Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η USC Gould είναι μια ελίτ σχολή δικαίου που δεσμεύεται στην ακαδημαϊκή αριστεία. Η επιτυχία μας αποτελείται από μια σχολή παγκόσμιας κλάσης, ένα στενό και ποικίλο φοιτητικό σώμα, μια καλά τοποθετημένη πανεπιστημιούπολη, ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών και ένα υποστηρικτικό δίκτυο αποφοίτων.

Η σχολή αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για την υποτροφία της σε πολλούς τομείς, τη διεπιστημονική της εστίαση, τη δημόσια υπηρεσία και την ηγεσία στο επάγγελμα. Το μικρό μέγεθος της τάξης μας και ο χαμηλός δείκτης καθηγητή / φοιτητή δημιουργούν ένα οικείο και συλλογικό περιβάλλον μάθησης.

Ιδρύθηκε το 1900, USC Gould ήταν το πρώτο νομικό σχολείο της Νότιας Καλιφόρνιας. Από τις πρώτες μέρες του σχολείου, καταχωρήσαμε γυναίκες και μαθητές του χρώματος. Σήμερα διατηρούμε έναν από τους πιο ποικίλους πληθυσμούς φοιτητών του νόμου και εγγράφουμε τους περισσότερους διεθνείς φοιτητές. Αυτό δημιουργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει ένα ευρύ φάσμα προοπτικών και εμπειριών.

Η θέση μας στο Λος Άντζελες παρέχει στους σπουδαστές τεράστιες ευκαιρίες σε μία από τις κορυφαίες νομικές αγορές και τα πιο πολυσύχναστα δικαστήρια στο έθνος. Από το Silicon Beach στο κέντρο του LA, η USC Gould προσφέρει πρόσβαση σε γραφεία, εξωτερικούς συνεργάτες και επιλογές σταδιοδρομίας με τους νόμους και τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες δημόσιου ενδιαφέροντος και τις επιχειρήσεις ψυχαγωγίας, μέσων ενημέρωσης και τεχνολογίας. Η τοποθεσία του σχολείου στο Πανεπιστημιακό Πανεπιστημιούπολη του USC υποστηρίζει πολυάριθμες ευκαιρίες για διεπιστημονική εκπαίδευση και έρευνα μεταξύ των πλήθος γνωστών σχολείων.

Η USC πρωτοστάτησε στις έννοιες της διεπιστημονικής και κλινικής νομικής εκπαίδευσης. Το πρώτο σύγχρονο πρόγραμμα νομικής βοήθειας προέκυψε από μια κλινική USC Gould που ιδρύθηκε το 1929. Και, το 1965, έγινε ένα από τα πρώτα σχολεία που προσέφεραν διεπιστημονική εστίαση στη μελέτη του δικαίου. Σήμερα, το πρόγραμμα σπουδών μας εμπλουτίζεται με μαθήματα στη διασταύρωση διαφόρων βασικών επιστημών και προσφέρουμε 15 προγράμματα διπλού πτυχίου. Μέσα από τις πολυάριθμες κλινικές μας, τις πρακτικές και τις εξωσχολικές δραστηριότητες, οι φοιτητές κερδίζουν πρακτική άσκηση στην πρακτική του νόμου, δουλεύοντας με πραγματικούς πελάτες.

Το νομικό σχολείο μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν υποστηρικτικό και σφιχτό δεξιό πληθυσμό αποφοίτων από περισσότερους από 10.000 επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Η οικογένεια των Τρωϊκών είναι ένα άκρως πιστό και ισχυρό δίκτυο που δεσμεύεται βαθιά για την επιτυχία των αποφοίτων των ΗΠΑ. Οι απόφοιτοι μας είναι εταίροι στις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρίες στον κόσμο, επικεφαλής μεγάλων διεθνών εταιρειών και εξυπηρετούν τους ηγετικούς ρόλους σε κυβερνητικούς οργανισμούς και οργανισμούς παροχής δημόσιας υπηρεσίας. Περισσότεροι από 500 απόφοιτοι της USC Gould έχουν υπηρετήσει ως κρατικοί ή ομοσπονδιακοί δικαστές.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

University of Southern California USC Gould School of Law

Για άτομα με πρώτο πτυχίο στο εξωτερικό από τις ΗΠΑ, αποκτήστε μια θεμελιώδη κατανόηση του αμερικανικού δικαίου με το 1-έτος LLM μας. Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν ... [+]

Master of Laws (LLM) Πτυχίο

Το Master of Laws (LLM) επικεντρώνεται στο αμερικανικό νομικό σύστημα για τους διεθνώς εκπαιδευμένους δικηγόρους. Το LLM με πλήρες ωράριο διάρκειας ενός έτους σάς παρέχει βασικές δεξιότητες και γνώσεις που ισχύουν άμεσα στην πραγματική νομική πρακτική.

Το LLM είναι ιδανικό για διεθνείς:

δικηγόροιδικαστέςκυβερνητικούς αξιωματούχουςεισαγγελείςνομικό σύμβουλοτραπεζίτεςπρόσφατοι πτυχιούχοι του δικαίουΓιατί να επιλέξετε το πτυχίο LLM στο USC Gould;... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες South Los Angeles
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern California USC Gould School of Law

Το διάρκειας δύο χρόνων Master of Laws (LLM) στο USC Gould σας επιτρέπει να περάσετε ένα χρόνο μαθαίνοντας σχετικά με το αμερικανικό νομικό σύστημα και mastering νομική α ... [+]

Διπλό Διευρυμένο Μάστερ Νόμων (LLM) Πτυχίο

Το Διπλό Διευρυμένο Master of Laws (LLM) στο USC Gould σας επιτρέπει να ξοδεύετε ένα χρόνο για να μάθετε θεμελιώδη στοιχεία του αμερικανικού νομικού συστήματος και να αποκτήσετε νομική αγγλική γλώσσα πριν από ένα χρόνο σπουδών LLM.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, θα λάβετε ακαδημαϊκή κατάρτιση στην νομική ανάγνωση και κατανόηση, στην ενημέρωση των περιπτώσεων, στη νομική ανάλυση και στην βελτίωση των αγγλικών δεξιοτήτων σας. Μικρές, εξατομικευμένες μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να προσαρμοστείτε στη ζωή στις ΗΠΑ και να παρακολουθήσετε το USC.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες South Los Angeles
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά