George Washington University, Law School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Από τότε που εισήλθε στην πρώτη του τάξη το 1865, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington δημιούργησε μερικά από τα καλύτερα μυαλά σε όλο το φάσμα της νομικής υποτροφίας.

Αυτή η παράδοση συνεχίζεται και σήμερα, καθώς οι απόφοιτοι του GW Law χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτούν εδώ για να επηρεάσουν τις κρίσιμες νομικές συνομιλίες της εποχής μας. Το σχολείο είναι διαπιστευμένο από την Αμερικανική Ένωση Δικηγορικού Συλλόγου και είναι μέλος της Ένωσης Αμερικανικών Νομικών Σχολών. Η σχολή δικαίου βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη GW στη γειτονιά του κέντρου γνωστή ως Foggy Bottom.

Ιστορία

Στα πρώτα χρόνια της Δημοκρατίας, όταν η νέα πρωτεύουσα του έθνους δεν ήταν παρά μια μικρή συλλογή δημόσιων κτιρίων που χωρίζονται από βοσκότοπους, ο Πρόεδρος Τζωρτζ Ουάσιγκτον συμβούλευσε το Κογκρέσο να ιδρύσει εθνικό πανεπιστήμιο στην έδρα της κυβέρνησης.

Ο στόχος του ήταν να εκπαιδεύσει τις μελλοντικές γενιές των δημοσίων υπαλλήλων και να διαμορφώσει έτσι μια εθνική ταυτότητα βασισμένη σε "αρχές φιλικές προς την δημοκρατική κυβέρνηση και στις αληθινές και πραγματικές ελευθερίες της ανθρωπότητας". Έφυγε στη δική του βούληση 50 μετοχές στην Potowmack Canal Company για τη χρηματοδότηση ενός πανεπιστημίου "στο οποίο οι νέοι της τύχης και τα ταλέντα από όλα τα μέρη τους θα μπορούσαν να σταλούν για να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους σε όλους τους κλάδους της ευγενικής λογοτεχνίας - στις τέχνες και τις Επιστήμες - στην απόκτηση γνώσης στις αρχές της Πολιτικής

Αν και θα ήταν δεκαετίες πριν το πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο του Γουάιτ Ουάσιγκτον θα δημιουργηθεί με πράξη του Κογκρέσου, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington, που ιδρύθηκε το 1865, ήταν η πρώτη σχολή δικαίου στην περιφέρεια της Κολούμπια. Σήμερα, το σχολείο συνεχίζει να ενσωματώνει τις προσδοκίες του πρώτου προέδρου του έθνους.

DC

Το πρώτο νομικό σχολείο στην πρωτεύουσα

Οι σπουδαστές έχουν αξεπέραστες ευκαιρίες να μάθουν από ειδικευμένους καθηγητές και διακεκριμένους επισκέπτες και να ακολουθήσουν πρακτική άσκηση, γραφεία και απασχόληση, όλα απολαμβάνοντας τη ζωντανή κουλτούρα, τη νυχτερινή ζωή και την τραπεζαρία της πόλης.

Με ιστορία πάνω από 145 χρόνια στην καρδιά της Ουάσινγκτον, η ζωή στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή της γύρω κοινότητας. Η πανεπιστημιούπολη μας απέχει μόνο τέσσερα τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο και σε κοντινή απόσταση από την Παγκόσμια Τράπεζα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Εξωτερικών, τα ομοσπονδιακά και τοπικά δικαστήρια και τις αμέτρητες μη κερδοσκοπικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Οι φοιτητές του Δικτύου GW έχουν αναρίθμητες ευκαιρίες να μάθουν από ειδικευμένους καθηγητές και διακεκριμένους επισκέπτες και να ακολουθήσουν πρακτική άσκηση, γραφεία και απασχόληση, όλα απολαμβάνοντας τη ζωντανή κουλτούρα, τη νυχτερινή ζωή και την τραπεζαρία της πόλης.

121473_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

Από τον Κοσμήτορα

Καλώς ήρθατε στο νόμο GW!

Η Νομική Σχολή Πανεπιστημίου George Washington, που ιδρύθηκε το 1865, είναι ένα από τα μεγαλύτερα, πιο διάσημα και ποικίλα μέλη της νομικής ακαδημίας. Σας προσκαλώ να εξερευνήσετε την πανεπιστημιούπολη και την κοινότητά μας για να ανακαλύψετε μια σχολή δικαίου που είναι βαθιά ριζωμένη στην παράδοση, ανταποκρινόμενη ιδιαίτερα στις αλλαγές στη νομική εκπαίδευση και το επάγγελμα του νομικού, και είναι πλήρως αφοσιωμένη στην παραγωγή αντίκτυπων νομικών και μετασχηματιστικών ιδεών. Οι σπουδαστές έρχονται στο νόμο GW επειδή θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και αποφοιτούν ως επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να γράψουν, να υποστηρίξουν, να καινοτομήσουν, να δημιουργήσουν και να επιδιώξουν τα υψηλότερα ιδανικά του δικαίου και της δικαιοσύνης.

Καθώς επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, θα δείτε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους ο θεσμός μας παγκόσμιας κλάσης προετοιμάζει τους μαθητές για την πραγματικότητα της παγκόσμιας νομικής αγοράς. Βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους μας, ο νόμος GW συνδυάζει την άριστη νομική διδασκαλία με τον καινοτόμο προγραμματισμό και άφθονες ευκαιρίες για πρακτική εξάσκηση, εξωστρέφεια, καθοδήγηση και δικτύωση.

Μια σχολή παγκόσμιας κλάσης. Στον πυρήνα του νόμου GW η εμπειρία είναι μια ισχυρή παιδαγωγική που συνδυάζει την υποτροφία, το δόγμα και την πρακτική. Βοηθώντας να αναπτύξουμε τους σπουδαστές μας σε επιφανείς δικηγόρους είναι μια διακεκριμένη σχολή που όχι μόνο δημοσιεύει ευρέως αναφερόμενα βιβλία και άρθρα, αλλά αλλάζει ενεργά το νομικό τοπίο. Οι εθνικοί και διεθνώς αναγνωρισμένοι καθηγητές μας συμμετέχουν τακτικά σε διαφορές ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, των διεθνών δικαστηρίων και άλλων δικαστηρίων. Παρέχουν επίσης σχόλια ειδικών στα μέσα ενημέρωσης, μαρτυρούν για το Καπιτώλιο, δρουν ως σύμβουλοι σε διάφορες κυβερνήσεις και επιδιώκουν πολλές άλλες δραστηριότητες που εμπλουτίζουν την ακαδημαϊκή ζωή του σχολείου.

Όπου γίνεται ο νόμος. Ο νόμος GW είναι τέλεια τοποθετημένος γεωγραφικά για να παρέχει μια μοναδική Ουάσιγκτον νομική εκπαιδευτική εμπειρία. Η θέση μας - στο επίκεντρο του εθνικού και διεθνούς δικαίου, κορυφαίοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου - επιτρέπει στους βασικούς αριθμούς της Ουάσιγκτον να συχνάζουν στις αίθουσες διδασκαλίας μας, να παρευρίσκονται σε συνέδρια στην πανεπιστημιούπολη μας και να μιλάνε σε περισσότερες από 100 ειδικές εκδηλώσεις ετησίως στη σχολή μας.

Πραγματική εμπειρία στον κόσμο. Το αφοσιωμένο φοιτητικό μας σώμα είναι διαφορετικό, υποστηρικτικό, δημιουργικό, καινοτόμο και εργατικό. Στο νόμο GW, παρέχουμε στους φοιτητές μας μια βαθιά ευκαιρία να μελετήσουν, να διερευνήσουν, να συζητήσουν και να αμφισβητήσουν τις νομικές και νομικές αρχές στην τάξη και έξω από τον πραγματικό κόσμο. Πολλοί φοιτητές συμμετέχουν στις κοινοτικές νομικές κλινικές Jacob Burns της GW, εκπροσωπώντας τους πελάτες σε πραγματικές περιπτώσεις υπό την επίβλεψη των καθηγητών. Συμμετέχουν επίσης σε διαγωνισμούς υπεράσπισης, περιοδικά νομικής επιμόρφωσης σπουδαστών, προγράμματα pro bono και εκατοντάδες τοποθετήσεις σε κυβερνητικά γραφεία και κορυφαίους εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς στην περιοχή της Ουάσινγκτον.

Αλλαγή του κόσμου. Ελπίζουμε ότι θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας. Σας ενθαρρύνω να σκάβετε βαθύτερα και να μάθετε τι κάνει το νόμο GW τον ιδανικό προορισμό για να αποκτήσετε τις δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε τον κόσμο. Παρακαλούμε επισκεφθείτε μας προσωπικά για να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας και να πάρετε μια καλύτερη αίσθηση για το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να συμμετάσχετε μαζί μας. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω στη δικηγορική μας σχολή.

Με θερμό τρόπο,

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ALAN BRACEY

Προσωρινός Κοσμήτορας, Αντιπρόεδρος για τις Σχολές και Καθηγητής Νομικής

Τοποθεσίες

Ουάσιγκτο

Address
H Street Northwest,2000
20052 Ουάσιγκτο, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη