Paralegal

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πλεονέκτημα Paralegal .edu

Το Κέντρο Προχωρημένων Νομικών Σπουδών έχει εξειδικευτεί αποκλειστικά στην εκπαίδευση και κατάρτιση των παραλλήλων από το 1987. Λόγω της ικανότητας των αποφοίτων μας και της φήμης του προσωπικού και του προσωπικού μας, η νομική κοινότητα αναγνωρίζει το Κέντρο ως ηγέτη στην εκπαίδευση του Paralegal . Παρακάτω παρατίθενται περισσότερα πλεονεκτήματα που μπορείτε να περιμένετε όταν επιλέγετε το Κέντρο Προχωρημένων Νομικών Μελετών.

Διαπιστευτήρια

Με την ταχύτερη από το μέσο ρυθμό αύξηση των θέσεων εργασίας για τους παραλλήλους, ο ανταγωνισμός μεταξύ των παραλλήλων αναμένεται να είναι ισχυρός στο άμεσο μέλλον. Αυτή η αυξημένη ζήτηση εργασίας αυξάνει την ανάγκη για σωστή εκπαίδευση και κατάρτιση για να επιτύχει σε αυτό το επάγγελμα. Το CALS προσφέρει πιστοποιητικό Paralegal 24 ωρών εξάμηνο και πλήρες πρόγραμμα Associate of Applied Science για να μπορέσουν όσοι ενδιαφέρονται για το δίκαιο να εισέλθουν στο επάγγελμα ως Paralegal .

Πτυχιούχος 8 μηνών

Το πρόγραμμα πιστοποίησης Paralegal έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές ένα προσιτό και προσιτό μονοπάτι για να γίνει Paralegal . Το πρόγραμμα αυτό είναι εξορθολογισμένο ώστε να παρέχει εκπαίδευση στους πλέον απασχολούμενους και απαιτητικούς τομείς του νόμου. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα 100% online ή να παρακολουθήσουν την πανεπιστημιούπολη του Χιούστον, Τέξας για μια παραδοσιακή εμπειρία στην τάξη.

Εθνική διαπίστευση

Η διαπίστευση είναι μια διαδικασία εξωτερικής επανεξέτασης της ποιότητας που χρησιμοποιείται από την τριτοβάθμια εκπαίδευση για να ελέγξει τα κολλέγια, τα πανεπιστήμια και τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τη διασφάλιση της ποιότητας και τη βελτίωση της ποιότητας. Το Κέντρο έχει διαπιστευτεί συνεχώς από το 1987.

100% Online Επιλογή

Η διαδικτυακή μας διαδραστική διδασκαλία ™ υιοθετεί μια νέα προσέγγιση στην ηλεκτρονική εκπαίδευση Paralegal . Παρακολουθήστε μαθήματα όπου κι αν βρίσκεστε με τον υπολογιστή σας, το φορητό σας υπολογιστή, το iPad, το iPhone και την ευρυζωνική σύνδεση στο Internet. Οι μαθητές μπορούν να δουν και να ακούσουν τους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές τους σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας διεξοδική συζήτηση και αλληλεπίδραση στην τάξη. Φέρνουμε την τάξη σε εσάς.

Οικονομική βοήθεια

Κάνοντας την απόφαση να πάτε στο κολέγιο μπορεί να θέσει κάποια οικονομικά ερωτήματα. Τι εάν κοστίζει περισσότερο από ό, τι νομίζετε ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά; Τι είδους οικονομική ενίσχυση μπορείτε να λάβετε; Οι σπουδαστές που παρακολουθούν το πτυχίο CALS μπορούν να υποβάλουν αίτηση για κεφάλαια του τίτλου IV για να πληρώσουν για την εκπαίδευσή τους.

Ειδικό Κολλέγιο Paralegal

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια σταδιοδρομία Paralegal , μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο να προσπαθήσετε να επιλέξετε πού να πάρετε την Paralegal εκπαίδευση σας. Υπάρχουν πολλά προγράμματα Paralegal εκεί έξω. πώς επιλέγετε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς; Επιλέγοντας ένα κολλέγιο που ειδικεύεται αποκλειστικά στην εκπαίδευση και κατάρτιση Paralegal μπορείτε να προχωρήσετε με την εμπιστοσύνη ότι η εκπαίδευση και η επιτυχία σας είναι η κορυφαία προτεραιότητα του σχολείου.

Υπηρεσίες Καριέρας

Κάθε φοιτητής του Paralegal που προετοιμάζεται να αποφοιτήσει και είναι σε καλή κατάσταση, προσφέρει ευκαιρίες βοήθειας για αναζήτηση εργασίας σε παραδοσιακές και μη παραδοσιακές αγορές. Η ομάδα Καριέρας μας συνεργάζεται άμεσα με τους εργοδότες για να βοηθήσουν στην πλήρωση της θέσης τους στο Paralegal και σε άλλες νομικές θέσεις. Βοηθώντας τους αποφοίτους να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο Paralegal είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας.

Η αποστολή μας

Η αποστολή CALS είναι να παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες και τις πρακτικές και δεοντολογικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για να διακρίνονται ως paralegals και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των νομικών, κυβερνητικών και εταιρικών κοινοτήτων.


Οι στόχοι μας

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών τους, οι απόφοιτοι της CALS θα είναι σε θέση:

  • Εισάγετε το νομικό επάγγελμα ως Paralegal .
  • Βοηθήστε αποτελεσματικά τους δικηγόρους στην παροχή νομικών υπηρεσιών.
  • Παρουσιάστε πρακτικές γνώσεις στην προετοιμασία εγγράφων και στη νομική έρευνα.
  • Εμφάνιση βελτιωμένων δεξιοτήτων και γνώσεων σχετικά με τα εφαρμοστέα προγράμματα λογισμικού.
  • Επίδειξη δεοντολογικών προτύπων και αρχών.

Τοποθεσίες

Χιούστον

Address
800 W Sam Houston Pkwy S,
Suite 100

77042-1912 Χιούστον, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη