University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τι νομίζουμε ότι κάνουμε;

Η σύντομη απάντηση είναι ότι προσπαθούμε να κάνουμε τους χώρους που ζούμε καλύτερα για όλους. Αυτό μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους και υπάρχουν σίγουρα πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό. Και αυτό είναι πραγματικά γιατί υπάρχει ένα UIC CUPPA.

Εξετάζουμε την ιστορία, τη θεωρία και την πρακτική του γιατί ζούμε εκεί που κάνουμε και τι χρειαζόμαστε στους τόπους στους οποίους ζούμε. Προσθέτουμε αυτό στη νέα μας έρευνα, νέα δεδομένα και νέες πληροφορίες. Μετά από αυτό, θυμόμαστε τα όνειρά μας. Δημιουργούμε και χρησιμοποιούμε τις φαντασιώσεις μας. Τέλος, μοιραζόμαστε το έργο μας για να βοηθήσουμε τους κατοίκους να κάνουν τα πράγματα τόσο δίκαια όσο μπορούν, να περάσουν από τις δύσκολες στιγμές αν και πότε συμβαίνουν και να είναι ευημερούσες.

Πιστεύουμε στην αποστολή μας. Προωθούμε δίκαιες, ανθεκτικές και ζωντανές κοινότητες.128612_rsz_mimi-thian-lp1akiuv3yo-unsplash.jpg

Είμαστε CUPPA.

Τα δύο προπτυχιακά προγράμματα της CUPPA έχουν 130 φοιτητές. Τα πέντε μεταπτυχιακά μας προγράμματα έχουν 375 φοιτητές. Αυτό σημαίνει εξατομικευμένη προσοχή από τη σχολή και το προσωπικό σε όλο το σώμα.

Τριάντα τέσσερα μέλη πλήρους διδασκαλίας διδάσκουν τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές μας σπουδές. Υποστηρικτές μέλη ΔΕΠ που προσλαμβάνονται ειδικά για την εμπειρία τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα στη μητροπολιτική περιοχή του Σικάγου προστίθενται για ειδικά μαθήματα.

Το δικό μας κτίριο, η αίθουσα CUPPA, γειτνιάζει με την αίθουσα τέχνης και εκθεσιακής μας αίθουσας, η οποία χρησιμεύει ως το σπίτι για τις σύγχρονες, τεχνολογικά ενισχυμένες αίθουσες διδασκαλίας μας. Το κτίριό μας υποστηρίζει επίσης αίθουσες συσκέψεων, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, σαλόνια και χώρους συζήτησης για φοιτητές όλο το 24ωρο. Στα τελικά στάδια της ολοκλήρωσης, η αίθουσα CUPPA Hall υποβλήθηκε σε ανακαινίσεις συνολικού ύψους άνω των 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Γιορτάστε τις διαφορές μας

Ο Θεόδωρος Λεβίττ είπε: "Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων, αλλά να αναζητήσουμε ομοιότητα και ομοιότητα".

Το Κολλέγιο Πολεοδομίας και Δημόσιων Υποθέσεων της UIC είναι περήφανο που είναι μια κοινότητα σπουδαστών, προσωπικού και καθηγητών από όλο τον κόσμο. Πράγματι, μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες που προσφέρουμε στους φοιτητές, το προσωπικό και τη σχολή μας είναι η ευκαιρία να μελετήσουμε, να μάθουμε και να εργαστούμε σε ένα θαυμάσια διαφορετικό περιβάλλον.

Οι πρόσφατοι περιορισμοί στην είσοδο των ΗΠΑ από μετανάστες και πρόσφυγες από χώρες με πλειοψηφία των Μουσουλμάνων βρίσκονται σε άμεση αντίθεση με τις βασικές αξίες της CUPPA για την ενθάρρυνση της πολιτιστικής ποικιλομορφίας και για το σεβασμό των μοναδικών προσωπικών συμβολών των φοιτητών, των διδασκόντων και του προσωπικού μας. Για όλους τους σπουδαστές μας CUPPA, τους ξένους φοιτητές, τους μεταδιδακτορικούς φοιτητές, τους επιστήμονες, το προσωπικό και την ακαδημαϊκή σχολή, ενημερώστε ότι η συνεχιζόμενη παρουσία και επιτυχία σας είναι ύψιστης σημασίας για το Κολλέγιο. Εμπλουτίζετε πολύ τη ζωή μας και είμαστε προνομιούχοι και τιμημένοι για να σας έχουμε εδώ μαζί μας στο UIC.

Η CUPPA παραμένει προσηλωμένη στην προώθηση λογικού διαλόγου και πολιτικού λόγου. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε ασφαλείς χώρους και πλήρη πρόσβαση στην σχολή, το προσωπικό και τους διαχειριστές του Κολλεγίου Πολεοδομίας και Δημόσιων Υποθέσεων για να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, να θέσετε ερωτήσεις ή να ζητήσετε υποστήριξη.128605_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Sweet Home Σικάγο

Υπέροχο μέρος της περιοχής Chicagoland

Βρίσκεται στην καρδιά μίας από τις παγκόσμιες πόλεις του κόσμου, το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο και το Κολλέγιο Πολεοδομίας και Δημόσιων Υποθέσεων αποτελούν ζωτικό μέρος του εκπαιδευτικού, τεχνολογικού και πολιτιστικού ιστού της περιοχής.

Οι πραγματικοί άνθρωποι ζουν, σπουδάζουν και εργάζονται στο Σικάγο. η πόλη μας είναι γνωστή για την ιστορία της, την ανθεκτικότητα και την κορυφαία θέση στο κέντρο της χώρας. Δεν είμαστε απομονωμένοι στα άκρα αλλά πλήρως βυθισμένοι στην κουλτούρα των πολιτών που μας περιβάλλουν.

Στο CUPPA δουλεύουμε χέρι-χέρι με την πόλη του Σικάγου και την περιβάλλουσα περιοχή, η οποία περιλαμβάνει τις περισσότερες τοπικές κυβερνήσεις όλων των αμερικανικών περιοχών του μετρό. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πνευματικό κεφάλαιο μεταξύ των διδασκόντων μας, των φοιτητών μας και των αποφοίτων μας προς όφελος όλων όσων μας περιβάλλουν και πέρα.

Τοποθεσίες

Σικάγο

Address
College of Urban Planning and Public Affairs
412 S. Peoria Street, CUPPA Hall, (MC 350), Chicago, Illinois 60607

Σικάγο, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη