Penn State Dickinson Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ντίκινσον Νόμος Penn State έχει δεσμευτεί να παράγει το επάγγελμα έτοιμο δικηγόροι είναι εξοπλισμένα με την δογματική γνώση, τις πρακτικές δεξιότητες και εξωδικαστικών ικανοτήτων που απαιτούνται για να υπερέχουν σε μια όλο και πιο παγκόσμια νόμιμη αγορά. Τα χαρακτηριστικά μιας εκπαίδευσης Dickinson Νόμος είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που, από την πρώτη κιόλας μέρα της νομικής σχολής, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην βιωματική μάθηση να προετοιμάσει τους μαθητές μας για την δικηγορία, και ένα φιλόξενο και υποστηρικτική κοινότητα.

Ιδρύθηκε το Carlisle, Πενσυλβάνια, το 1834, Dickinson Νόμος είναι το παλαιότερο σχολείο του νόμου στην Πενσυλβάνια και το πέμπτο αρχαιότερο της χώρας. Κατά τα τελευταία 182 χρόνια, οι απόφοιτοι Dickinson νόμου έχουν συμπεριληφθεί του έθνους πιο διακεκριμένους δικηγόρους, δικαστές, κρατικούς και εταιρικούς ηγέτες, και τη νομική τους εκπαιδευτικούς. συγχώνευση μας το 1997 με το Penn State επεκτείνει τη φήμη, το δίκτυο και τα προγράμματα-συμπλήρωση των κοινών μοιρών μας κληρονομιά Dickinson Νόμου ως μια καινοτόμος ηγέτης στην βιωματική εκπαίδευση.

Για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να παρέχουμε πρακτική κατάρτιση στους φοιτητές μας, ο Dickinson Law έχει περιορίσει κάθε LL.M. ομάδα σε 20 φοιτητές. Αυτή η σκόπιμα μικρό μέγεθος της τάξης εξασφαλίζει ότι οι μαθητές λαμβάνουν εστιασμένη την προσοχή από τη σχολή, εγγυάται πολλές ευκαιρίες για να μάθουν στις ρυθμίσεις πράξη, και εκπληρώνει την υπόσχεση της νομικής σχολής στην καλύτερη θέση για τους μαθητές της να εξασφαλίσει απασχόληση σε μια ανταγωνιστική αγορά.

βασικές Αρχές

Η σχολή του Dickinson Νόμου Penn State έχει ενέκρινε τις ακόλουθες βασικές αρχές, οι οποίες αντανακλούν και να καθοδηγήσει τις αξίες και τις φιλοδοξίες του ιδρύματος: 1. Για να κατοχυρωθούν στους μαθητές μας όλο το φάσμα των συγκεκριμένων δεξιοτήτων lawyering αναγκαία για την πιο αποτελεσματική εκτέλεση, όπως επαγγελματίες του νομικού κλάδου σε τοπικό, εθνικό, διακρατικό και διεθνές επίπεδο στον εικοστό πρώτο αιώνα.

 1. Να συμμετάσχουν σε μια συνεχή αναζήτηση για τη γνώση και τη σοφία που μοιραζόμαστε όχι μόνο με τους μαθητές μας, αλλά και με επαγγελματίες νομικοί, μελετητές, φορείς χάραξης πολιτικής, και άλλοι, συνάδει με τον ρόλο Penn State ως ερευνητικό πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης.
 2. Να συμβάλλει πρόθυμα τις υπηρεσίες μας στο πανεπιστήμιο και στις τοπικές, κρατικές, εθνικές και διεθνείς προσπάθειες για τη βελτίωση της παγκόσμιας κατανόησης, τη ζωή και την ευημερία των μαθητών μας, και τον κόσμο στον οποίο θα ζήσουν.
 3. Να προσπαθήσει, σε καθημερινή βάση, για να ενισχύσει την αίσθηση της κοινότητας και της αμοιβαίας υποστήριξης μεταξύ και μεταξύ των διδασκόντων, φοιτητών και προσωπικού, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις μας έξω από το σχολείο του νόμου.

Διδακτέα ύλη

Η LL.M. το πρόγραμμα είναι ένα 24-πιστωτικό, ενός ακαδημαϊκού έτους σπουδών. Οι μαθητές πρέπει να εγγραφούν σε τουλάχιστον 12 πιστωτικές μονάδες ανά εξάμηνο και μπορούν να εγγραφούν σε όχι περισσότερο από 17 μονάδες ανά εξάμηνο. θεμελιώδεις μαθήματα του προγράμματος σας παρουσιάσουμε την μοναδική μεθοδολογίες αναλυτική μας. Οι μαθητές στη συνέχεια μπορούν να επιλέξουν μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών μας »Δικηγόρος ως ..." διαιρούμενο με εξειδικευμένους τομείς της μελέτης, καθώς και τη δημιουργία εξατομικευμένων κομμάτια που βασίζονται σε τομείς ενδιαφέροντος.

LL.M. οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε μια πλούσια σειρά μαθημάτων που προσφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών του νομικού σχολείου, συμπεριλαμβανομένου ενός εστιασμένου κύκλου σπουδών σε έναν από τους εξειδικευμένους τομείς παρακάτω:

 • Υπεράσπιση και Litigation
 • Διαιτησία, Διαμεσολάβηση και Διαπραγμάτευση
 • το Επιχειρηματικό Δίκαιο,
 • Συνταγματικό και Διοικητικό Δίκαιο
 • Ποινικό Δίκαιο και διαδικασία
 • νομοθεσία για την ασφάλεια
 • Νόμος περί δημοσίου συμφέροντος
 • Φορολογική νομοθεσία
 • Γέροντας Δίκαιο

LL.M. Ανεξάρτητη Μελέτη και Βιωματική Μάθηση

LL.M. οι μαθητές μπορούν να λάβουν ανεξάρτητη σπουδών για μέχρι 3 πόντοι σε κάθε ένα εξάμηνο, και όχι περισσότερο από 4 συνολικά πιστώσεις κατά τα δύο εξάμηνα του LL.M. πρόγραμμα.

Με την έγκριση του Associate Dean for Academic Affairs, LL.M. οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε μαθήματα βιωματικής μάθησης που προσφέρονται στη νομική σχολή, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων pro bono, κλινικών και πρακτικών.

LL.M. φοιτητές μπορούν να ζητήσουν να παραμείνουν για τρίτο εξάμηνο της νομικής μελέτης με σκοπό την ολοκλήρωση μιας βιωματικής μάθησης του προγράμματος ή την προετοιμασία για μια αμερικανική μπαρ εξετάσεις.

Πρακτική

Επειδή Dickinson Νόμος σχολείο βρίσκεται λιγότερο από 20 μίλια από την πρωτεύουσα του κράτους και λιγότερο από δύο ώρες από την Ουάσιγκτον, DC, οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να οικότροφος με την εθνική δικηγορικά γραφεία? κυβερνητικές υπηρεσίες σε τοπικό, πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο? ιδιωτικές εταιρείες? και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, και με αυτό τον τρόπο, να αποκτήσουν μια αίσθηση των αστικών, ημιαστικών και αγροτικών νομικές κοινότητες.

Εξάμηνα-in-Πρακτική

Dickinson Νόμος φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη μετάβασή τους από το πολλά υποσχόμενο μαθητή να ασκούν δικηγόρος συμμετέχοντας σε Εξάμηνα-in-πράξη, η Νομική Σχολή του. Αυτές οι συναρπαστικές προγράμματα επιτρέπουν στους μαθητές να περάσουν ένα εξάμηνο που εργάζονται με πλήρη απασχόληση σε μια ποικιλία των νομικών ρυθμίσεων στο Harrisburg, Πενσυλβάνια? Ουάσιγκτον; ή διεθνή χώρο. Παρελθόν τοποθετήσεις έχουν περιλάβει:

 • Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την Πρώην Γιουγκοσλαβία (Χάγη, Κάτω Χώρες)
 • Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική)
 • Διεθνής Δικηγορικός Σύλλογος (Λονδίνο)
 • Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
 • Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων
 • Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
 • Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, το τμήμα εκτέλεσης του περιβαλλοντικού
 • Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και του Ειδικού Διώξεις Ενότητα
 • Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ Υπουργείο Οικονομικών, Γραφείο Ελέγχου Αλλοδαπών Περιουσιακών Στοιχείων
 • ΗΠΑ ίσες ευκαιρίες απασχόλησης Επιτροπή
 • Έργο για την εποπτεία της κυβέρνησης (πληροφοριοδότη οργανισμός υπεράσπισης)
 • Pennsylvania Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα
 • Pennsylvania State Σύστημα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
 • YWCA Ενδοοικογενειακή Βία Νομική Κέντρο

Σχολή

Dickinson νόμο οι μαθητές μαθαίνουν από ένα διακριτικό και πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ΔΕΠ συμπληρώνεται από ένα συμπλήρωμα σχολή των εν ενεργεία δικηγόρους και τους δικαστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης έχουν περάσει χρόνια δικηγορία, και συνεχίζουν να συμμετέχουν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με το επάγγελμα του δικηγόρου μέσω pro bono διαφορών, η διαμεσολάβηση, συμβουλευτικές επιτροπές, και υποτροφία.

Η σχολή θεωρεί ότι η επιστημονική και η διδασκαλία των αποστολών τους θα πρέπει να είναι συμπληρωματικές. Όπως ασχολούνται μελετητές, δέχονται ότι έχουν μια σταθερή κατανόηση της θεωρίας είναι απαραίτητη για την ικανότητα των μαθητών μας να λειτουργούν ως επαγγελματίες του νομικού κλάδου σε μια όλο και πιο παγκόσμια, ποικιλόμορφη και εκλεπτυσμένο νομικό περιβάλλον.

Η σχολή είναι πλήρως δεσμευτεί για την κοινότητα και να στηρίξει την επιτυχία των μαθητών μας. Πολύ πριν έγινε στη μόδα, η σχολή αγκάλιασε μια πολιτική ανοικτών θυρών που ενθάρρυνε τους μαθητές να σταματήσει από τα γραφεία της σχολής χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού.

Δημόσιο Συμφέρον και Pro Bono

Οι Κανόνες Επαγγελματικής Συμπεριφοράς υποχρεώνουν κάθε δικηγόρο, ανεξάρτητα από την περιοχή της πρακτικής του, για την παροχή νομικών υπηρεσιών για το υποεκπροσωπούνται. Dickinson Νόμος προσυπογράφει την απαίτηση αυτή και πιστεύει ότι υπέρ των λιγότερο ευνοημένων είναι ένα από τα πιο επιβράβευση τμήματα της εργασίας του δικηγόρου. Miller Κέντρο Νομικής Σχολής του Pro Bono πρόγραμμα εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε pro bono εργασίας δημοσίου συμφέροντος ταχύτερο πρώτο εξάμηνο τους. Dickinson Νόμος χρηματοδότηση βραβεία υποτροφία για το έργο το καλοκαίρι δημόσιο συμφέρον, και του σχολείου Γέφυρα υποτροφία και Αποπληρωμή δανείου βοήθεια Πρόγραμμα Βοήθειας μαθητές να συνεχίσουν με πλήρες ωράριο εργασίας δημοσίου συμφέροντος μετά την αποφοίτησή

Μια Inclusive Κοινότητα

Πιστεύουμε ότι η ποικιλομορφία εμπλουτίζει εκπαιδευτική εμπειρία του καθενός. Είμαστε αφοσιωμένοι στο φιλόξενο λαό τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τρόπους ζωής καθώς είμαστε στην προετοιμασία τους για να γίνει η επόμενη γενιά των δικηγόρων πρακτικές-έτοιμα. Ως μια περιεκτική κοινότητα, Dickinson Νόμος ορίζει ποικιλομορφία σε γενικές γραμμές να περιλαμβάνει φυλετικές και εθνοτικές μειονότητες, οι γυναίκες, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τα μέλη της LGBTQ κοινότητας, τους βετεράνους, τους φοιτητές πρώτης γενιάς, ενήλικες εκπαιδευόμενους, και τυχόν άλλους που έχουν βιώσει την υποταγή, την περιθωριοποίηση, ή την απομόνωση στις ακαδημαϊκές κοινότητες, λόγω της κατάστασης της ταυτότητάς τους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει μια ποικιλία οργανισμών συγγένεια των φοιτητών, όπως:

 • Σύλλογος Φοιτητών μαύρο Δικαίου (BLSA)
 • Latino / α Δικηγορικού Συλλόγου Φοιτητών (LLSA)
 • Στρατιωτικό Δίκαιο Caucus (MLC)
 • Outlaw (η ένωση των σπουδαστών LGBTQ)
 • Νόμος Γυναικών Caucus (WLC)

Επιπλέον, τα μαθήματα κορμού Dickinson Νόμου ενσωματώνουν διαφορετικές προοπτικές και να εξετάσει τη σημασία της διαφορετικότητας με το νόμο, η νομική διαδικασία, και την πρακτική. Μέσω των προγραμμάτων σπουδών προσφορές της Νομικής Σχολής και εξωσχολικές δραστηριότητες, Dickinson νόμο οι μαθητές είναι σε θέση να αναπτύξουν πολιτιστικές ικανότητες και να κατανοήσουν καλύτερα τις απόψεις της μειοψηφίας.

Δίκτυο Αποφοίτων

Όχι μόνο θα γίνετε μέλος αυτής της μακράς και περήφανης κληρονομιάς των αποφοίτων του Dickinson Law, αλλά θα γίνετε επίσης μέλος του δικτύου αποφοίτων του Penn State με περισσότερους από 700.000, το μεγαλύτερο ενεργό δίκτυο καταληκτικών φοιτητών στον κόσμο. Dickinson Law έχει LL.M. αποφοίτων που εργάζονται σε όλο τον κόσμο.

Εγκαταστάσεις

πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό σπίτι Dickinson Νόμου σε Carlisle, Πενσυλβάνια, έχει σκοπίμως σχεδιαστεί για να προωθήσει τη δέσμευση της Νομικής Σχολής στην κοινότητα. Η διευκόλυνση αυτή LEED-πιστοποιημένο διαθέτει state-of-the-art αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσες σεμιναρίων? μια υπογραφή αμφισβητήσιμο αίθουσα του δικαστηρίου με ένα παρατηρητήριο 200-κάθισμα? νομοθετική αίθουσα συνεδριάσεων? το τριώροφο Η Laddie Montague, Jr. Νομική Βιβλιοθήκη? δωμάτια ομάδας μελέτης? οι Ridge Commons? μια αυλή? και ένα καφέ. Όλες οι αίθουσες εξοπλισμένες με εξελιγμένα οπτικοακουστική τεχνολογία που επιτρέπει στους μαθητές και καθηγητές να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο με τους συναδέλφους και τους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Υπηρεσίες Καριέρα

Για να βοηθήσει τους μαθητές να διαπραγματευτεί προκλητική σημερινή αγορά εργασίας, Dickinson Δίκαιο προσφέρει μια σειρά από πόρους που πηγαίνουν πάνω και πέρα ​​από τις παραδοσιακές υπηρεσίες σταδιοδρομίας. Τα εκτεταμένα δίκτυα πιστών αποφοίτων από το Penn State και το Dickinson Law δεσμεύονται να βοηθήσουν τους μαθητές μας να επιτύχουν στα επιθυμητά επαγγέλματα. απόφοιτοι Dickinson Νόμος απολαύσετε ανταμείβοντας σταδιοδρομία σε ποικίλους τομείς της πρακτικής του νόμου, καθώς και σε επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, την κυβέρνηση, και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Οικονομική Βοήθεια και Υποτροφίες

Ένας περιορισμένος αριθμός υποτροφιών με βάση την αξία είναι διαθέσιμες για την επίτευξη υψηλού επιπέδου LL.M. υποψηφίους. LL.M. τα δίδακτρα του προγράμματος, τα τέλη και τα εκτιμώμενα έξοδα αναφέρονται στο Δικτυακός τόπος Dickinson Law.

LL.M. Εισαγωγές

Το LL.M. Η Επιτροπή Εισδοχής στο Dickinson Law της Penn State έχει ολοκληρώσει τις αιτήσεις σε συνεχή βάση. Παρόλο που η Επιτροπή Εισδοχής προσπαθεί να κοινοποιήσει τους αιτούντες των οποίων οι φάκελοι είναι ελλιπείς, είναι τελικά ο αιτών να εξασφαλίσει την έγκαιρη συμπλήρωση της αίτησής του. Ενώ οι περισσότεροι φοιτητές επιδιώκουν να εγγραφούν στο εξάμηνο του φθινοπώρου (Αυγούστου), ο νόμος Dickinson του Penn State προσφέρει την επιλογή να ξεκινήσει το LL.M. πρόγραμμα το εαρινό εξάμηνο (Ιανουάριος). Αποφάσεις σχετικά με την οικονομική ενίσχυση και τις υποτροφίες για το νόμο Dickinson του Penn State LL.M. προγράμματος κυκλοφορούν σε συνεχή βάση και ακολουθούν την κοινοποίηση της εισδοχής στο LL.M. πρόγραμμα.

Το LL.M. η ομάδα είναι σκόπιμα περιορισμένη, με όχι περισσότερους από 20 φοιτητές, για να ενθαρρύνει τη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τους σπουδαστές JD και τη σχολή νομικών σχολών, καθώς και δικαστές και δικηγόρους στις περιοχές Harrisburg και Washington, DC.

Πανεπιστήμιο Penn State είναι σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων της έρευνας και της διδασκαλίας ιδρύματα στον κόσμο. Ελάτε να μελετήσετε μαζί μας στο Dickinson Law του Penn State!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το LL.M. Πρόγραμμα στο Penn State Dickinson Law, επικοινωνήστε με τον Συντονιστή Διεθνών Προγραμμάτων, Sarah Guillén.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

Master Of Law

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένες Πολιτείες Carlisle

Το LL.M. Πρόγραμμα στο νόμο Dickinson του Penn State δίνει στους φοιτητές και τους δικηγόρους που εκπαιδεύονται εκτός των ΗΠΑ υψηλού επιπέδου κατανόηση του αμερικανικού νομικού συστήματος. Τα θεμελιώδη μαθήματα του προγράμματος σας παρουσιάζουν τις μοναδικές αναλυτικές μεθοδολογίες μας. Οι σπουδαστές μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών "Δικηγόρος ως ..." διαιρεμένο από εξειδικευμένους τομείς σπουδών και να δημιουργήσουν εξατομικευμένες διαδρομές βασισμένες σε τομείς ενδιαφέροντος. [+]

Το LL.M. Πρόγραμμα στο νόμο Dickinson του Penn State δίνει στους φοιτητές και τους δικηγόρους που εκπαιδεύονται εκτός των ΗΠΑ υψηλού επιπέδου κατανόηση του αμερικανικού νομικού συστήματος. Τα θεμελιώδη μαθήματα του προγράμματος σας παρουσιάζουν τις μοναδικές αναλυτικές μεθοδολογίες μας.

Για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να παρέχουμε πρακτική κατάρτιση στους φοιτητές μας, ο Dickinson Law έχει περιορίσει κάθε LL.M. ομάδα σε 20 φοιτητές. Αυτό το εκ προθέσεως μικρό μέγεθος τάξης εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές λαμβάνουν εστιασμένη προσοχή από τη σχολή, εγγυάται άφθονες ευκαιρίες για μάθηση στα πρακτικά περιβάλλοντα και εκπληρώνει την υπόσχεση της νομικής σχολής να τοποθετεί καλύτερα τους σπουδαστές της για να εξασφαλίσει απασχόληση σε μια ανταγωνιστική αγορά.... [-]


Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)