Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια μεγάλη αμερικανική σχολή δικαίου σε μια μεγάλη αμερικανική πόλη

Το κολλέγιο του Πανεπιστημίου του Cincinnati είναι ένας σπάνιος πόρος. Μια προσιτή νομική εκπαίδευση σε ένα ενεργειακό αστικό περιβάλλον. Μια μικρή και υποστηρικτική κοινότητα του σχολείου του δικαίου που δεσμεύεται στην επαγγελματική σας επιτυχία. Μια ακαδημαϊκή επιχείρηση που υπερηφανεύεται για τα εξής:

Εκπαιδευτική μάθηση

Το Cincinnati Law παρέχει ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που διδάσκεται από μια εξαιρετική σχολή και μια μεγάλη ομάδα βοηθών καθηγητών που φέρνουν την πολύτιμη εμπειρία τους στην τάξη. Με αποφοίτους που καθοδηγούν και σας συμβουλεύουν καθώς αναπτύσσετε την επαγγελματική σας ταυτότητα.

Εστίαση στην εμπειρία

Ο νόμος του Cincinnati διαθέτει μια πλούσια ποικιλία εξωστρέφειας, πρακτικής εξάσκησης, κλινικών και άλλων ευκαιριών που μεγιστοποιούν τις συνδέσεις του μαθητή με τον πραγματικό κόσμο και τις πρακτικές ικανότητες.

Κοινοτικές εταιρικές σχέσεις

Στον νόμο UC, τονίζουμε την άρτια δέσμευση με την κοινότητα του Cincinnati - το δικηγορικό επάγγελμα, τα δικαστήρια, την κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις - και απολαμβάνουμε συνεργασίες και συνεργασίες με εκείνους που κάνουν νόμους, νόμους πρακτικής, εφαρμόζουν το νόμο και εξαρτώνται από το νόμο.

Παγκόσμιες συνδέσεις

Ο νόμος UC είναι πραγματικά μια παγκόσμια σχολή νομικών με ευκαιρίες για φοιτητές να σπουδάσουν στο εξωτερικό και να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία σε άλλες χώρες, για τους διεθνείς σπουδαστές να μάθουν για το δίκαιο των ΗΠΑ και για να επισκεφθούν νομικούς μελετητές για έρευνα και εργασία δίπλα στο σχολείο μας . Αυτή τη στιγμή έχουμε ευκαιρίες για υποψηφίους LLM από τη Γερμανία, το Πανεπιστήμιο του Trento, Ιταλία και περισσότεροι για να υποβάλετε υποτροφίες για συνεργάτες. Στείλτε μας email στο uclawllm@ucmail.uc.edu για περισσότερες πληροφορίες.

Αποστολή και Όραμα

Η αποστολή μας Η αποστολή του Πανεπιστημίου του Cincinnati College είναι να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει ηγέτες που επιδιώκουν τη δικαιοσύνη και προωθούν τον ρόλο του δικαίου στην κοινωνία. Το όραμά μας Είμαστε μια κοινότητα μαθητευόμενων, με επικεφαλής μια σχολή αφοσιωμένη στην άριστη διδασκαλία, την υποτροφία και την υπηρεσία. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα μαθησιακό περιβάλλον που εμπνέει την επιδίωξη της δικαιοσύνης, καλλιεργεί ποικίλες και καινοτόμες ιδέες για το νόμο στην κοινωνία, ενθαρρύνει τις συνεργατικές σχέσεις και μεταδίδει τις γνώσεις, τις αξίες και τις ικανότητες που χρειάζονται για να υπερέχουν σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο.

Γρήγορα γεγονότα

Το σχολείο μας

 • 8,4 έως 1 Αναλογία φοιτητών / διδασκόντων
 • 5 Περιοδικά
 • 7 Κέντρα και Ινστιτούτα

Προφίλ εισαγωγής JD (Class of 2018)

 • Εισαγωγή μεγέθους τάξης: 101
 • Διάμεσος LSAT: 155
 • Μέσο UGPA: 3,59
 • Ηλικία: 20-47
 • Μεγάλοι: 30
 • Πανεπιστήμια: 64

Προφίλ εγγραφής LLM (Class of 2018)

 • Εισαγωγή μεγέθους τάξης: 18
 • Από 13 διαφορετικές χώρες
 • Οι σπουδαστές επικεντρώνονται στα ανθρώπινα δικαιώματα, το δίκαιο των επιχειρήσεων, το ποινικό δίκαιο
 • Το 80% έλαβε υποτροφία νόμου UC

Γραμμική εξέταση

 • Υπάρχει διαθέσιμη προετοιμασία ράβδων

Ιστορία της Νομικής Σχολής

 • Ιδρύθηκε το 1833 - Ο νόμος UC είναι η 4η παλαιότερη σχολή δικαίου στη χώρα και η μόνη σχολή δικαίου στο Οχάιο μέχρι το 1885.
 • Ένα από τα 32 μέλη του charter της Ένωσης Αμερικανικών Νομικών Σχολών, που ιδρύθηκε το 1900.
 • Είμαστε μια κορυφαία 40 νομική σχολή των ΗΠΑ, με ένα από τα χαμηλότερα δίδακτρα, ώστε να μπορέσουμε να παραδεχτούμε μια διαφορετική ομάδα μαθητών από περισσότερες χώρες.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

The University of Cincinnati College of Law LLM

Το πρόγραμμα LLM έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει διεθνώς εκπαιδευμένους δικηγόρους στο αμερικανικό νομικό σύστημα δίνοντας παράλληλα σε κάθε φοιτητή την ευκαιρία να σχεδ ... [+]

Το κολλέγιο του Πανεπιστημίου του Cincinnati είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει ένα πρόγραμμα μελέτης σχετικά με το αμερικανικό νομικό σύστημα για την άσκηση δικηγόρων και αποφοίτων νομικών σχολών που έλαβαν τη νομική τους εκπαίδευση έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόγραμμα LLM έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει διεθνώς εκπαιδευμένους δικηγόρους στο αμερικανικό νομικό σύστημα δίνοντας παράλληλα σε κάθε φοιτητή την ευκαιρία να σχεδιάσει ένα μάθημα σπουδών στο νόμο UC που προωθεί καλύτερα την επαγγελματική του ατζέντα. Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα είναι σε καλύτερη θέση να εκπροσωπούν τους πελάτες των ΗΠΑ και είναι πιο προετοιμασμένοι για διαπραγματεύσεις και διαφορές με τα αμερικανικά κόμματα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Cincinnati
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Cincinnati
Address
Cincinnati, Ohio, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 513-556-6805