George Washington University School of Medicine & Health Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το SMHS

Ιδρύθηκε το 1824, η Σχολή Ιατρικής και Επιστημών Υγείας του GW (SMHS) είναι η 11η παλαιότερη ιατρική σχολή στη χώρα και η πρώτη στην πρωτεύουσα του έθνους. Από την ίδρυσή της, το σχολείο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ιατρικής εκπαίδευσης και έχει αναπτυχθεί ώστε να συμπεριλάβει προγράμματα υψηλής ευκρίνειας στην υγεία και τις βιοϊατρικές επιστήμες.

Με δεκάδες κορυφαία προγράμματα παραμονής, το SMHS είναι ένας ανταγωνιστικός και αξιέπαινος προορισμός για αποφοίτους ιατρικών σχολών σε ολόκληρη τη χώρα.

Σήμερα, οι μαθητές και οι κάτοικοι εκτίθενται σε μερικές από τις πιο καινοτόμες εκπαιδευτικές τεχνικές, που διδάσκονται από παγκοσμίου φήμης μέλη ΔΕΠ, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Εκτός από την τάξη, οι σπουδαστές και οι κάτοικοι απολαμβάνουν ασύγκριτες ευκαιρίες να ασχοληθούν με κοντινούς κυβερνητικούς, μη κυβερνητικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς - πολλές από αυτές τις ευκαιρίες οφείλονται στην πρωταρχική θέση του σχολείου στην πρωτεύουσα του έθνους.

Οι απόφοιτοι του SMHS είναι καλά καταρτισμένοι, συμπονετικοί επαγγελματίες υγείας που είναι εξαιρετικά προετοιμασμένοι να συμμετάσχουν στις αποφάσεις που επηρεάζουν το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης του έθνους μας.

Σχετικά με το Τμήμα Κλινικής Έρευνας και ηγεσίας

Το Τμήμα Κλινικής Έρευνας και ηγεσίας προσφέρει προγράμματα για επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ποιοτική εκπαίδευση, να συνεργαστούν με έμπειρους και πεπειραμένους επαγγελματίες και επαγγελματίες και να συμβάλουν στην ανάπτυξη νέων γνώσεων και πρακτικών στο επιλεγμένο κλινικό πεδίο πρακτικής τους. Αποτελούμενη από αφιερωμένη σχολή και προσωπικό, τα πιστοποιητικά πτυχίου, μεταπτυχιακού, μεταπτυχιακού και μετα-απολυτηρίου πιστοποίησης προσεγγίζουν την ανάπτυξη της εκπαίδευσης και της ηγεσίας από διεπιστημονική άποψη. Με αυτό τον τρόπο, καλλιεργούμε τις δεξιότητες των μαθητών στην κριτική σκέψη και την έρευνα, καθοδηγώντας σημαντικές γνώσεις στο επιλεγμένο πεδίο σπουδών τους.

Τα προγράμματα Κλινικής Έρευνας και Ηγεσίας είναι τα καλύτερα προσαρμοσμένα για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να επισημοποιήσουν τα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά τους επιτεύγματα μέσω πτυχίου ή πιστοποιητικού. Αγκαλιάζουμε τις θεμελιώδεις έννοιες της εκπαίδευσης ενηλίκων και ενθαρρύνουμε τη συνεργασία, τη βιωματική μάθηση, τη δημιουργική σκέψη και την αυτοκατευθυντικότητα. Τα προγράμματά μας είναι πλήρως online σε ασύγχρονη μορφή, χωρίς απαιτήσεις στην πανεπιστημιούπολη.

117624_117606_COVER.png

Κλινικοί Συνεργάτες

GW Νοσοκομείο

Το νοσοκομείο GW λειτουργεί ως νοσοκομείο διδασκαλίας για φοιτητές και κατοίκους της SMHS. Είναι από κοινού ανήκει και λειτουργεί από το UHS (80%) και το Πανεπιστήμιο George Washington (20%). Το νοσοκομείο είναι ένα πολυεπιστημονικό νοσοκομείο τριτοβάθμιας περίθαλψης γνωστό για υπηρεσίες φροντίδας του μαστού, χειρουργική επέμβαση, φροντίδα καρκίνου, καρδιαγγειακή περίθαλψη, ιατρική έκτακτης ανάγκης, υπηρεσίες OB / GYN και ορθοπεδική.

Συνεργάτες της Ιατρικής Σχολής του GW

Η GW Medical Associates έχει 800 γιατρούς που παρέχουν ολοκληρωμένη περίθαλψη σε 51 ιατρικές και χειρουργικές ειδικότητες. Ως μέλη των διδασκόντων SMHS, οι γιατροί GW MFA χρησιμεύουν ως εκπαιδευτικοί και μέντορες για φοιτητές ιατρικής, κατοίκους και ερευνητές. Επιπλέον, το Κέντρο Έρευνας Καρκίνου Dr. Cyrus και Myrtle Katzen, το Καρδιολογικό και Αγγειακό Ινστιτούτο GW και το Κέντρο Φροντίδας Μαστού GW έχουν την έδρα τους στο GW MFA. Το GW MFA είναι μια ξεχωριστή εταιρεία 501 © 3.

Εθνικό σύστημα υγείας των παιδιών

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας των Παιδιών (Εθνικό Κέντρο Παιδιών) είναι ο πρώτος πάροχος παιδιατρικής περίθαλψης στην μητροπολιτική περιοχή Ουάσιγκτον, DC. Το Children's National φιλοξενεί το Τμήμα Παιδιατρικής του SMHS και το Τμήμα Ολοκληρωτικών Συστημάτων Βιολογίας. Η GW χορηγεί δύο προγράμματα παραμονής στο National Children's και 10 υποτροφίες. Η GW και η Children's National είναι συνεργάτες σε ένα βραβείο NIH Clinical and Translational Science.

Washington DC VA Ιατρικό Κέντρο

Το Ιατρικό Κέντρο της Ουάσινγκτον DC VA (DCVAMC) είναι νοσοκομείο τριτοβάθμιας περίθαλψης τριτοβάθμιας περίθαλψης, παρέχοντας ολοκληρωμένη πρωτοβάθμια και εξειδικευμένη περίθαλψη στην ιατρική, τη χειρουργική, τη νευρολογία και την ψυχιατρική, καθώς και ένα χώρο κλινικής μελέτης για λειτουργική-μαγνητική τομογραφία. Το ιατρικό κέντρο διαθέτει 164 κλίνες οξείας φροντίδας, 30 κρεβάτια Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (PRRTP), ένα κοντινό κοινοτικό κέντρο διαβίωσης με 120 κρεβάτια (CLC), ένα Fisher House με 20 σουίτες και μια πλήρως εξοπλισμένη κλινική γυναικείας υγείας εξοπλισμένη με ψηφιακή μαστογραφία γυναικολογική περίθαλψη. Το προσωπικό τιμά Βετεράνους με υγειονομική περίθαλψη παγκόσμιας κλάσης σε ένα περιβάλλον που προάγει τη συμπόνια, τη δέσμευση και την εξυπηρέτηση.

Τοποθεσίες

Ουάσιγκτο

Address
Ross Hall, 2300 Eye Street, NW
Washington, D.C. 20037

Ουάσιγκτο, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη