Concordia University Portland

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εάν η εκπαίδευση είναι το πάθος σας, αυτό είναι το πανεπιστήμιο σας. Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στη μάθηση σήμερα, το Concordia University-Portland αναμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος βλέπει καθηγητές και μαθητές. Προσφέρουμε προγράμματα σπουδών σε όλα τα επίπεδα - πολλά από τα οποία μπορούν να κερδηθούν στο διαδίκτυο - από προγράμματα σπουδών Bachelor in Education έως master και doctorate.

Πιστεύετε στη δύναμη και την εμβέλεια της εκπαίδευσης. Και πιστεύουμε στη δύναμη σας. Γνωρίζουμε ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για να κάνετε τη διαφορά και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών μας συνδυάζουν ακαδημαϊκή αυστηρότητα, υποστήριξη σπουδαστών και ευέλικτες επιλογές προγράμματος, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε ή να προωθήσετε την καριέρα σας ως εκπαιδευτικός. Είμαστε εδώ για να σιγουρευτούμε ότι τίποτα δεν εμποδίζει το όνειρό σας να καθοδηγεί και να εμπνέει την επόμενη γενιά μαθητών.


Γιατί το Πανεπιστήμιο Concordia-Πόρτλαντ;

Ως καινοτόμοι στον τομέα της μάθησης, το Κολλέγιο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Concordia University-Portland έχει εξουσιοδοτήσει τους εκπαιδευτικούς για περισσότερο από έναν αιώνα και εξακολουθεί να επηρεάζει την εκπαίδευση από το προγεννητικό έως το διδακτορικό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, το Κολέγιο Παιδείας μας στεγάζεται στην κυρίαρχη σχολή του νέου μας εκπαιδευτικού μοντέλου, γνωστού ως 3toPhD®. Τα ίδια τολμηρά μυαλά πίσω από αυτό το καινοτόμο πρωτότυπο είναι επίσης εκείνα που διαμορφώνουν τη συνεχιζόμενη εκπαιδευτική μας έρευνα και τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μας προγράμματα.

Πιστοποιημένοι, μη κερδοσκοπικοί και διδάσκονται από επαγγελματίες, όλα τα online προγράμματα MEd της Concordia αντικατοπτρίζουν την ίδια ουσιαστική εμπειρία που παρέχουμε στην πανεπιστημιούπολη από το 1905. Η ευκολία του 100% online, σαφώς προσδιορισμένης διδασκαλίας - σε συνδυασμό με ρεαλιστικές προθεσμίες και τη δυνατότητα άμεσης εφαρμόστε αυτό που μαθαίνετε στην τάξη σας - καθιστά τα προγράμματά μας ιδανικά για πολυάσχολο τρόπο ζωής. Και τα δυνητικά οφέλη σταδιοδρομίας, από την υψηλότερη αμοιβή μέχρι τις προαγωγές, είναι δευτερόλεπτα μόνο για την ανταμοιβή του να έχουν μια αιώνια επίδραση στη ζωή των μαθητών σας.

Αναπτύσσουμε την κοινότητα των επαγγελματιών εκπαιδευτικών μας για να προωθήσουμε τη μάθηση σε κάθε στάδιο - εντάξτε μας.


Η ιστορία μας

Ιδρύθηκε από την Λουθηρανική Εκκλησία-Σύνοδο του Μισσούρι, το Πανεπιστήμιο Concordia-Portland άνοιξε τις πόρτες του το 1905 ως τετραετή ακαδημία για τους ποιμένες και τους δασκάλους. Το 1977, η Concordia έγινε ένα τετραετές κολέγιο και 18 χρόνια αργότερα, το Κολόντια Κολλέγιο έγινε το Concordia University-Portland, μέλος του Πανεπιστημιακού Συλλόγου Concordia, ένα δίκτυο 9 μη κερδοσκοπικών ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Σήμερα, το Πανεπιστήμιο Concordia University-Portland προσφέρει μια σταθερή φιλελεύθερη εκπαίδευση στις τέχνες με προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στην εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις, τη νοσηλευτική, την υγειονομική περίθαλψη, τις κοινωνικές επιστήμες, τη θρησκεία, τα μαθηματικά και την επιστήμη. Boise, Αϊντάχο.


Η αποστολή μας

Η αποστολή μας ως Χριστιανικό Πανεπιστήμιο-Πόρτλαντ είναι να προετοιμάσουμε ηγέτες για τη μεταμόρφωση της κοινωνίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα περιβάλλον μάθησης με προκλητική, υποστηρικτική και πίστη, όπου η πνευματική πνευματική έρευνα ενισχύει την αφοσίωσή μας στη δικαιοσύνη, τη συμπόνια και την ηθική ακεραιότητα.

Πλούσια σε ποικιλομορφία, όπου οι μαθητές οποιασδήποτε πίστης είναι ευπρόσδεκτοι, το Concordia University-Portland ενσωματώνει τις ακόλουθες αρχές μιας λουθηρανικής εκπαίδευσης σε κάθε μάθημα:

  • Μάθηση στην ερώτηση
  • Αγκαλιάζοντας την επιστήμη και αξιοποιώντας την τεχνολογία για πάντα
  • Ανακαλύπτοντας τα δώρα που σας έχει δώσει ο Θεός και μοιράζοντάς τα σε λειτουργία με άλλους
  • Μια αυστηρή εκπαίδευση για όλους

Σχεδιάζοντας πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας, το Concordia University-Portland εξυπηρετεί τις ανάγκες των εκπαιδευτικών μας, της κοινότητάς μας και του κόσμου γύρω μας.


Διαπίστευση

Όλα τα προγράμματα σπουδών μας, είτε πρόκειται για πανεπιστημιουπόλεις είτε για διαδικτυακούς τόπους, είναι διαπιστευμένα από τη Βορειοδυτική Επιτροπή για κολέγια και πανεπιστήμια σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά επίπεδα. Η διαπίστευση μέσω της NWCCU σημαίνει ότι το Concordia University-Portland ανταποκρίνεται στα καθιερωμένα πρότυπα της Επιτροπής για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης.

Επιπροσθέτως, τα προγράμματα εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών μας για το Oregon και την Ουάσινγκτον εγκρίνονται από την Επιτροπή Προτύπων και Πρακτικών Δασκάλων του Oregon.106899_ncu-logo.png

Τοποθεσίες

Πόρτλαντ

Address
Northeast Holman Street,2811
97211 Πόρτλαντ, Όρεγκον, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη