Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ManhattanPrep102

Οι μαθητές κάνουν το καλύτερό τους όταν έχουν τους καλύτερους δασκάλους

Το 2000, Διδάξτε για την Αμερική απόφοιτος και Yale πτυχιούχος Zeke Vanderhoek είχε μια ριζοσπαστική ιδέα: οι μαθητές μαθαίνουν καλύτερα από την καλύτερη δασκάλους. Το όραμά του για το τι prep δοκιμή θα μπορούσε να είναι, αν διδάσκεται από μεγάλη τους εκπαιδευτικούς τον οδήγησε να συγκεντρώσει μια ομάδα υψηλά καταρτισμένων εκπαιδευτικών, πρόσληψη μόνο εκείνους με 99ο σκορ εκατοστημόριο και ουσιαστική διδακτική εμπειρία. Και μαζί τους, στο Μανχάταν Prep γεννήθηκε.

ManhattanPrep103

Πέρα από τα παραδοσιακά τεστ προετοιμασίας

Πιστεύουμε δοκιμή prep πρέπει να είναι πραγματική εκπαίδευση. Και ένας μεγάλος δάσκαλος κάνει όλη τη διαφορά. Οι εκπαιδευτές μας δεν είναι μόνο έξυπνο δοκιμή-κτήτορες, είναι ταλαντούχοι καθηγητές με την εμπειρία για να σας βοηθήσει να φτάσετε υψηλότερο δυναμικό σας.

Από τότε που άρχισε, στο Μανχάταν Prep έχει αυξηθεί από μια εταιρεία boutique διδασκαλία σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους τεστ προετοιμασίας του κόσμου.

ManhattanPrep104

Πιστεύουμε δοκιμή prep πρέπει να είναι πραγματική εκπαίδευση

Από τους εκπαιδευτές μας με τη διδακτέα ύλη μας, δουλεύουμε για να σας διδάξει τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να πετύχει στο τεστ, στο σχολείο, και όχι μόνο.

ManhattanPrep105
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Από ζωντανά πρόσωπο με πρόσωπο και online μαθήματα LSAT σε απευθείας σύνδεση μαθήματα που μπορείτε να κάνετε το δικό σας ρυθμό, έχουμε την τέλεια προετοιμασία LSAT για σα ... [+]

Προετοιμαστείτε για μια καριέρα στο νόμο.

Διαλέξτε την καλύτερη προετοιμασία LSAT για σας

Δεν έχει σημασία πόσο σας αρέσει να μαθαίνουν ή πόσο χρόνο έχετε πριν από την ημέρα της δοκιμής, έχουμε πολλές επιλογές prep για να σας πάρει έτοιμος.

Ζήστε LSAT μαθήματος - σε απευθείας σύνδεση ή στην τάξη

Η LSAT πλήρες πρόγραμμα είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα LSAT prep διαθέσιμα. Παρέχοντας όχι μόνο υλικό μέσα στην τάξη αλλά και έξω, καθώς, θα πρέπει να βυθίζονται πλήρως στο LSAT εργασίας καθ 'όλη την περίοδο της προετοιμασίας σας. Διδάσκονται από εκπαιδευτές εμπειρογνώμονα με το 99ο εκατοστημόριο βαθμολογίες, live μας πρόσωπο με πρόσωπο και online μαθήματα είναι διαδραστικά, προκλητική, και κάθε άλλο παρά βαρετή. Και τα μικρά μεγέθη τάξη μας να βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε την ατομική προσοχή που απαιτείται για να μεγιστοποιήσει το σκορ σου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά