Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Dominican University of California είναι ένα ανεξάρτητο πανεπιστήμιο που προσφέρει τις καλύτερες από τις φιλελεύθερες τέχνες σε συνδυασμό με την αυστηρή επαγγελματική εκπαίδευση. Ιδρύθηκε το 1890, η Δομινικανή απολαμβάνει μια αιώνια φήμη για την αριστεία της υποτροφίας, της έρευνας και της κοινοτικής προσέγγισης.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει περισσότερα από 60 ακαδημαϊκά προγράμματα που αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία και τη δημιουργικότητα της σχολής και των φοιτητών.

Με περισσότερους από 1.800 πτυχιούχους και προπτυχιακούς φοιτητές και με αναλογία σπουδαστών 10: 1, η Dominican είναι σε θέση να συνδυάσει με επιτυχία την προσωπική προσοχή που συνδέεται με τα μικρότερα σχολεία με τους ακαδημαϊκούς πόρους ενός μεγαλύτερου πανεπιστημίου.

Brooke Cagle / Unsplash

Αποστολή

Ο Δομινικανός εκπαιδεύει και προετοιμάζει τους μαθητές να είναι ηθικοί ηγέτες και κοινωνικά υπεύθυνοι παγκόσμιοι πολίτες που ενσωματώνουν τις αξίες της Δομινικανής μελέτης, προβληματισμού, κοινότητας και υπηρεσίας στη ζωή τους. Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί για την ποικιλομορφία, τη βιωσιμότητα και την ενσωμάτωση των φιλελεύθερων τεχνών, των επιστημών και των επαγγελματικών προγραμμάτων. Προβολή ειδήσεων

Ακαδημαϊκή ζωή

ΗΠΑ News

Η επικέντρωση της Δομινικανής στις διεπιστημονικές μελέτες παρέχει ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον. Στις επιστήμες, το Πανεπιστήμιο υπερέχει στην συμμετοχή των προπτυχιακών φοιτητών σε εξελιγμένα ερευνητικά προγράμματα που επιτρέπουν στους φοιτητές να παρευρίσκονται σε εθνικά ακαδημαϊκά συνέδρια και να δημοσιεύουν μαζί με τους συμβούλους των καθηγητών τους σε επιστημονικά περιοδικά.

Στις ανθρωπιστικές σπουδές, οι μαθητές μπορούν να συνδυάσουν χορευτικές και μουσικές επιδόσεις με τη μελέτη της φιλοσοφίας, της λογοτεχνίας, των παγκόσμιων πολιτισμών και της θρησκείας. Dominican επίσης προσφέρει ισχυρά προπτυχιακά επαγγελματικά προγράμματα σε επιχειρήσεις, εκπαίδευση, και νοσηλευτική, εκτός από τις μεταπτυχιακές προσφορές σε αυτούς τους κλάδους, καθώς και συμβουλευτική ψυχολογία και την επαγγελματική θεραπεία.

Becca Tapert / Unsplash

Δομινικανής πολυμορφίας

Οι σπουδαστές προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και κυρίως από την Περιοχή Bay και τη Βόρεια Καλιφόρνια, καθώς και από 18 ξένες χώρες, όπως Βραζιλία, Κίνα, Ιρλανδία, Ιαπωνία, Ρωσία, Ισπανία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη και Τουρκία. Περισσότερο από το 92% των προπτυχιακών φοιτητών που φοιτούν στο Δομινικανή λαμβάνουν οικονομική βοήθεια. Τα μικρά μεγέθη τάξεων εξασφαλίζουν ότι όλοι οι μαθητές λαμβάνουν προσωπική καθοδήγηση από τους καθηγητές τους.

Αθλητισμός

Το Dominican προσφέρει 12 διακλαδικά προγράμματα σε μπάσκετ για άντρες και γυναίκες, ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών, γκολφ ανδρών και γυναικών, cross-country ανδρών και γυναικών, γυναικεία βόλεϊ, ανδρική λακρός, γυναικεία σόφια και γυναικεία τένις.

Από το άνοιγμα του state-of-the-art Conlan Center το 2000, Dominican έχει απολαύσει τεράστια επιτυχία στον αθλητικό ανταγωνισμό. Το 2007-2008, η ομάδα μπάσκετ των ανδρών κέρδισε το πέμπτο πρωτάθλημα διάσκεψης Cal Pac σε έξι χρόνια. Οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου βόλεϊ και γυναικών κέρδισαν επίσης το πρωτάθλημα διάσκεψης Cal Pac το 2007-2008.

Το 2009-10, το Dominican μεταφέρθηκε από το NAIA στο NCAA Division ΙΙ ως μέλος του West Pacific Conference και έγινε πλήρες μέλος της NCAA Division II το 2011-12. Η λακρός των ανδρών είναι μέλος του Συλλόγου Δυτικής Διακλαδικής Λακρός (WILA).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
Dominican University of California
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
(415) 457-4440