The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τη Σχολή Καλώς ήρθατε στο σχολείο Graziadio Pepperdine University της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είτε αναζητάτε ένα πλήρες ωράριο MBA ή επιθυμείτε να ολοκληρώσετε πλοιάρχου ή πτυχίο ως επαγγελματική εργασίας, η Σχολή Graziadio της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Pepperdine είναι μια άριστη επιλογή. Τα προγράμματά μας δίνουν έμφαση πραγματικές εφαρμογές διδάσκονται σε μικρά, διαδραστικά μαθήματα. Pepperdine μέλη ΔΕΠ συνδυάζουν επιτυχημένη επιχειρηματική εμπειρία με εξαιρετική ακαδημαϊκή διαπιστευτήρια για τη διευκόλυνση της μάθησης σας. Επτά απόφοιτος πανεπιστήμια στην Καλιφόρνια και το βράδυ και το Σαββατοκύριακο τάξεις καθιστούν εφικτό να ολοκληρώσει το βαθμό σας ενώ εργάζεστε με πλήρη απασχόληση. Τα οφέλη αυτά υποστηρίζουν την αποστολή μας για την ανάπτυξη ηγετών μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών που είναι σε επιχειρηματικό πνεύμα, ηθική στην εστίαση, και σε παγκόσμιο προσανατολισμό. Pepperdine έχει μια θετική, επιχειρηματική νοοτροπία ενημερώθηκε από δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες ηγέτες-ιδρυτής των επιχειρήσεων μας, ο Γιώργος Pepperdine, και ευεργέτης μας, Γιώργος Λ. Graziadio, Jr Ως φοιτητής θα επωφεληθούν από αυτή την πλούσια επιχειρηματική παράδοση που ενθαρρύνει καινοτόμες λύσεις στις προκλήσεις των επιχειρήσεων . Στην αποφοίτηση, θα μπείτε σε ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερα από 30.000 απόφοιτοι, συμπεριλαμβανομένων πολλών που οδηγούν σήμερα τις οργανώσεις σε όλο τον κόσμο ως προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους. Σας ενθαρρύνουμε να περιηγηθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψετε πώς στον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων είναι κατακτηθεί εδώ στο Pepperdine University. Graziadio Αποστολή Σχολή Ο ιδρυτής της Πανεπιστημίου, Γιώργος Pepperdine, είχε ως κίνητρο την επιθυμία να βοηθήσει τους άνδρες και τις γυναίκες να προετοιμαστούν για μια ζωή χρησιμότητα σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Υποστήριξε ιδίως σχετικά με την εκπαίδευση των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της χριστιανικής χαρακτήρα. Είναι προοπτικές του, η οποία χρησιμεύει για να εδραιωθεί η αποστολή του σχολείου των επιχειρήσεων. Η αποστολή του Γεωργίου Λ. Graziadio School of Business και Management είναι να αναπτύξει τις αξίες με επίκεντρο τους ηγέτες για τη σύγχρονη επιχειρηματική πρακτική μέσω της εκπαίδευσης που είναι σε επιχειρηματικό πνεύμα, ηθική στην εστίαση, και σε παγκόσμιο προσανατολισμό. Ως επαγγελματίας σχολείο αναπτύσσονται από την παράδοση του πανεπιστημίου Χριστιανός, θα επιδιώξει να επηρεάσει θετικά τόσο την κοινωνία γενικότερα, και τις οργανώσεις και τις κοινότητες στις οποίες οι μαθητές και οι απόφοιτοι μας είναι μέλη. Ως εκ τούτου, επιβεβαιώνουμε έναν υψηλότερο σκοπό για την πρακτική των επιχειρήσεων από την αποκλειστική επιδίωξη του πλούτου των μετόχων. Πιστεύουμε ότι η επιτυχής διαχείριση επιδιώκει συλλογικό καλό παράλληλα με τα ατομικά κέρδη και η οποία θα στηρίζεται σε βασικές αξίες όπως η ακεραιότητα, η διαχείριση, το θάρρος, και τη συμπόνια.    

Όψη Law Διδάκτωρ Νομικής (JD) » Όψη Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών » Όψη MBA μερικής παρακολούθησης » Όψη Μονοετή MBAs » Όψη Μαθήματα » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη EMBA » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδάκτωρ Νομικής (JD)

JD / πρόγραμμα ΜΒΑ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Malibu Los Angeles Long Beach Pasadena Westlake Village Irvine +5 περισσότερα

Το πρόγραμμα JD / MBA επιτρέπει στους μαθητές να συμπιέσει ένα πενταετές πρόγραμμα σπουδών σε τέσσερα χρόνια. [+]

Pepperdine του κοινού Juris Doctor / Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων αντιμετωπίζει την αυξανόμενη ανάγκη για πρόσθετη εκπαίδευση για τους δικηγόρους και τους επιχειρηματίες να είναι ανταγωνιστική στην παγκόσμια αγορά σήμερα.

Προσφέρονται στη Σχολή του Νόμου και της Graziadio School of Business and Management, το πρόγραμμα παρέχει τη μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να αποκτήσουν τις γνώσεις που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των ολοένα και πιο πολύπλοκα νομικά προβλήματα που θα προκύψουν ως αμερικανική επιχείρηση επεκτείνεται περαιτέρω στην παγκόσμια αγορά. Το πρόγραμμα JD / MBA επιτρέπει στους μαθητές να συμπιέσει ένα πενταετές πρόγραμμα σπουδών σε τέσσερα χρόνια. Οι μαθητές μπορούν να αρχίσουν με το πρώτο έτος σπουδών είτε σε σχολείο. Μαθήματα για το πρόγραμμα ξεκινήσει το χειμερινό εξάμηνο κάθε έτους.... [-]