Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τον McGeorge

Ο McGeorge εκπαιδεύει δικηγόρους για μεγάλες και μικρές δικηγορικές εταιρείες, κρατικές υπηρεσίες και εταιρικά νομικά τμήματα στην Καλιφόρνια, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Αυτό ήταν το σφραγίδα μας από το 1924 και είναι πιο αληθινό σήμερα από ποτέ.

Καθώς ο κόσμος μεγαλώνει μικρότερος ακόμη πιο πολύπλοκος, ο McGeorge απαντά με την αυστηρή εκπαίδευση των μαθητών μας για ηγετικές θέσεις στην παγκόσμια οικονομία του 21ου αιώνα.

116970_RS49113_McGeorgePhotoshoot2162.jpg

Η επιτυχία μας είναι χτισμένη σε μια διακεκριμένη σχολή, σπουδαστές υψηλής ποιότητας, αφοσιωμένους και εμπλεκόμενους αποφοίτους και μια όμορφη, ευρύχωρη πανεπιστημιούπολη με σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και εγκαταστάσεις σπουδαστών.

Ωστόσο, χτίζεται επίσης πάνω σε ένα όραμα. Το McGeorge είναι ένα θεσμό εν κινήσει, μια δυναμική σχολή δικαίου που αλλάζει και αναπτύσσεται για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομίας και να εκπαιδεύσει τους δικηγόρους που θα είναι ηγέτες του αύριο.

117054_McGeorgeCommencement20177.jpg

Γιατί να επιλέξετε McGeorge; Επειδή θα είστε προετοιμασμένοι για επιτυχία:

Σχολή

 • 45 πλήρους απασχόλησης και 50 καθηγητές μερικής απασχόλησης που έχουν αποκτήσει εθνική και διεθνή φήμη στους τομείς τους.
 • Τα μέλη της Σχολής που έχουν δημοσιεύσει 30 βιβλία τα τελευταία πέντε χρόνια, ένα από τα υψηλότερα σύνολα μεταξύ των νομικών σχολών στο έθνος.
 • Καθηγητές που κατείχαν σημαντικές θέσεις στην κυβέρνηση, κορυφαία δικηγορικά γραφεία και όλα τα τμήματα της βιομηχανίας και που μεταδίδουν στους μαθητές μας πραγματική γνώση.
 • Η εμπνευσμένη παρουσία του Αμερικανού Δικαστή Ανώτατου Δικαστηρίου Anthony M. Kennedy (Ret.), Του μεγαλύτερου συνεχώς υπηρετούμενου καθηγητή μας.

116971_RS49033_McGeorgePhotoshoot282.jpg

Ακαδημαϊκοί

 • Η καλύτερη προετοιμασία του διεθνούς επιχειρηματικού δικαίου στη Δύση
 • Προγράμματα υπεράσπισης δίκης και επίλυσης διαφορών
 • Η φημισμένη Καλιφόρνια και ομοσπονδιακή κυβερνητική νομοθεσία και πρόγραμμα πολιτικής
 • Η ένταση της διδασκαλίας, με 43% περισσότερες ώρες πάνω από την απαίτηση ABA για το βαθμό JD
 • Έμφαση στη γραφή, με δύο ολόκληρα χρόνια γραφής.
 • Μια ισορροπία μεταξύ της θεωρητικής εκπαίδευσης και της κατάρτισης δεξιοτήτων που σχετίζονται με την πρακτική.

Ο αριθμός των υποψηφίων με βαθμολογία LSAT στο εύρος 80% ή υψηλότερο έχει υπερδιπλασιαστεί.

115338_115324_McGeorgeCampus201498.jpg

Κάντε κλικ εδώ για την εικονική περιήγηση της Πανεπιστημιούπολης

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

University of the Pacific

Το LLM στη Διακρατική Επιχειρηματική Πρακτική εκπαιδεύει τους δικηγόρους να ασκούν πρακτική στον τομέα του διεθνούς εμπορικού δικαίου. Το πτυχίο προετοιμάζει περαιτέρω το ... [+]

Το LLM στη Διακρατική Επιχειρηματική Πρακτική εκπαιδεύει τους δικηγόρους να ασκούν πρακτική στον τομέα του διεθνούς εμπορικού δικαίου. Το πτυχίο προετοιμάζει περαιτέρω τους δικηγόρους για μια σταδιοδρομία στην παγκόσμια οικονομία.

Ένας από τους κύριους στόχους του προγράμματος είναι η πρόσβαση στο Παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρήσεων McGeorge

Κύρια σημεία του προγράμματοςΑποκτήστε πρακτική εμπειρίαΑπολαύστε μαθήματα με μαθητές JDΕπωφεληθείτε από την εμπειρία των διδασκόντων στο πεδίο του διεθνούς δικαίουΕργασία με τον Διευθυντή του ΜεταπτυχιακούΈχετε πρόσβαση στην ευρεία βάση αποφοίτων του McGeorge που εργάζονται σε διεθνείς δικηγορικές εταιρίες σε περισσότερες από 40 χώρεςΣυμμετοχή σε μια κοινότητα φοιτητών του δικαίου, σχολή McGeorge, και αποφοίτων, και να λάβουν ειδική βοήθεια για την προσαρμογή στη φοιτητική ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Sacramento
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of the Pacific

Το LLM στο δίκαιο και την πολιτική των ΗΠΑ έχει σχεδιαστεί ειδικά για διεθνείς δικηγόρους ή πτυχιούχους νομικών που επιδιώκουν γενική εισαγωγή στο δίκαιο των Ηνωμένων Πολ ... [+]

Το LLM στο δίκαιο και την πολιτική των ΗΠΑ έχει σχεδιαστεί ειδικά για διεθνείς δικηγόρους ή πτυχιούχους νομικών που επιδιώκουν γενική εισαγωγή στο δίκαιο των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα μελετήσετε το θεμέλιο του αμερικανικού δικαίου και θα είστε προετοιμασμένοι να δείξετε γνώσεις του αμερικανικού δικαίου σε εργαζόμενους και πελάτες.

Κύρια σημεία του προγράμματοςΠαρακολουθήστε μαθήματα με μαθητές JD που επιτρέπουν την άμεση παρατήρηση της αμερικανικής κατάρτισης δικηγόρουΕργαστείτε με τον Διευθυντή Μεταπτυχιακών και Διεθνών Προγραμμάτων για να προσαρμόσετε την επιλογή του μαθήματος σας ώστε να είστε κατάλληλοι για να κάνετε μια εξέταση σε μπαρΜελετήστε τα θεμέλια του αμερικανικού δικαίου για να είστε έτοιμοι να επιδείξετε γνώση του αμερικανικού δικαίου σε εργαζόμενους και πελάτεςΈχετε πρόσβαση στην ευρεία βάση αποφοίτων του McGeorge από όλο τον κόσμοΣυμμετάσχετε σε μια κοινότητα φοιτητών του δικαίου, της σχολής και των αποφοίτων και λαμβάνετε ειδική βοήθεια για την προσαρμογή στη ζωή των φοιτητών στις Ηνωμένες ΠολιτείεςΔιδακτέα ύλη... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Sacramento
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Elena Smirnova — Choosing the McGeorge LLM Program

Helmo Weiss Student

Thais Gomes Doki Student

Address
Sacramento Campus, 3200 Fifth Ave.
CA 95817 Sacramento, California, Ηνωμένες Πολιτείες