Emory Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το 1916, το Πανεπιστήμιο Emory ίδρυσε νομική σχολή με σχολή σπουδαίων καθηγητών με πτυχία από τους πιο αναγνωρισμένους θεσμούς της εποχής, μια βιβλιοθήκη με πάνω από 5.000 τόμους και μια τάξη είκοσι επτά φοιτητών.

Σήμερα, η Σχολή Νόμου του Πανεπιστημίου Emory συνδυάζει μια πρακτική και πειθαρχημένη άποψη προς τη μελέτη του δικαίου με τη δέσμευση να προσφέρει στους μαθητές της βιωματικές ευκαιρίες μάθησης που τους εμπλέκουν στους ποικίλους και αναπόσπαστο ρόλο που παίζει ο νόμος στην κοινότητά μας, στην κοινωνία και στον κόσμο. Emory Law επικεντρωμένη στο φοιτητή εστίαση του Emory Law , καινοτόμα προγράμματα, εξωστρέφεια και αφοσίωση στην επιστημονική έρευνα διασφαλίζουν ότι οι απόφοιτοι μας είναι έτοιμοι να προβούν σε άμεσο αντίκτυπο μετά την αποφοίτησή τους.

Αποστολή

Μέσω της υποτροφίας, της διδασκαλίας και της εμβύθισης στον κόσμο και τις κοινότητές του, η αποστολή της Emory Law είναι:

  • Να παράγουν υποτροφίες και να εκπαιδεύουν τους μαθητές σχετικά με το ρόλο του δικαίου στον καθορισμό και την αντιμετώπιση των κοινωνικών δεινών. διαρθρωτική σύγκρουση; σχεδιασμός αποτελεσματικών νομικών, πολιτικών και αγορών · την ενημέρωση και τον περιορισμό των κυβερνήσεων. και την απομνημόνευση των κοινωνικών δεσμεύσεων.
  • Προωθήστε το κράτος δικαίου και τα επακόλουθα οφέλη από την υπευθυνότητα, τα ατομικά δικαιώματα, την κοινωνική δικαιοσύνη, τις ακμάζουσες αγορές και την οικονομική ανάπτυξη.
  • Καλλιεργήστε τους ηγέτες που υπηρετούν την κοινότητα μέσω ρόλων στο δικαστικό σώμα, στην κυβέρνηση, στη νομική εκπαίδευση, στο νόμο δημοσίου συμφέροντος, στις εταιρείες και στις δικηγορικές εταιρείες.
  • Προετοιμάστε τους μαθητές για μια ποικιλία σταδιοδρομιών και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες νομικές, πολιτικές, κοινωνικές και εμπορικές συνθήκες, παρέχοντας μια αυστηρή εκπαίδευση που ενσωματώνει τη θεωρία, το δόγμα και τη βιωματική μάθηση.
  • Προωθήστε την αριστεία προσπαθώντας για την ποικιλομορφία του φοιτητικού σώματος, της σχολής και του προσωπικού σας και διευκολύνοντας την ακαδημαϊκή παραγωγικότητα και τη διεπιστημονική ανταλλαγή με τα μέλη του πανεπιστημίου, την ευρύτερη ακαδημαϊκή κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το εξωτερικό και το επάγγελμα του νομικού.

Ιστορία

Τα Ιδρύματα

Ο καθηγητής Herschel W. Arant και ο επίσκοπος Warren A. Candler, καγκελάριος του Πανεπιστημίου Emory, επιδίωξαν να δημιουργήσουν μια σχολή δικαίου που θα ένωσε με τις νομικές σχολές των εθνικά αναγνωρισμένων πανεπιστημίων, τονίζουν την «ηθική και τα ιδανικά ενός αρχαίου και έντιμου επαγγέλματος , "και να ενθαρρύνουν την επίδοση του νόμου.

Το 1916, το Διοικητικό Συμβούλιο της Emory ονομάστηκε το νέο σχολείο LQC Lamar School of Law. Ο Lamar αποφοίτησε από το Emory College το 1845 και είχε διακεκριμένη καριέρα ως πολιτικός, μελετητής και δικηγόρος. Η αρχική θέση (τώρα Carlos Hall) ήταν ένα από τα αρχικά κτίρια στο Quadrangle Emory. Το κτίριο, με μια χαριτωμένη κεντρική σκάλα και μαρμάρινη πρόσοψη της Γεωργίας, σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Beaux-Arts Henry Hornbostel. Είκοσι οκτώ μαθητές εγγράφηκαν το φθινόπωρο του 1916.

Υπό την ηγεσία του Σαμουήλ Κ. Ουίλιαμς, πρώτου κοσμήτορα, η σχολή νομικών ήταν η πρώτη στη Γεωργία για να της χορηγηθεί η ιδιότητα του μέλους της Ένωσης Αμερικανικών Νομικών Σχολών. Η αμερικανική δικηγορική ένωση ταξινόμησε τη Emory ως σχολή "τάξης Α" το 1923. Τα μόνα άλλα σχολεία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για να τιμηθούν με αυτή την ονομασία ήταν το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια και το Πανεπιστήμιο Ουάσινγκτον και Λι.

Ο E. Smythe Gambrell, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ, προσχώρησε στην σχολή βοηθού το 1924. Εξυπηρέτησε στην σχολή μέχρι την παραμονή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και αργότερα παρείχε το δώρο που επέτρεψε την κατασκευή του σημερινού κτιρίου του νομικού σχολείου - Gambrell Hall, που ονομάστηκε στη μνήμη των γονέων του.

Τοποθεσίες

Ατλάντα

Address
Clifton Road,1301
30322 Ατλάντα, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη