτοι του Law College της Κολομβίας αναζητούνται από τους κορυφαίους εργοδότες στον κόσμο. Οι φοιτητές μας έχουν επιτύχει ηγετικούς ρόλους σε εξέχουσες οργανώσεις κοινωνικής δικαιοσύνης, δικηγορικά γραφεία, ΜΚΟ, κυβερνητικές οντότητες και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

Columbia University, Columbia Law School

Το Columbia Executive LL.M. στο Παγκόσμιο Επιχειρησιακό Δίκαιο είναι ένα επιταχυνόμενο υβριδικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για έμπειρους δικηγόρους με υψηλή επίδοση, έτοιμους ... [+]

Το Vanguard Executive της Columbia LL.M. Πρόγραμμα

Το Columbia Executive LL.M. στο Παγκόσμιο Επιχειρησιακό Δίκαιο είναι ένα επιταχυνόμενο υβριδικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για έμπειρους δικηγόρους με υψηλή επίδοση, έτοιμους να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους, να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο δίκτυο και να αναλάβουν ηγετικό ρόλο σε σύνθετες διασυνοριακές συναλλαγές.

Σε αυτό το εντατικό πρόγραμμα, θα αποκτήσετε ένα εξειδικευμένο ίδρυμα στο αμερικανικό επιχειρηματικό δίκαιο και θα προωθήσετε την κατανόησή σας για το πώς λειτουργούν αυτές οι κρίσιμες νομικές έννοιες σε ένα διεθνές πλαίσιο. Θα μάθετε από το φημισμένο σχολείο της εταιρικής νομοθεσίας της Κολούμπια και θα συνδέεστε με μια ομάδα δικηγόρων από όλο τον κόσμο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Manhattan
Μάρτιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
7 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά