St. Petersburg College in Florida

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το SPC

Οι απόφοιτοι κολλεγίων της Αγίας Πετρούπολης (SPC) κατέχουν την πρώτη θέση στη Φλόριντα για να κερδίσουν τους υψηλότερους μισθούς εισόδου. Το SPC ιδρύθηκε το 1927 ως St. Petersburg Junior College, το πρώτο διήμερο κολέγιο της Φλόριντα. Η πρόσβαση, η αριστεία και η στήριξη των φοιτητών είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Κολλεγίου της Αγίας Πετρούπολης. Διαπιστευμένη σε τοπικό επίπεδο και αναγνωρισμένη σε εθνικό επίπεδο, η SPC ήταν το πρώτο κρατικό κολέγιο στη Φλώριδα για να προσφέρει πτυχία πανεπιστημίου. Το κολλέγιο της Αγίας Πετρούπολης προσφέρει περισσότερα από 100 πτυχία σπουδών και πιστοποιητικά σπουδών, καθώς και πολλές πιστοποιήσεις εργατικού δυναμικού υψηλής ζήτησης, αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία. Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα σπουδών με επίκεντρο τη σταδιοδρομία που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας για να διασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές μας είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες των σημερινών εργοδοτών.

Διαπίστευση

Το κολλέγιο της Αγίας Πετρούπολης είναι διαπιστευμένο από την επιτροπή κολεγίων και σχολών του νότιου συλλόγου και σχολών (SACS-COC). Ορισμένα ακαδημαϊκά προγράμματα είναι επίσης διαπιστευμένα ή εγκεκριμένα από μεμονωμένες κρατικές και εθνικές οργανώσεις.

Ηγεσία Κολεγίου

Το κολλέγιο της Αγίας Πετρούπολης είναι ένα από τα 28 σχολεία στο σύστημα κολλεγίων της Φλόριντα που παρέχουν ανοικτή πρόσβαση στους φοιτητές για να αποκτήσουν πτυχία και κατάρτιση που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών και κρατικών εργοδοτών. Στο State College System της Φλόριντα, ο πρόεδρος είναι ο διευθύνων σύμβουλος και είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία και τη διοίκηση του κολλεγίου. Ο πρόεδρος λειτουργεί επίσης ως ανώτερος υπάλληλος και εταιρικός γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου. Κάθε κολέγιο της Φλώριδας διοικείται από ένα τοπικό συμβούλιο διαχειριστών, το οποίο τηρεί τους κανόνες που ορίζονται από το κρατικό συμβούλιο εκπαίδευσης. Αυτοί οι διαχειριστές διορίζονται από τον κυβερνήτη για κλιμακωτά τετραετή θητεία.

118904_pexels-photo-325521.jpegLeah Kelley / Pexels

Κοινοτικούς και πολίτες εταίρους

Το κολλέγιο της Αγίας Πετρούπολης είναι περήφανο για τις ισχυρές συνεργασίες του με κοινοτικές οργανώσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, δήμους και μη κερδοσκοπικές ομάδες.

Αποστολή, Οραματικές Δεσμεύσεις και Αξίες

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του κολλεγίου της Αγίας Πετρούπολης είναι να ενδυναμώσει τους μαθητές και την κοινότητά μας να επιτύχουν την επιτυχία και την οικονομική κινητικότητα μέσω της ακαδημαϊκής αριστείας και της δέσμευσης.

Όραμα Δήλωση

Ένα κορυφαίο κολλέγιο που εμπλουτίζει και ενισχύει τη ζωή μέσα από μια κοινότητα φροντίδας.

Συναδέλ

Ακαδημαϊκή Αριστεία

  • Θα προσφέρουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για τους σπουδαστές μας, δημιουργώντας ένα καινοτόμο και αφοσιωμένο μαθησιακό περιβάλλον μέσα σε μια υποστηρικτική συλλογική κουλτούρα.

Οικονομική κινητικότητα

  • Θα προσφέρουμε ευκαιρίες στους φοιτητές μας να προετοιμαστούν για καριέρα υψηλού μισθού, υψηλής ανάγκης και επαγγελματική ανάπτυξη, που θα συμβάλει στην οικονομική τους επιτυχία και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής στην κοινότητά μας, καθώς και θα βοηθήσει στην παύση των γενεών κύκλων φτώχειας.

Εμπλοκή της κοινότητας

  • Θα επενδύσουμε στην ευημερία και την ανάπτυξη της κοινότητάς μας, υπηρετώντας ως ηγέτης, συνάδελφος και καταλύτης για θετικές αλλαγές. Θα διατηρήσουμε αυτή τη δέσμευση, δημιουργώντας ισχυρές εταιρικές σχέσεις, συμμετέχοντας στη μάθηση των πολιτών και εμπλέκοντας την κοινότητα και καλλιεργώντας μια κοινότητα φροντίδας.118905_pexels-photo-1246953.jpegrawpixel.com / Pexels

Δήλωση αξιών

Επιτυχία σπουδαστών

  • Πιστεύουμε ότι οι σπουδαστές αποτελούν την καρδιά της SPC και ευθυγραμμίζουμε τους πόρους, τις αποφάσεις και τις προσπάθειες για να τους δώσουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε.

Ακεραιότητα

  • Καλλιεργούμε την εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την ισότητα μέσω προσωπικής και θεσμικής ηθικής, ενσυναίσθησης και συμπόνιας.

Κοινοτική εστίαση

  • Αναπτύσσουμε και διαμορφώνουμε τις αρχές της ενσωμάτωσης, της υπηρεσίας, της εταιρικής σχέσης και της κοινωνικής ευθύνης μέσω της συμμετοχής της κοινότητας στην οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό.

Ανάπτυξη και ενδυνάμωση

  • Παρέχουμε στους φοιτητές και τους υπαλλήλους μας σαφείς Pathways για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, με αποτέλεσμα συνεχείς ευκαιρίες για ηγεσία, εμπλοκή και εξέλιξη.

Επικοινωνία

  • Δημιουργούμε ανοικτές και ειλικρινείς σχέσεις για να εξασφαλίσουμε συνεκτικό διάλογο με τα ενδιαφερόμενα μέρη για να λάβουμε ενημερωμένες και διαφανείς αποφάσεις.

Μετοχικό κεφάλαιο

  • Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν αυτό που χρειάζονται για να πετύχουν μέσα από εμπειρίες, πολιτικές, πρακτικές και συμπεριφορές που είναι δίκαιες, δίκαιες και χωρίς αποκλεισμούς ώστε τα άτομα να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους.

Πολλές Χώρες, Ένα Κολλέγιο

Στο Κολέγιο της Αγίας Πετρούπολης, εκτιμούμε την πνευματική και πολιτιστική ποικιλομορφία που φέρνουν οι διεθνείς φοιτητές στα πανεπιστήμιά μας Καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή ενός κολλεγίου είναι μια μεγάλη απόφαση και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε το σωστό. Επί του παρόντος, η SPC έχει περισσότερους από 200 φοιτητές από 60 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ως πτυχιούχος φοιτητής, μπορείτε να σπουδάσετε στις ΗΠΑ με μια Visa F1 ή να σπουδάσετε στο διαδίκτυο από τη χώρα σας. Η SPC προσφέρει επίσης μια ποικιλία προγραμμάτων για να σας βοηθήσει να μάθετε Αγγλικά. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ομοσπονδιακές οδηγίες για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες ως διεθνείς σπουδαστές.

Τοποθεσίες

Αγία Πετρούπολη

Address
St. Petersburg College
FL 33733-3489 Αγία Πετρούπολη, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη