Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Siebel Institute of Technology εγκρίνεται από το Τμήμα Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και Επαγγελματικών Σχολών του Συμβουλίου Ιλινόις της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Η εστίασή μας

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 140 ετών, το Ινστιτούτο Siebel έχει προσελκύσει ένα εκτεταμένο παγκόσμιο μετά. Οι απόφοιτοι μας καλύπτουν περισσότερες από 60 χώρες και βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ζυθοποιεία της γης. Οι τάξεις μας περιλαμβάνουν ένα μείγμα συμμετεχόντων από ζυθοποιούς όλων των μεγεθών που χαίρονται από τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η ευρεία βάση των συμμετεχόντων ενισχύει την μαθησιακή ευκαιρία κάθε μαθητή εκθέτοντάς τον σε διαφορές στον πολιτισμό, τον εξοπλισμό, τις μεθόδους και τα στυλ μπύρας. Στις επίσημες διαλέξεις και διαδηλώσεις, όμως, εστιάζουμε την προσοχή τους σε ένα κοινό θέμα: μπύρα. Οι σπουδαστές μπορούν να έρχονται στο Ινστιτούτο με τις προκαταλήψεις του δικού τους περιβάλλοντος ζυθοποιίας, αλλά όλοι αφήνουν στην απλή και ειλικρινή συντροφιά να είναι ζυθοποιός. Έχουμε ένα ρητό στο Ινστιτούτο: "Όχι μόνο διδάσκουμε τους μαθητές μας, αλλά τους βοηθάμε να διδάσκουν ο ένας τον άλλο".

Το Ινστιτούτο συνεχίζει να επικεντρώνεται σε ένα βασικό θέμα όπως δημοσιεύθηκε από τον Δρ. JE Siebel σε μια διαφήμιση σε ένα 1893 Western Brewer. "Ο στόχος του Ινστιτούτου είναι να προωθήσει την πρόοδο των βιομηχανιών με βάση τη ζύμωση, η οποία γίνεται με διδασκαλία, έρευνα, ανάλυση και με άλλο τρόπο".

Το Siebel Institute of Technology και η Παγκόσμια Ακαδημία Ζυθοποιίας αποτελούν σημαντικό μέρος της ιστορίας της διεθνούς ζυθοποιίας για πάνω από 140 χρόνια και προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε τις μελλοντικές γενιές ζυθοποιών στο σπίτι μας στην καρδιά του Σικάγου.

Η ιστορία μας

Ο Δρ. John Ewald Siebel ίδρυσε το Ζυχνοτεχνικό Ινστιτούτο το 1868. Γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1845, κοντά στο Wermelskirchen, στην περιοχή Ντύσσελντορφ της Γερμανίας. Σπούδασε φυσική και χημεία και κέρδισε το διδακτορικό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου προτού μετακομίσει στο Σικάγο 1866. Το 1868 άνοιξε το χημικό εργαστήριο του John E. Siebel, το οποίο σύντομα εξελιχθεί σε ερευνητικό σταθμό και σχολείο για τις επιστήμες ζυθοποιίας.

Το 1872, καθώς η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στη λεωφόρο Belden στη βόρεια πλευρά του Σικάγου, το όνομα μετονομάστηκε σε Siebel Institute of Technology . Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο δεκαετιών, ο Δρ Siebel διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα ζυθοποιίας και έγραψε τα περισσότερα από τα βιβλία και επιστημονικά του άρθρα. Διετέλεσε επίσης συντάκτης διαφόρων τεχνικών εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένου του επιστημονικού τμήματος του The Western Brewer, 100 χρόνων ζυθοποιίας και πάγου και ψύξης.

Το 1882 ξεκίνησε μια επιστημονική σχολή για ζυθοποιούς με έναν άλλο προοδευτικό ζυθοποιό, αλλά η σύμπραξη ήταν βραχύβια. Ωστόσο, ο δρ. Siebel συνέχισε τη διδασκαλία του στο εργαστήριό του. Η επιχείρηση επεκτάθηκε το 1890 όταν δύο από τους γιους της Dr. Siebel συμμετείχαν στην εταιρεία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1901 και διηύθυνε μαθήματα ζυθοποιίας τόσο στα αγγλικά όσο και στα γερμανικά. Μέχρι το 1907 υπήρχαν πέντε κανονικά μαθήματα: εξαμηνιαίο μαθήματα ζυθοποιών, δίμηνο μεταπτυχιακό μάθημα, τριήμερο μαθήματα μηχανικών, διάρκειας δύο μηνών μαθήματα Μαλτσερ και διάρκειας διάρκειας δύο μηνών. Το 1910, υιοθετήθηκε επίσημα το όνομα του σχολείου, Siebel Institute of Technology . Με την προσέγγιση της απαγόρευσης, το Ινστιτούτο διαφοροποίησε και πρόσθεσε μαθήματα ψησίματος, ψύξης, μηχανικής, άλεσης, ανθρακούχων αναψυκτικών και άλλα σχετικά θέματα. Στις 20 Δεκεμβρίου 1919, μόλις είκοσι επτά ημέρες πριν από την απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ, ο Δρ JE Siebel απεβίωσε.

Με την κατάργηση της απαγόρευσης το 1933, η εστίαση του Ινστιτούτου επέστρεψε στη ζυθοποιία υπό την ηγεσία του FP Siebel Sr., του μεγαλύτερου γιου του Δρ JE Siebel. Οι γιοι του, Φρεντ και Ρέι, εντάχθηκαν σύντομα στην επιχείρηση και εργάστηκαν για να διευρύνουν το πεδίο εφαρμογής της. Το δίπλωμα μαθήματος στην τεχνολογία ζυθοποιίας προσφέρθηκε και όλα τα άλλα μαθήματα μη βρασμού εξαλείφθηκαν σύντομα. Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 1952, το Ινστιτούτο μετακόμισε στις ολοκαίνουργιες, προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις του στη Λεωφόρο Peterson, όπου έχουμε παραμείνει για σχεδόν 50 χρόνια.

Η τέταρτη γενιά, που εκπροσωπείται από τον Ρον και τον Bill Siebel, προσχώρησε στο Ινστιτούτο τη δεκαετία του 1960. Το 1974, βοήθησαν στην εισαγωγή της έννοιας των μικρότερων μαθημάτων. Αυτά τα μαθήματα, σε διάρκεια δύο εβδομάδων ή λιγότερο, σχεδιάστηκαν για να ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες κατάρτισης μιας μεταβαλλόμενης βιομηχανίας ζυθοποιίας. Το μακρύτερο Πτυχίο Διπλώματος στην Τεχνολογία Ζυθοποιίας έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα ως το σε βάθος μάθημα μελέτης για τον έμπειρο ζυθοποιό που επιθυμεί να μεγιστοποιήσει την επαγγελματική του κατάρτιση.

Το 2013, το Siebel Institute of Technology μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης στο 900 N. North Branch St. στις εγκαταστάσεις του Kendall College στο Σικάγο. Η νέα πανεπιστημιούπολη του Siebel Institute έχει ενσωματώσει πολλά από τα στοιχεία των προηγούμενων τοποθεσιών μας, όπως το μπαρ και τα έπιπλα από το περίφημο Bier Stube, ένα αγαπημένο σημείο όπου οι μαθητές κοινωνικοποίησαν μετά από μια δύσκολη μέρα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά