Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Από τότε που εισήλθε στην πρώτη του τάξη το 1865, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington δημιούργησε μερικά από τα καλύτερα μυαλά σε όλο το φάσμα της νομικής υποτροφίας.

Αυτή η παράδοση συνεχίζεται και σήμερα, καθώς οι απόφοιτοι του GW Law χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτούν εδώ για να επηρεάσουν τις κρίσιμες νομικές συνομιλίες της εποχής μας. Το σχολείο είναι διαπιστευμένο από την Αμερικανική Ένωση Δικηγορικού Συλλόγου και είναι μέλος της Ένωσης Αμερικανικών Νομικών Σχολών. Η σχολή δικαίου βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη GW στη γειτονιά του κέντρου γνωστή ως Foggy Bottom.

Ιστορία

Στα πρώτα χρόνια της Δημοκρατίας, όταν η νέα πρωτεύουσα του έθνους δεν ήταν παρά μια μικρή συλλογή δημόσιων κτιρίων που χωρίζονται από βοσκότοπους, ο Πρόεδρος Τζωρτζ Ουάσιγκτον συμβούλευσε το Κογκρέσο να ιδρύσει εθνικό πανεπιστήμιο στην έδρα της κυβέρνησης.

Ο στόχος του ήταν να εκπαιδεύσει τις μελλοντικές γενιές των δημοσίων υπαλλήλων και να διαμορφώσει έτσι μια εθνική ταυτότητα βασισμένη σε "αρχές φιλικές προς την δημοκρατική κυβέρνηση και στις αληθινές και πραγματικές ελευθερίες της ανθρωπότητας". Έφυγε στη δική του βούληση 50 μετοχές στην Potowmack Canal Company για τη χρηματοδότηση ενός πανεπιστημίου "στο οποίο οι νέοι της τύχης και τα ταλέντα από όλα τα μέρη τους θα μπορούσαν να σταλούν για να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους σε όλους τους κλάδους της ευγενικής λογοτεχνίας - στις τέχνες και τις Επιστήμες - στην απόκτηση γνώσης στις αρχές της Πολιτικής

Αν και θα ήταν δεκαετίες πριν το πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο του Γουάιτ Ουάσιγκτον θα δημιουργηθεί με πράξη του Κογκρέσου, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington, που ιδρύθηκε το 1865, ήταν η πρώτη σχολή δικαίου στην περιφέρεια της Κολούμπια. Σήμερα, το σχολείο συνεχίζει να ενσωματώνει τις προσδοκίες του πρώτου προέδρου του έθνους.

DC

Το πρώτο νομικό σχολείο στην πρωτεύουσα

Οι σπουδαστές έχουν αξεπέραστες ευκαιρίες να μάθουν από ειδικευμένους καθηγητές και διακεκριμένους επισκέπτες και να ακολουθήσουν πρακτική άσκηση, γραφεία και απασχόληση, όλα απολαμβάνοντας τη ζωντανή κουλτούρα, τη νυχτερινή ζωή και την τραπεζαρία της πόλης.

Με ιστορία πάνω από 145 χρόνια στην καρδιά της Ουάσινγκτον, η ζωή στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή της γύρω κοινότητας. Η πανεπιστημιούπολη μας απέχει μόνο τέσσερα τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο και σε κοντινή απόσταση από την Παγκόσμια Τράπεζα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Εξωτερικών, τα ομοσπονδιακά και τοπικά δικαστήρια και τις αμέτρητες μη κερδοσκοπικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Οι φοιτητές του Δικτύου GW έχουν αναρίθμητες ευκαιρίες να μάθουν από ειδικευμένους καθηγητές και διακεκριμένους επισκέπτες και να ακολουθήσουν πρακτική άσκηση, γραφεία και απασχόληση, όλα απολαμβάνοντας τη ζωντανή κουλτούρα, τη νυχτερινή ζωή και την τραπεζαρία της πόλης.121473_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

Από τον Κοσμήτορα

Καλώς ήρθατε στο νόμο GW!

Η Νομική Σχολή Πανεπιστημίου George Washington, που ιδρύθηκε το 1865, είναι ένα από τα μεγαλύτερα, πιο διάσημα και ποικίλα μέλη της νομικής ακαδημίας. Σας προσκαλώ να εξερευνήσετε την πανεπιστημιούπολη και την κοινότητά μας για να ανακαλύψετε μια σχολή δικαίου που είναι βαθιά ριζωμένη στην παράδοση, ανταποκρινόμενη ιδιαίτερα στις αλλαγές στη νομική εκπαίδευση και το επάγγελμα του νομικού, και είναι πλήρως αφοσιωμένη στην παραγωγή αντίκτυπων νομικών και μετασχηματιστικών ιδεών. Οι σπουδαστές έρχονται στο νόμο GW επειδή θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και αποφοιτούν ως επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να γράψουν, να υποστηρίξουν, να καινοτομήσουν, να δημιουργήσουν και να επιδιώξουν τα υψηλότερα ιδανικά του δικαίου και της δικαιοσύνης.

Καθώς επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, θα δείτε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους ο θεσμός μας παγκόσμιας κλάσης προετοιμάζει τους μαθητές για την πραγματικότητα της παγκόσμιας νομικής αγοράς. Βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους μας, ο νόμος GW συνδυάζει την άριστη νομική διδασκαλία με τον καινοτόμο προγραμματισμό και άφθονες ευκαιρίες για πρακτική εξάσκηση, εξωστρέφεια, καθοδήγηση και δικτύωση.

Μια σχολή παγκόσμιας κλάσης. Στον πυρήνα του νόμου GW η εμπειρία είναι μια ισχυρή παιδαγωγική που συνδυάζει την υποτροφία, το δόγμα και την πρακτική. Βοηθώντας να αναπτύξουμε τους σπουδαστές μας σε επιφανείς δικηγόρους είναι μια διακεκριμένη σχολή που όχι μόνο δημοσιεύει ευρέως αναφερόμενα βιβλία και άρθρα, αλλά αλλάζει ενεργά το νομικό τοπίο. Οι εθνικοί και διεθνώς αναγνωρισμένοι καθηγητές μας συμμετέχουν τακτικά σε διαφορές ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, των διεθνών δικαστηρίων και άλλων δικαστηρίων. Παρέχουν επίσης σχόλια ειδικών στα μέσα ενημέρωσης, μαρτυρούν για το Καπιτώλιο, δρουν ως σύμβουλοι σε διάφορες κυβερνήσεις και επιδιώκουν πολλές άλλες δραστηριότητες που εμπλουτίζουν την ακαδημαϊκή ζωή του σχολείου.

Όπου γίνεται ο νόμος. Ο νόμος GW είναι τέλεια τοποθετημένος γεωγραφικά για να παρέχει μια μοναδική Ουάσιγκτον νομική εκπαιδευτική εμπειρία. Η θέση μας - στο επίκεντρο του εθνικού και διεθνούς δικαίου, κορυφαίοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου - επιτρέπει στους βασικούς αριθμούς της Ουάσιγκτον να συχνάζουν στις αίθουσες διδασκαλίας μας, να παρευρίσκονται σε συνέδρια στην πανεπιστημιούπολη μας και να μιλάνε σε περισσότερες από 100 ειδικές εκδηλώσεις ετησίως στη σχολή μας.

Πραγματική εμπειρία στον κόσμο. Το αφοσιωμένο φοιτητικό μας σώμα είναι διαφορετικό, υποστηρικτικό, δημιουργικό, καινοτόμο και εργατικό. Στο νόμο GW, παρέχουμε στους φοιτητές μας μια βαθιά ευκαιρία να μελετήσουν, να διερευνήσουν, να συζητήσουν και να αμφισβητήσουν τις νομικές και νομικές αρχές στην τάξη και έξω από τον πραγματικό κόσμο. Πολλοί φοιτητές συμμετέχουν στις κοινοτικές νομικές κλινικές Jacob Burns της GW, εκπροσωπώντας τους πελάτες σε πραγματικές περιπτώσεις υπό την επίβλεψη των καθηγητών. Συμμετέχουν επίσης σε διαγωνισμούς υπεράσπισης, περιοδικά νομικής επιμόρφωσης σπουδαστών, προγράμματα pro bono και εκατοντάδες τοποθετήσεις σε κυβερνητικά γραφεία και κορυφαίους εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς στην περιοχή της Ουάσινγκτον.

Αλλαγή του κόσμου. Ελπίζουμε ότι θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας. Σας ενθαρρύνω να σκάβετε βαθύτερα και να μάθετε τι κάνει το νόμο GW τον ιδανικό προορισμό για να αποκτήσετε τις δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε τον κόσμο. Παρακαλούμε επισκεφθείτε μας προσωπικά για να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας και να πάρετε μια καλύτερη αίσθηση για το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να συμμετάσχετε μαζί μας. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω στη δικηγορική μας σχολή.

Με θερμό τρόπο,

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ALAN BRACEY

Προσωρινός Κοσμήτορας, Αντιπρόεδρος για τις Σχολές και Καθηγητής Νομικής

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


George Washington University, Law School

Η Γενική LL.M. πρόγραμμα επιτρέπει στον φοιτητή να σχεδιάσει τις δικές του σπουδές προκειμένου να εξετάσει μια σειρά θεμάτων στο δίκαιο των ΗΠΑ. ... [+]

Προγράμματα LLM

Το Master of Law υποψήφιοι μπορούν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα γενικής μελέτης, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ατομικά.

Όλοι οι υποψήφιοι για το πτυχίο LLM πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά 24 ώρες πίστωσης, συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας που ικανοποιεί την γραπτή απαίτηση εργασίας. Εκείνοι που εργάζονται για ένα εξειδικευμένο πτυχίο πρέπει να ολοκληρώσουν τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό ωρών στα μαθήματα που αναφέρονται παρακάτω για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σχετικά μαθήματα συνιστώνται για το υπόλοιπο έργο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ουάσιγκτο
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
George Washington University, Law School

Ιδρύθηκε στην αρχή της σύγχρονης εποχής του περιβαλλοντικού νόμου, το πρόγραμμα περιβαλλοντικής και ενεργειακής νομοθεσίας του Πανεπιστημίου George Washington University ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ιδρύθηκε στην αρχή της σύγχρονης εποχής του περιβαλλοντικού νόμου, το πρόγραμμα περιβαλλοντικής και ενεργειακής νομοθεσίας του Πανεπιστημίου George Washington University έχει τεθεί στην πρωτοπορία της εκπαίδευσης στον τομέα εδώ και σχεδόν 50 χρόνια. Κατά την τελευταία δεκαετία, το πρόγραμμα έχει επεκταθεί για να αυξήσει την επικέντρωσή μας στον ενεργειακό νόμο, προσθέτοντας νέες τάξεις και δημιουργώντας την Πρωτοβουλία για την Αειφόρο Ενέργεια. Σήμερα, το πρόγραμμα επεκτείνεται σημαντικά για να προσφέρει στην επόμενη γενιά περιβαλλοντικών και ενεργειακών δικηγόρων τα εργαλεία που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις τοπικές, εθνικές και διεθνείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και οι κάτοικοί του, συμπεριλαμβανομένων των κλιματικών αλλαγών, της εξάντλησης της αλιείας, έλλειψη ενέργειας και ανάπτυξη νέων πηγών ενέργειας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ουάσιγκτο
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
George Washington University, Law School

Όλοι οι υποψήφιοι για το πτυχίο LLM πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά 24 ώρες πίστωσης, συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας που ικανοποιεί την γραπτή απαίτηση εργασίας. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Απαιτούνται τουλάχιστον 16 ώρες πίστωσης από τα ακόλουθα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων 2 πιστωτικών μονάδων με βάση ένα ερευνητικό έγγραφο. Για τους αποφοίτους σχολών εκτός των ΗΠΑ, η απαίτηση του προγράμματος σπουδών πρέπει να περιλαμβάνει εταιρείες (6250), εκτός εάν έχουν ολοκληρώσει προηγουμένως ισοδύναμες εργασίες διδασκαλίας. Για τους αποφοίτους σχολών τόσο των ΗΠΑ όσο και των ΗΠΑ, οι εταιρείες μπορούν να καταμετρούνται για την απαίτηση διδακτέας ύλης για τις 16 σπουδές στις επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ουάσιγκτο
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
George Washington University, Law School

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington είναι ηγέτης στην εκπαίδευση πνευματικής ιδιοκτησίας και στην υποτροφία για περισσότερα από εκατό χρόνια. Όταν ο νόμος ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington είναι ηγέτης στην εκπαίδευση πνευματικής ιδιοκτησίας και στην υποτροφία για περισσότερα από εκατό χρόνια. Όταν ο νόμος GW θέσπισε το πρόγραμμα Master of Patent Law το 1895, οι απόφοιτοι του είχαν ήδη γράψει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το τηλέφωνο του Bell, τη μηχανή λινοτύπου του Mergenthaler και την φωτογραφική μηχανή rollman του Eastman, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες εφευρέσεις και δεκάδες επιπλέον αποφοίτων το γραφείο ευρεσιτεχνιών. Κατά τη διάρκεια του παρελθόντος αιώνα, ο νόμος GW ενίσχυσε την εμπειρογνωμοσύνη του στον τομέα του δικαίου των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με συμπληρωματικά πλεονεκτήματα σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, επικοινωνιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδικτύου, ηλεκτρονικού εμπορίου, γενετικής και ιατρικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ουάσιγκτο
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
George Washington University, Law School

Οι πελάτες απαιτούν οι δικηγόροι τους να είναι ειδικευμένοι στο διεθνές και συγκριτικό δίκαιο. Οι συναλλασσόμενοι δικηγόροι πρέπει να είναι σε θέση να διαπραγματεύονται π ... [+]

Το πρόγραμμα αυτό κατατάσσεται # 5 στη χώρα από την US News

Αξιολόγηση από τους ομοτίμους: 4.2 από τις 5

Το Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν κατατάσσεται στις 14 καλύτερες νομικές σχολές και Νο 1 στο νόμο μερικής απασχόλησης. Τα σχολεία κατατάσσονται ανάλογα με τις επιδόσεις τους σε ένα σύνολο ευρέως αποδεκτών δεικτών αριστείας.

Το διεθνές δίκαιο μπορεί να περιλαμβάνει πολυεθνικούς οργανισμούς, διεθνή δικαστήρια και δικαστήρια και ανθρωπιστικά θέματα. Πολλά προγράμματα προσφέρουν επίσης ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό. Αυτά είναι τα κορυφαία προγράμματα διεθνούς δικαίου. Η βαθμολογία κάθε σχολείου αντανακλά τη μέση βαθμολογία της σε κλίμακα από 1 (οριακό) έως 5 (εκκρεμή), με βάση έρευνα από ακαδημαϊκούς σε ιδρύματα ομοτίμων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ουάσιγκτο
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
George Washington University, Law School

Αυτός ο τομέας πρακτικής εξελίχθηκε με την αυξανόμενη συνδετικότητα του κόσμου με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και του κυβερνοχώρου και των συνακόλουθων αυξανόμενων ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτός ο τομέας πρακτικής εξελίχθηκε με την αυξανόμενη συνδετικότητα του κόσμου με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και του κυβερνοχώρου και των συνακόλουθων αυξανόμενων τρωτών σημείων από φυσικές και κυβερνοεπειλητικές απειλές. Τα μαθήματα σε αυτόν τον τομέα πρακτικής διερευνούν τη χρήση του Διαδικτύου και των τεχνολογιών, καθώς και εξελιγμένους κυβερνοχώρους και έθνη-κράτη και πώς εκμεταλλεύονται τα τρωτά σημεία, κλέβουν πληροφορίες και χρήματα και αναπτύσσουν μεθόδους για τη διακοπή, καταστροφή ή απειλή βασικών υπηρεσιών. Ο τομέας περιλαμβάνει έναν νόμο για τη χρήση της ασφάλειας της κρίσιμης υποδομής στον κυβερνοχώρο, των παραβιάσεων στον κυβερνοχώρο, των ενόπλων δυνάμεων και των επιχειρήσεων πληροφοριών στο εξωτερικό, της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, της εσωτερικής ασφάλειας, της διαχείρισης κρίσεων, της εποπτείας του Κογκρέσου και των διαβαθμισμένων πληροφοριών. Τα δύο βασικά μαθήματα έρευνας είναι το νόμο περί εθνικής ασφάλειας και ο νόμος και η πολιτική στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Τα εναπομείναντα προηγμένα μαθήματα εξετάζουν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα ζητήματα που ανακύπτουν στα μαθήματα της έρευνας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ουάσιγκτο
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
George Washington University, Law School

Καθώς η παγκόσμια αγορά γίνεται πιο ρευστό και ολοκληρωμένη, η γνώση των διεθνών και συγκριτικών δημόσιων συμβάσεων καθίσταται όλο και πιο ζωτική. Η εξέλιξη του Παγκόσμιο ... [+]

Από το 1960, η GW έχει παράσχει ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει τις διεπιστημονικές εξελίξεις της δημόσιας εκπαίδευσης. Σήμερα, η ετήσια απόκτηση υπηρεσιών, προμηθειών και κατασκευαστικών λογαριασμών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για περισσότερα από 500 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι κρατικές και τοπικές δημόσιες συμβάσεις προσθέτουν σημαντικά στον όγκο των δημόσιων συμβάσεων και στις σχετικές ευκαιρίες νομικής πρακτικής. Καθώς η παγκόσμια αγορά γίνεται πιο ρευστό και ολοκληρωμένη, η γνώση των διεθνών και συγκριτικών δημόσιων συμβάσεων καθίσταται όλο και πιο ζωτική. Η εξέλιξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου προκάλεσε νέο διάλογο σχετικά με το ρόλο των δημόσιων συμβάσεων τόσο για τις αναπτυσσόμενες όσο και για τις ανεπτυγμένες χώρες. Οι ποικίλες προσφορές μαθημάτων μας και η πλήρης και συμπληρωματική εξειδίκευση διδάσκουν τους μελλοντικούς ηγέτες και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην κοινότητα εξαγορών εδώ και στο εξωτερικό.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ουάσιγκτο
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
George Washington University, Law School

Ένας επιτυχημένος δικηγόρος, είτε πρόκειται για δικαστή είτε όχι, πρέπει να καταλάβει τις δεξιότητες που σχετίζονται με τη δίκη, τη διαπραγμάτευση, τον διακανονισμό, τη δ ... [+]

Δίκη

Ένας επιτυχημένος δικηγόρος, είτε πρόκειται για δικαστή είτε όχι, πρέπει να καταλάβει τις δεξιότητες που σχετίζονται με τη δίκη, τη διαπραγμάτευση, τον διακανονισμό, τη διαμεσολάβηση και την εναλλακτική επίλυση διαφορών, συμπεριλαμβανομένης της διεθνούς επίλυσης διαφορών. Το πρόγραμμα επίλυσης διαφορών και επίλυσης διαφορών του George Washington Law School προτρέπει τους μαθητές να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική εκπροσώπηση στη σημερινή πολύπλοκη πρακτική του δικαίου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν αυτές τις δεξιότητες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ουάσιγκτο
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
H Street Northwest,2000
20052 Ουάσιγκτο, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες