SMU Dedman School of Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά

Ιδρύθηκε το 1925, SMU Dedman Νομική Σχολή είναι μια κορυφαία βαθμίδα-ένα ιδιωτικό σχολείο του νόμου βρίσκεται στο Ντάλας του Τέξας, και βρίσκεται σε μια δενδρόφυτη περιοχή, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης. Ιδρύθηκε το 1949, τα προγράμματα δικαίου μεταπτυχιακό πτυχίο της νομικής σχολής έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση μερικά από τα κύρια ηγέτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων μας - πάνω από 2.000 απόφοιτοι από 80 χώρες, οι οποίοι κατέχουν εξέχουσες θέσεις στην κυβέρνηση, νομική πρακτική, τις επιχειρήσεις, το δικαστικό σύστημα, και νομική εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο. 


Εξαιρετικές Προγράμματα Μεταπτυχιακών Βαθμός

SMU Dedman Νομική Σχολή προσφέρει πτυχιακά προγράμματα μεταπτυχιακών τόσο για εμάς και ξένων εκπαιδευμένους δικηγόρους. Η LL.M. και SJD Προγράμματα ενίσχυση της σταδιοδρομίας στον ιδιωτικό πρακτική του νόμου, της διδασκαλίας και της δημόσιας υπηρεσίας με τη διδασκαλία της ανάλυσης και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων για την αντιμετώπιση των πολύπλοκων απαιτήσεων του κόσμου μας. Τα προγράμματα αυξήσει την κατανόηση του μαθητή της νομικής θεωρίας και των πολιτικών, να διευρύνουν τους ορίζοντές νομική του μαθητή, και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη της νομικής έρευνας και γραφής.

Σπουδάζουν σε Vibrant Ντάλλας, Τέξας

SMU Dedman Δίκαιο προσφέρει διεθνείς φοιτητές την ευκαιρία να γίνουν μέρος μιας ζωντανής, διαφορετικά, επιστημονική κοινότητα με το πλεονέκτημα της μελέτης στο Ντάλας - όχι μόνο ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, αλλά ένα δυναμικό πολιτιστικό κέντρο που βρίσκεται στο μέσο της απόστασης μεταξύ της ανατολικής και της δυτικής ακτής των Ηνωμένων μελών σε μια περιοχή που είναι γνωστή για το ήπιο, ηλιόλουστο κλίμα της. Ντάλας είναι η ένατη μεγαλύτερη πόλη και το Dallas / Ft. Αξίζει metroplex συνθέτουν την τέταρτη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μια εξελιγμένη πόλη με μια ακμάζουσα αγορά εργασίας, υψηλή ποιότητα ζωής και το σχετικά χαμηλό κόστος ζωής. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσουν και να σπουδάσουν!Παγκοσμίως αναγνωρισμένη σχολή

Η σχολή περιλαμβάνει επιστήμονες και καινοτόμοι σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των συνταγματικό δίκαιο, εταιρικό δίκαιο, ποινικό δίκαιο, δίκαιο του περιβάλλοντος, δίκαιο της υγείας, της πνευματικής ιδιοκτησίας, η εθνική νομοθεσία για την ασφάλεια, το δίκαιο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, του νόμου δημόσιο συμφέρον, και το φορολογικό δίκαιο. Αυτοί οι μελετητές σε τακτά διαστήματα τον κόσμο από την εμφάνιση πριν από επιτροπές του Κογκρέσου, σε συνεργασία με τις κρατικές και ομοσπονδιακές ρυθμιστικές υπηρεσίες, υποστηρίζοντας πριν από κράτος και τα ομοσπονδιακά δικαστήρια, σε συνεργασία με στελέχη επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, και τακτικά εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης για να μεταφράσει την έρευνα ή την προσφορά τους σχόλια για τις σημαντικές ιστορίες της ημέρας. Μελετώντας νόμο σε SMU δίνει στους φοιτητές πρόσβαση σε μια εξαιρετική σχολή που ασχολούνται με την έγκαιρη και έρευνα αιχμής συχνά ενημερώνονται από χρόνια εμπειρίας.

Μαθησιακή εμπειρία

Εκτός από τις ποικίλες πρόγραμμα σπουδών μας, οι μαθητές καλούνται να επωφεληθούν από τις πολλές δραστηριότητες έξω από την τάξη. Σε SMU Dedman Νόμου, μαθησιακή εμπειρία σας θα εμπλουτιστεί μέσα από το χρόνο διεθνή συνέδρια και διαλέξεις, φέρνοντας εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες στην πανεπιστημιούπολη για να συζητήσουν την τρέχουσα παγκόσμια νομικά ζητήματα. Διεθνές LL.M. φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα με τους μαθητές αμερικανική JD και να συμμετάσχουν σε πανδοχεία μας Δικαστήριο Πρόγραμμα - ένα πρόγραμμα που εισάγεται κατά τη διάρκεια της προσανατολισμό, όπου οι μαθητές συνδεθείτε σε μικρές ομάδες με συμμαθητές, καθηγητές, οι ηγέτες των φοιτητών, οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας, και τους αποφοίτους για μια κοινότητα εμπειρία όλο το χρόνο τους σε SMU Dedman Νομική Σχολή. Ένα μέλος ΔΕΠ θα χρησιμεύσει ως προσωπική ακαδημαϊκό σας σύμβουλο. Δικηγόρους από το τμήμα Ντάλας Δικηγορικού Συλλόγου Διεθνούς Δικαίου επίσης να χρησιμεύσει ως μέντορες για τους φοιτητές μας.

Διεθνώς Ευδιάκριτη Αποφοίτων

Διεθνές απόφοιτοι των ΜΜΕ Dedman Νομική Σχολή του έχουν έναν αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο. διεθνές δίκτυο αποφοίτων μας περιλαμβάνει πτυχιούχους περισσότερο από 2000 σε περισσότερες από 80 χώρες. Αυτοί οι επαγγελματίες μπορούν να βρεθούν στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης, νομική πρακτική, και των επιχειρήσεων. διεθνείς αποφοίτους SMU αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα των νομικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από την Κεντρική και τη Νότια Αμερική, το Μεξικό, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αφρική, την Ινδία, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Κίνα, τη Μέση Ανατολή, και του Ειρηνικού. Αγωνιζόμαστε για την παγκόσμια γεωγραφική ποικιλομορφία των φοιτητών εγγραφές μας, και να παρέχουν υψηλό βαθμό ατομικής φροντίδας και υποστήριξης για κάθε διεθνή φοιτητή.

Sobchok Sukharomna '81

Πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου, Ταϊλάνδη

Ο Δρ Shen Shiaoming '81

Διεθνές Νομικό Σύμβουλο για Mackenzie & Albritton LLP

Ο αξιότιμος '59 SM Krishna

Υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων για την Ινδία (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

Γενικός Σύμβουλος, Chevron Ευρώπη, την Ευρασία και τη Μέση Ανατολή Exploration & Περιορισμένης Παραγωγής

Moath Alhussain '11

Αναπλ. Νομικός Σύμβουλος, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στο Μεξικό

Ο Δρ Helmut Sohmen '66

Πρόεδρος και Πρόεδρος, BW Ομάδα

Ο Δρ Χασάν Okour '07

Ο πρώην Πρύτανης, Κατάρ Νομική Σχολή

Jinsung Lee '88

Δικαιοσύνης, του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Κορέας

Γιούκιο Χοριγκόμε '71

Δικαιοσύνης του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιαπωνίας

Hans Heppe '97

Διεθνής εταίρος, ο Locke Κύριος LLP Επίτιμος Πρόξενος της Γερμανίας

φοιτητική ζωή

Η νομική σχολή βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνία της κύριας πανεπιστημιούπολης SMU του - με τη βιβλιοθήκη κτίρια τάξη, κτίριο διοίκησης και του δικαίου που αποτελούν αυτό που ονομάζεται Αυτή η ιδανική τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πολλά από τα υπέροχα πόρων μαθητή SMU, συμπεριλαμβανομένων φαγητό "Νόμος Quad." υπηρεσιών, γυμναστήριο πρεμιέρα, και των υπηρεσιών υγείας κέντρο.

Bar Εξετάσεων Επιλεξιμότητα

Οι αλλοδαποί φοιτητές που επιθυμούν να ασκήσουν νόμος στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις προϋποθέσεις για την άσκηση του δικηγορικού σε ένα από τα κράτη ή την Περιφέρεια της Κολούμπια θα πρέπει να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις εισαγωγής μπαρ στη συγκεκριμένη δικαιοδοσία, όπου σκοπεύουν να ασκήσουν. απαιτήσεις εισαγωγής Bar διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία. Μερικά κράτη απαιτούν από τους αιτούντες να έχουν πτυχίο JD, και άλλοι θα απαιτούν μόνο έναν ορισμένο αριθμό διδακτικών μονάδων φυσικά από τη νομική σχολή σε αυτή τη χώρα. Τέξας επιτρέπει πλέον εξειδικευμένο μορφωμένοι δικηγόροι ξένους που έχουν ολοκληρώσει ένα LL.M. πτυχίο για να καθίσει για την εξέταση του Τέξας Bar.

Η UNDERWOOD Νομική Βιβλιοθήκη στεγάζει τη μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή του νόμου στα νοτιοδυτικά.

Ευδιάκριτη απόφοιτοι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ SMU νόμου περιλαμβάνουν Τέξας Ανώτατο Δικαστήριο δικαστές, μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ, έναν πρεσβευτή, έναν κυβερνήτη, οι υπουργοί Εξωτερικών και μέλη των ανωτάτων δικαστηρίων σε όλο τον κόσμο, καθώς και ως εταίροι σε κορυφαία δικηγορικά γραφεία και γενικά συμβουλεύει σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Ως το πρώτο σχολείο του νόμου στο Ντάλας, είμαστε τυχεροί να είναι σε μια πόλη με μια ακμάζουσα οικονομία, πολλά εταιρική έδρα και μια εξαιρετική νομική κοινότητα. SMU Dedman Νομική Σχολή συνεχίζει να προσπαθήσει να αναπτύξει το επόμενο αιώνα ηγετών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη SJD » Όψη Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

SJD

Διδάκτωρ Νομικής Επιστήμης (SJD)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 5 χρόνια August 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Dallas +1 περισσότερα

Ο βαθμός του Διδάκτορα της Νομικής Επιστήμης (SJD) είναι ο υψηλότερος βαθμός μεταπτυχιακού νομικού που προσφέρεται από τη Νομική Σχολή Dedman. Το SJD είναι κατά κύριο λόγο πτυχίο έρευνας και γραφής (σε αντίθεση με πτυχίο προσανατολισμένο στο μάθημα, όπως το πτυχίο LL.M.), κατά το οποίο ο υποψήφιος SJD διεξάγει εκτεταμένη νομική έρευνα μεταπτυχιακού επιπέδου με σκοπό την υποβολή αποδεκτής διδακτορικής διατριβής για δημοσίευση ποιότητας εντός πενταετούς περιόδου. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε υποψήφιους υψηλού επιπέδου που αναζητούν νομική ακαδημαϊκή σταδιοδρομία ή σε υψηλού επιπέδου πολιτικά προσανατολισμένες κυβερνητικές ή διακυβερνητικές θέσεις. [+]

Ο βαθμός του Διδάκτορα της Νομικής Επιστήμης (SJD) είναι ο υψηλότερος βαθμός μεταπτυχιακού νομικού που προσφέρεται από τη Νομική Σχολή Dedman. Το SJD είναι κατά κύριο λόγο πτυχίο έρευνας και γραφής (σε αντίθεση με πτυχίο προσανατολισμένο στο μάθημα, όπως το πτυχίο LL.M.), κατά το οποίο ο υποψήφιος SJD διεξάγει εκτεταμένη νομική έρευνα μεταπτυχιακού επιπέδου με σκοπό την υποβολή αποδεκτής διδακτορικής διατριβής για δημοσίευση ποιότητας εντός πενταετούς περιόδου. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε υποψήφιους υψηλού επιπέδου που αναζητούν νομική ακαδημαϊκή σταδιοδρομία ή σε υψηλού επιπέδου πολιτικά προσανατολισμένες κυβερνητικές ή διακυβερνητικές θέσεις.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

LLM για πτυχιούχους αλλοδαπών νομικών σχολών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Dallas

Πρωταρχικός στόχος του LL.M. για το πρόγραμμα των αλλοδαπών αποφοίτων νομικών σχολών είναι να παρέχει στους φοιτητές του νόμου την κατανόηση του νομικού συστήματος των Ηνωμένων Πολιτειών, να παρέχει ένα πλαίσιο αναφοράς για την αντιμετώπιση των διακρατικών επιχειρηματικών και νομικών συμφερόντων, να προσφέρει εκτίμηση του ρόλου του δικαίου στην εθνική και εσωτερική ανάπτυξη και να εξοπλίζει με τις δεξιότητες ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των πολύπλοκων απαιτήσεων του κόσμου. [+]

Το LL.M. πτυχίο για τους αλλοδαπούς νομικούς πτυχιούχους είναι ένα ετήσιο, full-time πρόγραμμα για τους φοιτητές που κατέχουν ένα βασικό πτυχίο δικαίου από ένα αναγνωρισμένο διεθνές σχολείο δικαίου. Οι σπουδαστές που έχουν εγγραφεί σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών πρέπει να ολοκληρώσουν 24 ώρες πίστωσης, συμπεριλαμβανομένου του απαιτούμενου διπλού κύκλου μαθημάτων στις προοπτικές του αμερικανικού νομικού συστήματος. Τα υπόλοιπα μαθήματα είναι εκλεκτικά και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Οι μαθητές έχουν την ελευθερία να επιλέξουν από μια ευρεία σειρά μαθημάτων και μπορούν να σχεδιάσουν το LL.M. να εκπληρώσουν τις ανάγκες και τους στόχους τους στις σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν μια εξέταση στο Τέξας, τη Νέα Υόρκη ή την Καλιφόρνια μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα που απαιτούνται για να συμμετάσχουν σε αυτές τις εξετάσεις. Άλλοι φοιτητές μπορεί να θέλουν να ειδικευτούν σε διεθνείς σπουδές ή σε άλλους τομείς του νόμου.... [-]


LLM Φορολογικό Δίκαιο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 36 - 60 μήνες August 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Dallas +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Μάστερ Φορολογίας (LLM Tax Law), για φοιτητές πλήρους ή μερικής φοίτησης, είναι ένα ολοκληρωμένο, προηγμένο πρόγραμμα σπουδών που προορίζεται για δικηγόρους που σκοπεύουν να ειδικευτούν στη φορολογική πρακτική. Επικεντρώνεται όχι μόνο στην τεχνική γνώση της φορολογικής νομοθεσίας αλλά και σε ευρύτερα θέματα φορολογικής και δημοσιονομικής πολιτικής. Τα περισσότερα από τα μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών παρέχουν οδηγίες επιπέδου έρευνας σε θέματα που συνήθως δεν εξετάζονται στα μαθήματα επιπέδου JD. [+]

LLM στο φορολογικό δίκαιο

Το νομικό σχολείο έχει μακρά παράδοση δύναμης στον τομέα της ομοσπονδιακής φορολογίας. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα φορολογίας, για φοιτητές πλήρους ή μερικής φοίτησης, είναι ένα ολοκληρωμένο, προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο για δικηγόρους που σκοπεύουν να ειδικευτούν στη φορολογική πρακτική. Επικεντρώνεται όχι μόνο στην τεχνική γνώση της φορολογικής νομοθεσίας αλλά και σε ευρύτερα θέματα φορολογικής και δημοσιονομικής πολιτικής. Τα περισσότερα από τα μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών παρέχουν οδηγίες επιπέδου έρευνας σε θέματα που συνήθως δεν εξετάζονται στα μαθήματα επιπέδου JD. Επιπλέον, τα προχωρημένα μαθήματα αναπτύσσουν σε βάθος, εξειδικευμένη πείρα.... [-]


Master Of Laws (Γενικά)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 36 - 60 μήνες August 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Dallas +1 περισσότερα

Η γενική LL.M. προσφέρει στους πτυχιούχους του δικαίου τη δυνατότητα να διευρύνουν το υπόβαθρό τους σε ορισμένους ειδικευμένους τομείς του δικαίου, εγγράφοντας σε προηγμένα μαθήματα και σεμινάρια και συμμετέχοντας σε εξειδικευμένη έρευνα. Οι περισσότεροι φοιτητές που επιδιώκουν αυτό το πτυχίο επικεντρώνονται σε τομείς όπως το εταιρικό και το εμπορικό δίκαιο, το διεθνές δίκαιο, το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας, τη νομική πρακτική και τη διαδικασία, το δίκαιο των φυσικών πόρων ή το δίκαιο περί ιδιοκτησίας. [+]

Η γενική LL.M. προσφέρει στους πτυχιούχους του δικαίου τη δυνατότητα να διευρύνουν το υπόβαθρό τους σε ορισμένους ειδικευμένους τομείς του δικαίου, εγγράφοντας σε προηγμένα μαθήματα και σεμινάρια και συμμετέχοντας σε εξειδικευμένη έρευνα. Παρόλο που η Νομική Σχολή δεν απονέμει κανένα συγκεκριμένο θέμα που ονομάζεται LL.M. πτυχίο στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι περισσότεροι φοιτητές που επιδιώκουν αυτό το πτυχίο επικεντρώνονται σε τομείς όπως το εταιρικό και το εμπορικό δίκαιο, το διεθνές δίκαιο, τη νομική πρακτική και τη διαδικασία, το δίκαιο των φυσικών πόρων ή το δίκαιο περί ιδιοκτησίας.... [-]


Επικοινωνία

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Διεύθυνση 3315 Daniel Avenue
75205 Dallas, Τέξας, TX, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα http://www.law.smu.edu/smu-dedman-school-of-law
Τηλέφωνο +1 214-768-2658