Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Α Μέριλαντ James Clark της Πολυτεχνικής Σχολής είναι ένα πρόγραμμα πρεμιέρα, κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 25 στον κόσμο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις λίγα μίλια από την Ουάσιγκτον, DC, ο Clark Σχολή βρίσκεται στο κέντρο ενός αστερισμού των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και ομοσπονδιακές εργαστήρια, προσφέροντας στους φοιτητές και την πρόσβαση σχολή σε μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ευρύ φάσμα μας ακαδημαϊκών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων μόνο αναγνωρισμένο προπτυχιακό πρόγραμμα μηχανικής στον κόσμο πυροπροστασίας, συμπληρώνεται από μια ζωντανή επιχειρηματικού οικοσυστήματος, πρώτα hands-on εκπαιδευτική εμπειρία, και τη συμμετοχή σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Ο Clark Σχολή κορυφαία ερευνητικά εξελίξεις στον τομέα της αεροναυπηγικής, εμβιομηχανική, ρομποτική, τη νανοτεχνολογία, την ανθεκτικότητα στις καταστροφές, την ενέργεια και την αειφορία, και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Από την καθολική κωδικό του προϊόντος με το δορυφορικό ραδιόφωνο, SMS μηνυμάτων κειμένου στην εμφυτεύσιμη αντλία ινσουλίνης, οι μαθητές μας, καθηγητές και απόφοιτοι είναι μηχανική αλλάξουν τη ζωή καινοτομίες για εκατομμύρια.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

UMD's Clark School of Engineering: At the Center of Limitless Opportunities

Over of Professional Masters Programs at the A. James Clark School of Engineering

Dr. George Syrmos - Niche Engineering

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Address
University of Maryland Office of Advanced Engineering Education 2105 JM Patterson Bldg University of Maryland College Park, MD 20742
College Park, Maryland, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 (301) 405-0362