Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από τότε που εισήλθε στην πρώτη του τάξη το 1865, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington δημιούργησε μερικά από τα καλύτερα μυαλά σε όλο το φάσμα της νομικής υποτροφίας.

Αυτή η παράδοση συνεχίζεται και σήμερα, καθώς οι απόφοιτοι του GW Law χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτούν εδώ για να επηρεάσουν τις κρίσιμες νομικές συνομιλίες της εποχής μας. Το σχολείο είναι διαπιστευμένο από την Αμερικανική Ένωση Δικηγορικού Συλλόγου και είναι μέλος της Ένωσης Αμερικανικών Νομικών Σχολών. Η σχολή δικαίου βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη GW στη γειτονιά του κέντρου γνωστή ως Foggy Bottom.

Το κύριο σύμπλεγμα GW Law βρίσκεται στο 2000 H Street, NW, Washington, DC 20052.

Με μια ματιά

Ιδρύθηκε το 1865, το Πανεπιστήμιο Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου George Washington είναι η παλαιότερη σχολή νομικής στην Ουάσινγκτον, DC. Το σχολείο είναι διαπιστευμένο από την Αμερικανική Ένωση Δικηγορικού Συλλόγου και είναι μέλος της Ένωσης Αμερικανικών Νομικών Σχολών. Η σχολή δικαίου βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη GW στη γειτονιά του κέντρου γνωστή ως Foggy Bottom. Το κύριο σύμπλεγμα GW Law βρίσκεται στο 2000 H Street, NW, Washington, DC 20052.

Φοιτητικό Σώμα

Το νομικό σχολείο έχει συνολική εγγραφή περίπου 2.000 φοιτητών. Περίπου 1.400 φοιτητές βρίσκονται στο τμήμα πλήρους απασχόλησης για το πτυχίο JD και 300 είναι εγγεγραμμένοι στο τμήμα μερικής απασχόλησης. 300 σπουδαστές, πολλοί από το εξωτερικό, είναι εγγεγραμμένοι σε μεταπτυχιακά προγράμματα πτυχίου νομικής.

Αποφοίτων

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington διαθέτει πάνω από 24.000 ζωντανούς αποφοίτους, εκ των οποίων περίπου 150 είναι δικαστές που υπηρετούν σε τοπικά, κρατικά και ομοσπονδιακά πάγκους, συμπεριλαμβανομένων 10 δικαστών σε ανώτατα δικαστήρια του κράτους. Η Νομική Σχολή απαριθμεί ανάμεσα σε εξέχοντες αποφοίτους τον αείμνηστο John Foster Dulles, τον αείμνηστο J. William Fulbright και τον τελευταίο αμερικανό γερουσιαστή Daniel K. Inouye (JD '52). ο πρώην γενικός εισαγγελέας William P. Barr (JD '77), ο πρώην υπουργός Οικονομικών John W. Snow (JD '67) και ο αμερικανός γερουσιαστής Harry Reid (JD '64), τρεις πρώην επιτρόπους της υπηρεσίας εσωτερικών εσόδων και πολλοί εξέχοντες ηγέτες τις επιχειρήσεις, τη βιομηχανία και την κυβέρνηση.

Πτυχίο Προγράμματα

 • JD πλήρους απασχόλησης
 • LLM στον Επιχειρηματικό και Οικονομικό Νόμο
 • LLM στον ενεργειακό και περιβαλλοντικό νόμο
 • LLM στο Περιβαλλοντικό Δίκαιο
 • LLM στον περί Δημοσίων Συμβάσεων Νόμο
 • LLM στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων και του περιβαλλοντικού δικαίου
 • LLM στο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας
 • LLM στο διεθνές και συγκριτικό δίκαιο
 • LLM στο Διεθνές Περιβαλλοντικό Δίκαιο
 • LLM στην επίλυση διαφορών και επίλυση διαφορών
 • LLM στον νόμο για την εθνική ασφάλεια
 • Γενικά LLM
 • SJD σε διάφορους τομείς

Κοινά προγράμματα σπουδών

 • JD / Master της Διοίκησης Επιχειρήσεων
 • JD / Master της Δημόσιας Διοίκησης
 • JD / Master της Δημόσιας Πολιτικής
 • MA στα Διεθνή Θέματα
 • MA στις Διεθνείς Αναπτυξιακές Μελέτες
 • MA στο Διεθνές Εμπόριο και Επενδυτική Πολιτική
 • MA στη Διεθνή Πολιτική Επιστήμης και Τεχνολογίας
 • MA στις μελέτες πολιτικής ασφάλειας
 • MA στις Μεσανατολικές Σπουδές
 • MA στην παγκόσμια επικοινωνία
 • MA στις ασιατικές σπουδές
 • MA στις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Σπουδές
 • MA στη Λατινική Αμερική και τις Ημισφαιρικές Σπουδές
 • JD / MA στις Γυναικείες Σπουδές
 • JD / MA στη Δημόσια Πολιτική με συγκέντρωση στις Γυναικείες Σπουδές
 • JD / MA στην Ιστορία με συγκέντρωση στη Νομική Ιστορία των ΗΠΑ
 • JD / Master της Δημόσιας Υγείας
 • LLM / Master της Δημόσιας Υγείας
 • LLM / MA στην Ιστορία με συγκέντρωση στη Νομική Ιστορία των ΗΠΑ

Ιστορία

Στα πρώτα χρόνια της Δημοκρατίας, όταν η νέα πρωτεύουσα του έθνους δεν ήταν παρά μια μικρή συλλογή δημόσιων κτιρίων που χωρίζονται από βοσκότοπους, ο Πρόεδρος Τζωρτζ Ουάσιγκτον συμβούλευσε το Κογκρέσο να ιδρύσει εθνικό πανεπιστήμιο στην έδρα της κυβέρνησης.

Ο στόχος του ήταν να εκπαιδεύσει τις μελλοντικές γενιές των δημοσίων υπαλλήλων και έτσι να σφυρηλατήσει μια εθνική ταυτότητα βασισμένη σε "αρχές φιλικές προς την δημοκρατική κυβέρνηση και στις αληθινές και πραγματικές ελευθερίες της ανθρωπότητας". Άφησε με τη θέλησή του 50 μετοχές στην Potowmack Canal Company για τη χρηματοδότηση ενός πανεπιστημίου "στο οποίο θα μπορούσαν να σταλούν οι νέοι της τύχης και των ταλέντων από όλα τα μέρη τους για την ολοκλήρωση της Εκπαίδευσης σε όλους τους κλάδους της ευγενικής λογοτεχνίας - στις τέχνες και τις Επιστήμες - στην απόκτηση γνώσεων στις αρχές της Πολιτικής

Αν και θα ήταν δεκαετίες πριν το πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο του Γουάιτ Ουάσιγκτον θα δημιουργηθεί με πράξη του Κογκρέσου, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington, που ιδρύθηκε το 1865, ήταν η πρώτη σχολή δικαίου στην περιφέρεια της Κολούμπια. Σήμερα, το σχολείο συνεχίζει να ενσωματώνει τις προσδοκίες του πρώτου προέδρου του έθνους.

Γιατί το νόμο GW;

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το νόμο GW; Θα σας δώσουμε πέντε λόγους, για εκκινητές.

Εξαιρετική νομική εκπαίδευση

Οι φοιτητές του νόμου GW διδάσκονται από παγκόσμιους μελετητές και έμπειρους επαγγελματίες. Με περισσότερα από 275 μαθήματα επιλογής, οι μαθητές μας μπορούν να αναλάβουν μια ευρεία αλλά σε βάθος διερεύνηση του νόμου. Επενδύουμε στην επιτυχία κάθε σπουδαστή μέσω ισχυρής ακαδημαϊκής και προσωπικής υποστήριξης, η οποία περιλαμβάνει καθοδήγηση, δικτύωση και παροχή συμβουλών σταδιοδρομίας one-on-one που δίνει έμφαση στη βοήθεια των μαθητών να βρουν τον τομέα του νόμου που ταιριάζει καλύτερα στα συμφέροντά τους.

Ιδανική τοποθεσία στην Ουάσιγκτον, DC

Η θέση μας στην καρδιά της Ουάσινγκτον, DC, τοποθετεί τους μαθητές μας στο κέντρο της πιο δυναμικής νομικής και πολιτικής δραστηριότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Λευκός Οίκος, η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το Υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Μεγάλος Νόμος για την οδό K και το Εφετείο των ΗΠΑ για το Ομοσπονδιακό Κύκλωμα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη. Μια σύντομη βόλτα στο μετρό, που έχει έναν βολικό σταθμό στην πανεπιστημιούπολη, επιτρέπει στους μαθητές να ακούσουν επιχειρήματα στο Ανώτατο Δικαστήριο το πρωί και να επιστρέψουν για μαθήματα εκείνο το απόγευμα.

Ευέλικτες ευκαιρίες μάθησης

Λόγω της εγγύτητάς μας σε γειτονικά δικαστήρια, επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κυβερνητικούς οργανισμούς και διεθνείς οργανισμούς, οι μαθητές μας επωφελούνται από τα εξωτερικά δρομολόγια όλο το χρόνο σε αυτά τα ιδρύματα. Επιπλέον, η δευτεροβάθμια σχολή μας αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες από αυτά τα γειτονικά ιδρύματα.

Συλλογική Κοινότητα

Είμαστε γνωστοί ως μια ζωντανή και ελκυστική κοινότητα, όπου ένας καθηγητής συμβολαίων μπορεί να βοηθήσει έναν σπουδαστή σε ένα καλοκαιρινό κυνήγι εργασίας - ακόμα κι αν αυτός ο φοιτητής αναζητά θέση σε άλλο τομέα του νόμου. Οι μαθητές μας αποπνέουν συνεργασία, όχι ανταγωνισμό, έτσι ώστε να αισθάνονται ελεύθεροι να μοιραστούν τα περιγράμματα της τάξης ή να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον προετοιμασμένοι για διαγωνισμούς δικαστηρίου.

Master of Laws

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στο νόμο GW αντλούν δύναμη από τη στενή σχέση τους με το πρόγραμμα JD. Με εξαίρεση το πρόγραμμα για την επίλυση διαφορών και επίλυσης διαφορών, το οποίο περιορίζεται σε υποψήφιους πτυχιούχους LLM, οι σπουδαστές πτυχιούχων νομικών παρακολουθούν μαθήματα με φοιτητές JD και η ανταλλαγή ιδεών που προκύπτει είναι ευεργετική και για τις δύο ομάδες. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συνδυάσουν παραδοσιακά διδασκόμενα μαθήματα με σεμινάρια σε βάθος, πρακτική εξάσκηση, κατάρτιση δεξιοτήτων και κλινική εμπειρία για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της νομικής εκπαίδευσης. Τα μέλη διδασκόντων πλήρους απασχόλησης σε κάθε εξειδικευμένο τομέα παρέχουν οδηγίες, ακαδημαϊκές συμβουλές και επίβλεψη διδακτορικών διατριβών

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα της GW επωφελούνται από τη θέση της νομικής σχολής στην Ουάσινγκτον, η οποία παρέχει πρόσβαση σε ασύγκριτες ακαδημαϊκές ευκαιρίες, καθώς και πολλούς διακεκριμένους ειδικούς, κυβερνητικούς αξιωματούχους και δικαστές που διδάσκουν σε επικουρική βάση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

GW Law | George Washington University

Το γενικό πρόγραμμα LLM επιτρέπει στον φοιτητή να σχεδιάζει τις δικές του σπουδές για να εξετάσει μια σειρά θεμάτων στο δίκαιο των ΗΠΑ. ... [+]

Το γενικό πρόγραμμα LLM επιτρέπει στον φοιτητή να σχεδιάζει τις δικές του σπουδές για να εξετάσει μια σειρά θεμάτων στο δίκαιο των ΗΠΑ. Οι σπουδαστές που εργάζονται προς το Γενικό LLM θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ανώτερο συγγενή κοσμήτορα για τις ακαδημαϊκές υποθέσεις και τον ορισθέντα σύμβουλο διατριβών προκειμένου να σχεδιάσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες του σπουδαστή. Οι φοιτητές ενδέχεται να επιθυμούν να συγκεντρώσουν τις σπουδές τους σε έναν ή περισσότερους τομείς, όπως το συνταγματικό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο, το εργατικό δίκαιο, το εταιρικό δίκαιο ή το δίκαιο περί υγειονομικής περίθαλψης, αλλά μπορούν να επιλέξουν μαθήματα από όλους τους τομείς του προγράμματος σπουδών. Οι διατριβές (6690-91) και τουλάχιστον 20 πιστώσεις απαιτούνται. Εάν η διατριβή είναι παραιτημένη, επιπλέον 4 πιστώσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο βαθμολογούνται με βάση ένα ερευνητικό έγγραφο, απαιτούνται.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Washington
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά