Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μασαχουσέτη Σχολείο της αποστολής του νόμου είναι να παρέχει μια ακαδημαϊκή αυστηρή προσιτή νομική εκπαίδευση με έμφαση την ηθική, την υπεράσπιση, την ηγεσία, και των επαγγελματικών δεξιοτήτων. MSLAW παρέχει ένα προσβάσιμο και προσιτό νομική εκπαίδευση με τους ηγέτες του αύριο σε νόμο, των επιχειρήσεων, καθώς και της τεχνολογίας που θέλουν να συνεισφέρουν στις κοινότητές τους ως υποστηρικτές, τους δικηγόρους και τους ηγέτες. Οι δικηγόροι έχουν σημαντική επιρροή στην κοινωνία μας και MSLAW προετοιμάζει τους αποφοίτους του για να χρησιμοποιήσει αυτή την εξουσία για να βοηθήσουν τους πελάτες τους και να αποκτήσουν την κοινωνική πρόοδο που ένας βαθμός νόμου προσέφερε ανέκαθεν.

Για να επιτύχει την αποστολή του, Μασαχουσέτη Νομική Σχολή συγκεντρώνει μια διαφοροποιημένη ομάδα των μελετητών, των δικαστών, εμπειρογνώμονες επαγγελματίες και άλλους επαγγελματίες να παρέχουν στα άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα μια αυστηρή, επαγγελματικά συμφέρουσα, οικονομικά προσιτή νομική εκπαίδευση, έτσι ώστε να μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους κοινότητες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδάκτωρ Νομικής (JD)

Massachusetts School of Law

Ένα πτυχίο Juris Doctor δεν είναι απλά ένα επαγγελματικό πτυχίο νομικής. Απόκτηση πτυχίου JD είναι το θεμέλιο που θα ανοίξει έναν κόσμο των ευκαιριών στον κόσμο του νόμου ... [+]

Juris Doctor

Η Μασαχουσέτη Νομική Σχολή παρέχει μια υψηλής ποιότητας, πρακτικά και οικονομικά προσιτή νομική εκπαίδευση. Οι Rolling παραδοχές που προσφέρονται και LSAT δεν απαιτείται. Μασαχουσέτη Νομική Σχολή προσφέρει χαμηλότερα δίδακτρα σε σύγκριση με οποιαδήποτε νομική σχολή στη Νέα Αγγλία.

Περιγραφή Προγράμματος:

Ένα πτυχίο Juris Doctor δεν είναι απλά ένα επαγγελματικό πτυχίο νομικής. Απόκτηση πτυχίου JD είναι το θεμέλιο που θα ανοίξει έναν κόσμο των ευκαιριών στον κόσμο του νόμου, των επιχειρήσεων, καθώς και αμέτρητα άλλα επαγγέλματα. Στη Μασαχουσέτη Νομική Σχολή, έχετε τη δυνατότητα να επικεντρωθεί Juris Doctor σας σε διάφορες πτυχές του δικαίου, όπως τις επιχειρήσεις, τα πολιτικά δικαιώματα, ποινικές, διεθνείς, τραυματισμός, και περισσότερο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Και τέλος
Σεπτέμβριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά