Syracuse University - iSchool

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Πληροφοριακών Σπουδών (iSchool) , που ιδρύθηκε το 1896 και μετονομάστηκε ως η Αρχική Σχολή Πληροφοριών το 1974, έχει μακρά παράδοση ηγετικής καινοτομίας και αλλαγής. Τα ιδανικά και οι αξίες μας είναι οι βάσεις για την επιτυχία μας.

Το iSchool είναι μια στενή κοινότητα σπουδαστών, καθηγητών και στελεχών που βρίσκονται στη μεγαλύτερη πανεπιστημιούπολη του Syracuse University . Επιπλέον, περισσότεροι από 10.000 απόφοιτοι σε όλο τον κόσμο ασχολούνται με τους σημερινούς πανεπιστημιακούς και τους ηλεκτρονικούς σπουδαστές μέσω καινοτόμων προγραμμάτων και εκδηλώσεων δικτύωσης.

Εμπειρίες

Η πληροφορία είναι ένα από τα πιο πολύτιμα προϊόντα σήμερα και το iSchool παρέχει διεπιστημονικές, συνεργατικές εμπειρίες για να κρατήσει τους μαθητές πάνω από τον εξελισσόμενο τομέα των σπουδών πληροφοριών.

Ταξιδεύοντας σεμινάρια μέσω της Ευρώπης και της Ασίας δίνουν μια παγκόσμια προοπτική. Οι εσωτερικές οδικές εκδρομές στο Silicon Valley, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, προσφέρουν περισσότερες ιδέες και συνδέσεις με σημαντικές βιομηχανίες πληροφοριών σε όλους τους τομείς της οικονομίας: δημόσιο, ιδιωτικό και μη κερδοσκοπικό.

Σχολή

Είμαστε υπερήφανοι για τα φημισμένα μέλη των διδασκόντων μας, που κάνουν θετική διαφορά σε ό, τι κάνουν. Οι σπουδαστές και οι διδάσκοντες μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον μέσω κοινών πνευματικών εμπειριών και κατάλληλης συνεργασίας στο πρόγραμμα σπουδών του σχολείου.

Ερευνα

Το iSchool λαμβάνει εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε κρατική και εταιρική χορηγία. Οι οργανισμοί χρηματοδότησης περιλαμβάνουν το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, το Ινστιτούτο Μουσείων και Υπηρεσιών Βιβλιοθήκης, το Imagining America και το United Business Media. Το σχολείο φιλοξενεί πολλά ερευνητικά κέντρα, τα οποία παρέχουν ένα ζωντανό περιβάλλον για την ανάπτυξη καινοτόμων ερευνητικών ιδεών.

Οραμα

Το iSchool είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος ηγέτης στην προώθηση της γνώσης και στην ανάπτυξη δημιουργικών, προσεγμένων και τεχνικά ικανών ηγετών στον τομέα της πληροφόρησης.

Αποστολή

Η αποστολή του iSchool είναι να διευρύνει τις ανθρώπινες ικανότητες συνδέοντας τους ανθρώπους, τις πληροφορίες και την τεχνολογία. Η σχολή και το προσωπικό του iSchool δεσμεύονται να προετοιμάσουν τους φοιτητές για να είναι ηγέτες στον τομέα της πληροφορίας, προωθώντας τη γνώση και χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα και οι οργανισμοί. Μαζί, η ακαδημαϊκή σχολή, το προσωπικό και οι σπουδαστές της έρευνας του αντίκτυπου iSchool και του επαγγέλματος πληροφόρησης μέσω της υποτροφίας μας, οι αυστηρές εκπαιδευτικές ευκαιρίες και η δέσμευσή μας στην υπηρεσία που προωθεί την επιστήμη, βελτιώνουν την επαγγελματική πρακτική και συμβάλλουν τόσο στις κοινότητες στις οποίες ζούμε όσο και ευρύτερα κοινωνία.

Αξίες

Η κουλτούρα, το πρόγραμμα σπουδών και η λήψη αποφάσεων στο iSchool καθοδηγούνται από τις κοινές μας αξίες.

  • Υποτροφία. Είμαστε αφιερωμένοι στην υποτροφία σε όλες τις μορφές της. Συγκεντρώνουμε από το όραμα του πανεπιστημίου και αφιερώνουμε τον εαυτό μας στην ύπαρξη ενός ερευνητικού ιδρύματος επικεντρωμένου στον σπουδαστή παγκόσμιας κλάσης. Προωθούμε αυτόν τον στόχο μέσω της ανακάλυψης, της ανάπτυξης, της εφαρμογής, της ολοκλήρωσης και της ενεργού μάθησης.
  • Παγκόσμια ποικιλομορφία και ένταξη. Είμαστε διαφορετικοί σε πολλές διαστάσεις και αγκαλιάζουμε τις διαφορές μας. Πολύπλοκα προβλήματα απαιτούν πολυδιάστατη ανάλυση και λύσεις. Το σχολείο ενθαρρύνει μια πληθώρα φωνών για την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων πληροφόρησης. Το σχολείο επιδιώκει ανθρώπους που σέβονται μια ποικιλία απόψεων και προοπτικών και που ευδοκιμούν στην ένταση της συζήτησης και της συζήτησης.
  • iSchool of One. Είμαστε ένα ενοποιημένο σχολείο. Η σχολή, το προσωπικό και οι σπουδαστές εργάζονται μαζί, όχι ως άτομα ή ομάδες που αντιπροσωπεύουν μια συγκεκριμένη περιοχή στην οποία εργάζονται ή συνεργάζονται. Προκαλούμε τον εαυτό μας να επωφεληθούμε από το παράδοξο ενός ενιαίου πεδίου πληροφόρησης που εκδηλώνεται σε πολλές επαγγελματικές εκφάνσεις.
  • Ποιότητα. Εμείς προσπαθούμε να παράγουμε προγράμματα σπουδών, έρευνας και μαθησιακών αποτελεσμάτων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο αριστείας. Προσπαθούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους φοιτητές και τους αποφοίτους μας να δημιουργήσουν κορυφαίες λύσεις που διευρύνουν τις ανθρώπινες ικανότητες.
  • Καινοτομία. Η τεχνολογία της πληροφορίας παρέχει ευκαιρίες για την προώθηση των συνόρων του τι είναι δυνατό σε πολλές περιοχές της ανθρώπινης προσπάθειας. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία ανακαλύπτοντας συνέργειες πληροφοριών, τεχνολογίας και ανθρώπων που επιτρέπουν αυτές τις προόδους.
  • Ακεραιότητα. Υποστηρίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα για την ηθική χρήση πληροφοριών και πρακτικών στα επαγγέλματα της πληροφόρησης.

Τοποθεσίες

Συρακούσαι

Address
Hinds Hall,343
13210 Συρακούσαι, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη