Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μισισιπή College, συνδεδεμένες με το Βαπτιστή Σύμβαση του Μισισιπή, είναι μια ιδιωτική, συν-εκπαιδευτικό, Christian University των φιλελεύθερων τεχνών και των επιστημών. Ως το παλαιότερο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Μισισιπή, MC έχει μια μακρά ιστορία της δέσμευσης για την ακαδημαϊκή αριστεία και την αιτία του Χριστού.

Όραμα μας

Το όραμά μας είναι να γίνει γνωστό ως ένα πανεπιστήμιο που αναγνωρίζεται για την ακαδημαϊκή αριστεία και τη δέσμευση για την αιτία του Χριστού.

Η Ιστορία μας

Μισισιπή College ιδρύθηκε το 1826 και είναι το παλαιότερο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πολιτεία του Μισισιπή.

Γιατί MC;

Περιοδικό ΧΡΗΜΑ κατετάγη πρόσφατα MC # 12 στον κατάλογο των «20 καλύτερων Ιδιωτικά Κολέγια Αξίας Βοήθειας" Μισισιπή College είναι η κατάσταση μεγαλύτερη ιδιωτικό πανεπιστήμιο με πάνω από 5.000 μαθητές. Το 1831, το MC έγινε ο πρώτος μικτής εκπαίδευσης κολλεγίων στις ΗΠΑ να χορηγήσουν ένα πτυχίο σε μια γυναίκα. Μισισιπή College είναι πιο προσιτές από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε με χαμηλότερα δίδακτρα μας και γενναιόδωρο πρόγραμμα υποτροφιών. MC βραβεία περίπου $ 53 εκατομμύρια στις υποτροφίες και οικονομικές ενισχύσεις κάθε χρόνο. MC προσφέρει πάνω από 80 επιλογές προπτυχιακό, περισσότερα από 15 προγράμματα σπουδών απόφοιτος, νομική σχολή πρώτης κατηγορίας, ένα πρόγραμμα βοηθός γιατρού και περισσότερο. 16: 1 αναλογία φοιτητών-διδασκόντων. Θα διαπιστώσετε ότι ένας βαθμός από το Μισισιπή College κρατά το βάρος με τους εργοδότες και να σας εφαλτήριο για οπουδήποτε θέλετε να πάτε. MC φοιτητές κερδίσει την αποδοχή στην ιατρική σχολή σε πάνω από το διπλάσιο του εθνικού μέσου όρου. Σχεδόν το 100% των αποφοίτων Νοσηλευτικής βρουν απασχόληση εντός τριών μηνών από την αποφοίτηση. Η Διεθνής Αποστολή Διοικητικό Συμβούλιο κατατάσσεται MC ως κορυφαία 10 το σχολείο από το οποίο οι ιεραπόστολοι αποφοιτήσουν και είναι υπό διορισμό. MC μαθητές εθελοντικά περισσότερες από 30.000 ώρες κάθε χρόνο.

Με μας το μέγεθος του σώματος των φοιτητών, χαμηλό κόστος συμμετοχής, και ισχυρή ακαδημαϊκή φήμη, MC είναι ένα σπάνιο εύρημα στον τομέα της χριστιανικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι να εμποτίσουν τον Χριστό σε κάθε πτυχή του πολιτισμού μας - στην τάξη, σε όλη τη ζωή πανεπιστημιούπολη, και στις καρδιές των μαθητών μας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

Mississippi College

MC Δίκαιο προσφέρει πολλά διαφορετικά LL.M. πτυχιακά προγράμματα για τους υποψηφίους με διαφορετικό υπόβαθρο και τα συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών Σπουδ ... [+]

LL.M. Πρόγραμμα

MC Δίκαιο προσφέρει πολλά διαφορετικά LL.M. πτυχιακά προγράμματα για τους υποψηφίους με διαφορετικό υπόβαθρο και τα συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών Σπουδές, American Νομικών Σπουδών, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, και Υπεράσπιση. Τα προγράμματα προσαρμοσμένα για τους υποψηφίους που επιθυμούν να επωφεληθούν πλήρως από το μικρό μέγεθος τάξης MC Νόμου, δυναμική ερευνητική κοινότητα, εξωσχολικές δραστηριότητες, και η τοποθεσία στην πρωτεύουσα για να συνεχίσουν την προσωπική και επαγγελματική τους στόχους. Εκτός από την εξερεύνηση της ιστοσελίδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε LLM@mc.edu για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις ευκαιρίες. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jackson
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά