Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Μισισιπή Νομική Σχολή του έγινε η τέταρτη κατάσταση που υποστηρίζεται από τη νομική σχολή στο έθνος το 1854, σχεδόν δέκα χρόνια μετά το πανεπιστήμιο άνοιξε τις πόρτες του το 1848. Το κρατικό νομοθετικό σώμα αναγνωρίσει την ανάγκη για επίσημη διδασκαλία δικαίου στο Μισισιπή, και το «Τμήμα Νομικής», όπως είχε τον τίτλο, ιδρύθηκε.

Τον Ιανουάριο του 2011, το πρόγραμμα νόμος μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι που ονομάζεται για τον Robert C. Khayat, καθηγητής δικαίου ο οποίος είχε διατελέσει Πρύτανης του Πανεπιστημίου 1.995 έως 2009. Μια LEED-πιστοποιημένο κτίριο που βρίσκεται στο νότιο άκρο της πανεπιστημιούπολης και έχει σχεδιαστεί με τις ανάγκες των μαθητών στο μυαλό, την αρχιτεκτονική του δένει καλά με την ομορφιά της Δεσποινίς Ole πανεπιστημιούπολη.

Γιατί UM νόμου;

Προετοιμασία να ασκήσετε

Επαγγελματικές Δεξιότητες εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα σας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα επιλογών, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε νομική εκπαίδευση σας για να ταιριάζει το μέλλον σας. Προσφέρουμε τα ακόλουθα στοιχεία:

Κέντρα και Κλινικές: επτά προγράμματα του σχολείου παρέχει πρακτική εμπειρία και την ακαδημαϊκή εκπαίδευση σε τομείς που εκτείνονται από το δίκαιο των επιχειρήσεων στην παροχή υπηρεσιών στους απόρους.

Εκδόσεις Ευκαιρίες: Ο νόμος Μισισιπή Εφημερίδα, Εφημερίδα του Διαστήματος νόμου και το Sports Law Review παρέχουν ευκαιρίες για να ακονίσει τις νομικές γνώσεις γραφής. Το Εθνικό Θαλάσσιο Grant Law Center διαθέτει επίσης τρεις κύριες ευκαιρίες για τη δημοσίευση των φοιτητών: Η Sandbar, νερό log και το Sea Grant Law & Πολιτική Εφημερίδα.

Εικονικής Δίκης Διοικητικό Συμβούλιο: κατατάσσεται στα κορυφαία 25 σε εθνικό επίπεδο για τα τελευταία τέσσερα χρόνια, Εικονικής Δίκης παρέχει εντατική εκπαίδευση σε δευτεροβάθμιο υπεράσπισης, στέλνοντας ομάδες να interscholastic διαγωνισμούς σε όλο το έθνος. Σκάφους δίκη συνηγορία μας και η ομάδα διαπραγμάτευσης τόσο προσφέρουν ελίτ ευκαιρίες ανταγωνισμού για φοιτητές που ενδιαφέρονται παρωδία δίκης και εναλλακτικής επίλυσης διαφορών. Περιβαλλοντική ομάδα μας Δίκαιο Εικονικής Δίκης έχει κερδίσει έναν εθνικό διαγωνισμό δύο χρόνια στη σειρά!

Δεξιότητες συνεδρίας: Προσφορές εντατική εκπαίδευση δεξιοτήτων τις δύο πρώτες εβδομάδες του κάθε εαρινού εξαμήνου σε ένα ευρύ φάσμα επιλογής από Δίκη δεξιότητες για την επιχείρησή Σύνταξη, Συναλλακτική Πρακτική και Νομική ισπανικά.

Externship Προγράμματα: Οι μαθητές τοποθετούνται με εξαιρετική δικηγόρους και να λάβει την υποστήριξη εκπαιδευτικού στην τάξη. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν την Υπηρεσία Δημόσιας externship, Εισαγγελία externship, Δικαστική externship και Επιχειρήσεων Ρυθμιστική externship.

Pro Bono Πρωτοβουλία: Εστιάζει στην ηγεσία κτίριο υπάλληλος της Νομικής συμμετέχοντες επαγγέλματος και την κατάρτιση, ιδίως νομικές γνώσεις. Πρόσφατα έργα περιλαμβάνουν την κηδεμονία, την τροποποίηση παιδί-υποστήριξη, την επιμέλεια των παιδιών και την ανάπτυξη ενός προγράμματος φορολογικής αρωγής.

Σόλο Πρακτική Πρόγραμμα: Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες και αυτοπεποίθηση για να ανοίξει δικηγορικό γραφείο αμέσως μετά την αποφοίτησή τους. Μαθήματα, μέντορες και συνεχή υποστήριξη εξοπλίσει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές με τις απαραίτητες επαγγελματικές δεξιότητες και επιχειρηματικό δαιμόνιο για να πετύχει.

Εξαιρετική Ακαδημαϊκοί: Τα ακαδημαϊκά προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν στους μαθητές διεξόδους για την έρευνα και το γράψιμο. Συμμετοχή σε μικρά σεμινάρια ομάδας και την εμπειρία προσομοίωσης εξασφαλίζει ότι οι μαθητές μας που ασχολούνται και να κατανοήσουν την εξέλιξη του δικαίου, νομικών θεσμών και ηθικά ζητήματα. Προσφέρουμε μια Juris Doctor, ένα Juris Doctor / πλοίαρχος της φορολογίας και Juris Doctor / Master of Λογιστικής, καθώς και ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό ποινικού δικαίου. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα σπουδών μας.

Υπηρεσίες Καριέρα: Το Γραφείο Διασύνδεσης βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν εξατομικευμένα σχέδια της σταδιοδρομίας, παρέχει οδηγίες σχετικά με τις δεξιότητες αναζήτησης εργασίας και διευκολύνει την πρόσβαση στους εργοδότες και τους πόρους για την απασχόληση, καθώς και στρατολογεί ενεργά τα δικηγορικά γραφεία, οι δικαστές, οι κρατικές υπηρεσίες, οργανισμούς δημοσίου συμφέροντος και άλλους υποψήφιους νομικών τους εργοδότες να προσλάβουν και να πάρει συνέντευξη από τους αποφοίτους μας. Οι απόφοιτοι έχουν πάει για να ιδιωτικό ιατρείο και έχουν βρει επίσης ικανοποιητικές θέσεις εργασίας στη NASA, Stennis Διαστημικό Κέντρο, τη Γερουσία των ΗΠΑ, KPMG, ΗΠΑ Φορολογικό Δικαστήριο της περιοχής και των ΗΠΑ και τα πολιτειακά δικαστήρια Μισισιπή.

Ηγεσία Φοιτητής: Πάνω από 20 φοιτητικές οργανώσεις, όπως η Νομική Σχολή του Συλλόγου Φοιτητών του σώματος, Αμερικανικό Σύνταγμα της κοινωνίας, της Μαύρης Φοιτητών Νομικής Συλλόγου και του Δικηγορικού Συλλόγου Περιβαλλοντικής, παρέχει μια ισορροπία της ακαδημαϊκής, κοινωνικής και υπηρεσιών ευκαιρίες, βοηθώντας να αναπτύξουν ηγετικές ικανότητες για να βοηθήσει που στο νομικό επάγγελμα σας.

Cool Πόλη College

Ονομάστηκε από το περιοδικό Travel & Leisure ως ένα από τα "Top 10 πιο cool πόλεις κολέγιο στην Αμερική," Οξφόρδη διαθέτει αξιοθέατα, όπως εκείνες που αφορούν το Δικαστικό Μέγαρο πλατεία, Γουίλιαμ Φώκνερ Rowan Oak και η ετήσια Double Decker Arts Festival για να το κάνει τον ιδανικό συνδυασμό της ιστορικής και του ισχίου. Αν σας αρέσει το ύπαιθρο, θα βρείτε αλιείας, κάμπινγκ και θαλάσσια σπορ στις Σάρδεις λίμνη. Αν σας αρέσει να παρακολουθούν αθλητικά γεγονότα, τότε tailgating στο Άλσος δεν μπορεί να νικήσει! Στην πραγματικότητα, Sports Illustrated βαθμολογηθεί Νο 3 από 100 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν από την αποφοίτησή του.

Ιδιαίτερα προσιτή

Με προσιτές δίδακτρα για τους κατοίκους του Μισισιπή και μη κάτοικοι, οι μαθητές αποφοιτούν από το σχολείο μας δίκαιο με χαμηλότερο φορτίο του χρέους από τον εθνικό μέσο όρο, επιτρέποντάς τους να πάνε σε δημόσια υπηρεσία ή σε άλλες περιοχές πρακτική πιο εύκολα. PreLaw περιοδικό μας κατατάσσεται στην πέμπτη θέση στο έθνος στον κατάλογο των Best Value Νομικών Σχολών.

State-of-the-art εγκαταστάσεις

Σχεδιασμένη για να βελτιώσει την κλινική εμπειρία για τους σπουδαστές, το κέντρο μας δίκαιο είναι το μόνο LEED-πιστοποιημένο κτίριο στην πολιτεία. Διαθέτει ένα σαλόνι σπουδαστών και αυλή, φοιτητικές οργανώσεις σουίτα, δωμάτια ομάδας μελέτης, Υπηρεσίες Καριέρα δωμάτια συνέντευξη, Εικονικής Δίκης στο δωμάτιο, καφετέρια και τραπεζαρία. Αίθουσες διδασκαλίας με την προηγμένη τεχνολογία προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον μάθησης για τους μαθητές μας. Το κέντρο διαθέτει επίσης σουίτες για διάφορες νομικές κλινικές μας, το Μισισιπή περιοδικού νόμου, και έχει ένα αμφιθέατρο χωρητικότητας 220 ατόμων.

Ισχυρή αποφοίτων Δίκτυα

Σχεδόν 7.000 που ζουν αποφοίτους μας πρακτική σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας ένα σταθερό σύστημα δικτύωσης για φοιτητές που αναζητούν μια θέση εργασίας, ένα μέντορα ή εμπειρία του πραγματικού κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί αποφοίτων περιλαμβάνουν συγγραφέας Τζον Γκρίσαμ, Μέμφις δήμαρχος AC Wharton, Γερουσιαστές Roger Wicker και Thad Cochran, βοηθός και διευθύνων σύμβουλος για τη NASA-Stennis Μέρεντιθ Blasingame.

Τμήμα: Υποτροφία Με βάση την εμπειρία του πραγματικού κόσμου

Λόγω της εμπειρίας τους δικηγόρους και έρευνα αιχμής τους, μέλη του διδακτικού προσωπικού μας υπερέχουν στην προετοιμασία των μαθητών για τη νομική πρακτική. Έχουν, επίσης, ποικίλα συμφέροντα και τις εμπειρίες για να εξυπηρετεί τους φοιτητές μας και των γύρω κοινοτήτων, καθώς και την παγκόσμια κοινότητα. Πέρα από την τάξη, το σχολείο νομική σχολή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αναδυόμενων υποτροφία σε μία σειρά κλάδων.

Global Reach

Όχι μόνο οι μαθητές μας αποκτούν εξαιρετική θέσεις εργασίας σε όλη την Νότια, πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν πάει για να ιδιωτική πρακτική και τη δημόσια υπηρεσία σε όλο το έθνος και τον κόσμο. Σκοπός μας εκτείνεται από την ανατολική ακτή μέχρι τη δυτική ακτή και πέρα.

Φιλόξενοι Πολιτισμός

Συνεχώς ακούμε νομικής σχολής μας, διοίκηση, και οι μαθητές είναι μερικά από τα πιο φιλικό περίπου. Είμαστε αφιερωμένη στην επιτυχία των μαθητών μας, και με μια χαμηλή αναλογία φοιτητών προς καθηγητές, οι μαθητές έχουν κάθε ευκαιρία να πάρετε τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζονται. Και, νέες εγκαταστάσεις μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση της κοινότητας τόσο μεταξύ των μαθητών όσο και μεταξύ φοιτητών και διδασκόντων.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

The University of Mississippi - School of Law

Το Πανεπιστήμιο του Μισισιπή της Νομικής Σχολής του είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αεροπορικών και διαστημικών δικαίου εκπαίδευση, την έρευνα και τη δημόσια ... [+]

Το Πανεπιστήμιο του Μισισιπή της Νομικής Σχολής του είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αεροπορικών και διαστημικών δικαίου εκπαίδευση, την έρευνα και τη δημόσια υπηρεσία.

Αυτό LL.M. πτυχιακό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί τόσο για εμάς και τους πτυχιούχους ξένων εκπαιδευμένο νομική σχολή που ενδιαφέρονται για ένα αυστηρό νομικό πρόγραμμα σπουδών στις ΗΠΑ, διεθνή και συγκριτική αέρα και το διάστημα δίκαιο. Είναι το πρώτο και μοναδικό LL.M. πρόγραμμα στις ΗΠΑ που προσφέρει ένα συνδυασμένο αέρα και το διάστημα δίκαιο πτυχίο μεταπτυχιακό δικαίου σε ΑΒΑ διαπιστευμένο σχολείο του νόμου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Oxford
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

The History of the University of Mississippi School of Law