Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Έχετε δημιουργήσει και καινοτομήσει, για να βάλετε βαθιά τα δεδομένα και τις τάσεις, να εφαρμόσετε τις δεξιότητες πληροφορικής για να λύσετε αναλυτικά προβλήματα και να προγραμματίσουμε το επόμενο μεγάλο πράγμα. Πιστεύουμε στο να σας προσφέρουμε ευκαιρίες για εξειδίκευση στην τελειοποίηση του συνόλου δεξιοτήτων που χρειάζεστε στην παγκόσμια αγορά.

  • Ενιαία ομάδα των ΗΠΑ στο 2018 Δίκτυο Διεθνούς Επιχειρηματικών Σχολών παγκόσμιου ανταγωνισμού υπόθεση.
  • Πρόγραμμα σπουδών διαχείρισης ανθρώπινων πόρων που εγκρίθηκε από την Εταιρεία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.
  • 6-χρονική κρατική πρωταθλήματα Ανταγωνιστικού Πρωταθλήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Μισσούρι.
  • Το Business faculty διοικεί περισσότερα από 30 ταξίδια στο εξωτερικό σε ολόκληρο τον κόσμο.
  • Οι μεγάλες εταιρείες μόδας ταξιδεύουν στις παγκοσμίου φήμης αγορές μόδας της Νέας Υόρκης ως μέρος του προγράμματος σπουδών.120748_2017-Cybersecurity-DempsterExterior-MP-0406-001_full003.jpg

Κάνοντας τη δουλειά των ονείρων σας πριν προσγειωθείτε στο Dream Job

Βιωματική μάθηση, ενεργητική μάθηση, μάθηση με πράξεις. Στη Νοτιοανατολική περιοχή, πιστεύουμε ότι η εκπαίδευσή σας ενισχύεται από την εμπειρία που γνωρίζουν και αναμένεται να κάνουν οι επαγγελματίες του κλάδου σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, εδώ, θα έχετε ευκαιρίες να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε ασφαλείς λύσεις λογισμικού, να δημιουργήσετε διαδραστικά παιχνίδια AI ή να διαχειριστείτε ένα πραγματικό χρηματοπιστωτικό χαρτοφυλάκιο. Μπορείτε να επιλέξετε να ανταγωνιστείτε στο υψηλότερο επίπεδο των διαγωνισμών, να συνεργαστείτε με τους καθηγητές και τους συναδέλφους σας σε ένα ερευνητικό έργο, να σχεδιάσετε μια εκστρατεία επικοινωνίας μάρκετινγκ ή να λάβετε μέρος σε μια παγκόσμια ομάδα προβληματισμού.

Έναρξη Έκτακτης Καριέρας

  • 92% της επιχείρησής μας
  • Περισσότεροι από 20.000 Harrison College of Business
  • Περισσότερο από το 88% των βαθμίδων μας λέει ότι τα μαθήματα τους έδωσαν τις δεξιότητες / γνώσεις που απαιτούνται στον τομέα τους.
  • Σχεδόν 550 εταιρικές συνεργασίες που προσφέρουν θέσεις εργασίας και πρακτική εξάσκηση.
  • Η διαπίστευση AACSB ανήκει μόνο στο 5% των ιδρυμάτων που προσφέρουν επιχειρηματικά πτυχία παγκοσμίως.120749_2013-CL-General-1028-014_full002.jpg

Μάθηση από έμπειρους και καινοτόμους σχολές

Η θεωρία είναι ένα σημαντικό μέρος της μάθησης, αλλά αυτό που κάνει τη σχολή μας τόσο μεγάλη είναι ότι έθεσε την θεωρία σε πράξη: στις δικές της επιχειρήσεις, σε επιχειρήσεις, σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στον πραγματικό κόσμο. Και είναι έτοιμοι να μοιραστούν μαζί σας τις δοκιμές και τα λάθη και τις επιτυχίες τους. Διατηρούν τη σημασία τους στους τομείς τους, επιδιώκοντας εταιρικές σχέσεις μεταξύ τους και εκμάθηση βέλτιστων πρακτικών. Να καθοδηγείται από τη σχολή στην πρόκληση για τη Νοτιοανατολική καινοτομία, τον διαγωνισμό εκκίνησης, ή έναν τεχνητό νοημοσύνη Hackathon. Επιπλέον, οι συνεργάτες του κολλεγίου με εταιρικό συμβουλευτικό συμβούλιο με έδρα το Σαιντ Λούις και μέλη των Εμπορικών Επιμελητηρίων για να διατηρήσουν το πρόγραμμα σπουδών τους. Όποια και αν είναι η διαδρομή που θα ακολουθήσετε, θα νοικιάσετε από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε μαζί μας μέχρι να ολοκληρώσετε ένα έργο capstone.

Δημιουργία χώρων μάθησης παγκόσμιας κλάσης

Το state-of-the-art Dempster Hall σας παρέχει πρόσβαση σε τρέχουσες τεχνολογίες και περιβάλλοντα για να σας εμπλακεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο μάθησης. Το κτίριο είναι πλούσιο με βιωματικά εργαστήρια μάθησης: εργαστήρια παρουσίασης, εργαστήριο πωλήσεων, ερευνητικό εργαστήριο ομάδων εστίασης, καθώς και πολλαπλά εργαστήρια υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου του εκπαιδευτικού εργαστηρίου στον κυβερνοχώρο, υποστηριζόμενα με μια ιδιωτική υποδομή cloud. Το φθινόπωρο αυτό θα είναι ένα Cyber Range που είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα εικονικής πληροφορικής που δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές, καθηγητές και ερευνητές να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστικούς πόρους σε μια πληθώρα συνόλων δομών εκπαίδευσης, πειραματισμού και εξουδετέρωσης. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσουν για τον επαγγελματικό κόσμο των επιχειρήσεων.

Βρίσκεται κοντά στην πανεπιστημιούπολη είναι το Catapult Creative House που προσφέρει ευκαιρίες για φοιτητές και καθηγητές από διάφορους κλάδους για να δημιουργήσουν επιχειρήσεις ή να ξεκινήσουν ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία. Το πνεύμα της επιχειρηματικότητας είναι ζωντανό στο Catapult και προωθείται από προγραμματισμό και διαγωνισμούς που υποστηρίζονται από το Κέντρο Douglas C. Greene για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα.120751_2016-BS-Professionalism-1118-MP-MP-1118-001_full003.jpg

Χρηματοδότηση της Εκπαίδευσης σας

Εδώ είναι η κατώτατη γραμμή για την κατώτατη γραμμή σας: Νοτιοανατολικά είναι ένα από τα κορυφαία 2 ιδρύματα στο Μιζούρι στις διαπιστεύσεις, και είναι στα 5 κορυφαία πανεπιστήμια χαμηλότερου κόστους στην πολιτεία! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε μια ποιοτική εκπαίδευση σε προσιτή τιμή. Επιπλέον, χορηγούμε 20 εκατομμύρια δολάρια ακαδημαϊκών υποτροφιών και 1.600 επιχορηγήσεις κάθε χρόνο για να σας βοηθήσουμε περαιτέρω με το κόστος του πτυχίου σας. Το κολλέγιο μπορεί να είναι πρόκληση, εργαζόμαστε για να καταστήσουμε πιο εύκολη την πληρωμή.

Δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου

Έχουμε ένα δίκτυο περίπου 20.000 αποφοίτων που εργάζονται σε ολόκληρο τον κόσμο σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου σε μερικές από τις πιο καινοτόμες νεοσύστατες σήμερα επιχειρήσεις. Μάθετε περισσότερα για το τι κάνουν οι απόφοιτοι μας.120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Τοποθεσίες

Ακρωτήριο Girardeau

Address
Southeast Missouri State University
One University Plaza
Cape Girardeau, MO 63701

Ακρωτήριο Girardeau, Μισσούρι, Ηνωμένες Πολιτείες

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη