The Fletcher School, Tufts University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δέσμευση για μια ζωή παγκόσμιου αντίκτυπου

Για περισσότερα από 85 χρόνια, η Σχολή Νόμου και Διπλωματίας της Fletcher εργάστηκε για να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει άτομα για θέσεις εθνικής και διεθνούς ηγεσίας και επιρροής. Μέσα από μια βαθιά και πολύπλευρη κατανόηση των πιό πιεστικών προκλήσεων του κόσμου και με τις κατευθυντήριες αρχές αμοιβαίου οφέλους, ασφάλειας και δικαιοσύνης, η κοινότητα προσπαθεί να διατηρήσει τη σταθερότητα και την ευημερία της πολύπλοκης και ολοένα και πιο παγκόσμιας κοινωνίας του 21ου αιώνα.

Σχηματίζοντας το μέλλον, μαζί

Οι σπουδαστές, οι διδάσκοντες και οι απόφοιτοι της Σχολής του Fletcher εργάζονται για να προωθήσουν μια κληρονομιά της διαμόρφωσης μόνιμης και ουσιαστικής αλλαγής στον κόσμο. Ασχολούνται με κυβερνητικές, επιχειρηματικές και διεθνείς οργανώσεις με μια παγκόσμια προοπτική και επιδιώκοντας ένα πιο δίκαιο και δίκαιο μέλλον.

Ειδικευμένες δεξιότητες για έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο

Τα προγράμματα και τα προγράμματα σπουδών της Fletcher επιμελούνται και διδάσκονται από επαγγελματίες των διεθνών σχέσεων με εμπειρία ζωής - όχι μόνο στην τάξη αλλά στον τομέα. Μια εξαιρετικά διεπιστημονική μεταπτυχιακή εκπαίδευση που ενημερώνεται από την επί τόπου διορατικότητα και ενισχύεται από μια ευρεία σειρά εμπειρικών ευκαιριών παρέχει στους σπουδαστές της Fletcher τα εργαλεία και τις προοπτικές που χρειάζονται για να κάνουν τη διαφορά ακόμα και στο πιο ταραχώδες παγκόσμιο κλίμα.

Μια επένδυση στο δυναμικό σας

Μια καριέρα στη διεθνή σκηνή και στην υπηρεσία του μεγαλύτερου καλού δεν είναι μια μικρή επιχείρηση - και ούτε είναι μια εκπαίδευση Fletcher. Όμως, όσοι προετοιμάζονται για να κυλήσουν τα μανίκια τους και να αφιερωθούν σε μια αυστηρή και συγκλονιστική εμπειρία, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι μια παγκόσμια εκπαίδευση βασισμένη στις δεξιότητες έχει οφέλη που ξεπερνούν πέραν του μεταπτυχιακού τίτλου. ανοίγει τις πόρτες σε νέες ευκαιρίες για διαρκές παγκόσμιο αντίκτυπο σε όλη τη διάρκεια ζωής των εξαιρετικά σημαντικών σταδιοδρομιών.

Εκπαίδευση με αποστολή

Ο κόσμος έχει αλλάξει σημαντικά από τότε που η Σχολή Fletcher άνοιξε τις πόρτες της το 1933. Έχουμε εξελιχθεί και αναπτυχθεί, αλλά η κύρια αποστολή μας παραμένει αμετάβλητη: να εκπαιδεύσουμε τους επαγγελματίες που δεσμεύονται να διατηρήσουν τη σταθερότητα και την ευημερία ενός σύνθετου, προκλητικού και ολοένα και πιο παγκόσμιου κοινωνία. Συνεχίζουμε να προετοιμάζουμε τους σπουδαστές να υπερέχουν σε θέσεις επιρροής, να ξεδιπλώσουν νέες θέσεις σε σταδιοδρομίες όπου εξυπηρετούν τοπικές, εθνικές και διεθνείς κοινότητες και να επιδιώξουν δίκαιες και αμοιβαία επωφελείς λύσεις σε ορισμένες από τις πιο δύσκολες προκλήσεις του κόσμου.

Αποστολή με γνώση, καθοδηγούμενη από φοιτητές

Η ακαδημαϊκή φιλοσοφία του Fletcher βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι σπουδαστές είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να καθορίσουν ποιες συγκεκριμένες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες χρειάζονται για να πετύχουν. Το ατομικό μάθημα σπουδών κάθε μαθητή προσαρμόζεται ώστε να ταιριάζει σε συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και στόχους σταδιοδρομίας.

Με περισσότερα από 175 μαθήματα και 22 πεδία σπουδών (συμπεριλαμβανομένης μιας αυτόνομα σχεδιασμένης επιλογής) που προσφέρονται κάθε χρόνο, οι σπουδαστές της Fletcher σπάνια καταγράφουν την ακριβή ίδια ακαδημαϊκή πορεία. Οι επιλογές στο Fletcher είναι τόσο διαφορετικές όσο τα ενδιαφέροντα και οι προσδοκίες των μαθητών μας.

Γνωρίστε τον κόσμο

Η παγκόσμια αλληλεξάρτηση είναι μια θεμελιώδης πραγματικότητα της ζωής στον 21ο αιώνα. Από την ανασυγκρότηση των κοινωνιών μετά από συγκρούσεις και την ενίσχυση των αγορών στις αναδυόμενες οικονομίες, στην ανάλυση των απειλών κατά της ασφάλειας και στην προαγωγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι προκλήσεις της εποχής μας ξεπερνούν τα σύνορα και τις πειθαρχίες. Το πτυχίο Fletcher προετοιμάζει τους αποφοίτους να ξεπεράσουν την πολιτική, κοινωνική, κοινές προκλήσεις σε αυτά τα προβλήματα - την εξέταση από κάθε γωνία του παγκόσμιου επαγγελματικού τοπίου.

Σχεδιάστε το μέλλον

Είτε ασχολείται με διεθνείς πολιτικές προκλήσεις όπως η αλλαγή του κλίματος ή την εξόρυξη σε πιο εστιασμένα ζητήματα όπως ο αντίκτυπος του διακρατικού εγκλήματος στις ειρηνευτικές διαδικασίες, η εκπαίδευση Fletcher είναι προσανατολισμένη στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων. Αυτό σημαίνει να ακολουθήσετε μια πρακτική προσέγγιση, ενημερωμένη από τις πρακτικές γνώσεις και την εμπειρία, αλλά και να κάνετε ένα βήμα πίσω για να προβληματιστείτε και να ζητήσετε βαθύτερες ερωτήσεις.

Η εκπαιδευτική μας φιλοσοφία, παράλληλα με την προσανατολισμένη στην πρόσκρουση, είναι κάτι περισσότερο από απλά να βρούμε λύσεις σε καλά καθορισμένα προβλήματα. Προσβλέπουμε επίσης να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν τα προβλήματα και από ποια από τα οποία έγιναν προβλήματα, ξεκινώντας από εδώ. Αξιοποιώντας αυτό το βάθος κατανόησης και ένα διεπιστημονικό πλαίσιο, οι σπουδαστές μας αναπτύσσουν μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική που τους επιτρέπει να γίνουν υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί διεθνείς επαγγελματίες.

Την πολυμορφία και την ένταξη στη Fletcher

Συμμετοχή σε μια κοινότητα που γιορτάζει τη διαφορά

Η πολυμορφία και η ένταξη αποτελούν τον πυρήνα της εμπειρίας του Fletcher και διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στον εξοπλισμό των σπουδαστών μας με την παγκόσμια προοπτική που χρειάζονται για να λειτουργήσουν ως μετασχηματιστές και ηγέτες. Η κοινότητά μας βασίζεται σε μια βάση αμοιβαίας υποστήριξης, σεβασμού, ένταξης και συνεργασίας και πιστεύουμε ότι η ενεργή αναζήτηση προοπτικών, πολιτισμών και εμπειριών πέρα από το δικό μας πλαίσιο αναφοράς είναι κρίσιμη για την αληθινή κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Στη Fletcher, πιστεύουμε ότι ενισχύουμε τις διαφορές μας και ότι αυτές οι διαφορές μπορούν να ανοίξουν πόρτες σε νέες ευκαιρίες για τη δημιουργία μόνιμης, ουσιαστικής αλλαγής σε παγκόσμια κλίμακα.

Να συμμετέχετε στη συζήτηση

Διοργανώνουμε μια σειρά δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους για να βοηθήσουμε στην καλλιέργεια διαφορετικών φωνών και ιδεών σε όλη την πανεπιστημιούπολη. Οι οργανώσεις φοιτητών και διδασκόντων παρέχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ουσιαστικές συνδέσεις και δημιουργήσαμε πολιτικές για να διασφαλίσουμε ότι ο Fletcher είναι ένας ασφαλής χώρος για κάθε μέλος της κοινότητάς μας.119702_FletcherSchool_schoolprofilepageimage.jpg

Τοποθεσίες

Medford

Address
Packard Avenue,160
02155 Medford, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

Υποβολή ερώτησης

Άλλη