University of Southern California Gould School of Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας

Το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας είναι ένας από τους κορυφαίους ιδιωτικά ερευνητικά πανεπιστήμια του κόσμου. Ένα ίδρυμα άγκυρα στο Λος Άντζελες και ένα παγκόσμιο κέντρο για τις τέχνες, την τεχνολογία και το διεθνές εμπόριο, USC είναι ένας από τους ηγέτες στην εγγραφή των διεθνών φοιτητών, και προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για πρακτική άσκηση και σπουδές στο εξωτερικό. Με ισχυρή παράδοση της ενσωμάτωσης της φιλελεύθερης και της επαγγελματικής εκπαίδευσης, USC προωθεί ένα ζωντανό πολιτισμό της δημόσιας υπηρεσίας και ενθαρρύνει τους μαθητές να διασχίσουν την ακαδημαϊκή όσο και γεωγραφικά όρια στην άσκηση της γνώσης τους.

Σχετικά USC Gould Νομική Σχολή

Η USC Gould Νομική Σχολή προσφέρει μια πρεμιέρα μεταξύ επαγγελματικής εκπαίδευσης για υψηλά κίνητρα φοιτητές που προετοιμάζονται για μια καριέρα που θα καλύπτουν τις επόμενες δεκαετίες. Καθώς το νομικό επάγγελμα συνεχίζει να εξελίσσεται, δεν το σχολείο είναι καλύτερα τοποθετημένη για να παρέχει την εκπαίδευση που θα είναι η πλατφόρμα για την επόμενη γενιά των δικηγόρων, οι οποίοι θα ασκούν σε παγκόσμια σκηνή. Το νομικό επάγγελμα είναι δυναμική, και USC δίκαιο έχει πάντα υπερηφάνεια για την προσαρμογή των μεθόδων της να παρέχει μια νομική εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σημερινού περιβάλλοντος, διατηρώντας παράλληλα ισχυρό πυρήνα δεσμεύσεις της.

Καλώς ήρθατε στο μόνο βαθμό στο είδος του για την εξαιρετική διεθνή νομική επαγγελματίες και τους αποφοίτους του νόμου.

Το USC είναι η πρώτη σχολή δικαίου που προσφέρει online πτυχίο Master of Laws (LL.M.) με την επιλογή να αποκτήσει πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου στο Δίκαιο Επιχειρήσεων, Συμμόρφωσης ή Διασκέψεων & Βιομηχανίας. Και τα δύο αυτά προσόντα μπορούν να ολοκληρωθούν στο διαδίκτυο σε μόλις τρία εξάμηνα. Εγγραφούν στο USC και να μάθουν για το νομικό σύστημα των ΗΠΑ από τη γωνία σας του κόσμου.

hero04

Top 5 λόγοι για να επιλέξετε USC για το LL.M. Ή πιστοποιητικό

Αποφασίζουν πού να συνεχίσει LL.M. σας μπορεί να είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της καριέρας σας. Καθώς το επάγγελμα του δικηγόρου γίνεται όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο, κερδίζοντας ΗΠΑ Master of Laws βαθμό από USC αποδεικνύει ότι μπορείτε να υπερέχουν σε ένα πολυγλωσσικό περιβάλλον. Πέρα από τη σταθερή απόδοση της επένδυσης που αποτελεί αγαπητό USC προσόν έχει γίνει γνωστό για να προσφέρει, σας συνιστούμε να εξετάσει τους ακόλουθους παράγοντες:

 1. Παγκόσμια Νομική Σχολή Φήμη
  Με μια διακεκριμένη 100 χρόνια κληρονομιάς της ηγεσίας και της αριστείας, USC Gould της Νομικής Σχολής του είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα επιλεκτικό και αναγνωρίζεται ως μία από τις κορυφαίες νομικές σχολές στον κόσμο.
 2. Πόροι για Διεθνείς Φοιτητές
  Τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών & International (G & IP) Γραφείο μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πλήρη ομάδα αφοσιωμένων μελών του προσωπικού που παρέχουν διεθνείς φοιτητές με one-on-one βοήθεια σχετικά με την καταχώριση Φυσικά, ακαδημαϊκή υποστήριξη, την εξέλιξη της σταδιοδρομίας advisement και περισσότερο.
 3. Ενθαρρυντικό περιβάλλον μάθησης
  Τα μαθήματά μας θα σας πρόκληση να είναι μια καλύτερη στοχαστής, ακόμα και όπως μπορείτε να απολαύσετε τη συντροφικότητα και την αμοιβαία φιλοδοξία με μερικά από τα λαμπρότερα μυαλά των φοιτητών που προέρχονται από κοινού από διάφορες χώρες, όπως το Κουβέιτ, τη Βραζιλία, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Ελ Σαλβαδόρ, Φιλιππίνες, τη Νέα Ζηλανδία, Γουατεμάλα, την Ιορδανία, το Μεξικό, την Ουγκάντα, Ηνωμένο Βασίλειο, και την Κίνα.
 4. Καλοκαίρι Δίκαιο & Πρόγραμμα Αγγλικής
  USC προσφέρει ένα προαιρετικό, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα του καλοκαιριού τεσσάρων εβδομάδων στην πανεπιστημιούπολη που παρέχει εξαιρετική προετοιμασία για την LL.M. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει μια εισαγωγή στο νομικό σύστημα των ΗΠΑ, ενώ, επίσης, τη βελτίωση αγγλική άνεσή σας και την παράδοση μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.
 5. Σε όλο τον κόσμο Trojan Οικογένεια
  αποφοίτων USC νόμο συνολικά περισσότερα από 10.000 σε όλο τον κόσμο. USC έχει μια ισχυρή παγκόσμια παρουσία, και δείχνει το γεγονός ότι οι μαθητές μας δικαίου προέρχονται από κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο με εντυπωσιακά διαπιστευτήρια. Κάθε χρόνο, περισσότερα από 8.000 διεθνείς φοιτητές ενταχθούν USC από περισσότερες από 100 διαφορετικές χώρες. Περίπου το 25% των αποφοίτων μας είναι διεθνείς φοιτητές.

Πού USC Νόμου Grads λειτουργεί;

Οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε όλο τον κόσμο σε ιδιωτικά δικηγορικά γραφεία, κυβερνητικές υπηρεσίες, επιχειρήσεις και εταιρίες δημοσίου συμφέροντος. Αυτοί είναι:

 • Ηγέτες των επιχειρήσεων, το δίκαιο και την κυβέρνηση
 • Συνεργάτες σε μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία στον κόσμο
 • Διευθύνοντες σύμβουλοι και πρόεδροι των εταιρειών δισεκατομμυρίων δολαρίων
 • Οι ηγέτες των κινημάτων πολιτικών δικαιωμάτων

USC Gould Νομική Σχολή και οι μαθητές μας έχουν παγκόσμια εμβέλεια.

uscmap

Κατάταξη

Κατάταξη # 19 Καλύτερη νομική σχολή
USC κατατάσσεται μεταξύ των Top 25 "Εθνική Πανεπιστήμια" στις Ηνωμένες Πολιτείες
USC κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια για την International Student Εγγραφή

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Διαπιστεύσεις

USC is regionally accredited by the Western Association of Schools and Colleges (WASC).
USC Gould School of Law is accredited by the American Bar Association (ABA).

Όψη Law Πιστοποιητικά » Όψη Law Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) » Όψη Online Πιστοποιητικά » Όψη Health Certificates »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

Online Masters of Law (LLM)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles

[+]

1 ΝΟΜΟΣ 520 Εισαγωγή στο αμερικανικό νομικό σύστημα

[-]

Πιστοποιητικό

Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό συμμόρφωσης

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles

Το διαδικτυακό πιστοποιητικό συμμόρφωσης USC είναι ανοικτό τόσο για τους διεθνείς φοιτητές όσο και για τους εγχώριους πτυχιούχους JD που επικεντρώνονται σε μια σταδιοδρομία που συμμορφώνεται. Μπορεί να ολοκληρωθεί ως αυτόνομο πρόγραμμα ή σε συνδυασμό με το LL.M. μαθήματα για να εξειδικεύσετε το πτυχίο σας. [+]

Το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης σε απευθείας σύνδεση USC μπορεί να παρέχει στους διεθνείς φοιτητές και τους εγχώριους πτυχιούχους JD προηγμένες γνώσεις συμμόρφωσης που είναι έτοιμες για εφαρμογή σε διάφορους τομείς.

Μπορεί να ολοκληρωθεί ως αυτόνομο πρόγραμμα ή σε συνδυασμό με το LL.M. μαθήματα για να εξειδικεύσετε το πτυχίο σας.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους φοιτητές με μια προηγμένη κατανόηση των νόμων και των θεμάτων συμμόρφωσης, ιδίως στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, των ανθρώπινων πόρων και της κανονιστικής συμμόρφωσης. Η απόκτηση ενός επικεντρωμένου πιστοποιητικού από την USC Gould School of Law μπορεί να σας κάνει πιο επαγγελματικό επαγγελματία και να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις τάξεις σε αυτή την αναπτυσσόμενη βιομηχανία.... [-]


σε απευθείας σύνδεση πιστοποιητικό δίκαιο των επιχειρήσεων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles

Η αύξηση του παγκόσμιου εμπορίου κάνει γρήγορα το δίκαιο των ΗΠΑ στη διεθνή γλώσσα των επιχειρήσεων. Κερδίζουν αυτό το αποκλειστικό πιστοποίηση USC μπορεί να αυξηθεί η εμπορευσιμότητα ενός μαθητή με κορυφαία πολυεθνική εργοδότες ψάχνουν για αυτή τη μοναδική εξειδίκευση. Αυτό το πιστοποιητικό είναι διαθέσιμο τόσο των ΗΠΑ και των διεθνών νομικών επαγγελμάτων. [+]

Η USC απευθείας σύνδεση Επιχειρηματικό Δίκαιο Πιστοποιητικό είναι ανοικτό σε δύο διεθνείς φοιτητές και αποφοίτους εγχώρια JD που μπορεί να χρησιμοποιήσει το δίκαιο των επιχειρήσεων στην καριέρα τους.

Αυτό το πρόγραμμα πιστοποιητικό μπορεί να ολοκληρωθεί ως αυτόνομο πρόγραμμα ή περιλαμβάνεται στην LL.M. απαιτείται παρακολούθηση μαθημάτων να ειδικευτούν το βαθμό σας.

Όταν κερδίζετε ένα μεταπτυχιακό πιστοποιητικό στο εμπορικό δίκαιο σε απευθείας σύνδεση από το USC, σηματοδοτεί στους εργοδότες που έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες-από οργανωτικές και οικονομικές πτυχές για την αντιμετώπιση αποφάσεων και διαπραγμάτευσης της σύμβασης-σημαντικό να παρέχουν κορυφαία νομικός σύμβουλος στο πλαίσιο της επιχείρησης.... [-]


Το νόμο για τη διασκέδαση στο διαδίκτυο

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles

Το πιστοποιητικό διαδικτυακής ψυχαγωγίας και βιομηχανίας USC είναι ανοιχτό τόσο στους διεθνείς φοιτητές όσο και στους αποφοίτους εσωτερικών JD που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στη βιομηχανία διασκέψεων με γρήγορο ρυθμό. [+]

Το πιστοποιητικό διαδικτυακής ψυχαγωγίας USC στο χώρο του δικαίου και της βιομηχανίας ψυχαγωγίας έχει σχεδιαστεί για οικιακούς πτυχιούχους JD και για διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να ασκήσουν μια νομική σταδιοδρομία στη βιομηχανία ψυχαγωγίας.

Το πρόγραμμα πιστοποιητικών μπορεί να ολοκληρωθεί ως αυτόνομο πρόγραμμα ή σε συνδυασμό με το πρόγραμμα LL.M. μαθήματα για να εξειδικεύσετε το πτυχίο σας.... [-]