Pepperdine University School of Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Χάρη στις εθνικά αναγνωρισμένες σχολές και προγράμματα και μια πραγματικά εμπνευσμένη θέση, η μελέτη του δικαίου στο Πανεπιστήμιο Pepperdine είναι μια μοναδική εμπειρία. Μάθετε γιατί η Pepperdine σας προετοιμάζει για μια καριέρα στο νόμο όπως άλλωστε δεν μπορεί να κάνει άλλο σχολείο διερευνώντας τα μοναδικά μας χαρακτηριστικά.

Βιωματική μάθηση

Σας εκπαιδεύουμε όχι μόνο να "σκέφτεστε σαν δικηγόρος", αλλά να ασκήσετε ως ένα. Βρίσκεται στην 8η θέση στη χώρα (η 2η υψηλότερη κατάταξη στην Καλιφόρνια) από την Εθνική Νομική για βιωματική μάθηση, η Pepperdine δεν ανταποκρίνεται απλώς στη λαϊκή άποψη ότι τα νομικά σχολεία πρέπει να διδάσκουν βασικές δεξιότητες. συμβάλλουμε ενεργά στην καθοδήγηση για την εμβάθυνση της νομικής εκπαίδευσης.

Προσωπική Προσοχή

Η πρακτική του δικαίου σήμερα απαιτεί επικοινωνιακές δεξιότητες, ηθικά πρότυπα και αντοχή που οι φοιτητές του πρώτου έτους συχνά δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί.

Το νέο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Σχηματισμού Parris, αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, αρχίζει να αξιολογεί και να εξοπλίζει τους φοιτητές να είναι επαγγελματίες στην πρώτη τους ημέρα στην πανεπιστημιούπολη.

Καθοδήγηση και ποιοτική διδασκαλία

Οι καθηγητές μας έχουν διπλή έρευνα / διδασκαλία. Η κριτική του Πρίνστον κατέταξε πρόσφατα τη σχολή μας το 6ο καλύτερο στη χώρα με το υψηλότερο δυνατό σκορ για την προσβασιμότητα.

Εθνικά αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες

Χάρη στη χαμηλή αναλογία μαθητών / φοιτητών μας, οι φοιτητές μας λαμβάνουν πρακτικές οδηγίες από δημοσιευμένους μελετητές και ειδικούς στον τομέα.

Προγράμματα σχεδιασμένα για πρακτική

Προσφέρουμε ένα εύρος προγραμμάτων σπουδών και εξειδικευμένων τομέων ενδιαφέροντος για την κάλυψη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Οι κοινές πτυχιακές μας δυνατότητες προσφέρονται σε συνδυασμό με τα κορυφαία σχολεία της Pepperdine University για τις επιχειρήσεις, τη θεότητα και τη δημόσια τάξη.

 • 1 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα
 • 3 Επιλογές γιατρού Juris
 • 7 επιλογές LLM Degree
 • 5 Ινστιτούτα
 • 5 Προγράμματα πιστοποίησης
 • 5 Προσφορές κοινών τίτλων
 • 10 εσωτερικές κλινικές

Ίδρυμα Straus για επίλυση διαφορών

Καθώς η διαμεσολάβηση, η διαιτησία και η διαπραγμάτευση συνεχίζουν να εκδηλώνονται με δημοτικότητα στις δικαστικές υποθέσεις και στις διεθνείς υποθέσεις, το Ινστιτούτο Straus της Pepperdine για την επίλυση διαφορών γιόρτασε ένα πρωτοφανές δέκατο τρίτο έτος ως κορυφαίο πρόγραμμα επίλυσης διαφορών στη χώρα, ξεκινώντας μια νέα συγκέντρωση LLM στη διεθνή διαιτησία.

Εμπνευσμένο μέρος για μελέτη

Απολαύστε τον ενθουσιασμό μιας πόλης με γρήγορο ρυθμό, μαζί με το γαλήνιο περιβάλλον του Malibu. Βρίσκεται μόλις 35 μίλια βορειοδυτικά του Λος Άντζελες - ένα ακμάζον κόμβο για νομική πρακτική και διεθνή πολιτισμό - η πανεπιστημιούπολη των 830 στρεμμάτων προσφέρει εκπληκτική θέα και εγκαταστάσεις βιβλιοθήκης 40.000 τετραγωνικών ποδών.

Ένας τόπος πίστης

Η Pepperdine γιορτάζει τη χριστιανική της κληρονομιά και το γεγονός ότι ένα τέτοιο ίδρυμα μπορεί να ανοίξει το διάλογο παρά να το τερματίσει. Η διδασκαλία μας περιλαμβάνει εξάσκηση μελών από πολλαπλές θρησκείες.

Το Ινστιτούτο Glazer για Εβραϊκές Σπουδές επεκτείνει ενεργά τη συζήτηση για τον Ιουδαϊσμό με συνέδρια και προγράμματα στο εξωτερικό.

Η εστίασή μας στους βετεράνους

Η Pepperdine όχι μόνο τιμά εκείνους που έχουν υπηρετήσει, αλλά προσλαμβάνει ενεργά αυτά τα άτομα για την αίσθηση της πολιτικής ευθύνης, της δέσμευσης και του επαγγελματισμού. Το Κίτρινο Κορδέλα του Pepperdine παρέχει στους βετεράνους δωρεάν δίδακτρα.

Υπάρχουν 32 βετεράνοι που εγγράφονται για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, με 6 βετεράνους που μόλις ξεκίνησαν το 1 έτος τους.

Μια κοινότητα που αναδεικνύει την εμπειρία

Στο Pepperdine School of Law, συγκεντρώνουμε μια διαφορετική τάξη εισόδου που αντικατοπτρίζει το όραμά μας για μια δύσκολη και επιτυχημένη μελέτη. Ο νόμος Pepperdine είναι ένας τόπος όπου οι συνομιλητές σας αμφισβητούν και σας υποστηρίζουν.

 • Συνολική εγγραφή JD: 482
 • Γυναίκες: 52%
 • Ποικιλία: 33%

LLM, MDR και προγράμματα πιστοποιητικών

Τα προγράμματα LLM της Pepperdine και Master's in Resolution Resolution (MDR) προσελκύουν φοιτητές από όλο τον κόσμο. Οι φοιτητές διαφέρουν από πρόσφατες αποφοίτους σε έμπειρους δικηγόρους και δικαστές που παρακολούθησαν ή άλλαξαν το πρόγραμμα από την Κίνα, την Κορέα, τη Ρωσία, την Ελλάδα, τη Μολδαβία, την Ισπανία, το Πακιστάν, την Ιορδανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σουηδία και πολλά άλλα.

Η Pepperdine έχει προσελκύσει μελετητές από αναγνωρισμένους οργανισμούς όπως το Fulbright, το Muskie, τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών και το Ρόταρυ Ίδρυμα.

Μια επένδυση στην αξία

Ο νόμος Pepperdine συνεχίζει να αυξάνεται στη δημόσια αντίληψη - τρεις από τους πτυχιούχους μας έχουν επιβεβαιωθεί ως ομοσπονδιακοί δικαστές τα τελευταία δύο χρόνια και είμαστε μία από τις μόνο 13 νομικές σχολές που γνώρισαν αύξηση των αιτήσεων πέρυσι. στην πραγματικότητα, μόνο τέσσερις άλλες νομικές σχολές αύξησαν τις αιτήσεις με υψηλότερο ποσοστό.

Το Campus μας

Βρίσκεται στην παράκτια κοινότητα του Malibu της Καλιφόρνιας, η πανεπιστημιούπολη Pepperdine University 830 στρεμμάτων έχει κατατάσσεται στην πιο όμορφη πανεπιστημιούπολη στο έθνος από το The Princeton Review.

Το Pepperdine Law βρίσκεται στη μεταπτυχιακή πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου και διαθέτει βιβλιοθήκη νόμων 40.000 τετραγωνικών ποδιών με θέα στον ωκεανό, καθώς και συνεδριακές αίθουσες, αίθουσες διδασκαλίας, τραπεζαρία, άφθονες υπηρεσίες τεχνολογίας και στέγαση στην πανεπιστημιούπολη.

Η εγγύτητα στο Λος Άντζελες είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Με μια από τις πιο ισχυρές νομικές κοινότητες στον κόσμο, η πόλη προσφέρει πρόσβαση σε πρακτικές ευκαιρίες μάθησης και πρακτική άσκηση σε διάφορους τομείς πρακτικής - ακίνητα, διεθνές δίκαιο, ψυχαγωγία και αθλητισμός, για να αναφέρουμε μερικά. Τόσο το Malibu όσο και το Λος Άντζελες προσφέρουν πολιτιστικές, τραπεζαρίες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που υποστηρίζουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής κοντά σε μία από τις ομορφότερες ακτές του κόσμου.

Ζήστε την εμπειρία του Pepperdine Law

Χαιρετίζουμε και ενθαρρύνουμε τους υποψήφιους φοιτητές να επισκεφθούν την πανεπιστημιούπολη μας για να δουν τι μπορεί να προσφέρει το Pepperdine Law. Οι καθημερινές επισκέψεις μας περιλαμβάνουν:

 • Μαθαίνοντας για τα πολυάριθμα προγράμματα και την ισχυρή κοινότητα του Pepperdine Law, πραγματοποιώντας μια περιοδεία με επικεφαλής έναν τρέχοντα φοιτητή
 • Βιώνοντας το οικείο μαθησιακό περιβάλλον μας, κάνοντας μια πρώτη τάξη νομικής διδασκαλίας από ένα από τα διακεκριμένα μέλη της ΔΕΠ
 • Συνάντηση one-on-one με έναν Σύμβουλο Εισαγωγής για να απαντήσετε στις ερωτήσεις αίτησης και αποδοχής
 • Ανακαλύπτοντας πώς ένας βαθμός από το Pepperdine Law μπορεί να σας βοηθήσει στις μελλοντικές σας προσπάθειες

Τοποθεσίες

Malibu

Address
24255 Pacific Coast Highway, Malibu, CA 90263
Malibu, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη