Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τον William

Να είσαι εδώ. Μάθετε εδώ. Excel παντού.

Εγγραφή (2018-19)

 • 645 φοιτητές
 • Από 47 κράτη, την περιφέρεια της Κολούμπια, τις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ και 14 χώρες
 • Αναλογία αρσενικών / θηλυκών: 44% / 56%
 • Φοιτητές χρώματος: 24%
 • Αποκτήστε πτυχία απολυτηρίου από 332 κολέγια και πανεπιστήμια

Προφίλ εισαγωγής: Κατηγορία 2021

 • Μέση ηλικία: 24
 • Εύρος ηλικίας: 20 έως 39 ετών
 • Εκτός από την Τάξη JD του 2021, 28 νέοι φοιτητές είναι LL.M. υποψηφίων. Χαίρονται από την Κίνα, την Αγγλία, την Κορέα, τη Νιγηρία και τη Σαουδική Αραβία.

Ινστιτούτα και προγράμματα

 • Κέντρο συγκριτικών νομικών μελετών και ειρήνης μετά τη σύγκρουση
 • Κέντρο Νομικής και Δικαστικής Τεχνολογίας
 • Κέντρο Μελέτης Νομικών και Αγορών
 • Πρόγραμμα Εκλογικού Δικαίου
 • Νομικό Κέντρο Ανθρώπινης Ασφάλειας
 • Ινστιτούτο του Νόμου περί Δικαιωμάτων των Δικαιωμάτων
 • Σχέδιο δικαιωμάτων ιδιοκτησίας

Σχολή

 • Διακεκριμένοι μελετητές και επαγγελματίες σε πολλούς τομείς, όπως το ποινικό δίκαιο, το περιβαλλοντικό δίκαιο, το συνταγματικό δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία, τη νομική δεοντολογία, την πνευματική ιδιοκτησία, το διεθνές δίκαιο και τη δικαιοσύνη μετά τη σύγκρουση.

Η αξιοσημείωτη ιστορία μας συνδυάζεται μόνο με τη δέσμευσή μας να οικοδομήσουμε τις νομικές δεξιότητες των μαθητών μας, εξοπλίζοντας τους για να γίνουν εξαιρετικοί δικηγόροι που θα κάνουν τη διαφορά στον κόσμο.

Η σχολή μας είναι έμπειροι μέντορες που αποτελούν παραδείγματα του ιδανικού πολίτη-δικηγόρου. Σε κάθε μάθημα, χρησιμοποιούν τις επαγγελματικές και προσωπικές τους γνώσεις για να δώσουν έμφαση στο ανθρώπινο στοιχείο της πρακτικής του νόμου. Οι μαθητές μας φτάνουν με αιχμηρές διανοητικές ικανότητες και άφθονα διαφορετικά ταλέντα και αφιερώνουν το χρόνο τους στη συνεργασία σε έργα πραγματικής αξίας. Στο πρόγραμμα νομικής πρακτικής μας και στα κλινικά και το εξωτερικό μας πρόγραμμα, μαθαίνουν πώς να εξασκούν επιδέξια και με ακεραιότητα.

Γουλιέλμος

 • Η δέσμευσή μας στους επαγγελματίες του τομέα της κατάρτισης μάθαινε πραγματικά στο νόμο μέσω δογματικής, διεπιστημονικής και βιωματικής μάθησης.
 • Η αφοσίωσή μας στην ακαδημαϊκή μελέτη του νόμου, χάριν της διατήρησης του καλύτερου στα νομικά μας καθεστώτα, μεταρρύθμισης του τι μπορεί να βελτιωθεί και, πάνω απ 'όλα, συμβολή στην κατανόηση του παγκόσμιου αυτού θεμελιώδους ανθρώπινου θεσμού. και
 • Η αφοσίωσή μας στην εκπαίδευση πολιτών δικηγόρων που θα υπηρετούν με διάκριση στις κοινότητές τους, το έθνος και τον κόσμο.

110484_pexels-photo-1595391.jpeg

Ακαδημαϊκοί

Ετοιμαστείτε για μια εμπνευσμένη νομική εκπαίδευση που παράγει τα καλύτερα στο επάγγελμα.

Στο Γουίλιαμ

Όλα ξεκινούν με τη φιλοσοφία μας του δικηγόρου πολίτη, του ιδεώδους Jeffersonian του δικηγόρου ως ειδικευμένου δικηγόρου και αφοσιωμένου δημοσίου υπαλλήλου. Η έννοια αυτή μεταφράζεται σε ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών που δίνει έμφαση στην βιωματική μάθηση και στο «ανθρώπινο στοιχείο» του νόμου-συμπόνιας, ηθικής και δημόσιας υπηρεσίας.

Στο πρόγραμμα σπουδών μας, τα μαθήματα πρώτου έτους δεν καλύπτουν τα βασικά. Εκτός από τα μαθήματα της πολιτικής δικονομίας, του συνταγματικού δικαίου, των συμβάσεων, του ποινικού δικαίου, των περιουσιακών στοιχείων και των αδικοπραξιών, κάθε 1L διέρχεται από το W

Εκτός από τα μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών 1L και το μάθημα δεξιοτήτων δικηγόρων, θα επιλέξετε επίσης από σχεδόν 100 διαφορετικές προσφορές μαθήματος επιλογής. Κάθε πτυχή της σύγχρονης νομικής πρακτικής καλύπτεται, από την πνευματική ιδιοκτησία μέχρι την εθνική ασφάλεια στο επιχειρηματικό και το εταιρικό δίκαιο. Οι οκτώ κλινικές μας και μία πρακτική θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για την άσκηση του νόμου και την ένταξη στο επάγγελμα. Οι φοιτητές στις κλινικές μας παρέχουν περισσότερες από 14.000 ώρες υπηρεσίας ετησίως σε υποεξυπηρετούμενους πελάτες που περιλαμβάνουν μετανάστες, παιδιά με ειδικές ανάγκες και βετεράνους.

Όλη την ώρα, θα συμμετέχετε σε ευκαιρίες μάθησης έξω από την τάξη μέσω των φοιτητικών οργανώσεων της Νομικής Σχολής.

110485_pexels-photo-1438072.jpeg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

William & Mary Law School

Το πρωτοποριακό μας LL.M. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές και δικηγόρους με εξειδίκευση στο εξωτερικό που επιθυμούν να ανταγωνιστούν σε έναν όλο και πιο παγκοσμιοποι ... [+]

ΓουλιέλμοςLL.M. Πρόγραμμα2-Εξάμηνο, 24 ώρες πίστωσης ή,3-εξάμηνο, 34 ώρες πίστωσης, συμπεριλαμβανομένης εξειδίκευσης σε επιλεγμένο νομικό τομέα

Υποτροφίες: Όλοι οι σπουδαστές που γίνονται δεκτοί θα εξεταστούν για υποτροφίες με βάση την αξία κατά τη στιγμή της υποβολής της αίτησης.

Τάξεις: LL.M. οι μαθητές δημιουργούν το δικό τους πρόγραμμα σπουδών και λαμβάνουν μαθήματα με τους συναδέλφους τους σπουδαστές JD.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Williamsburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
613 S Henry St
23187-8795 Williamsburg, Βιργινία, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος