Florida State University, College of Education

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το FSU

Ένα από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια του έθνους, το κρατικό πανεπιστήμιο της Φλώριδας, διατηρεί, επεκτείνει και διαδίδει τις γνώσεις στις επιστήμες, την τεχνολογία, τις τέχνες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τα επαγγέλματα, ενώ αγκαλιάζει μια φιλοσοφία μάθησης με έντονη ρίζα στις παραδόσεις των φιλελεύθερων τεχνών και της κριτικής σκέψης.

Η φιλόξενη πανεπιστημιούπολη της FSU βρίσκεται στον παλαιότερο συνεχή χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Φλόριντα, σε μια κοινότητα που προωθεί την ελεύθερη έρευνα και αγκαλιάζει την ποικιλομορφία, μαζί με τον πρωταθλητισμό και μια πρωταρχική θέση στην καρδιά της πρωτεύουσας του κράτους.

Γρήγορα γεγονότα

 • Ιδρύθηκε το 1851. παλαιότερη συνεχής τοποθεσία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Φλώριδα
 • Carnegie Ταξινόμηση της Επιτροπής: "Διδακτορικά Πανεπιστήμια: Υψηλότερη ερευνητική δραστηριότητα"
 • 41.900 φοιτητές από κάθε κομητεία της Φλόριντα και 132 χώρες
 • Αποδεκτό προφίλ πρωτοετών για το 2018:
  • Πτώση: 4.3 μέση GPA. 30 μέση βαθμολογία σύνθετου ACT. 1340 μέση βαθμολογία SAT
  • Καλοκαίρι: 4,0 μέση GPA. 27 μέσος όρος βαθμολογίας ACT. 1250 μέσος όρος βαθμολογίας SAT
 • Ποσοστό κράτησης 94% για πρωτοετείς. 68,4% ποσοστό αποφοίτησης μέσα σε τέσσερα χρόνια
 • 22: 1 αναλογία σπουδαστών / σπουδαστών
 • 384 κτίρια σε 1.633 στρέμματα. η κύρια πανεπιστημιούπολη στο Tallahassee είναι 485 στρέμματα
 • 2.360 παραδοσιακή σχολή? έχει συμπεριλάβει 6 βραβευθέντες Νόμπελ
 • 14.079 εργαζόμενοι
 • Επιχειρησιακός προϋπολογισμός ύψους $ 1.712.841.231
 • 210 εκατομμύρια δολάρια σε συμβάσεις και επιχορηγήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τη σχολή το 2016-17
 • 301 προγράμματα: πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, εξειδικευμένο, επαγγελματικό

Σχετικά με το Κολέγιο της Παιδείας

Ιδρύθηκε το 1905, το Κρατικό Πανεπιστημιακό Κολέγιο Εκπαίδευσης της Φλώριδας είναι το παλαιότερο Κολέγιο Εκπαίδευσης στη Φλόριντα, έχοντας παράσχει την εκπαίδευση στα καλύτερα και τα πιο λαμπρά για περισσότερο από έναν αιώνα. Η ιστορία μας είναι συνδεδεμένη με αυτή του Tallahassee και είμαστε υπερήφανοι για την κληρονομιά μας και τις συνεισφορές που οι διακεκριμένοι αποφοίτους μας έχουν κάνει σε όλο τον κόσμο.

Όπως και το παρελθόν μας, παραμένουμε επικεντρωμένοι στο όραμά μας για το μέλλον. Κάθε μέρα, οι καθηγητές και οι σπουδαστές εργάζονται για να σπάσουν νέα πεδία στον τομέα της εκπαίδευσης. Από την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας στην επίδραση της εκπαιδευτικής πολιτικής και της νομοθεσίας, η σχολή μας και η έρευνά της σφυρηλατούν το μέλλον της εκπαίδευσης.

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε φοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες που καλούν το FSU College of Education "σπίτι". Οι σπουδαστές από όλες τις γωνιές του πλανήτη αναζητούν το Κολλέγιο Εκπαίδευσης της FSU να συμμετέχουν σε προηγμένες έρευνες, να δουλεύουν δίπλα με καθηγητές που είναι πρωτοπόροι στον τομέα της εκπαίδευσης και να κερδίσουν βαθμό που τους προετοιμάζει πλήρως να επιστρέψουν στον κόσμο και να εκπαιδεύσει τους ηγέτες του αύριο. Εκτός από την παροχή εκπαίδευσης παγκόσμιας κλάσης, θα σας καταστήσουμε επίσης μέρος μιας στενής οικογένειας - με φοιτητές που μοιράζονται το πάθος σας να επηρεάσουν - φοιτητές που θα μοιραστούν εμπειρίες μαζί σας και θα γίνουν φίλοι και συμμαθητές δια βίου.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το καινοτόμο και προοδευτικό περιβάλλον του Κολλεγίου Παιδείας αποτελεί παράδειγμα της τεχνολογίας και των εγκαταστάσεων που διαθέτουν οι μαθητές μας. Το πιο αξιοσημείωτο είναι το Stone Building, το οποίο φιλοξενεί αίθουσες διδασκαλίας και εργαστηριακές εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με τις τελευταίες τεχνολογίες και συσκευές πολυμέσων για τη βελτίωση της διδασκαλίας και της μάθησης. Μάθετε περισσότερα και πραγματοποιήστε μια εικονική περιήγηση: https://education.fsu.edu/about/facilities.

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΛΛΑΧΑΣΣΕ

Η όμορφη και γοητευτική πόλη της πόλης είναι άφθονη με ευκαιρίες για φοιτητές του Κολλεγίου Εκπαίδευσης - από κυβερνητικές πρακτικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, αγορές, τραπεζαρία και υπαίθριες δραστηριότητες. Μάθετε περισσότερα: https://education.fsu.edu/about/tallahassee.

Τοποθεσίες

Tallahassee

Address
W College Ave,600
32306 Tallahassee, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη