Loyola University New Orleans College of Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Περισσότερα από 100 χρόνια ακαδημαϊκούς, τη δικαιοσύνη και την εξυπηρέτηση.

Το 1914, το Loyola College of Law άνοιξε τις πόρτες του και έχει άνοιγμα το μυαλό των μελλοντικών επαγγελματιών του νόμου από τότε. Εδώ, στις αίθουσες και τάξεις της μεσοαστικής τάξης Νέα Ορλεάνη πανεπιστημιούπολη του κολλεγίου, θα προωθήσει την Ιησουιτών παράδοση των ακαδημαϊκών αυστηρότητα, την άσκηση της δικαιοσύνης, καθώς και παροχή υπηρεσιών σε τρίτους μέσω των προγραμμάτων μας ΑΒΑ-διαπιστευμένο αστικού και εθιμικού δικαίου. Ομοσπονδιακών δικαστών, πολιτειακούς και τοπικούς πολιτικούς, δικηγορικό γραφείο εταίρους, την εταιρική δικηγόροι και στελέχη-όλοι άρχισαν λαμπρή σταδιοδρομία τους δίκαιο με την εκπαίδευση Loyola. Καθώς αρχίζουμε δεύτερο αιώνα μας, προσβλέπουμε στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς των επαγγελματιών νομικών δεσμευτεί να χρησιμοποιούν το νόμο για να κάνει τη διαφορά στον κόσμο.

College of Law στο Loyola University της Νέας Ορλεάνης από το Πανεπιστήμιο Loyola στο Vimeo.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ

Ξεκινήστε εδώ. Πάει πουθενά.

Γνωρίζουμε ότι οι μαθητές έχουν το δικό τους μοναδικό μονοπάτια. Γι 'αυτό το Loyola College of Law προσφέρει μια πληθώρα επιλογών για να χωρέσει τους στόχους του κάθε μαθητή.

Είμαστε ένα από τα λίγα σχολεία της χώρας που προσφέρει προγράμματα σπουδών τόσο σε αστικές όσο και το εθιμικό δίκαιο, δίνοντάς σας επιλογές δικηγορία στη Λουιζιάνα, σε ολόκληρη τη χώρα, ή σε όλο τον κόσμο. Τρία κοινά προγράμματα σπουδών και εννέα πιστοποιητικά σε εξειδικευμένους τομείς θα σας δώσει τη γνώση και τα διαπιστευτήρια που χρειάζεστε για να ασκήσετε το είδος της νομοθεσίας που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Και επειδή γνωρίζουμε ότι για μερικούς μαθητές να πηγαίνουν στο σχολείο του νόμου πλήρους απασχόλησης δεν είναι μια επιλογή λόγω των απαιτήσεων της ζωής, προσφέρουμε προγράμματα νύχτα και μέρα με μερική απασχόληση, ώστε να μπορείτε να πάρετε το πτυχίο σας με όρους σας.

Προγράμματα Βαθμός

 • Juris Διδακτορικό Δίπλωμα
 • LL.M. στο Νόμο Ηνωμένες Πολιτείες
 • Εξατομικευμένη LL.M. Μελέτη για USJD Απόφοιτοι

Προγράμματα σε συνδυασμό Βαθμός

 • Juris Doctor (JD) / Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)
 • Juris Doctor (JD) / Master της Δημόσιας Διοίκησης (MPA)
 • Juris Doctor (JD) / Master of Πολεοδομικού και Χωροταξικού Σχεδιασμού

Προγράμματα Πιστοποιητικό

 • Πιστοποιητικό στο Αστικό Δίκαιο και στο εθιμικό δίκαιο
 • Πιστοποιητικό στο Δίκαιο Περιβάλλοντος
 • Certificate in Διεθνών Νομικών Μελετών
 • Πιστοποιητικό στο νόμο, Τεχνολογία και Επιχειρηματικότητα
 • Πιστοποιητικό στην κοινωνική δικαιοσύνη
 • Πιστοποιητικό φορολογικής νομοθεσίας
 • Πιστοποιητικό Μετανάστευσης και Ιθαγένειας Δίκαιο και Πρακτική
 • Certificate in νόμου για την υγεία

δίκαιο Κλινική

Δίκαιο Κλινική Stuart H. Smith και του Κέντρου για την Κοινωνική Δικαιοσύνη

Γιατί η Νέα Ορλεάνη;

Νέα Ορλεάνη είναι μια ζωντανή πόλη από μόνη της, και τη νομική κοινότητα είναι εξίσου ενεργός. Μια σειρά από περιφερειακές και εθνικές επιχειρήσεις έχουν γραφεία στη Νέα Ορλεάνη, όπως κάνουν πολλές μεγάλες, επιχειρήσεις μεσαίου και μπουτίκ νόμος βασίζεται στη Λουιζιάνα.

Το College of Law προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τομείς της εστίασης για να εξυπηρετήσει ένα ποικίλο πληθυσμό των επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, περιβαλλοντικά συμφέροντα, διασκεδαστές, τοπικές και ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες, στρατιωτικές ανάγκες, διεθνών συμφερόντων, οικογένειες, και την κοινωνία στο σύνολό της.

Νέα Ορλεάνη είναι επίσης ένα σημαντικό κέντρο για τις ομοσπονδιακές και κρατικές δικαστικών συστημάτων. Σε κρατικό επίπεδο, είναι το σπίτι του το Ανώτατο Δικαστήριο της Λουιζιάνας, της Λουιζιάνας τέταρτη Εφετείο, και πολλά περιφερειακά δικαστήρια με την αστική και ποινική δικαιοδοσία. Σε ομοσπονδιακό επίπεδο, είναι το σπίτι του πέμπτου του Circuit Court των Ηνωμένων Πολιτειών της Εφέσεων και το Περιφερειακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών για την Ανατολική Περιφέρεια της Λουιζιάνα, καθώς και διάφορα ομοσπονδιακά διοικητικά δικαστήρια.

Νέα Ορλεάνη, με τις παραδόσεις της και συναρπαστικό τοπίο, χρησιμεύει ως το τέλειο σκηνικό για την εκμάθηση και εργάζονται προς την κατεύθυνση της δικαιοσύνης.

μουσεία

Νέα Ορλεάνη είναι το σπίτι σε μια σειρά από μουσεία top-notch, όπως το Εθνικό Μουσείο Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, The New Orleans Museum of Art, το Ogden Μουσείο της Νότιας Τέχνης, το Σύγχρονο Κέντρο Τεχνών της Νέας Ορλεάνης, The Cabildo.

φεστιβάλ

Μερικά από τα πιο μοναδικά και δημοφιλή φεστιβάλ του έθνους βασίζεται στη Νέα Ορλεάνη, συμπεριλαμβανομένων Mardi Gras, την τζαζ της Νέας Ορλεάνης και Φεστιβάλ Πολιτιστικής Κληρονομιάς, την εμπειρία Voodoo Music + Τεχνών, Γαλλική Συνοικία Φεστιβάλ, και δεκάδες άλλα.

μουσική

Αν και η Νέα Ορλεάνη έχει θεωρηθεί από καιρό η αμερικανική επίκεντρο της Jazz και Blues μουσική, η πόλη διαθέτει περισσότερα από 80 ζωντανή μουσική χώρους που φιλοξενούν λαϊκή, Cajun, funk, rock, μουσική και Β & Ε.

Φαγητό

Νέα Ορλεάνη είναι απόλυτη γαστρονομική χωνευτήρι του έθνους! Καλά πάνω από 1.000 εστιατόρια καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή της Νέας Ορλεάνης. Είτε ψάχνετε για Creole και Cajun σπεσιαλιτέ, παραδοσιακά νότια μαγείρεμα στο σπίτι, αιχμής γαστρονομικές απολαύσεις, ναύλος ευρωπαϊκού στιλ, ή τα πιο φρέσκα θαλασσινά στο Νότιο σας, σίγουρα θα το βρείτε στο Big Easy.

αθλητισμός

Το Crescent City είναι το σπίτι για την ομάδα ποδοσφαίρου New Orleans Saints NFL, η πελεκάνοι NBA ομάδα της Νέας Ορλεάνης μπάσκετ, η ομάδα μπέιζμπολ New Orleans Zephyrs ΑΑΑ, και η ομάδα της Νέας Ορλεάνης Jesters Εθνική Premier League Soccer. Για μια πλήρη λίστα των αθλητικών ομάδων και τα γεγονότα της Νέας Ορλεάνης, παρακαλώ επισκεφθείτε www.sportsnola.com.

Επίσκεψη

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το Πανεπιστήμιο Loyola Νέας Ορλεάνης College of Law στο πρόσωπο. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με Tori Luwisch να προγραμματίσετε μια μεμονωμένη επίσκεψη ή ομάδα ενημερωτική συνάντηση για να αντιμετωπίσετε τα αξιοθέατα και τους ήχους της Loyola και τη Νέα Ορλεάνη.

Τοποθεσίες

Νέα Ορλεάνη

Address
526 Pine Street,
70118 Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη