Georgetown University McDonough School of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τη Σχολή

Βρίσκεται στη διασταύρωση των επιχειρηματικών, κυβερνητικών και διεθνών σχέσεων, της Σχολής Επιχειρήσεων McDonough του Πανεπιστημίου της Georgetown, αναπτύσσει ηγέτες με αρχές που δεσμεύονται να εξυπηρετούν τόσο τις επιχειρήσεις όσο και την κοινωνία. Μέσω της παγκόσμιας προοπτικής μας, προετοιμάζουμε τους μαθητές να ανταγωνιστούν στο σημερινό διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Παγκόσμια Προοπτική

Τώρα περισσότερο από ποτέ, ο κόσμος χρειάζεται παγκόσμιους στοχαστές. Προετοιμάζουμε τους μαθητές να χτυπήσουν το έδαφος στο σύγχρονο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Μέσα από το παγκόσμιο πρόγραμμα σπουδών μας, η διδασκαλία από όλο τον κόσμο, ο εμπλουτισμός ευκαιριών στο εξωτερικό και η πρόσβαση μόνο στην Ουάσινγκτον, DC, μπορούν να προσφέρουν, εξασφαλίζουμε ότι οι μαθητές μας είναι έτοιμοι να ανταγωνιστούν σε παγκόσμια σκηνή.

Άριστοι ακαδημαϊκοί

Το προκλητικό πρόγραμμα σπουδών μας επιβλέπει μια ποικιλόμορφη σχολή που περιλαμβάνει ερευνητές παγκόσμιας κλάσης που ασχολούνται με πρωτοποριακές έρευνες, επαγγελματίες με εταιρική, μη κερδοσκοπική και κυβερνητική ηγετική εμπειρία και επιχειρηματίες που καθοδηγούν μαθητές που θέλουν να ξεκινήσουν επιχειρήσεις. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για να φιλοξενήσουν όλους τους τύπους φοιτητών, από τους πρόσφατους αποφοίτους κολλεγίων που εισέρχονται απλά στον επιχειρηματικό κόσμο σε έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν να μεταμορφώσουν τη σταδιοδρομία τους.

Πολιτισμός Συνεργασίας

Βασιζόμενη στην κληρονομιά μας από τους Ιησουίτες, τονίζουμε τη συνεργασία πάνω στον ανταγωνισμό, καταλήγοντας σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που ενθαρρύνει τους μαθητές να σφυρηλατήσουν στενές φιλίες και να επεκτείνουν τη μάθηση πέρα από την τάξη. Αυτή η μοναδική ατμόσφαιρα αναπτύσσει προσεγμένους ηγέτες που προσπαθούν όχι μόνο να επιτύχουν τις επιχειρήσεις αλλά και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα.

109245_109141_HaririBuildingatnight.jpg

McDonough School of Business Ιστορία

Η Σχολή Επιχειρήσεων McDonough του Πανεπιστημίου της Georgetown ξεκίνησε το 1936 ως προπτυχιακό πρόγραμμα στο πλαίσιο της Σχολής Εξωτερικών Υπηρεσιών και σήμερα είναι παγκόσμιος ηγέτης στην επιχειρηματική εκπαίδευση, την επιχειρηματική δεοντολογία και την κοινωνική ευθύνη.

Τον Σεπτέμβριο του 1936, ο Τομέας Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης ξεκίνησε "για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κυβέρνησης και της βιομηχανίας κ.λπ. για να διευκολύνει την εμπεριστατωμένη και πρακτική κατανόηση των επιχειρήσεων και της κυβέρνησης." Την εποχή εκείνη στην ιστορία, ένα επιχειρηματικό κέντρο καθώς και μια πολιτική πόλη. Ο νέος κλάδος προσέφερε πτυχίο Bachelor of Science στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικούς στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων, της τραπεζικής, της λογιστικής και της δημόσιας διοίκησης.

Το 1957, ο Rev. Joseph Sebes, SJ, ίδρυσε τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, πιστεύοντας ότι η κατανόηση των εμπορικών αγορών είναι απαραίτητη για την παγκόσμια πολιτική σταθερότητα. Μεταξύ της σχολής, υπήρχε μια αίσθηση ότι αυτό που κάνουν ήταν πειραματικό - ακόμα και επαναστατικό - επειδή η κοινότητα των ιησουιτών αντιτάχθηκε σε ένα σχολείο που επικεντρώθηκε στην ιδέα της παραγωγής χρημάτων. Παρ 'όλα αυτά, το σχολείο εξακολούθησε, και τη δεκαετία του '80, ήταν προετοιμασμένο για μια σημαντική ανακάλυψη.

Το σχολείο ξεκίνησε το πρόγραμμα MBA το 1981. Μαζί με λειτουργικούς τομείς όπως η διαχείριση, η χρηματοδότηση, η εμπορία και η λογιστική, το μάθημα εισήχθη με τους τέσσερις ακρογωνιαίους λίθους στους οποίους βασίστηκε το πρόγραμμα: επιχειρηματικές / κυβερνητικές σχέσεις, ηθική, διαβιβάσεις. Εκείνη την εποχή, η ενσωμάτωση των διεθνών επιχειρηματικών στοιχείων σε κάθε μάθημα ήταν αιχμή. Μόλις μια δεκαετία μετά την αποφοίτηση της πρώτης τάξης το 1983, η US News

Η δεκαετία του 1980 σημείωσε μια περίοδο συνεχούς ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης του τμήματος Executive Education για προσαρμοσμένα και ανοιχτά προγράμματα εγγραφής. Ήταν επίσης ένας μετασχηματιστικός χρόνος για την έρευνα. όχι μόνο η σχολική κουλτούρα έγινε πιο φιλική προς την έρευνα, αλλά διατέθηκαν πόροι για την πρόσληψη ανώτερων ερευνητών σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά.

Το 1993, το όνομα του σχολείου άλλαξε και πάλι στη Σχολή Επιχειρήσεων του Georgetown. Τελείωσε τη δεκαετία με εορτασμό: Το 1998, ο Robert Emmett McDonough, ο οποίος αποφοίτησε από τη Σχολή Εξωτερικών Υπηρεσιών το 1949, προμήθευσε 30 εκατομμύρια δολάρια στο σχολείο, το οποίο στη συνέχεια έγινε η Σχολή Επιχειρήσεων Robert Emmett McDonough. Το δώρο-η μεγαλύτερη και μοναδική δωρεά μέχρι σήμερα στην ιστορία του πανεπιστημίου- θα γινόταν αισθητή σε όλη τη διάρκεια των επιχειρήσεων της Σχολής Επιχειρήσεων εδώ και χρόνια, προσφέροντας πρόσθετους, βιώσιμους πόρους για την πρόσληψη καθηγητών.

Έτσι άρχισαν δύο δεκαετίες εξαιρετικής ανάπτυξης για το σχολείο, ξεκινώντας με την ονομασία του George Daly ως dean το 2005 και συνεχίζοντας με τον David A. Thomas και τον σημερινό κοσμήτορα Paul Almeida. Έχουν ξεκινήσει πολλά νέα προγράμματα σπουδών, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος MBA Evening, του Παγκόσμιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος MBA (Executive Global MBA), του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μάστερ (Leadership), του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Μάστερ της Επιστήμης στα Χρηματοοικονομικά και του Master of Arts in International Business and Policy. Επιπλέον, πολλά κέντρα, πρωτοβουλίες και ινστιτούτα υπό την καθοδήγηση της σχολής διαμορφώθηκαν με επίκεντρο τόσο διαφορετικά θέματα όπως οι χρηματοπιστωτικές αγορές, η επιχειρηματικότητα, η ακίνητη περιουσία και οι κοινωνικές επιχειρήσεις.

Η πιο ορατή κληρονομιά είναι η σημερινή κατοικία του σχολείου, το κτίριο Rafik B. Hariri ύψους 82,5 εκατομμυρίων δολαρίων και ύψους 179.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο ονομάστηκε για τον πρώην πρωθυπουργό του Λιβάνου και φιλανθρωπικό, του οποίου ο γιος είναι αποφοίτος του σχολείου το 1992. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, ολόκληρο το σχολείο μοιράζεται ένα σπίτι.

Σήμερα, το McDonough φιλοξενεί περίπου 1.400 φοιτητές, 1.400 MBA και άλλους μεταπτυχιακούς φοιτητές και 700 συμμετέχοντες σε εκτελεστικά προσαρμοσμένα προγράμματα. Η ακαδημαϊκή σχολή είναι τώρα 160 ισχυρή, συμπεριλαμβανομένων περίπου 110 που είναι πλήρους απασχόλησης. Και η Σχολή Επιχειρήσεων του McDonough απολαμβάνει μια φήμη για την ακαδημαϊκή αριστεία που εκδηλώνεται με διακεκριμένα και παγκόσμια προγράμματα, υποτροφίες και δραστηριότητες που εκμεταλλεύονται τον πλούσιο ιστό της Washington, DC, αντανακλούν την εμπειρία και την ταυτότητα του Georgetown και καθοδηγούνται από τις αξίες των Ιησουιτών του πανεπιστημίου.

Τοποθεσίες

Ουάσιγκτο

Address
Rafik B. Hariri Building,
3700 O St NW

DC 20057 Ουάσιγκτο, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη