SMU Dedman School of Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

Ιδρύθηκε το 1925, το SMU Dedman School of Law είναι μια κορυφαία τάξη ενός ιδιωτικού σχολείου που βρίσκεται στο Ντάλας, Τέξας, και βρίσκεται σε μια γεμάτη δέντρα γειτονιά, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης. Ιδρύθηκε το 1949, τα προγράμματα νόμου για το πτυχίο νομικής σχολής έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση ορισμένων από τους κορυφαίους ηγέτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι για το παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων μας - περισσότερους από 2.000 αποφοίτους από 80 χώρες που κατέχουν εξέχουσες θέσεις στην κυβέρνηση, τη νομική πρακτική, τις επιχειρήσεις, το δικαστικό σώμα και τη νομική εκπαίδευση παγκοσμίως. SMU Dedman Alumni Network

Εξαιρετικά Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών

SMU Dedman School of Law προσφέρει πτυχιακά προγράμματα σπουδών τόσο για Αμερικανούς όσο και για αλλοδαπούς εκπαιδευμένους δικηγόρους. Το LL.M. και τα προγράμματα SJD ενισχύουν τη σταδιοδρομία στην ιδιωτική πρακτική του δικαίου, της διδασκαλίας και της δημόσιας υπηρεσίας διδάσκοντας τις δεξιότητες ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων για την αντιμετώπιση των πολύπλοκων απαιτήσεων του κόσμου μας. Τα προγράμματα αυξάνουν την κατανόηση του μαθητή σχετικά με τη νομική θεωρία και τις πολιτικές, διευρύνουν τους νομικούς ορίζοντες του μαθητή και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων νομικής έρευνας και γραφής.

Σπούδασε στο ζωντανό Ντάλας του Τέξας

Ο νόμος Dedman της SMU προσφέρει στους σπουδαστές μια ευκαιρία να γίνουν μέλος μιας ζωντανής, ποικίλης και ακαδημαϊκής κοινότητας με το πλεονέκτημα να σπουδάσουν στο Ντάλας - όχι μόνο ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, αλλά ένα δυναμικό πολιτιστικό κέντρο που βρίσκεται στο μέσο της ανατολικής και δυτικής ακτής της Κρατά σε μια περιοχή γνωστή για το ήπιο και ηλιόλουστο κλίμα της. Το Dallas είναι η ένατη μεγαλύτερη πόλη και το Dallas / Ft. Αξίζει να σημειωθεί ότι η metroplex αποτελεί την τέταρτη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μια εκλεπτυσμένη πόλη με μια ακμάζουσα αγορά εργασίας, υψηλή ποιότητα ζωής και σχετικά χαμηλό κόστος ζωής. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσεις και να σπουδάσεις!

Παγκόσμια Αναγνωρισμένη Σχολή

Η σχολή περιλαμβάνει μελετητές και καινοτόμους σε διάφορους τομείς, όπως το συνταγματικό δίκαιο, το εταιρικό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο, το περιβαλλοντικό δίκαιο, το δίκαιο της υγείας, την πνευματική ιδιοκτησία, το δίκαιο εθνικής ασφάλειας, το δίκαιο πετρελαίου και φυσικού αερίου, το δίκαιο δημοσίου συμφέροντος και το φορολογικό δίκαιο. Οι εν λόγω μελετητές ασχολούνται τακτικά με τον κόσμο, εμφανίζοντας τις επιτροπές του Κογκρέσου, συνεργάζοντας με κρατικούς και ομοσπονδιακούς ρυθμιστικούς οργανισμούς, διαμαρτυρόμενοι ενώπιον κρατικών και ομοσπονδιακών δικαστηρίων, εργάζονται με εταιρικά στελέχη και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εμφανίζονται τακτικά στα μέσα ενημέρωσης για να μεταφράσουν την έρευνά τους ή να σχολιάσουν σημαντικές ιστορίες της ημέρας. Η μελέτη του νόμου στη SMU δίνει στους φοιτητές πρόσβαση σε μια εξαιρετική σχολή που ασχολείται με την έγκαιρη και αιχμής έρευνα που συχνά ενημερώνεται από χρόνια εμπειρίας.

Εκπαιδευτική εμπειρία

Εκτός από το διαφορετικό πρόγραμμα σπουδών μας, οι μαθητές καλούνται να επωφεληθούν από τις πολλές δραστηριότητες έξω από την τάξη. Στο νόμο Dedman της SMU, η μαθησιακή σας εμπειρία θα εμπλουτιστεί με διεθνή συνέδρια και διαλέξεις όλο το χρόνο, φέρνοντας σε εξέχουσα θέση διεθνείς προσωπικότητες στην πανεπιστημιούπολη για να συζητήσουν τα σημερινά παγκόσμια νομικά ζητήματα. International LL.M. οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα με Αμερικανούς φοιτητές JD και συμμετέχουν στο πρόγραμμα Inns of Court - ένα πρόγραμμα που εισάγεται κατά τη διάρκεια του προσανατολισμού όπου οι μαθητές συνδέονται σε μικρές ομάδες με συναδέλφους συμμαθητές, καθηγητές, φοιτητές, συμβούλους καριέρας και αποφοίτους για μια κοινοτική εμπειρία καθ ' στη SMU Dedman School of Law . Ένα μέλος της σχολής θα υπηρετήσει ως προσωπικός σας ακαδημαϊκός σύμβουλος. Οι ασκούμενοι δικηγόροι από το Τμήμα Διεθνούς Δικαίου του Δικηγορικού Συλλόγου του Ντάλλας επίσης χρησιμεύουν ως μέντορες για τους μαθητές μας

Διεθνώς Διακεκριμένοι Αποφοίτοι

Οι διεθνείς απόφοιτοι της SMU Dedman School of Law έχουν επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο. Το διεθνές μας δίκτυο αποφοίτων περιλαμβάνει περισσότερους από 2000 πτυχιούχους σε περισσότερες από 80 χώρες. Αυτοί οι επαγγελματίες μπορούν να βρεθούν στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης, της νομικής πρακτικής και των επιχειρήσεων. Οι διεθνείς αποφοίτοι της SMU αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα νομικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από την Κεντρική και Νότια Αμερική, το Μεξικό, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αφρική, την Ινδία, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Κίνα, τη Μέση Ανατολή και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Προσπαθούμε για παγκόσμια γεωγραφική ποικιλομορφία στις εγγραφές φοιτητών μας και προσφέρουμε υψηλό βαθμό ατομικής προσοχής και υποστήριξης σε κάθε διεθνή φοιτητή. Sobchok Sukharomna '81 Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ταϊλάνδη Δρ Shen Shiaoming '81 Διεθνής Νομικός Σύμβουλος για το Mackenzie

Φοιτητική ζωή

Το νομικό σχολείο βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνία της κύριας πανεπιστημιούπολης της SMU - με τα κτίρια στην τάξη, το κτίριο διοίκησης και τη βιβλιοθήκη νόμων που σχηματίζουν αυτό που ονομάζεται "Law Quad". Αυτή η ιδανική τοποθεσία παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πολλούς από τους σπουδαίους φοιτητικούς πόρους της SMU, τραπεζαρία, πρωινό γυμναστήριο και κέντρο υγείας.

Επιλεξιμότητα για τις εξετάσεις σε μπαρ

Οι διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να ασκήσουν το δίκαιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι κατάλληλοι για είσοδο στο μπαρ σε ένα από τα κράτη ή στην περιφέρεια της Κολούμπια, θα πρέπει να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις εισδοχής του μπαρ στη συγκεκριμένη περιοχή όπου σχεδιάζουν να εξασκήσουν. Οι απαιτήσεις εισδοχής bar ποικίλλουν από κράτος σε κράτος. Ορισμένα κράτη απαιτούν από τους υποψήφιους να αποκτήσουν πτυχίο JD και άλλοι θα απαιτήσουν μόνο έναν ορισμένο αριθμό πιστωτικών μονάδων από μια νομική σχολή στη χώρα αυτή. Το Τέξας επιτρέπει τώρα εξειδικευμένους εξειδικευμένους αλλοδαπούς πληρεξούσιους που έχουν ολοκληρώσει ένα LL.M. βαθμό να καθίσει για την εξέταση Texas Bar. Η UNDERWOOD LAW ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στεγάζει τη μεγαλύτερη συλλογή ιδιωτικού δικαίου στη Νοτιοδυτική. Οι απόφοιτοι του νόμου ALUMNI SMU περιλαμβάνουν τους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Τέξας, μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου, πρεσβευτή, κυβερνήτη, υπουργούς Εξωτερικών και μέλη ανώτατων δικαστηρίων παγκοσμίως, καθώς και συνεργάτες σε κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες και γενικούς συμβούλους σε μεγάλες εταιρείες. Ως η πρώτη σχολή δικαίου στο DALLAS, είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε σε μια πόλη με μια ακμάζουσα οικονομία, πολλές εταιρικές έδρες και μια εξαιρετική νομική κοινότητα. SMU Dedman School of Law συνεχίζει να προσπαθεί να αναπτύξει τον επόμενο αιώνα των ηγετών.

Τοποθεσίες

Ντάλας

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Address
3315 Daniel Avenue


75205 Ντάλας, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 214-768-2658

FAQ

Άλλη