University of Missouri Truman School of Public Affairs

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τον Mizzou

Το Πανεπιστήμιο του Μισσούρι ιδρύθηκε το 1839 στην Κολομβία ως το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο δυτικά του ποταμού Μισισιπή. Σήμερα, με την εγγραφή περισσότερων από 30.000 μαθητών, 13.000 υπαλλήλων πλήρους απασχόλησης και 317.000 αποφοίτων, ο Mizzou αποτελεί σημαντική επένδυση για το κράτος και το έθνος.

111522_pexels-photo-937481.jpeg

Οι φοιτητές MU αντιπροσωπεύουν κάθε νομό του Μισσούρι, και τα 50 κράτη και 100 χώρες. Με βάση την ποιότητα της διδασκαλίας, της έρευνας και της υποτροφίας, η MU είναι ένα από τα 60 δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια των ΗΠΑ που προσκλήθηκαν να γίνουν μέλη της έγκριτης Ένωσης Αμερικανικών Πανεπιστημίων. Η ιδιότητα μέλους της AAU βοηθά το Mizzou να προσελκύσει εξωτερική χρηματοδότηση και να προσλάβει κορυφαία ακαδημαϊκά και φοιτητές.

Το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο του Mizzou έχει περισσότερα από 300 προγράμματα - συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 90 online επιλογών - μέσω 19 σχολών και σχολείων και είναι ένα από τα έξι δημόσια πανεπιστήμια σε εθνικό επίπεδο που μπορούν να διεκδικήσουν ιατρική σχολή, κολέγιο κτηνιατρικής και μια σχολή δικαίου στην ίδια πανεπιστημιούπολη.

Η εθνική εξέχουσα σχολή του πανεπιστημίου φέρνει ανακαλύψεις στην τάξη, δημοσιεύει περισσότερα από 1.600 βιβλία και ακαδημαϊκά άρθρα κάθε χρόνο και δαπανά ετησίως 248 εκατομμύρια δολάρια για την επιστημονική έρευνα. αντιπροσωπεύουν περίπου το 70 τοις εκατό των ερευνητικών δολαρίων που ρέουν στα κρατικά πανεπιστήμια του κράτους.

Οι φοιτητές του Mizzou αποφοιτούν, κατά μέσο όρο, σε 4,2 έτη. Περισσότερο από το 40 τοις εκατό των ρεκόρ 9.150 βαθμούς που απονεμήθηκαν πέρυσι ήταν στην επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, τα μαθηματικά και τους τομείς της υγείας. Μεταξύ των δημοσίων πανεπιστημίων του Μιζούρι, το MU παρέχει το 27% των πτυχίων του πτυχίου, το 23% των μεταπτυχιακών τίτλων και το 62% των διδακτορικών τίτλων.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα, οι επαγγελματικές σχολές και η ανακάλυψη νέων γνώσεων μέσω της έρευνας προσδίδουν απαράμιλλη αξία σε πτυχίο MU. Οι φοιτητές επωφελούνται από την πρακτική μάθηση ενώ συμβάλλουν σε περισσότερες από 250.000 ώρες κοινωφελούς υπηρεσίας ετησίως, συμμετέχοντας σε προπτυχιακές σπουδές και εκμεταλλευόμενοι το μεγαλύτερο πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό του Μιζούρι.

Οι υποστηρικτές παγκοσμίως επενδύουν στην MU με ιδιωτικά δώρα για υποτροφίες, ακαδημαϊκά προγράμματα, εγκαταστάσεις και μεταβαλλόμενη έρευνα. Εκατοντάδες συμμετέχουν στο Mizzou ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Πανεπιστημίου: Η μέρα μας να οδηγήσουμε την εκστρατεία για να διαθέσουμε πόρους για το μέλλον της MU, να στηρίξουμε ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα υπογραφής και να αναζωογονήσουμε την αναγέννηση της πανεπιστημιούπολης.

Σχεδιασμένος για έναν βοτανικό κήπο, η κύρια φυλακή 1.262 στρεμμάτων της MU περιλαμβάνει πάνω από 42.000 φυτά και δέντρα σε πολυάριθμες θεματικές και ειδικές ρυθμίσεις συλλογής. Πολλά πανεπιστημιακά κτίρια απαριθμούνται στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.

Οι πολίτες σε όλη την πολιτεία συνδέονται με το Mizzou συμμετέχοντας σε προγράμματα επέκτασης σε κάθε νομό, επισκέπτοντας ειδικούς της υγειονομικής περίθαλψης MU, ανταγωνιζόμενους σε κρατικούς διαγωνισμούς σε εγκαταστάσεις MU και φωνάζοντας για τις Τίγρεις του Μισσούρι σε αθλητικές εκδηλώσεις. Ένα μέλος της Νοτιοανατολικής Διάσκεψης, το αθλητικό πρόγραμμα NCAA Division I του Mizzou, έχει 20 αθλήματα, πολλά από τα οποία βρίσκονται στην κορυφή των 25 εθνικών.

Σχολή Δημόσιων Υποθέσεων Harry S Truman

«Η σχολή Truman είναι σαν μια εκτεταμένη οικογένεια αποτελούμενη από άτομα που φέρνουν πλούτο γνώσεων, δεξιοτήτων, εμπειριών και γνώσεων που θα συνεχίσουν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες μας. Είναι τιμή να μοιραστώ και να μάθω από , καθηγητές / μέλη του προσωπικού και φοιτητές σε αυτό το σπίτι μακριά από το σπίτι. "

-Jamie Crockett, φοιτητής MPA μεσαίας σταδιοδρομίας

"Όταν άρχισα την εμπειρία μου με τη Σχολή Truman, με πήγαινε αμέσως με το πώς η συγγραφή εργασίας συνδυάζει τη θεωρητική και την πρακτική με έναν τρόπο που έχει νόημα για την επαγγελματική δημόσια υπηρεσία. Καθώς πλησιάζω στο τελικό εξάμηνο του προγράμματος, νιώθω καλά ικανό να μεταφράσει τις δεξιότητες που έχω κερδίσει μέσα από τα μαθήματά μου και την έρευνα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον ».

-Sam Bezjak, 2ος φοιτητής MPA

"Με εκπλήσσει το πώς το σχολείο Truman ενσωματώνει απρόσκοπτα τα μαθήματα, την επαγγελματική εξέλιξη, τη δικτύωση και την εξέλιξη της πορείας της σταδιοδρομίας, ενώ παράλληλα μας εκθέτει σε ένα δύσκολο, υποστηρικτικό και πολύ πολιτισμικό περιβάλλον».

-Adity Nur, 1ος φοιτητής MPA

Τοποθεσίες

Κολομβία

Address
101 Middlebush Hall
65211 Κολομβία, Μισσούρι, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη