Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Polk State College

Polk State College, Που ιδρύθηκε το 1964, είναι ένα ίδρυμα πολυ-πανεπιστημιούπολη που εξυπηρετούν πάνω από 20.000 φοιτητές με πτυχίο Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Αναπληρωτής στις Τέχνες και Associate σε μοίρες Επιστημών, καθώς και ένα ευρύ φάσμα του πιστοποιητικού και την κατάρτιση του εργατικού δυναμικού επιλογές. Το Κολλέγιο λειτουργεί επίσης τρία τσάρτερ γυμνάσια.

πλεονεκτήματα Polk μέλους περιλαμβάνουν μικρά μεγέθη τάξη? hands-on μάθηση? αφιερωμένο σχολή? μέρα και νύχτα τάξεις? σε απευθείας σύνδεση επιλογές? προσιτά δίδακτρα? εξαιρετική οικονομική βοήθεια? μια ποικιλόμορφη κοινότητα και ζωντανή φοιτητική ζωή, συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών καλές τέχνες, συλλόγους, και τον αθλητισμό ενδοκολλεγιακός.

Θα είναι το ιδανικό μέρος για να πετάξει στα ύψη. Είμαστε Polk.

Αποστολή College μέλος Polk Polk State College, ένα με γνώμονα την ποιότητα ίδρυμα, μεταμορφώνει τη ζωή μέσα από τη δύναμη της εκπαίδευσης με την παροχή πρόσβασης σε οικονομικά προσιτές συνεργάτης και απολυτήριο βαθμούς, τα πιστοποιητικά σταδιοδρομίας και προγράμματα απασχόλησης του εργατικού δυναμικού, που παραδίδονται από ποικίλες, ειδική σχολή και το προσωπικό.

Polk State College Όραμα Την προώθηση της αριστείας και των φοιτητών επιτυχία μέσω της καινοτομίας, την αξία και τη δέσμευση.

Polk State College Βασικές αξίες

Υπηρεσία Ακεραιότητα Γνώση Ποικιλία ηγεσία

Αποδοχή & Ενισχύσεις Polk State College διατηρεί μια πολιτική «ανοικτών θυρών» και μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε απόφοιτος λυκείου με τον κάτοχο του πιστοποιητικού ειδικής δίπλωμα ή GED. Οι μαθητές μπορούν να εισέλθουν Polk μέλος κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε όρου, και το Κολέγιο προσφέρει επίσης μια ποικιλία από καινοτόμες και ευέλικτες εναλλακτικές λύσεις έναντι παραδοσιακών προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των σε απευθείας σύνδεση, το Σαββατοκύριακο, επιτάχυνση, μετατόπιση προς το περιβάλλον και μίνι εξάμηνο επιλογές. Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές μια ποικιλία από επιλογές για τη χρηματοδότηση και την πληρωμή για το κολλέγιο συμπεριλαμβανομένων των επιχορηγήσεων, δανείων και υποτροφιών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πιστοποιητικό

Polk State College

(CMS) Επιβολής του Νόμου Βασικές Πρόσληψη Πρόγραμμα Το Σύστημα Διαχείρισης Προγραμμάτων Σπουδών παρέχει εκπαίδευση σχετική με τη δουλειά στο επίπεδο της εισόδου των υποψη ... [+]

Ο Σύστημα Διαχείρισης πρόγραμμα σπουδών (CMS) Επιβολή του Νόμου Βασικές Recruit Πρόγραμμα παρέχει εκπαίδευση σχετική με τη δουλειά στο επίπεδο της εισόδου των υποψηφίων για τις θέσεις των διωκτικών αρχών. Το πρόγραμμα σπουδών έχει συνταγογραφηθεί από το τμήμα της Φλώριδας Επιτροπή Ποινικής Δικαιοσύνης Προτύπων και κατάρτισης των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, σύμφωνα με το καταστατικό της Φλόριντα. Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί την εγγραφή άτομα να είναι σωματικά και διανοητικά ισχυρή, δίκαιος, και συνεχώς σε εγρήγορση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Bartow Lake Wales Lakeland Winter Haven  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Polk State Health Sciences