Penn State Dickinson Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Νόμος Dickinson του Penn State δεσμεύεται να παράγει δικηγόρους έτοιμους για επαγγελματικούς σκοπούς, εξοπλισμένους με τις δογματικές γνώσεις, τις πρακτικές δεξιότητες και τις εξωπραγματικές αρμοδιότητες που είναι απαραίτητες για να υπερέχουν σε μια ολοένα και πιο παγκόσμια νομική αγορά. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας εκπαίδευσης Dickinson Law είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που από την πρώτη μέρα της νομικής σχολής στηρίζεται σε βιωματική μάθηση για να προετοιμάσει τους μαθητές μας για να ασκήσουν το δίκαιο και μια φιλόξενη και υποστηρικτική κοινότητα. Ιδρύθηκε στο Καρλάιλ, Πενσυλβάνια, το 1834, ο νόμος Dickinson είναι η παλαιότερη σχολή δικαίου στη Πενσυλβανία και η πέμπτη παλαιότερη στη χώρα. Τα τελευταία 182 χρόνια, οι απόφοιτοι του Dickinson Law έχουν συμπεριλάβει τους πιο διακεκριμένους δικηγόρους, δικαστές, κυβερνητικούς και εταιρικούς ηγέτες και νομικούς εκπαιδευτικούς. Η συγχώνευση του 1997 με την Penn State επέκτεινε τη φήμη μας, το δίκτυο και τα προγράμματα κοινών πτυχίων, συμπληρώνοντας την κληρονομιά του Dickinson Law ως πρωτοπόρο στην βιωματική εκπαίδευση. Για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να παρέχουμε πρακτική κατάρτιση στους φοιτητές μας, ο Dickinson Law έχει περιορίσει κάθε LL.M. ομάδα σε 20 φοιτητές. Αυτό το εκ προθέσεως μικρό μέγεθος τάξης εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές λαμβάνουν εστιασμένη προσοχή από τη σχολή, εγγυάται άφθονες ευκαιρίες για μάθηση στα πρακτικά περιβάλλοντα και εκπληρώνει την υπόσχεση της νομικής σχολής να τοποθετεί καλύτερα τους σπουδαστές της για να εξασφαλίσει απασχόληση σε μια ανταγωνιστική αγορά.

Βασικές αρχές Η σχολή του νόμου Dickinson του Penn State υιοθέτησε τις ακόλουθες βασικές αρχές, οι οποίες αντικατοπτρίζουν και καθοδηγούν τις αξίες και τις φιλοδοξίες του θεσμού:

1. Να προσφέρουμε στους φοιτητές μας όλο το φάσμα των συγκεκριμένων δεξιοτήτων του δικαίου που απαιτούνται για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση ως νομικοί επαγγελματίες σε τοπικό, κρατικό, εθνικό, διακρατικό και διεθνές επίπεδο στον εικοστό πρώτο αιώνα.

2. Να συμμετάσχουν σε μια συνεχή αναζήτηση γνώσης και σοφίας που μοιραζόμαστε όχι μόνο με τους φοιτητές μας, αλλά και με τους επαγγελματίες νομικής, τους μελετητές, τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και άλλους, σύμφωνα με το ρόλο του Penn State ως παγκόσμιο ερευνητικό πανεπιστήμιο.

3. Να συνεισφέρουμε πρόθυμα στις υπηρεσίες μας στο πανεπιστήμιο και στις τοπικές, κρατικές, εθνικές και διεθνείς προσπάθειες για τη βελτίωση της παγκόσμιας κατανόησης, της ζωής και της ευημερίας των μαθητών μας και του κόσμου στον οποίο θα ζήσουν.

4. Να προσπαθήσουμε καθημερινά να ενισχύσουμε την αίσθηση της κοινότητας και της αμοιβαίας υποστήριξης μεταξύ των σχολών, των φοιτητών και του προσωπικού και στις αλληλεπιδράσεις μας εκτός της σχολής νομικών.

Διδακτέα ύλη

Το LL.M. πρόγραμμα είναι ένα 24-πιστωτικό, ένα ακαδημαϊκό έτος σπουδών. Οι φοιτητές πρέπει να εγγραφούν σε τουλάχιστον 12 μονάδες ανά εξάμηνο και μπορούν να εγγραφούν σε όχι περισσότερες από 17 μονάδες ανά εξάμηνο. Τα θεμελιώδη μαθήματα του προγράμματος σας παρουσιάζουν τις μοναδικές αναλυτικές μεθοδολογίες μας. Οι σπουδαστές μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών "Δικηγόρος ως ..." διαιρεμένο από εξειδικευμένους τομείς σπουδών και να δημιουργήσουν εξατομικευμένες διαδρομές βασισμένες σε τομείς ενδιαφέροντος. LL.M. οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε μια πλούσια σειρά μαθημάτων που προσφέρονται στο σχολικό πρόγραμμα σπουδών, συμπεριλαμβανομένου ενός εστιασμένου κύκλου σπουδών σε έναν από τους εξειδικευμένους τομείς παρακάτω:

 • Διαιτησία, Διαμεσολάβηση και Διαπραγμάτευση
 • Επιχειρηματικό Δίκαιο
 • Συνταγματικού και διοικητικού δικαίου
 • Ποινικό Δίκαιο και Διαδικασία
 • Δικαίωμα στον κυβερνοχώρο, προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Πρεσβύτερος Νόμος
 • Νόμος και πολιτική υγείας
 • Πνευματική ιδιοκτησία
 • Διεθνής δικηγορικός σύμβουλος
 • Νόμος περί δημοσίου συμφέροντος
 • Ασφαλείας
 • Φορολογική νομοθεσία
 • Προσφυγή και δίκες

112723_cropped.png

LL.M. Ανεξάρτητη Μελέτη και Βιωματική Εκμάθηση LL.M. οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν ανεξάρτητα μαθήματα σπουδών μέχρι 3 μονάδες σε ένα εξάμηνο και συνολικά 4 μονάδες κατά τη διάρκεια των δύο εξαμήνων του LL.M. πρόγραμμα. Με την έγκριση του Associate Dean for Academic Affairs, η LL.M. οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε μαθήματα βιωματικής μάθησης που προσφέρονται στη νομική σχολή, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων pro bono, κλινικών και πρακτικών. LL.M. οι φοιτητές μπορούν να αιτηθούν να παραμείνουν για ένα τρίτο εξάμηνο της νομικής μελέτης με σκοπό την ολοκλήρωση ενός βιωματικού προγράμματος μάθησης ή την προετοιμασία για μια εξέταση στις ΗΠΑ.

Πρακτική εξάσκηση Επειδή η σχολή Dickinson Law βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 20 μιλίων από την πρωτεύουσα της πολιτείας και λιγότερο από δύο ώρες από την Ουάσινγκτον, οι φοιτητές μας έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εθνικές δικηγορικές εταιρείες. κυβερνητικές υπηρεσίες σε τοπικό, κρατικό και ομοσπονδιακό επίπεδο. ιδιωτικές εταιρείες · και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις - και με αυτόν τον τρόπο, να αποκτήσουν μια αίσθηση αστικών, προαστιακών και αγροτικών νομικών κοινοτήτων.

Οι φοιτητές του Dickinson Law έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη μετάβασή τους από την υπόσχεση του φοιτητή στην άσκηση του δικηγόρου, συμμετέχοντας στα εξάμηνα της πρακτικής της Νομικής Σχολής. Αυτά τα εντυπωσιακά προγράμματα επιτρέπουν στους μαθητές να περάσουν ένα εξάμηνο εργασίας πλήρους απασχόλησης σε μια ποικιλία νομικών ρυθμίσεων στο Harrisburg, Pennsylvania. Ουάσιγκτον; ή σε διεθνή χώρο. Οι τοποθετήσεις στο παρελθόν περιλάμβαναν:

 • Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (Χάγη, Κάτω Χώρες)
 • Ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική)
 • Διεθνής Ένωση Δικηγόρων (Λονδίνο)
 • Παρακολουθήστε τα ανθρώπινα δικαιώματα
 • Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων
 • Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
 • Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, τμήμα περιβαλλοντικής επιβολής
 • Το Τμήμα Δικαιοσύνης, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ειδικών Εισαγγελών των ΗΠΑ
 • Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων
 • Επιτροπή ίσων ευκαιριών απασχόλησης των ΗΠΑ
 • Σχέδιο για την εποπτεία της κυβέρνησης (υπηρεσία υπεράσπισης καταγγελιών)
 • Pennsylvania Γραφείο Γενικού Εισαγγελέα
 • Κρατικό Σύστημα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Πενσυλβανίας
 • Νομικό Κέντρο για την Οικογενειακή Βία στο YWCA

Η σχολή Dickinson Law φοιτητές μαθαίνουν από μια ξεχωριστή και αφιερωμένη πλήρους απασχόλησης σχολή συμπληρώνεται από μια συμπληρωματική σχολή της άσκησης δικηγόρων και δικαστών. Σημαντικά, όλοι οι καθηγητές πλήρους φοίτησης έχουν περάσει χρόνια άσκησης του νόμου και συνεχίζουν να ασχολούνται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με το νομικό επάγγελμα μέσω δικηγόρων, διαμεσολάβησης, συμβουλευτικών επιτροπών και υποτροφιών. Η σχολή πιστεύει ότι οι επιστημονικές και διδακτικές αποστολές τους πρέπει να είναι συμπληρωματικές. Ως αφοσιωμένοι μελετητές, δέχονται ότι η στέρεη κατανόηση της θεωρίας είναι απαραίτητη για την ικανότητα των μαθητών μας να λειτουργούν ως νομικοί επαγγελματίες σε ένα όλο και πιο παγκόσμιο, ποικίλο και περίπλοκο νομικό περιβάλλον. Η σχολή είναι πλήρως αφοσιωμένη στην κοινότητα και στη στήριξη της επιτυχίας των μαθητών μας. Πολύ πριν φτάσει στη μόδα, η σχολή αγκάλιασε μια πολιτική ανοιχτής πόρτας που ενθάρρυνε τους μαθητές να σταματήσουν από τα γραφεία των σχολών χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού.

Δημόσιο συμφέρον και Pro Bono Οι Κανόνες Επαγγελματικής Δεοντολογίας υποχρεώνουν κάθε δικηγόρο, ανεξάρτητα από τον τομέα της πρακτικής του, να παρέχει νομικές υπηρεσίες στους υποεκπροσωπούμενους. Ο Dickinson Law υποστηρίζει αυτή την απαίτηση και πιστεύει ότι η βοήθεια προς τους μειονεκτούντες είναι ένα από τα πιο ανταμείβοντας μέρη της δουλειάς ενός δικηγόρου. Το Πρόγραμμα Milon Center της Νομικής Σχολής Pro Bono εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έργα δημοσίου συμφέροντος ήδη από το πρώτο εξάμηνο. Ο νόμος Dickinson απονέμει τη χρηματοδότηση της υποτροφίας για το έργο του δημόσιου ενδιαφέροντος για το καλοκαίρι και το πρόγραμμα Βοήθειας Γέφυρας και Αποπληρωμής Δανείου του σχολείου βοηθούν τους μαθητές να συνεχίσουν την εργασία τους με πλήρη απασχόληση μετά την αποφοίτησή τους.

112721_Studentorgfair2.jpg


Σύλλογος Μαθητών Μαύρου Δικαίου (BLSA) Μια Περιεκτική Κοινότητα Πιστεύουμε ότι η ποικιλομορφία εμπλουτίζει την εκπαιδευτική εμπειρία όλων. Είμαστε αποφασισμένοι να καλωσορίσουμε ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών και τρόπων ζωής, καθώς εμείς θα τους προετοιμάσουμε για να γίνουμε η επόμενη γενιά έτοιμων δικηγόρων. Ως κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, ο Νόμος Dickinson ορίζει την ποικιλομορφία σε γενικές γραμμές ώστε να περιλαμβάνει τις φυλετικές και εθνοτικές μειονότητες, τις γυναίκες, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, μέλη της κοινότητας LGBTQ, βετεράνους, σπουδαστές πρώτης γενιάς, ενήλικες εκπαιδευόμενους και όσους έχουν υποστεί υποταγή, περιθωριοποίηση ή απομόνωση σε ακαδημαϊκές κοινότητες λόγω της κατάστασης ταυτότητάς τους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε μια ποικιλία οργανώσεων συγγενών φοιτητών, όπως:

 • Λατίνο / φοιτητής δικαίου (LLSA)
 • Στρατιωτικό Δίκαιο (MLC)
 • OutLaw (ένωση φοιτητών LGBTQ)
 • Δικηγορικό Σώμα γυναικών (WLC)

Επιπλέον, τα βασικά μαθήματα του Dickinson Law ενσωματώνουν διαφορετικές προοπτικές και εξετάζουν τη σημασία της διαφορετικότητας για το νόμο, τη νομική διαδικασία και την πρακτική. Μέσα από τις προσφορές σχολικών προγραμμάτων της Νομικής Σχολής και τις εξωσχολικές δραστηριότητές της, οι φοιτητές του Δικτύου Νικίνσον μπορούν να αναπτύξουν πολιτισμικές ικανότητες και να κατανοήσουν καλύτερα τις απόψεις των μειονοτήτων.

Δίκτυο Αποφοίτων Όχι μόνο θα γίνετε μέλος αυτής της μακράς και περήφανης κληρονομιάς των πτυχιούχων του Δικαίξονου Δικαίου, αλλά θα γίνετε επίσης μέλος του δικτύου αποφοίτων του Πανεπιστημίου Penn, το οποίο θα είναι πάνω από 700.000 - το μεγαλύτερο ενεργό δίκτυο καταληκτικών φοιτητών στον κόσμο. Dickinson Law έχει LL.M. αποφοίτων που εργάζονται σε όλο τον κόσμο.

Εγκαταστάσεις Το πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό σπίτι του Dickinson Law στο Carlisle της Πενσυλβανίας έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προωθήσει τη δέσμευση της κοινότητας για τη Νομική Σχολή. Αυτή η μονάδα που διαθέτει πιστοποίηση LEED διαθέτει υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσες σεμιναρίων. μια αίθουσα δικαστηρίων με αίτημα υπογραφής με παρατηρητήριο 200 θέσεων. μια νομοθετική αίθουσα συνεδριάσεων · η τριώροφος H. Laddie Montague, Jr. Law Library. ομαδικές αίθουσες σπουδών. το Ridge Commons; μια αυλή? και ένα καφέ. Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με εξελιγμένη οπτικοακουστική τεχνολογία που επιτρέπει στους φοιτητές και τους καθηγητές να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο με συναδέλφους και επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Υπηρεσίες καριέρας Για να βοηθήσουμε τους σπουδαστές να διαπραγματευτούν τη σημερινή δύσκολη αγορά εργασίας, η Dickinson Law προσφέρει έναν αριθμό πόρων που υπερβαίνουν τις παραδοσιακές υπηρεσίες σταδιοδρομίας. Τα εκτεταμένα δίκτυα πιστών αποφοίτων από το Penn State και το Dickinson Law δεσμεύονται να βοηθήσουν τους μαθητές μας να επιτύχουν στα επιθυμητά επαγγέλματα. Οι απόφοιτοι του Dickinson Law απολαμβάνουν επαγγελματική σταδιοδρομία σε διάφορους τομείς της νομικής πρακτικής, καθώς και στις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και τον ακαδημαϊκό κόσμο.

Χρηματοδοτική βοήθεια και υποτροφίες Ένας περιορισμένος αριθμός υποτροφιών με βάση την αξία είναι διαθέσιμες για υψηλό βαθμό επιτυχίας LL.M. υποψηφίων. LL.M. τα δίδακτρα του προγράμματος, τα έξοδα και τα εκτιμώμενα έξοδα αναφέρονται στον ιστότοπο του Δικτύου Dickinson .

LL.M. Εισαγωγή Το LL.M. Η Επιτροπή Εισδοχής στο Dickinson Law της Penn State έχει ολοκληρώσει τις αιτήσεις σε συνεχή βάση. Παρόλο που η Επιτροπή Εισδοχής προσπαθεί να κοινοποιήσει τους αιτούντες των οποίων οι φάκελοι είναι ελλιπείς, είναι τελικά ο αιτών να εξασφαλίσει την έγκαιρη συμπλήρωση της αίτησής του. Ενώ οι περισσότεροι φοιτητές επιδιώκουν να εγγραφούν στο εξάμηνο του φθινοπώρου (Αυγούστου), ο νόμος Dickinson του Penn State προσφέρει την επιλογή να ξεκινήσει το LL.M. πρόγραμμα το εαρινό εξάμηνο (Ιανουάριος). Αποφάσεις σχετικά με την οικονομική ενίσχυση και τις υποτροφίες για το νόμο Dickinson του Penn State LL.M. προγράμματος κυκλοφορούν σε συνεχή βάση και ακολουθούν την κοινοποίηση της εισδοχής στο LL.M. πρόγραμμα. Το LL.M. η ομάδα είναι σκόπιμα περιορισμένη, με όχι περισσότερους από 20 φοιτητές, για να ενθαρρύνει τη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τους σπουδαστές JD και τη σχολή νομικών σχολών, καθώς και δικαστές και δικηγόρους στις περιοχές Harrisburg και Washington, DC. Το Πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου Penn κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων ερευνητικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στον κόσμο. Ελάτε να μελετήσετε μαζί μας στο Dickinson Law του Penn State! Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το LL.M. Πρόγραμμα στο Penn State Dickinson Law , επικοινωνήστε με τον Συντονιστή Διεθνών Προγραμμάτων, Sarah Guillén.

Τοποθεσίες

Carlisle

Address
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

FAQ

Άλλη