Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνείς σπουδές

Το Τμήμα Διεθνών Σπουδών χρησιμοποιεί ένα διεπιστημονικό πλαίσιο για να διερευνήσει τις ιστορικές και σύγχρονες διαστάσεις σύνθετων παγκόσμιων θεμάτων.

Οι σπουδαστές σε αυτόν τον τομέα αναπτύσσουν δεξιότητες στην έρευνα και την ανάλυση και καλλιεργούν μια κριτική συνειδητοποίηση των σχέσεων εξουσίας και ανισότητας που διαμορφώνουν τις συγκρούσεις και την ανάπτυξη σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.111260_pexels-photo-1153213.jpeg

Σχετικά με

Καλώς ήλθατε στο Τμήμα Διεθνών Σπουδών, όπου στεγάζεται ένα προπτυχιακό πρόγραμμα, ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα και ένα πενταετές πρόγραμμα BA / MA. Οι Διεθνείς Σπουδές είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος τομέας που επιδιώκει να κατανοήσει και να αντιμετωπίσει τα διεθνή ζητήματα κατά τρόπο που ενσωματώνει πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και πολιτιστικές μεθόδους ανάλυσης.

Οι σπουδαστές μας αναπτύσσουν εξαιρετικές δεξιότητες έρευνας, γραφής και κριτικής σκέψης, οι οποίες τους προετοιμάζουν για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στον δημόσιο, ιδιωτικό και μη κερδοσκοπικό τομέα, συμπεριλαμβανομένης της εξωτερικής υπηρεσίας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της διεθνούς ανάπτυξης, της δημόσιας τάξης, των διεθνών επιχειρήσεων, τις υπηρεσίες, τη δημοσιογραφία και το δίκαιο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά