Smartly

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Smartly είναι μια νέα εταιρεία τεχνολογίας της εκπαίδευσης που είναι έξω για να αλλάξει πώς όλοι μαθαίνουμε ενώ συνδέουμε την εκπαίδευση άμεσα με θετικά αποτελέσματα σταδιοδρομίας.

Smartly επιχειρησιακά προγράμματα

Προσφέρει Smartly προγράμματα υψηλής επιλεκτικής και μη επιχειρηματικού επιπέδου. Τα μαθήματα παραδίδονται στην εφαρμογή Smartly της κινητής συσκευής ή του υπολογιστή σας σε διαδραστικά μαθήματα μικρού μεγέθους με μια συνοδευτική πλατφόρμα κοινωνικής μάθησης. Το καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο μεταφέρει το βάρος των υψηλών διδασκαλιών στους εργοδότες που πληρώνουν για να προσλάβουν τους εξαιρετικούς μαθητές μας.

Smartly ταλέντα

Στο δίκτυο της σταδιοδρομίας μας, θα συναντήσετε συμφοιτητές, βοηθούς αποφοίτους και, κυρίως, δυνητικούς εργοδότες από όλο τον κόσμο. Βάλτε τις επιχειρηματικές σας γνώσεις στη δουλειά και κερδίστε τη σταδιοδρομία που σας αξίζει.

Να μορφωθούν. Προσλαμβάνομαι.

Η Smartly ομάδα

Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα πρωτοπόρων, από τους εμπειρογνώμονές μας στον τομέα των επαγγελματικών περιεχομένων, στους προγραμματιστές και τους μηχανικούς μας, μέχρι την εκτελεστική μας ηγεσία. Είμαστε η ίδια βασική ομάδα που οδήγησε τη Rosetta Stone από τις ρίζες της στη μεγαλύτερη, πιο καινοτόμο εταιρεία εκμάθησης γλωσσών στον κόσμο.

Αποστολή

Η αποστολή του Smartly Institute είναι να προσφέρει τα πιο καινοτόμα, υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά προγράμματα που συνδέονται άμεσα με θετικά αποτελέσματα σταδιοδρομίας στις επιχειρήσεις και την τεχνολογία.

Οραμα

Smartly Institute επιδιώκει να επανεξετάσει την μεταπτυχιακή εκπαίδευση για τον 21ο αιώνα. Το ινστιτούτο θα χρησιμεύσει ως πρότυπο για ένα νέο είδος σχολείου: αξιοποίηση της παιδαγωγικής και τεχνολογικής καινοτομίας και έντονη κατανόηση της δύναμης των επαγγελματικών δικτύων για την παροχή βέλτιστων μαθησιακών εμπειριών και αποτελεσμάτων σταδιοδρομίας για τους μαθητές μας.

Η ιστορία μας

Smartly Institute ξεκίνησε με τρεις ερωτήσεις: τι θα γίνει αν θα μπορούσατε να μάθετε οποιοδήποτε θέμα, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή; Τι θα συμβεί αν το εκπαιδευτικό αυτό σύστημα συνδεθεί με ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο; Και τι εάν ένα νέο επιχειρησιακό μοντέλο θα μπορούσε να το κάνει ριζικά οικονομικό, ή ακόμα και δωρεάν;

Από αυτό το αρχικό όραμα, οι ιδρυτές μας πρότειναν να δημιουργήσουν ένα νέο είδος μεταπτυχιακού σχολείου.

Η ομάδα ξεκίνησε με την επινόηση μιας πρωτοποριακής διδακτικής μεθόδου, την εφαρμογή της στη δημιουργία του σύγχρονου προγράμματος σπουδών μας. Αφού απέδειξε την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά της σε σύγκριση με τα παραδοσιακά προγράμματα, η ομάδα ανέπτυξε ένα μοναδικό επιχειρησιακό μοντέλο που μετατοπίζει το κόστος της εκπαίδευσης σε μια επιμελημένη ομάδα εργοδοτών που επιδιώκει να προσλάβει σπουδαστές μέσω της ολοκληρωμένης πλατφόρμας ταλέντου μας. Και τέλος, μέσα από μια αυστηρή διαδικασία εισαγωγής και τον έλεγχο εργοδότη, η ομάδα δημιούργησε τη βάση για ένα πολύτιμο, αποκλειστικό δίκτυο αποφοίτων και εταιρικών εταίρων.

Σήμερα, το Smartly Institute είναι περήφανο να προσφέρει ένα δωρεάν MBA και ένα προσιτό Executive MBA σε φιλόδοξους φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Είναι ένας συναρπαστικός δρόμος μπροστά. Ελπίζουμε να είστε μέρος του ταξιδιού.

Διαδραστική μάθηση. Επαναπροσδιορισμός του μέλλοντος της εκπαίδευσης.

Παιδαγωγικά Μηχανική

Δεν βιντεοσκοπημένα βίντεο διαλέξεων. Δεν κουραστικά εγχειρίδια. Απλά διασκεδαστική διαδραστική εκπαίδευση που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη μάθηση δραματικά ευκολότερη και ταχύτερη.

Διαδραστική μάθηση

111665_iphone-coffee-illustration-a7f47487.jpg

Με δεκαετίες εμπειρίας στην εκπαιδευτική τεχνολογία, καθώς και μια παιδαγωγική πεποίθηση στη βιωματική μάθηση, Smartly έχει επανεκτείνει την εκπαίδευση ενηλίκων με διαδραστική, κινητή-πρώτη μάθηση που ονομάζουμε "Ενεργός Μάθηση".

Μεγαλύτερη εξέλιξη

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

Πέρασαν οι παθητικές προσεγγίσεις των βιντεοφωνικών κεφαλαίων και της μακρόχρονης πεζογραφίας. Αντ 'αυτού, τα μαθήματα Smartly προκαλούν συνεχώς πρόκληση για τους μαθητές, απαιτώντας αλληλεπιδράσεις κάθε οκτώ δευτερόλεπτα. Καθώς κάθε μάθημα 5-10 λεπτών βασίζεται σε προηγούμενα μαθήματα, οι μαθητές δοκιμάζουν την κατανόησή τους ενώ αντιμετωπίζουν νέο υλικό μαθήματος σε μια μάθηση βασισμένη πρόοδο της μάθησης που εξασφαλίζει την πρόοδο των μαθητών.

Μην διδάσκετε και δοκιμάζετε ...

111667_dont-teach-and-test-illustration-995a30c5.jpg

Για πολύ καιρό, η διαδικτυακή εκπαίδευση έχει συστηματοποιήσει τις λιγότερο αποτελεσματικές πρακτικές διδασκαλίας στην τάξη, τις πληροφορίες μετάδοσης, και έπειτα τις δοκιμές για την κατανόηση του μαθητή. Οι φορείς εκμετάλλευσης ηλεκτρονικής εκπαίδευσης έχουν κολλήσει με αυτό το παθητικό παράδειγμα, παρά την κακή δέσμευση και αποτελεσματικότητα.

... Δοκιμάστε να διδάξετε!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

Με την ενεργό μάθηση, το διδακτικό μας πρόγραμμα προτρέπει αμέσως τον μαθητή να σκεφτεί ως πρωταγωνιστής. Δεν είμαστε δάσκαλος, αλλά μάλλον μέντορας και δάσκαλος, παρέχοντας δραστηριότητες όπου οι μαθητές συμμετέχουν, παίρνοντας αποφάσεις με άμεση ανατροφοδότηση. Δοκιμάζουμε να μην επιβεβαιώσουμε την κατανόηση αλλά μάλλον ως ευκαιρία να διδάξουμε.

Τοποθεσίες

Ουάσιγκτο

Address
3000 K Street NW, Suite 275
20007 Ουάσιγκτο, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη