St. John’s University School of Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο νόμος του Αγίου Ιωάννη

Ο νόμος του Αγίου Ιωάννη είναι μια κοινωνία που συμπεριλαμβάνει, δέχεται και καλωσορίζει και αντικατοπτρίζει την πλούσια ποικιλομορφία της πατρίδας μας του Queens, NY, "The World's Borough". Από την τάξη έως την πρακτική άσκηση και την κλινική εργασία στον τομέα για σπουδές στο εξωτερικό, οι σπουδαστές μας αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους, την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και τις επαγγελματικές επαφές που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν την πρακτική άσκηση, με την υποστήριξη της εξαιρετικής σχολής, παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την απασχόληση και το μπάσκετ μας ταξινομούν σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες σχολές νομικής της Νέας Υόρκης και ανεξάρτητα από το ποια κατεύθυνση επιλέγουν, οι σπουδαστές μας φέρνουν μαζί τους τις αξίες του Αγίου Ιωάννη του Vincentian, κατανοώντας ότι ο νόμος είναι μια κατεύθυνση μέσω της οποίας μπορούν να ζουν δίκαια και καλύτερα κόσμος.

132680_132520_www.stjohns.edu733AnitaStudentsHall20360x240.jpgΠανεπιστημιακή Σχολή του Αγίου Ιωάννη / Πανεπιστημιακή Σχολή του Αγίου Ιωάννη

Αποστολή

Σε συμφωνία με την αποστολή Vincentian του Πανεπιστημίου του Αγίου Ιωάννη, η Σχολή του Αγίου Ιωάννη επιδιώκει: Να επιτύχει ακαδημαϊκή αριστεία μέσω δέσμευσης για αυστηρή διδασκαλία, επιστημονική έρευνα και καινοτόμο εφαρμογή της γνώσης. Ενθάρρυνση μιας ποικίλης κοινότητας που τονίζει το σεβασμό για τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια κάθε ατόμου. Ενθαρρύνετε τους μαθητές να αναζητήσουν τις αιτίες της οικονομικής και κοινωνικής αδικίας και να βρουν προσαρμόσιμες, αποτελεσματικές και συγκεκριμένες λύσεις. Δώστε στους πτυχιούχους τις δεξιότητες και τις αξίες που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή σε ένα παγκόσμιο νομικό επάγγελμα.

Η ιστορία μας

Η Πανεπιστημιακή Σχολή του Αγίου Ιωάννη άνοιξε τις πόρτες της στις 28 Σεπτεμβρίου 1925. Ιδρύθηκε 55 χρόνια μετά την ίδρυση του Πανεπιστημίου του Αγίου Ιωάννη από την κοινότητα των Βικεντιανών, το σχολείο αρχικά αφιερώθηκε στην εκπαίδευση των παιδιών προσώπων στα οποία είχε απαγορευθεί η πρόσβαση στην οικονομική και εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Στο πρώτο έτος της Νομικής Σχολής, πραγματοποιήθηκαν μαθήματα στο Τερματικό Κτίριο στο 50 Court Street, Μπρούκλιν. Οι τάξεις πληρώθηκαν τόσο γρήγορα ώστε η επέκταση ήταν απαραίτητη σχεδόν αμέσως. Τον Αύγουστο του 1926, το σχολείο μισθώνει επιπλέον χώρο σε γειτονικά κτίρια. Σύντομα, ακόμα και ξεπεράστηκαν και το σχολείο χρειάστηκε μια νέα εγκατάσταση για να αναπτυχθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα νέο κτίριο δεκατεσσάρων ορόφων στην οδό Schermerhorn 96 στο κέντρο του Μπρούκλιν.

Καθώς οι αιτήσεις για κολλέγια και μεταπτυχιακές σπουδές αυξήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ολόκληρο το Πανεπιστήμιο άρχισε να αισθάνεται για άλλη μια φορά περιορισμένο. Το 1970, η Νομική Σχολή πραγματοποίησε μια πρωτοποριακή τελετή για το νέο του κτίριο στην Campus Queens, όπου βρίσκεται σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του Πανεπιστημίου. Η Νομική Σχολή μετακόμισε στο νέο της σπίτι το 1972-εύρημα χώρο για περισσότερες τάξεις, μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη νόμων, και γραφεία για την αυξανόμενη ικανότητα. Ο νόμος του Αγίου Ιωάννη επέκτεινε αργότερα, χάρη στη γενναιοδωρία του ευεργέτη Leon Finley '29, '85HON, δημιουργώντας το Finley Hall. Μέσα από τη γενναιοδωρία του Jerome '48, 84HON και Maxine '98HON Belson, ανακαινίστηκε το παλαιότερο κτίριο. Τα συνδυασμένα κτίρια, οι αίθουσες Belson και Finley, παρέχουν μια ελκυστική και ευρύχωρη εγκατάσταση για τη Νομική Σχολή.

132681_132522_www.stjohns.edu417jumphomepageslide.jpgΠανεπιστημιακή Σχολή του Αγίου Ιωάννη / Πανεπιστημιακή Σχολή του Αγίου Ιωάννη

Η Νομική Σχολή σήμερα διαθέτει πάνω από 15.000 κατοίκους αποφοίτους και προσελκύει φοιτητές από περισσότερα από 200 κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Το σημερινό φοιτητικό σώμα των περίπου 800 αντιπροσωπεύει φοιτητές από πολλά περιβάλλοντα, όλοι οι οποίοι διακρίθηκαν σε προπτυχιακά ιδρύματα και πολλοί από τους οποίους εργάστηκαν πριν ξεκινήσουν τις νομικές σπουδές τους.

Ο νόμος του Αγίου Ιωάννη παρέχει μια εξαιρετική εκπαίδευση, βασισμένη στα βασικά στοιχεία του νομικού συλλογισμού, της γραφής, των δεξιοτήτων και της ηθικής. Οι σπουδαστές κερδίζουν εμπειρία μέσω των 19 κέντρων και κλινικών της Σχολής, μαθαίνουν θέματα αιχμής που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν το παγκόσμιο και τεχνολογικό επάγγελμα του σήμερα, να σπουδάσουν στο εξωτερικό στις πανεπιστημιουπόλεις του St. John στην Ευρώπη και να συμβάλουν στην παραγωγή και διάδοση της νομικής υποτροφίας μέσω περιοδικών και δημοσιεύσεις, όλα αυτά καθοδηγούμενα και καθοδηγούμενα από μια ειδική σχολή, διοίκηση και προσωπικό.

Η Νομική Σχολή ασχολείται αμείλικτα με τα αποτελέσματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους σπουδαστές, τις οικογένειές τους και τους αποφοίτους. Ο Άγιος Ιωάννης κατατάσσεται ψηλά στην πολιτεία για τη διέλευση και την απασχόληση των βαρελιών, και οι απόφοιτοι δίνουν γενναιόδωρα το χρόνο και τους πόρους τους για να βοηθήσουν τους σημερινούς σπουδαστές. Η πλήρους απασχόλησης σχολή των 43 δημοσιεύει στα κορυφαία περιοδικά της χώρας και έχει συγγράψει βιβλία σε διάφορα θέματα, όλα αυτά κερδίζοντας συγχαρητήρια από τους μαθητές για την ποιότητα της διδασκαλίας και καθοδήγησης. Η δευτεροβάθμια σχολή, η οποία αποτελείται από περισσότερους από 100 δικηγόρους και δικαστές, διδάσκει μαθήματα αιχμής και εμπλουτίζει το πρόγραμμα σπουδών με την κατάρτιση δεξιοτήτων.

Από τις ταπεινές αρχές του στο Μπρούκλιν, η Νομική Σχολή του Αγίου Ιωάννη συνεχίζει να παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, αποφοίνοντας από φοιτητές κατάλληλους για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

132682_132521_www.stjohns.edu59kimathi360x240.jpgΠανεπιστημιακή Σχολή του Αγίου Ιωάννη / Πανεπιστημιακή Σχολή του Αγίου Ιωάννη

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

Address
8000 Utopia Parkway
11439 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη