Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο St. Thomas

Ιδρύθηκε το 1984, ο νόμος για το σχολείο του St. Thomas University είναι πλήρως διαπιστευμένος από την American Bar Association και είναι μέλος της Ένωσης Αμερικανικών Νομικών Σχολών. Είναι μέρος ενός καθολικού πανεπιστημίου και μιας σχολής δικαίου όπου οι αξίες έχουν σημασία.

Το νόμο του Αγίου Θωμά τρένα και αποφοίτους δικηγόρους ικανό να εφαρμόζει νομικές αρχές για την αντιμετώπιση και την επίλυση προβλημάτων μιας όλο και πιο σύνθετης και μεταβαλλόμενης κοινωνίας. Το αυστηρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα της νομικής σχολής δίνει έμφαση στη διά βίου μάθηση και την υποτροφία σε ένα εξατομικευμένο περιβάλλον φροντίδας. Για το σκοπό αυτό, παραμένουμε δεσμευμένοι στην αριστεία στη διδασκαλία, την υποτροφία και την κοινωνική υπηρεσία.

Ο νόμος St. Thomas προσφέρει εκτεταμένες ευκαιρίες κλινικής, εξωτεριχίας και πρακτικής άσκησης για την περαιτέρω ενίσχυση της νομικής κατάρτισης των φοιτητών μας.

60476_pexels-photo-613508.jpeg

Γεγονότα

Ιδρύθηκε το

Το Πανεπιστήμιο St. Thomas ιδρύθηκε το 1961 ως Κολέγιο Biscayne με τη σειρά των Αυγουστινιανών Φράγκων. Όταν επιτεύχθηκε το πανεπιστημιακό καθεστώς, το όνομα του ιδρύματος άλλαξε στο Πανεπιστήμιο του St. Thomas για να αντικατοπτρίζει την πολιτιστική του κούβα. Το Πανεπιστήμιο εντοπίζει τις ρίζες του στο Universidad de Santo Tomas de Villanueva, που ιδρύθηκε το 1946 στην Αβάνα της Κούβας από Αμερικανούς Αυγουστινούς με τη βοήθεια ευρωπαίων Αυγουστίνων.

Η Σχολή του Πανεπιστημίου St. Thomas είναι ένα από τα δύο μόνο διαπιστευμένα καθολικά νομικά σχολεία νότια της Σχολής του Πανεπιστημίου της Τζορτζτάουν στην Ουάσινγκτον.

60477_justice-law-case-hearing-159832.jpeg

Αναλογία φοιτητών-διδασκόντων

15 έως 1

Ακαδημαϊκά περιοδικά σπουδαστών

  • Η αναθεώρηση του νόμου του Αγίου Θωμά
  • Διαπολιτισμική κριτική για τα ανθρώπινα δικαιώματα
  • Εφημερίδα της σύνθετης διαφοράς (online)

Φοιτητικές οργανώσεις

Πάνω από τριάντα φοιτητικές οργανώσεις, πολλοί εμπλέκονται εκτενώς σε έργα δημόσιας υπηρεσίας.

Βιβλιοθήκη

Το Κέντρο Νομικών Πληροφοριών είναι το πνευματικό κέντρο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου St. Thomas. Με τη φημισμένη συλλογή και τους σύγχρονους πόρους, την ευρεία γκάμα υπηρεσιών και την προσέλκυση χώρων σπουδών, η Νομική Βιβλιοθήκη είναι βαθιά αφοσιωμένη στις ερευνητικές και διδακτικές αποστολές της Νομικής Σχολής.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

St. Thomas University School of Law

Καλώς ήρθατε στο LL.M. Πρόγραμμα στα Διαπολιτισμικά Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Σχολή Νόμου του Πανεπιστημίου St. Thomas! Αυτό το πρωτοποριακό LL.M. το πρόγραμμα έχει σχεδια ... [+]

Καλώς ήρθατε!

Αυτό το πρωτοποριακό LL.M. το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εις βάθος οδηγίες για το κρίσιμο ζήτημα της εποχής μας: την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές και πολιτιστικές απόψεις. Δικηγόροι, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, δάσκαλοι, ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και επιχειρηματίες και γυναίκες με δέσμευση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική δικαιοσύνη καλούνται στη Σχολή Νόμου του Πανεπιστημίου St. Thomas στο Μαϊάμι να παρακολουθήσουν ένα προηγμένο πτυχίο σε έναν από τους πιο δυναμικούς τομείς της διεθνούς δίκαιο: διαπολιτισμικά ανθρώπινα δικαιώματα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Κήποι του Μαϊάμι
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

St. Thomas University School of Law - Alumni Spotlight

Address
St. Thomas University School of Law 16401 NW 37th Ave, Miami Gardens, FL 33054
Κήποι του Μαϊάμι, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες