Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1873, Mercer Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου έχει μακρά παράδοση στην παραγωγή πρακτική έτοιμη δικηγόρους οι οποίοι είναι έτοιμοι να ασκήσουν και να δεσμευτεί για την εξυπηρέτηση. Η Σχολή έχει κερδίσει τη φήμη ως μια εξαιρετική πάροχο νομική εκπαίδευση με μια έντονη έμφαση στην αλληλεπίδραση των φοιτητών και των διδασκόντων.

Mercer Νομική Σχολή έχει μια υπερήφανη κληρονομιά της καινοτομίας, της αριστείας και των υπηρεσιών, και αναπτύσσει περαιτέρω αυτή την κληρονομιά για να καλύψει τις τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το επάγγελμα του δικηγόρου.

καθηγητές και το προσωπικό μας είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών, η παιδαγωγική, και την έρευνα που κινείται το επάγγελμα προς τα εμπρός, ενώ παραμένοντας πιστή στην ιστορική μας ταυτότητα ως ένα μέρος που εκτιμά την προσωπική επικοινωνία, εκπαίδευση δεξιοτήτων, και την ηθική και τον επαγγελματισμό.

whylaw_1

Γιατί Mercer Δίκαιο

Το ταξίδι σας για να γίνει δικηγόρος Mercer αρχίζει εδώ - γνωριμία με τους υπέροχους ανθρώπους, τα προγράμματα και τις θέσεις που κάνουν Mercer νόμο διακριτικό μεταξύ των συμμαθητών του. Αυτό που μας διαφοροποιεί από άλλες σχολές του νόμου; Οι εσκεμμένες επιλογές που έχουμε κάνει στο πρόγραμμα σπουδών μας, η σχολή κάτω προς τη γη που διδάσκουν, και η στενή-δεμένη κουλτούρα που κάνει τη μάθηση ευχάριστη και επιτυχία εφικτός.

Ίσως αυτά τα πράγματα πρέπει να είναι πρότυπο μεταξύ των νομικών σχολών. Δεν είναι, αλλά είμαστε εθνικά αναγνωρισμένη για αυτούς. Αυτό το συναρπαστικό συνδυασμό διακεκριμένων κατάρτιση, εξαιρετική διδασκαλία, και απαράμιλλη υποστήριξη συνεχίζει να ωθήσει Mercer Νομικής Σχολής και τους φοιτητές του προς τα εμπρός.

Εκτιμούμε πραγματικά το ενδιαφέρον σας για Νομικής Σχολής Mercer και ελπίζω το ταξίδι σας μαζί μας στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να αναγκάζει Ελάτε να μας επισκεφτείτε και να μάθετε περισσότερα.

μοναδικό Κοινότητα

Στη Νομική Σχολή της Mercer, οι φοιτητές απολαμβάνουν ένα μικρό, υποστηρικτική κοινότητα. Καθηγητές και το προσωπικό έχουν δεσμευτεί για την ατομική επιτυχία του κάθε μαθητή. πόρτες καθηγητών είναι ανοικτή σε μαθητές και φοιτητές να επωφεληθούν από ένα ασυνήθιστο βαθμό ατομική προσοχή. Πολλά μέλη της μπάρας Macon και Ατλάντα χρησιμεύσει ως συμπλήρωμα της σχολής? φοιτητές να επωφεληθούν από πολλές ευκαιρίες externship? και οι πολιτειακές και ομοσπονδιακές clerkships είναι διαθέσιμες εδώ.

Είμαστε μέρος ενός δυναμικού ιδιωτικού πανεπιστημίου που διαθέτει άλλα προγράμματα μεταπτυχιακών, όπως η ιατρική, τις επιχειρήσεις, και φαρμακείο? εξαιρετική μουσική και τις τέχνες προσφορές? και ένα ισχυρό αθλητικό πρόγραμμα. Πανεπιστήμιο Mercer είναι μέλος της Διάσκεψης της νότιας και το μοναδικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη Γεωργία για να παρατάσσουν ένα πρόγραμμα NCAA Division 1. Με περισσότερους από 8.300 φοιτητών που εγγράφονται στο 12 σχολεία και κολέγια στις πανεπιστημιουπόλεις σε Macon, Ατλάντα, και Savannah, και στις τέσσερις Περιφερειακές ακαδημαϊκά κέντρα γύρω από το κράτος, Mercer έχει σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων θεσμών του έθνους από τέτοιες δημοσιεύσεις όπως US News & World Report και η αναθεώρηση Princeton.

εγγύτητα του σχολείου νόμου στην Ατλάντα παρέχει όλες τις δυνατότητες ενός διεθνούς πόλης σε μικρή απόσταση. Ατλάντα φιλοξενεί πολλά δικηγορικά γραφεία, αρκετές Fortune 500 έδρα, διάφορες λειτουργίες της κυβέρνησης, καθώς και μια σειρά από αθλητικές και χώρους πολιτισμού.

Στη Νομική Σχολή του Mercer έχουμε το καλύτερο και των δύο κόσμων: ένα μικρό σχολείο σε ένα υποστηρικτικό κοινότητα, με συνδέσεις σε έναν από τους πλέον σημαίνοντες πόλεις της χώρας. Mercer Νομική Σχολή προσφέρει στους φοιτητές του την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα, και να ζήσουν περισσότερο, σε ένα σκηνικό που εκτιμά τη σκληρή δουλειά, συλλογικότητα, και τη δημόσια υπηρεσία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

Mercer University School of Law

Οι Masters in Συγκριτική Νομολογία (MCJ) βαθμός στο International Business και Εμπορικό Δίκαιο στο Mercer Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου είναι ένα διακριτικό πρόγραμμα πο ... [+]

Masters στη Συγκριτική Νομολογία

Οι Masters in Συγκριτική Νομολογία (MCJ) βαθμός στο International Business και Εμπορικό Δίκαιο στο Mercer Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου είναι ένα διακριτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να δώσει ξένους δικηγόρους τόσο ακαδημαϊκή και πρακτική κατάρτιση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Μονοετές πρόγραμμα σπουδών στην Ατλάντα Mercer και Macon πανεπιστημιουπόλεις (Ιούνιος - Μάιος) Πιστοποιητικό στην Εκπαίδευση Αγγλικής Γλώσσας Ακαδημαϊκή και πρακτική εκπαίδευση με έμφαση στις διεθνείς επιχειρήσεις και εμπορικού δικαίου Επιλογή για να συμμετάσχουν σε μια externship στην Ατλάντα με μια εμπορική επιχείρηση, δικηγορικό γραφείο, ή κυβερνητική υπηρεσία ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Macon
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Mercer Law: In Good Company